IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonnal frissitsd a drivert akár 15-20 fps-el is nõ a az fps-ed.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem Nvidia EN200 GT van, 1 Giga menóriával. És a qrva il2 nem akar fullon menni vele, ha perfectre teszem, a vízeffektus miatt csak 15-16 fps -t tud. A guta kerülget vele, ennél sokkal régebbi és gyengébb kártyák röhögve viszik ez meg szarja össze magát. Valami driverhiba lenne? A gyári drivereket használom, amit vele adtak.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De azt a mindent Mijki látom 102 tag lettél gratulálok hozzá van akinek még sikerül bejutni az elitek közé!<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>Amúgy nehéz a kiképzés ott!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Távolibb: T.102.VO_mijki
Közelebbik: 102.VO_Herr_Laca

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Mondjuk ha egy R75 ös Wehrmacht BMW állt volna a fészerben azt azért el tudtam volna viselni. Kerestem is, de nem találtam. Szerintem bõgtem volna örömömben, ha rálelek egyre.<#nevetes1>#nevetes1>
0:50-nél a kanna stimmel. <#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ott bukkantam rá erre a két üzemanyagkannára.
Nem arcoskodni akarok, aki már látott ilyet, annak nem nagy szám, de gondoltam megosztom Veletek, hátha valakinek újdonságként hat.
A jobboldali eredeti állapotában látható.
van egy eladó Alpha Industries CWu 45-P dzsekim
ha esetleg vkit érdekel írjon privit
köszi
GOOBY, pls
Dvorak - Új világ szimfónia
Amazing Grace, szigorúan benne kell lennie a skót dudának.
Il Silencio Távoli rokonom temetés végén hallottam. Még mindig megfog...
Ezzel a fostalicska Iar 80-al nagyon észnél kell lenni.Gyakorlatilag az összes ruszki gép jobb nála minden vonatkozásban,fegyverzet egy vicc,a Yak-ot fél percig kell kalapálni,hogy ne csak a benzint folyassa.Ja,az I-16-nál valamivel gyorsabb,ezzel ki is fújt.😊
On
R.I.P. White Europe
Ezer év múlva is hallgatni fogják ,mert ez az emberiség egyetemes öröksége. Persze lehet csatlakozni hozzájuk ez nem vitás. Ahogy a Queen is odakerült a hallhatatlanok közé például. Szerintem.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.smart-bus.hu
Vivaldi?
A ratával még csak csak ,de szar érzés volt a mig ellen vitézkedni.
Savas kollegával rámentünk egy Mig re ,de okos volt a ficak és jóóóóól állva hagyott bennünket. Már messze járt amikor enyhe jobbosba kezdett ,mondtam is mérgezõ esõ kollegának,hogy mi menjünk balra emelkedve és tartsuk szemmel hátha visszajön.
Úgy is lett ,de irtózatos intelligenciánknak hála szépen szembe tudtunk fordulni oszt spréztünk neki,meg is unta oszt hazament. Nem mondom,hogy nem esett le egy szikla a szívemrõl. Gyakorlatilag azt csinált amit akart .
Tegnap is háborúba volt kettõs gyõzelmem,a bibi az volt csak,hogy az egyik saját volt<#mf1>#mf1> Hülye AI belerepült a lövésembe😊
www.smart-bus.hu
Légiharc, 1944 dec. : ITT
Légiharc a csatorna felett 1941, okt. (in der Hauptrolle: maj. W. Oesau): ITT
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Holdfény szonáta
Chopin egyik noktürnje a sok jó közül.