IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy nyertem, de sajnos nem vagyok boldog <#shakehead>

Ugyanis ezeket a hangokat keresem és kerestem sokáig a tesztpadon is és sajnos rá kellett döbbennem, hogy a mai autokból kihunyt a szikra (hengerek számától és elrendezésétõl függetlenül). Akarom mondani nem húnyt ki, csak bizonyos elõírások és szabványok erõsen korlátozzák a zaj kibocsájtást (végül is érthetõ módon, de a V8, V10-seket kikelett volna hagyni sztem)

Mondandómat illusztrálandó, mi az egyik legnagyobb külömbség a 60-as 70-es évek autói és a maiak között? Hát csak ennyi

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mitõl 14 fps ? Tenger felett egy gép van elõtte. Azta leborult szivarvégét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
aztak*rva! fákin' mánsztör! <#wow1>

Te nyertél! <#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Huhhh....vége a pániknak.
Sikerült beszereznem a mai söradagot.<#taps>

Srácok linkelgethetek itt napestig, de ezt nehéz lesz überelni <#mf1><#eplus2><#taps><#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

És élsimítás nélkül... (Persze a tesztkonfigurációt is jó lenne ismerni. Lehet, hogy P3? <#idiota>)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Storm of War - Bf 110 kötelék vs támadó Hurrik (már nem néztem el 😊, az egyik kép szerint 14 FPS-el futott a játék.

www.pcpilot.hu

acidrain
Ezt a filmet még nem láttam, de be fogom pótolni.

acidrain

acidrain
Csípem, ahogyan "bugyburékol" a V8 😊<#eljen>

Camaro

Chevy Chevelle<#wow1>

Ezekkel a Mustangokkal a legnagyobb probléma az volt, hogy a 4 dobfék miatt ott álltak meg ahol sikerült, nem pedig ott ahol akartak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
V8 azé V8!

Her Laca
Azok a motorhangok! OH😊

Her Laca

Her Laca

Her Laca

acidrain

acidrain
Az egyik kedvenc filmem. Kiváló szereposztás, jó sztori, eltalált zenék, hatalmas dumák vannak benne.
Még az OST-je is megvan, hallgatni is szoktam.

Nohab
A telepítésnél rá kell rakni az Il-2 mappájára. És a sima 4.09 es szervereken is tudsz vele repülni.
Her Laca

Ultrapackal felül kel irni a játékot vagy egy külön mûködõ program?
Lehet hülyeséget kérdeztem,de ti már ezeket fejbõl vágjátok. 😊
Her Laca

köszi a választ Messerharcos.
Ez az ultrapack ilyen nagy?(4 Gb)
Itt mindenki ultrapackal nyomja vagy van aki 4.09?
Vagy ha most én felrakom akkor 4.09-es szervereken nem is tudok csatlakozni.
Pedig a nagy többsége 4.09.
mijki
Ma 21:00-kor Battle of Britain COOP!!!

Gyertek el, jó lesz, messerharcos is mondta hogy jó map 😊

Ui.:Messerharcos megcsináltam az ötletet amit mondtál 😉

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sziasztok.

Én egy éve vettem a Nyíregyházi piacon egy Microsoft sidewinder 2 joyt

kemény 500 ft-ért azóta azt használom nem lögyög nem ugrál a keresztje a beállitásnál teljesen tuti frankó.<#email>
VO101Tom
Én a legtávolabbi nézetben lövök, mert légi harc közben is azt használom. Ha váltogatnod kell ide-oda, akkor el van qrva a dolog. Hogyan tudnál légi harcban normálisan manõverezni széles látómezõvel, ha csak egy másik nézetben tudod normálisan felmérni, hogy hova tedd a célkeresztet?

www.pumaszallas.hu

én kezdõ vagyok, nagyon, de ahogy tudom, te is, én imádom a saitek cyborgot, nnem is drága a maga 1500-as áráért amiér vetem, és,,, egyszerûen mindent rátudtam kényelmesen rakni, egy kézzel kezelhetem a flapset, trimmet, meg a kormányt, zsir az egész😊
persze biztos van jobb is, de szerintem a mi szintünkön nem sokat oszt-szoroz a dolog, ne legyen nagyon szar, a cyborg egy egyszerû de jó kis joy.
am bocs hogy beleszoltam

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ezzel most sokan nem fognak egyetérteni, de 25éves repszimes múltam alatt jónéhány joy megfordult nálam. (Még van itthon vagy 10 darab)
Most természetesen az idehaza elérhetõ árú termékekrõl van szó.
1. Microsoft
2. Saitek
3. Logitech
...többi...

Én most raktam össze egy tényleg jó kombót:
-Microsoft Sidewinder Precision 2 bot (nem FF😎
-Saitek X52 gázkar
-Saitek Pro Flight pedál

Nekem 3 vagy 4 év alatt sem jött be igazán az X52 botja, túl hosszú úton mozog, és akadozik (hiába kenegetem minden kegyszerrel).
A Laca-féle X52 modot nem próbáltam, inkább vettem egy használt USB-s MS joyt 1000Ft-ért.

