IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Inkább az lesz az érdekes ,ha valóban véletlen szerûen,vagy a nem helyes használat miatt elõjönnek a meghibásodások. Befagy a fegyver pl a korai spiteknél,
6 ezerrõl lejössz gyorsan és azonnal ráfagy a vízpára az üvegre stb stb.
Lesz érdekesség ,bár már a tököm tele van ,hogy nem akarnak egy korrekt dátumot közölni. Orosz mentalitás😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Olvasatomban a gépek el fognak használódni,kopnak,a teljesítményük csökkenni fog.
A másik,hogy a valóság hû motorindítás ,azért nem annyira bonyolult ám ezeknél a gépeknél,ha begyakorlod a sorrendet szerintem egy -másfél percen belül jár az a moci. A gépigény sokkban függ a program megírásától. Ne feledjük kotlanak már rajta 4-6 éve ,és az is árulkodó ,hogy nincs DX11. Ahogy nézem a képeket inkább proci kell majd ide ,de manapság már majdnem mindenkinek 2 magos procija van és a négymagos sem ritka. Legalább ki lesz használva.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem nem a program lesz "drága", {bár Oleg kitalálhatja, hogy elkéri egy(-két) 1Tb HDD árát 😞 }. Hanem a gépigénytõl rettegek. Hiába a drága program, ha képregényt nézegethetünk😞Tudom, tudom. Biztos le lehet venni majd a képigényt. De ha belegondolsz, hogy menyire lemodellezték a repülõket, és mire egy repülõn áthaladó lövedék útját kiszámítja az ócskavasam, már rég megkapom a kegyelemdöfést, vagy földbe állok.
Motorindításról: Ha Olegnek van agya, akkor maximum bekapcsolhatóvá teszi a "valósághû motorindítást", amit én nagyon szeretnék. Különben elveszti a "fizetõképes vásárlók" 70-80 %-át. Bocs. Nem leszólni akarom a repülést. De szerinted ki az, aki felszállásonként 5-10 percig billentyû kombinációkat nyomogat, azt ha ez már "összejött", akkor megpróbálja elemelni a gépet, majd fél perc alatt odacsapja és kezdi elölrõl? Félre ne értsd, nem az akarom, ami most van az il2-ben. Ha ki-be kapcsolható lenne, akkor a nagyon jó szûrõként mûködhetne a vérpistákkal szembe. Meg ha mi is ennyi idõt áldozunk rá, talán jobban vigyázunk a gépekre. Hányan néznének, ha "normális használat" és "sikeres leszállást" követõen visszakapnák ugyan azt a gépet, amit az elõzõ körben használtak. Lenne háborgás rendesen.

majdnem mindenki, gondolom azki valóban ült már igaz repülõben, már valamivel többet fog tudni, de a többség tényleg el lesz veszve jóideig. Remélem egy koolyabb motorinditási utmutatást, meg kezelésit adnak, külön sok géphez, esetleg teszik ezt külön cd-n melékelve.
egyébként szerintem én azonnal nm veszem meg, megvárom hogy a többiek is véeményt alkossanak, várok mig lejebb viszik picit az árat, aztán csapok le.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Én annak idején kb 2 óra/küldetéssel számoltam.. 😊 Mondjuk 3 küldi egy nap már elég sokat kivett az emberbõl, bár ugye a fõiskolás évek 😊 Most meg örülök, ha este van erõm benyomni a gépet..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nohab
Jó ötlet. Bár szerintem az elsõ félórában azzal fogunk szenvedni, hogy mindenki beindítsa a motort, és sikeresen felszálljon. Ilyesmi lesz szerintem a ts-en:
...most azt a gombot nyomd meg jobboldalt...mit is mondtál? Hol van az a kapcsoló?...Picsába! Nem tudtam felszállni. Valaki mondaná elõrõl?...HOL VAN A GOMB?!...Siessetek már! Kezd fogyni a benzin...Hol tartottál? Mit nyomtál meg utoljára?
Hát ha a TG-t is belevennénk akkor tuti. 😊
szekelyland
hja klasszikus forgatóköny...
annakidején ezért hagytam abba az AW-t, a heti maxi két alkalmankénti 3-3 órából 2 óra slotban várakozás...

