IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl jut eszembe, ez nagyon nagy😊kapáló szimulátor

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

nem, és te nem tudnád megmondani hogyan szaporodnak a medózák, vagy hogy nézne ki a szék ha az embereknek térdnél forditva hajlana a lábuk?😊 na jó, ha nem nem, akkor beszélgessünk a hüvelygombáról<#idiota>

V Domino
Szép képek,köszönjük.<#eljen>

Én is sajnálom,hogy vége lett,tényleg jó buli volt.Maximális tiszteletem a spanyoloknak,hogy ezt megcsinálták.Viva Espana!😊)

R.I.P. White Europe

acidrain
Kissé megkésve de itt egy pár kép a szeptember 14-ei vBoB-ról.

Az I/JG 26 fehér 5 ben: VO101_Tom
fehér 6 ban: savas
fehér 7 ben: V.4_Domino

Kötelék:

Tom szögeli a hurrikánt:

Domino szárnyat borotvál:

savas gépészkedik:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

kösz
Her Laca
Esetleg Bagger simulator 2011 topikban választ kaphatsz ,már ha van olyan.
Nem hinném,hogy itt bárki (jelzem szerintem a föld bolygón sem nagyon van) munkagépek ,markolók irányításával foglalkozna😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ismeri valaki a Bagger simulator 2011-et?
ha igen akkor tudna nekem segíteni ebben
az a bajom hogy amikor elinditom a játékot betölt és amikor már játszhatnék kék lessz a képernyõ pedig elméletileg mennie kéne rajta .
Segítsetek mi lehet a baj köszi :-( :-( :-(
jó a video de ha már Angliai csata akkor hol vannak a Spitfire-ek?
Hát kedveli az érdekes kamera szögeket az már biztos... Ha ez bejön neked, akkor itt egy másik is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A dogolós rész nem volt rossz, de a végén kár volt letörni a szárnyat..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Lehet,hogy már volt,DE...
Ilyen,jól összerakott IL2 videóval még nem igen találkoztam!
Ámuljatok,bámuljatok 😊
LINK

Mit is kell ilyenkor mondani? Ja igen... Én kérek elnézést! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jut eszembe! Oleg örömet akar nektek szerezni ti meg itt rázúdítjátok a problémáitokat😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Óóóó... kultusz film!!!! Egyszerûen zseniális! 😊

www.smart-bus.hu

Tele vagyok hittel és reménnyel azért mondtam a karácsonyt.Mert eredetileg 2011 március és áprilisra gondoltam.De azért se egy béta se egy demo csak képek meg képek azért én már ugy kipróbálnám egy kicsit!Viszont a 7600gt kártyámat legalább egy 9600gt-re le kellesz cserélnem a képek alapján.
acidrain

acidrain
"mindig ezek a negatív hullámok...hát nincs benned semmi hit? legyen hited pajtás..."

Sziasztok

Szerintem ebböl a Storm of warból októberbe semmi nem lesz mert lássátok meg a karácsonyi játék dömpingre fog kijönni.Oszt jónapot😊
Maradj már (Pogi is), ezek idén februári videók.
Oleg többnyire még azt sem tudja, hogy 2 hét múlva mi lesz (pontosabban tudja, hogy mi nem lesz, csak minket szívat), de azt pláne nem tudja, mi lesz fél év múlva...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szerintem én is ráérek vidkártyát venni még. Olyan évvégére tenném ha muszáj lenne , de perpill 1280*720 as projektorral nem mondanám hogy muszáj.

Her Laca
Én már az idén játszok majd vele,te ráérsz jövõ októberben.
Mindig ezek a negatív hullámok!<#falbav>

mijki
Én sok ilyet szeretnék látni elõttem<#banplz><#eplus2><#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Ebben a videóban 2010 Októberérõl írnak,Oleg aláírásával.Bár nem õ készítette a videót...
LINK

Nekem ma este a melóhelyemen lesz bónusz küldim,úgy hogy,csak holnap tudok jönni 😞

Valyon melyik év októberére gondolt?

Amúgy 2 hét múlva október...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Én voltam a fogarasi havasokban gyönyörû

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szekelyland
Itt, romániában, a fogarasi havasokban, 2000 méter fölött

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
Ma este 20:00 Lobby-n bonus küldi!

