IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Én is sajnálom,hogy vége lett,tényleg jó buli volt.Maximális tiszteletem a spanyoloknak,hogy ezt megcsinálták.Viva Espana!😊)
R.I.P. White Europe
Az I/JG 26 fehér 5 ben: VO101_Tom
fehér 6 ban: savas
fehér 7 ben: V.4_Domino
Kötelék:
Tom szögeli a hurrikánt:
Domino szárnyat borotvál:
savas gépészkedik:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem hinném,hogy itt bárki (jelzem szerintem a föld bolygón sem nagyon van) munkagépek ,markolók irányításával foglalkozna😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha igen akkor tudna nekem segíteni ebben
az a bajom hogy amikor elinditom a játékot betölt és amikor már játszhatnék kék lessz a képernyõ pedig elméletileg mennie kéne rajta .
Segítsetek mi lehet a baj köszi :-( :-( :-(
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ilyen,jól összerakott IL2 videóval még nem igen találkoztam!
Ámuljatok,bámuljatok 😊
LINK
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Szerintem ebböl a Storm of warból októberbe semmi nem lesz mert lássátok meg a karácsonyi játék dömpingre fog kijönni.Oszt jónapot😊
Oleg többnyire még azt sem tudja, hogy 2 hét múlva mi lesz (pontosabban tudja, hogy mi nem lesz, csak minket szívat), de azt pláne nem tudja, mi lesz fél év múlva...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mindig ezek a negatív hullámok!<#falbav>#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
LINK
Nekem ma este a melóhelyemen lesz bónusz küldim,úgy hogy,csak holnap tudok jönni 😞
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mi másért lenne ilyen részletgazdag a földi egységek kidolgozása,a táj kidolgozása,és elég fura az a 100 méteres LOD érték is...
Mondjuk én ennek csak örülnék<#violent>#violent>
A Béna.
Még a végén repülni is fogunk vele. <#eljen>#eljen>
<#taps>#taps><#law>#law><#worship>#worship><#guluszem1>#guluszem1>Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
és az a durva hogy ragad a dolog, Mijki hostolt elõb,b, mondom "nincs kegyelem" bele is repülök a spitbe. Mondom neki is, nincs kegyelem, erre az ai õbelé repül abba a pillanatban amikor kimondom<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ennek a mondatnak vmi spirituáis ereje van, amitõ mindig meghal az ember.
nagyon ég bennem a harcitûz😄😄😄<#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
www.pcpilot.hu
😊)))
Si vis pacem, para bellum.