Ha nem akarsz rá sokat költeni, de valóban jó joyt akarsz: Microsoft.
Sajnos már csak használtak vannak, azok is inkább gameportosok. (Ilyen nekem is van itthon kettõ, egy FFB-s, egy FFB nélkül, a Vista nem kezeli a gameportot.)

Ezek sajnos nem USB-k:

FFB-s
FFB nélkül

ejj, Mijki jó kis angliamappot dobott össze<#eplus2><#nyes>

Nohab
Köszönöm a mai lehetõséget, nagyon élveztem. Alb3rt meg egy állat 😊 Elõttem a pedálját, de így is leszedte Pogit, Dominót és engem.
Kosz Laca. Ehez valami hasonlobb joy , mondjuk a Logitechnek valami fejletteb kiadasa, vagy mas marka neven szereplo joy letezik-e ? Mondjuk , valamennyire megkozeliti, vagy tenyleg az x-52 a kiraly ?
bazzki ma hülyébb vagyok mint szotam sokkal szarabul ment a zero mint szokott<#nemtudom>

Mtz 82 zts
Az ienkor mit csináljakra. (nem ienkor, hanem ilyenkor!)
Pumaszállás, aktuális verziók
Ezt az oldalt tedd be a internet explorer kedvencei közé, és ha van valami változás, ezt nézegesd.
Majd alul van ez -Ultrapack 2.1 full- letöltés.
Ide fog irányítani ulltrapack 2.01
Alul van pirossal, hogy - UP 2.01 Full Torrent - Ezt tölts le, ha torrentezel. Ha nem, alatta vannak a fájlok. Azokat sorrendben, mind kell! Utána, mikor megvagy csak elindítod az elsõ "rar" fájlt, és menni fog. (ugyanez van a torrentben)
mijki
A küldetésem 21:00-kor lesz 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Off:

On:

Miért születtem balkezesnek????? <#falbav>
acidrain
Igen, asszimiláltam a szem segítségével olvasás útján bevitt adatot, és a leírt szöveg értelmezése során egybõl feltûnt, hogy nem helyes a megfogalmazási sorrend.😊

Nohab
szerintem nem töltötted le mindegyik data fájlt.
5 van vagy mennyi.
helló
már csak az a bajom hogy amikor telepítem az ultrapatch-et akkor elkezdi telepíteni és kiugrik egy kis ablak és azt írja ki hogy
please insert disk 1 that chontains the file data2cab
ienkor mit csináljak
lécci segítsetek köszi
tudom az aival szórakozni nem nagy szám, de a 3 veteran spit vs messa az izgis tud lenni, elõbb leszedtem mindet, jó volt😊
ja meg amit érdemes szerintem gyakorolni, az fordulóharc fókával ai spit veteran ellen😊 ember ellen természetesen nem forgolodk az ember, de az elétartást, stb segiti.
jah, egy kérdés, halottam, hogy nem jó dolog a legnagyobb nézetet használni, a közepessel kéne lõnöm, azonban én az esetek tulnyomó többségében azt a nagyon közeli nézetet használom, mert szar a szemem, és csak igy látom, jól tartok-e elé, vagy változtatni kéne.
Ti mind azt a közepes nézetet használjátok mikor meghuzátok a ravaszt? át kéne szoknom?
hátrányát csak akkor érzem ha nagyon nagyot mozul ki az ellen, de mivel egéren van a középsõ nézet igy fél másodperc alatt váltok. Szokjak át?

kicsit pontosabban?😊
amugy mit tudtok a holnapról? akkor repül a HA_UTI vagy tényleg van anyira buznyák a hatóság hogy tuti nem repül?

a radiátor az a hütés, ha kinyitod, a motor jobban hül nem melegszik túl, de kicsit lassabb vagy, ha becsukod, kisebb a légellenállás de a motor hamar túlmelegszik. Ha látod hogy a motorod hevül, nyisd ki.
a rögzitett ibdulásrõl pedig, be kell álitani az opciókban hogy a féktuskókat kivegyed, a nevét angolul nem vágom hirtelen, de ott keresd kb ahol az arresting hook van, a tájban megtalálod.

Nohab
Egy biztosat mondjál és kész, mi lesz a neved?
mijki
Bocs, de a küldetés csúszik el kell menni otthonról...este 7-8-9 tájba lesz ok?

A radial milyen funkciót tölt be?
Másik kérdésem az lenne, hogy ha rögzitett kifutórol indulunk akkor miért nem tudok elindulni?Mit kellene az opcióban beállitani?
Választ elõre is köszi!
Matthew Baker
nekem hó vége fele lesz egy éves a Cyborg EVO-m és mit ne mondjak nem bántam meg 😊

Új logó by: berczely (Y)

Her Laca
Jelzem ,tapasztalatom az,hogy sokan megveszik aztán igen hamar ráunnak a rep szimekre.Osztán meg lehet venni a tényleg alig használt darabokat bagóért.

Her Laca

Her Laca
ITTEN!!!

De neked is mondom, A GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGLE a haverod😊
Nem volt 10 másodperc.