Ja. Szó szerint kipusztítottuk a vörösöket a serverrõl. Nekem konstans 12% volt a találati arányom.

szekelyland
Na mai nap elég vegyes volt, elõbb Mijki hosztolt pár szuper coop küldit, ahol mindig vízbe csobbantam. Majd Szepy-vel nyomtunk 3-3 kötelékezõs küldit az uk dedicated mdsen, mint a régi szép idõkben, végig kötelék, egzmás fedezése, hazajövés, egyszerre leszállás. eredmény 3 - 3 küldi, 6-6 légigyõzelem, saját veszteség nélkül, 13%-os gunstat emillel, mióta 150 méterre tettem a konvergenciát, két esetben is egyszerûen felrobbant a hurri. Hát ma este boldogan teszem fejem a párnára

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Gyerekek ahogy én ezt elnézem szerintem ebbõl a késõbiekben valami ww2 online szerû játékot akarnak csinálni.
Mi másért lenne ilyen részletgazdag a földi egységek kidolgozása,a táj kidolgozása,és elég fura az a 100 méteres LOD érték is...
Mondjuk én ennek csak örülnék<#violent>

A Béna.

Her Laca
Észrevételezném,hogy nagyon jók az arányok a stuka és a teherautók közt.

acidrain
Virtuális repülõszázadként majdnem indult egy kb másfél éve ugyanúgy áll a weblapja. --->Puli

acidrain
Köszi a képeket!

Még a végén repülni is fogunk vele. <#eljen>

Her Laca
AHHHHHHHHH😊 Hála az istennek quick mission builder béta képernyõ.<#taps><#law><#worship><#guluszem1>

gyerekek van egy érdekes dolog, repülés elõtt gyakran nyomatok kemény szövegeket hogy "kemények leszünk" megy "nincs kegyelem", és akárhányszor kimondom azt hogy nincs kegyelem, sose viszem haza a gépet. <#idiota>
és az a durva hogy ragad a dolog, Mijki hostolt elõb,b, mondom "nincs kegyelem" bele is repülök a spitbe. Mondom neki is, nincs kegyelem, erre az ai õbelé repül abba a pillanatban amikor kimondom<#idiota><#idiota>
Ennek a mondatnak vmi spirituáis ereje van, amitõ mindig meghal az ember.

no siker, köszi a seigtséget😄
nagyon ég bennem a harcitûz😄😄😄<#gun><#violent><#violent>

köszi az infokat, volt benne hosszu ékzet, ezt kijavitottam, most megpróbálom elõbb sg-rõl, aztán pedig netes tárhelyrõl felnyomni. köszi megégyszer<#integet2>

Sanyo
Storm of War - messzer, spitfire, Dornier, stuka, quick mission builder béta képernyõ.

www.pcpilot.hu

mijki
Valamit tudtok a Puli századról? Nem találok róluk semmit. Se címer, semmi.

Köszönöm.

Szép kis környék, merre van? Lennének ötleteim a hegyekkel, meg a szerpentinnel is...
😊)))

Si vis pacem, para bellum.

mijki
Ma 20:00-kor Battle of Britain és minden ami jó Coop mission-ök. Gyertek el, ha kell egy jó és izgalmas küldetés!

Szélsebesség, lökésesség, esetleg oldalszél korlátozások. Külön a reptérre, és külön a géptípusra. Létezik a "NEM AJÁNLOTT" és a "NEM FOGAD" kategória, de ezt extrém esetben felül lehet bírálni, lásd a lengyel miniszterelnök katasztrófája.

Nekünk a seregben a kiképzõ õrmesterünk állította határozottan, hogy az amik a 2.VH-ban B-52-vel bombázták Magyarországot. Mikor próbáltam elmagyarázni, hogy azok B-17 és B-24 voltak, ideges lett, és határozottan letorkollt, márpedig B52, és kész. Mosolyogtam, ráhagytam....

Matthew Baker
Lesz repülhetõ Lajka kutya? 😄

Új logó by: berczely (Y)

szekelyland
épp akartam mondani

szekelyland
Vagy ide: link készen az img kóddal másold be direktbe ide.
Pl

VO101Tom
Internetre feltöltött képekben, fájlnevekben SOHA ne használj ékezetes betûket.

www.pumaszallas.hu