IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
A minap találtam meg a Ricsis skinem valahol eldugva egy almappában 😄

én szerintem tuti. nameg szerintem KP sem fog nemet mondani egy kis heinkel gépészkedéshez 😊 aztán hulljon london😄 najó csak a iciripiciri tankocskáknak kampec 😊 de már õ is feszülten várja 😊 meg mindig kérdezi, hogy két hét??? 😊 én meg nagy bõszen bólogatok 😊
Sziasztok

Azonnal frissitsd a drivert akár 15-20 fps-el is nõ a az fps-ed.
szekelyland
Szepy, nem jössz ma este egyet vitézkedni valamerre? A múltkori küldi ojan jóóó volt, csak veled tudok olyan jól hentelni....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Bõvítek😊) Van két ígéretes ember,egyik (pedig istenemre kerülöm a tizenéves gyerekeket😄D) Mijki😊 Remélem méltóak lesznek a NAGY (értsd magadra is😊 elõdökhöz. Tényleg , BOB ra nem tértek vissza?😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem is megvan a Dongó század skinje 109-esre, pedig soha nem voltam tag. (csak offline használom, és aki illetéktelenül használja egy század skinjét, az ugyanígy tegyen!)
ez a Ricsi század hivatalos skinje. elvileg csak nekik van ilyen. meg a volt tagoknak 😉 de sokat lehet lopni a netcache könyvtárból 😛
szekelyland
Ha már driverekrõl van szó:
Nekem Nvidia EN200 GT van, 1 Giga menóriával. És a qrva il2 nem akar fullon menni vele, ha perfectre teszem, a vízeffektus miatt csak 15-16 fps -t tud. A guta kerülget vele, ennél sokkal régebbi és gyengébb kártyák röhögve viszik ez meg szarja össze magát. Valami driverhiba lenne? A gyári drivereket használom, amit vele adtak.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Utolsó infóim szerint a 4xxx szériához a 10.5 az amiben jó az opengl. Az 5xxx szériához érdemes az utolsót megpróbálni... ( Már, ha W7-rõl beszélünk... )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Atihoz melyik driver a legjobb IL2 viszonylatban? Nem nem nekem kell😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TE PISZOK MÁZLISTA!<#nevetes1><#violent>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Még nem vagyok tag, csak kadét. Amúgy az elsõ óra jó volt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tyû jó kis messzer skinek honnét lehet ilyet szerválni? Ha jól látom E4-es Emilek nem?Bár én inkább a Bf109/k14 részesítem elõnyben mert nincs ellenfele kivéve ha bénázok vagy az ellen sugaras géppel jön!😄
De azt a mindent Mijki látom 102 tag lettél gratulálok hozzá van akinek még sikerül bejutni az elitek közé!<#worship><#nevetes1>Amúgy nehéz a kiképzés ott!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Vagy a Hello Kitty kalandjait <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
A gyõztesek 😊

Távolibb: T.102.VO_mijki
Közelebbik: 102.VO_Herr_Laca

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
A sötétkék színkód az a B4, 87 oktános benziné volt, ezt használták a messzerekbe is <#nyes>

www.pumaszallas.hu

acidrain
Sajnos nem. <#shakehead>
Mondjuk ha egy R75 ös Wehrmacht BMW állt volna a fészerben azt azért el tudtam volna viselni. Kerestem is, de nem találtam. Szerintem bõgtem volna örömömben, ha rálelek egyre.<#nevetes1>

0:50-nél a kanna stimmel. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Esetleg a kannákhoz tartózó jármú esetleg páncélos ne adj Isten egy messzer nem volt a közelben mondjuk a pincében vagy valahol!?<#idiota><#idiota><#fejvakaras>

acidrain
Pár éve az egyik ismerõs tanyáján lomtalanítottuk a padlást.

Ott bukkantam rá erre a két üzemanyagkannára.
Nem arcoskodni akarok, aki már látott ilyet, annak nem nagy szám, de gondoltam megosztom Veletek, hátha valakinek újdonságként hat.
A jobboldali eredeti állapotában látható.

