IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Viszont a kátyúkat gyorsan tudja kerülgetni 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
😄 Elképzelem ,hogy Pesten kergetik a rendõrök😊 Sose kapnák el😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Tele a BoB szerver nincs hely.Újabban alig van 1940-es pálya,ennek nem örülök :/

Na asszem reggel kihegyezem flexxel a bütyköket a calibra vezértengelyén😄
Építettem pár erõs gépet, de ennek a kölöknek nem csak a járgánya brutális hanem a vezetési tudása is.

A Béna.

Her Laca
Nem tudom Én csak a 1.13 at aktiválom és jó,neked is menni kell ha nem akkor nem tudom mit nem csinálsz jól😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Matthew Baker
de hamár battleofbritain mi az az RRR?

Új logó by: berczely (Y)

Matthew Baker
még nem gondoltam rá de lehet megtanulok sakkozni 😊

Her Laca
Ne repülj😊 Sakkozz😊

Matthew Baker
csak a Zuti van aktiválva

Her Laca
a 28 . másodpercnél!

Azért nem karlendítést használ!

Matthew Baker
mod nélkül felenged

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Menj a BattleofBritainra.
Ahoz a zuti mds v1.13 kell

Vagy mod nélkül menjél!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Érdekes ezek szerint neked fel kéne tudni menni mivel a "modok engedélyezve" vannak!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Matthew Baker
nem írja hogy valamilyen mód kéne neki annyit ír hogy mods allowed

de mit kér,melyik modokat!?? azokat aktiváld a többit húzd ki!

mijki
ez nagyon kaki: NE KATT IDE 😛

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
A mod aktivátornál tüntess el mindent a JOBB oldalról majd azt tedd csak oda amit a szerver kér.

hm érdekes meg kell hagyni én meg ezt nem hallottam tõle lehet hogy nem tartok lépést a korral!😞 De nem is olyan rossz Opera és a Rock, vagy Metal(ezekben nem vagyok otthon annyira!<#confused> keveredése!😄<#idiota><#nyes>
Tom igazad van erre nem is gondoltam volna!😞 De talán egyszer!xD

Matthew Baker
na de ez a skies of valor ami egy módos szerver

VO101Tom
Nem tudni, hogy ezeket a replikékat mennyiért építették össze, de iszonyatosan sok pénz. Ha jól emlékszem kecsóra egy repképes messzert olyan 30 millióért hoztak volna el. Egy (!) napra. Hát, számold ki mennyi lehet ha megvennéd...

www.pumaszallas.hu

acidrain
Várjál kifejtem.

Ave Maria-t, vagy mit nem csippantom azt sem tudtam, hogy létezik ilyen, kb 20 másodperc után lehalkítottam, emiatt nem tudom, hogy hogyan mutatja a veszteségeket.

Pavarottit csípem, de tõle is csak EZT

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Oké értem vettem a lapot!<#idiota>De azért mégis jó vuna ha lehetne!

Her Laca
Á 😊) Dehogy . Van a földön kb 5-6 db repképes ,szerinted van az a pénz amiért eladnák?

Oké köszönöm hogy elmondtad!Amúgy drága mulatság lenne egy eredeti messzert megvenni vagy összerakni???<#idiota>

Her Laca
Ezt én nem is ismertem

Tizen valahány rész.

VO101Tom
A legutolsó videóban a 109-esek eredetiek, a Me 262 A1-es replika (Amerikaiak építették, N262MS lajstromjelet kapott, majd Németországba vitték, azóta D-IMTT). Googleban keress rá, ha több infó kell. Az Fw 190 A-8 is replika (D-FWWC), de szovjet hajtómû van benne (az hasonlított a legjobban a BMW-re), egy ASh-82-es.

www.pumaszallas.hu

Ozt miért!? Az Ave Mariaval mi a bajod!? jó igaz ennél kicsit buzis , de nekünk még normális bakelitt lemezen van meg!<#idiota> De a zene amúgy jól mutatja a veszteségeket nem!??

acidrain
Hûazannya!

Az alatta lévõ zenétõl a hajam is égnek állt volna, ha lenne.

Majdnem kettéharaptam a billentyûzetet, de inkább levettem a hangot.

Her Laca
Nem állítottad a stock 4.09 re Ottan írva vagyon.

ÖÖÖ nem lehet hogy az a baja hogy a jsgme-nél nem aktiváltad a 00_Stock_4.09m-et???Mert ez a háttér akkor van ha a zuti 1.13 nincs kiütve!

Matthew Baker
igazából én arra gondoltam hogy információfoszlányokból kitaláljátok a megoldást 😊

meg ez is még jó pofa videó!
http://www.youtube.com/watch?v=oLQ7udNSzq4&feature=related

Her Laca
A végén ,hogy eldobja a gumikat😊 Hány havi keresetem felnivel?D

acidrain
Jaja! Jól nyomja!

Tõlem tanulta😊))))
A Regata-mat is kölcsönkérte, azzal gyakorolt. <#vigyor1>

Her Laca
És ezt most nézzük?😊

Matthew Baker

acidrain

Nagyon jók ezek a dalok nekünk van itthon jó pár cd-nyi anyag belõlel!😄
Amúgy ezek is jók igaz nem magyar de hát:
http://www.youtube.com/watch?v=fnlHHHo8DHo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qo_E6qOIcnM&feature=related

Szerintem ez sokaknak tetszeni fog 😄 :
http://www.youtube.com/watch?v=wIlUbvjVD6E&feature=related
Igaz ezeknél csak képek vannak de azok elég jók!
http://www.youtube.com/watch?v=7Vtkn_-KlQ4&feature=related

És ennél nem tudom hogy a fóka eredeti vagy sem!😞 de a többi az tuti hogy az!😄
http://www.youtube.com/watch?v=F8qs-SxcrTY&feature=related

Her Laca
A második videót ajánlom.
Ez a ficak hihetetlen,

VO101Tom
http://www.speedtestnet.eu/

😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
[/img]

Revíziós nóta ez a javából! 😊 Hallgasd meg Sárdy Barbarától...

www.smart-bus.hu

Zpogi
Igazad lehet,én írtam el. Mindenesetre a hideg kiráz tõle 😊

Her Laca
Az rendben ,hogy tetszik de ez nem katona dal szerintem.

Zpogi
Az Echo tv Világpanoráma címû mûsorában volt ez a katonadal,nekem nagyon tetszett,halgassátok meg.
Lesz,lesz,lesz...

acidrain
Köszi, most már értem. <#eljen>

TG Gida
Laca gyere este repülni!Most tolóerõ lesz nem vonóerõ.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
ORBITÁLIS😊

Isten áldja a pogányokat!