IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjeleníted a képet és annak a címét másolod be a képbeszúráshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennek tükrében aligha az Ubisoft lesz a Storm of War kiadója, bár lehet hogy Olegnek nem lesz más választása. Azért érdekes, hogy elvileg a nyakunkon az október-novemberi megjelenés, hivatalos honlap, gépigény, kiadó, semmi lényeges infó nincs. Csak morzsák, miszerint nem lesz béta (max belsõ) és demó sem.
www.pcpilot.hu
Mondjuk van benne ráció,miszerint támogassák a szoftver fejlesztõ cégeket,hiszen sok jó programozójuk van akik így nem az USA ban kötnek majd ki,no meg felfuttatják a hazai szoftver cégeket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
n át nem történt semmi vele. Megpróbáltam ujjra leszedni letölteni, de kiirt vmi hibát ugyhogy azt se tudtam. Van ötletetek, mit tegyek?
A többiek hevesen bólogattak, de arra a kérdésemre senki sem tudott válaszolni, hogy a Ratákat miért vonták ki a szolgálatból?
Persze a T-55-rõl sem tudtak érdemleges infót adni, mikor is állt szolgálatba...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Isten áldja a pogányokat!
mert fasz, mert egoista állat.
de valamit ne felejtsünk:
A TANÁROK IS EMBEREK!
csak õk nem tudnak róla <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
anyira nem könyû eltéveszteni, elég nyilvánvaló a különbség....
Részt vettem kis csapatommal egy 2. vh-s hadtöris vetélkedõn (44-45 a téma). Technika felismerése volt az egyik feladat. Stuka, Hetzer, Flak88 stb. Erre betesznek egy HA-1112 Buchont balkán kereszttel. Mondom ilyen nincs. Felugrok és jelentem ez nem világháborús gép, de odaírom azt is, hogy mire gondolnak. Erre beszól, hogy minusz egy pont 😮 hadtöri tanszék... Pulykavörösen leültem. Kiderült, hogy a szoros pontok miatt elsõk lettünk volna, ha elveszik mindenkitõl a "bf-109 megoldást" és mi kapjuk a pontot, mert ugyebár nem olyan tájékozott a kedves versenyzõtársak közül senki, hogy ilyet észre vennének.
Ui: éljen a balkán keresztes amerikai harckocsi, mint Tiger egyes filmekben! (ezt csak én mondom, ez nem volt 😊)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindig csak várni ,várni,restart ,várni , balfasz nem tud felszállni ,várni,restart ,mégegybalfasz ütközik,,restart, stb😊))
www.pumaszallas.hu
Állítólag egy huszonegynéhány éves hõlgy volt az FO,õ próbálta letenni a jobb egybõl,a tapasztalt captain az utolsó pillanatban vette át a gépet.0:42-nél látszik is,ahogy rátolja a gázt,de a szárnyvég így is leért,épphogy megúszták.
R.I.P. White Europe
Nagyon durva, orkanszeru oldalszel volt, de csillagos otosre megoldottak a pilotak.
Egyik legjobb beszólás sztem:
And yes - that is some REALLY cheap property - under the landing zone!!!!!
Lefordítva: És igen, a landoló zóna mellett rengeteg NAGYON olcsó eladó ingatlan van!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ez volt az elsõ war-om, és kicsit sajnálom hogy vége lett.
Minden résztvevõnek szeretném megköszönni, hogy segített, és elviselt, mivel én sehol nem vagyok századtag, és reptudásban sem vagyok a toppon.
Lacának külön köszönetet szeretnék mondani, hogy felhívta a figyelmünket erre az eseményre.
Nagyon jó társaság gyûlt össze, mindíg izgatottan vártam a missziók kezdetét.
Soha nem felejtem el ezeket a közös repüléseket, a zászlók elõtti "pózolást", és persze mijki akcióit, a Bessenyei figurát, és a Stallos trükk kifejezés is eme alkalomból született az egyik gyakorló dogfight alatt, amit Domino hostolt.
Jókat nevettünk (idõnként folyt a könnyem úgy röhögtem), és izgatottan figyeltük a légteret, amikor valamelyik társunk beszólt rádión, hogy bajban van.
Végszó hiányában nézzétek meg Tuckie videóját:
Battle of Britain's 70th anniversary
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."