V Domino
Aztán majd jól hostol nekünk egy Sims 3-at mi?:-))

R.I.P. White Europe

acidrain
Dehogynem! Mindenféle tartozék érdekel. 😊

mijki
7-ig nem leszek gépnél(nem biztos), de húgom fog itt ülni

mijki
Eastern Campaign 4 Missions Ultrapack 2.01+00_birdsofprey Start in: 16:00

Vogel
A román "fóka". Volt egy patch amikor jó(bb) gép volt. Sztálingrád felett repültünk, fû alatt szálló TB3 ellen aki úgy rontotta a statunkat, hogy bedobta maga alá a négy malacot 0 méteren.

szekelyland
Oerlikon MG-FF lõszer nem érdekel bele????

acidrain
Alig használt keveset repült Messerschmitt Bf 109 Emil szériát keresek nagyon pici pénzért. Csak hibátlan állapotú golyónyomoktól mentes, repképes, teljesen eredeti érdekel. Ingyen hangár, és Opel Blitz üzemanyagszállító teherautó ha van mellé az nem hátrány. 😊))

PhantomAss
hello
van egy eladó Alpha Industries CWu 45-P dzsekim
ha esetleg vkit érdekel írjon privit
köszi

GOOBY, pls

Her Laca
Én is bamba voltam😊

acidrain
Hát ahhoz képest, hogy tegnap milyen jól ment, a mai teljesítményem röviden, tömören a f@ssal egyenlõ. <#confused><#wilting><#falbav>

Her Laca
Gratula. 4 volt az a három😊)

mijki
Most VRVB-n 3 TB-3-nak vettem el a repülési engedélyét(egy humán volt, 2 AI) és Lacának a TB-3-át ami az õ érdeme, de én kaptam meg kicsit, mert kiugrott levegõzni 😉

Nohab
Akkor én is beadom a listám:
Dvorak - Új világ szimfónia
Amazing Grace, szigorúan benne kell lennie a skót dudának.
Il Silencio Távoli rokonom temetés végén hallottam. Még mindig megfog...
Her Laca
Nos mit vártál tõle?😊Bár a késõbbi verziók legalább jól fel vannak fegyverezve,asszem Maggi mondta egyszer ,hogy egy repülõ lõszeres láda. Amúgy értem a célzást ám😄

V Domino
Off

Ezzel a fostalicska Iar 80-al nagyon észnél kell lenni.Gyakorlatilag az összes ruszki gép jobb nála minden vonatkozásban,fegyverzet egy vicc,a Yak-ot fél percig kell kalapálni,hogy ne csak a benzint folyassa.Ja,az I-16-nál valamivel gyorsabb,ezzel ki is fújt.😊

On

R.I.P. White Europe

Her Laca
Kérdés! Hogy éreznéd magad ha egy olyan kötelék közeledne feléd mint az alábbi videóban 1,40 nél ,ja és nem békés szándékkal?<#eplus2>

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Ez így igaz! De akikrõl szót ejtettünk (meg akik kimaradtak ) kortalanok.
Ezer év múlva is hallgatni fogják ,mert ez az emberiség egyetemes öröksége. Persze lehet csatlakozni hozzájuk ez nem vitás. Ahogy a Queen is odakerült a hallhatatlanok közé például. Szerintem.

mijki
!20:00!

galimatika
A komolyzenével is lehet haladni a korral. személyes kedvencem Ryuchi Sakamoto. Íme!

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Willenbrock
Azt is szeretem,bár a 4 évszakon kívül nem ismerem több mûvét de az nagyon jó.Chopint csak nemrég "fedeztem fel" és nagyon tetszenek a darabjai,fõleg a balladák és a noktürnök.

Vivaldi a bevezetés a komolyzenébe... én általa kedveltem meg a mûfajt.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Igazság az ,hogy Chopin-tol Beethoven -en át Mozart ig bezárólag én mindent hallgatok. Megnyugtat,elgondolkodtat.
Vivaldi?

Willenbrock
Her Laca
Na ez ide való. Hurrival voltunk MK I el , volt rata ,meg Mig ellenünk.
A ratával még csak csak ,de szar érzés volt a mig ellen vitézkedni.
Savas kollegával rámentünk egy Mig re ,de okos volt a ficak és jóóóóól állva hagyott bennünket. Már messze járt amikor enyhe jobbosba kezdett ,mondtam is mérgezõ esõ kollegának,hogy mi menjünk balra emelkedve és tartsuk szemmel hátha visszajön.
Úgy is lett ,de irtózatos intelligenciánknak hála szépen szembe tudtunk fordulni oszt spréztünk neki,meg is unta oszt hazament. Nem mondom,hogy nem esett le egy szikla a szívemrõl. Gyakorlatilag azt csinált amit akart .

Her Laca
Igen igen😊 Ismerõs jelenetek ,én is szoktam ilyeneket csinálni<#eplus2>
Tegnap is háborúba volt kettõs gyõzelmem,a bibi az volt csak,hogy az egyik saját volt<#mf1> Hülye AI belerepült a lövésembe😊

<#eljen><#wave>

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen><#taps>

Kettõs légigyõzelem Bf-110-zel: ITT

Légiharc, 1944 dec. : ITT

Légiharc a csatorna felett 1941, okt. (in der Hauptrolle: maj. W. Oesau): ITT

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
A komolyzene témához szólva néhány kedvencem:
Holdfény szonáta
Chopin egyik noktürnje a sok jó közül.