IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis ezeket a hangokat keresem és kerestem sokáig a tesztpadon is és sajnos rá kellett döbbennem, hogy a mai autokból kihunyt a szikra (hengerek számától és elrendezésétõl függetlenül). Akarom mondani nem húnyt ki, csak bizonyos elõírások és szabványok erõsen korlátozzák a zaj kibocsájtást (végül is érthetõ módon, de a V8, V10-seket kikelett volna hagyni sztem)
Mondandómat illusztrálandó, mi az egyik legnagyobb külömbség a 60-as 70-es évek autói és a maiak között? Hát csak ennyi
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Te nyertél! <#worship>#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Sikerült beszereznem a mai söradagot.<#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Még az OST-je is megvan, hallgatni is szoktam.
Lehet hülyeséget kérdeztem,de ti már ezeket fejbõl vágjátok. 😊
Ez az ultrapack ilyen nagy?(4 Gb)
Itt mindenki ultrapackal nyomja vagy van aki 4.09?
Vagy ha most én felrakom akkor 4.09-es szervereken nem is tudok csatlakozni.
Pedig a nagy többsége 4.09.
Gyertek el, jó lesz, messerharcos is mondta hogy jó map 😊
Ui.:Messerharcos megcsináltam az ötletet amit mondtál 😉
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én egy éve vettem a Nyíregyházi piacon egy Microsoft sidewinder 2 joyt
kemény 500 ft-ért azóta azt használom nem lögyög nem ugrál a keresztje a beállitásnál teljesen tuti frankó.<#email>#email>
www.pumaszallas.hu
persze biztos van jobb is, de szerintem a mi szintünkön nem sokat oszt-szoroz a dolog, ne legyen nagyon szar, a cyborg egy egyszerû de jó kis joy.
am bocs hogy beleszoltam
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Most természetesen az idehaza elérhetõ árú termékekrõl van szó.
1. Microsoft
2. Saitek
3. Logitech
...többi...
Én most raktam össze egy tényleg jó kombót:
-Microsoft Sidewinder Precision 2 bot (nem FF😎
-Saitek X52 gázkar
-Saitek Pro Flight pedál
Nekem 3 vagy 4 év alatt sem jött be igazán az X52 botja, túl hosszú úton mozog, és akadozik (hiába kenegetem minden kegyszerrel).
A Laca-féle X52 modot nem próbáltam, inkább vettem egy használt USB-s MS joyt 1000Ft-ért.
Ha nem akarsz rá sokat költeni, de valóban jó joyt akarsz: Microsoft.
Sajnos már csak használtak vannak, azok is inkább gameportosok. (Ilyen nekem is van itthon kettõ, egy FFB-s, egy FFB nélkül, a Vista nem kezeli a gameportot.)
Ezek sajnos nem USB-k:
FFB-s
FFB nélkül
Az ienkor mit csináljakra. (nem ienkor, hanem ilyenkor!)
Pumaszállás, aktuális verziók
Ezt az oldalt tedd be a internet explorer kedvencei közé, és ha van valami változás, ezt nézegesd.
Majd alul van ez -Ultrapack 2.1 full- letöltés.
Ide fog irányítani ulltrapack 2.01
Alul van pirossal, hogy - UP 2.01 Full Torrent - Ezt tölts le, ha torrentezel. Ha nem, alatta vannak a fájlok. Azokat sorrendben, mind kell! Utána, mikor megvagy csak elindítod az elsõ "rar" fájlt, és menni fog. (ugyanez van a torrentben)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

már csak az a bajom hogy amikor telepítem az ultrapatch-et akkor elkezdi telepíteni és kiugrik egy kis ablak és azt írja ki hogy
please insert disk 1 that chontains the file data2cab
ienkor mit csináljak
lécci segítsetek köszi
ja meg amit érdemes szerintem gyakorolni, az fordulóharc fókával ai spit veteran ellen😊 ember ellen természetesen nem forgolodk az ember, de az elétartást, stb segiti.
jah, egy kérdés, halottam, hogy nem jó dolog a legnagyobb nézetet használni, a közepessel kéne lõnöm, azonban én az esetek tulnyomó többségében azt a nagyon közeli nézetet használom, mert szar a szemem, és csak igy látom, jól tartok-e elé, vagy változtatni kéne.
Ti mind azt a közepes nézetet használjátok mikor meghuzátok a ravaszt? át kéne szoknom?
hátrányát csak akkor érzem ha nagyon nagyot mozul ki az ellen, de mivel egéren van a középsõ nézet igy fél másodperc alatt váltok. Szokjak át?
amugy mit tudtok a holnapról? akkor repül a HA_UTI vagy tényleg van anyira buznyák a hatóság hogy tuti nem repül?
a rögzitett ibdulásrõl pedig, be kell álitani az opciókban hogy a féktuskókat kivegyed, a nevét angolul nem vágom hirtelen, de ott keresd kb ahol az arresting hook van, a tájban megtalálod.
Másik kérdésem az lenne, hogy ha rögzitett kifutórol indulunk akkor miért nem tudok elindulni?Mit kellene az opcióban beállitani?
Választ elõre is köszi!
Új logó by: berczely (Y)
De neked is mondom, A GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGLE a haverod😊
Nem volt 10 másodperc.