Mondjuk nekem már rég nem arról szól a dolog hogy húha most egyet jót repülök, csak olyan jól esik egy heti román nyelvû rattyogás meg az asszony duruzsolása után egy kis jó magyar dumát hallgatni meg bele-bele szólni....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Vogel
Ez az a szektorfoglalós front? Mert ha igen, akkor a planeset nem tetszik a ruszkiknak. Nem szeretik a rata vs F-4 és hasonló kombókat. Anno mi is szenvedtünk. Volt, hogy 1 óra alatt sem jöttek. Bezzeg 45 amikor La7 volt a sztár, akkor mindig akadt ruszki.

mijki
7:30-ig nem leszek

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Tegnap VRVB-re készülve üldögéltünk a slotban, Zui, Pogi, Domino, Albert, Döme, kék oldal tele, vörösön senki.

Mindenféle nyelven be lett írva a chat-be, hogy vörös pilóták kellenének.
Néha hozzáírtam , "hogy nem kell félni, nem fog fájni, picit lelövünk oszt annyi" vagy valami hasonlót, 50 perc alatt talán ha egy vörös beült.
Mondjuk nem hiszen, hogy tõlem rezeltek be, de a vége az lett, hogy mentünk kutyaharcolni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Jut eszembe! Ha megjelenik "két hét " múlva a BOB akkor össze kéne hozni egy nagy virtuális Ricsis összejövetelt ,mindenki részvételével aki itt megfordult.
Mekkora host kéne😊 Betelne a lobby.

Her Laca
Én már kitaláltam a taktikánkat😊 Tanulva a történelembõl<#mf1>

Vogel
A minap találtam meg a Ricsis skinem valahol eldugva egy almappában 😄

én szerintem tuti. nameg szerintem KP sem fog nemet mondani egy kis heinkel gépészkedéshez 😊 aztán hulljon london😄 najó csak a iciripiciri tankocskáknak kampec 😊 de már õ is feszülten várja 😊 meg mindig kérdezi, hogy két hét??? 😊 én meg nagy bõszen bólogatok 😊
Sziasztok

Azonnal frissitsd a drivert akár 15-20 fps-el is nõ a az fps-ed.
szekelyland
Szepy, nem jössz ma este egyet vitézkedni valamerre? A múltkori küldi ojan jóóó volt, csak veled tudok olyan jól hentelni....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Bõvítek😊) Van két ígéretes ember,egyik (pedig istenemre kerülöm a tizenéves gyerekeket😄D) Mijki😊 Remélem méltóak lesznek a NAGY (értsd magadra is😊 elõdökhöz. Tényleg , BOB ra nem tértek vissza?😊)

Nekem is megvan a Dongó század skinje 109-esre, pedig soha nem voltam tag. (csak offline használom, és aki illetéktelenül használja egy század skinjét, az ugyanígy tegyen!)
ez a Ricsi század hivatalos skinje. elvileg csak nekik van ilyen. meg a volt tagoknak 😉 de sokat lehet lopni a netcache könyvtárból 😛
szekelyland
Ha már driverekrõl van szó:
Nekem Nvidia EN200 GT van, 1 Giga menóriával. És a qrva il2 nem akar fullon menni vele, ha perfectre teszem, a vízeffektus miatt csak 15-16 fps -t tud. A guta kerülget vele, ennél sokkal régebbi és gyengébb kártyák röhögve viszik ez meg szarja össze magát. Valami driverhiba lenne? A gyári drivereket használom, amit vele adtak.

Utolsó infóim szerint a 4xxx szériához a 10.5 az amiben jó az opengl. Az 5xxx szériához érdemes az utolsót megpróbálni... ( Már, ha W7-rõl beszélünk... )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Atihoz melyik driver a legjobb IL2 viszonylatban? Nem nem nekem kell😊)

TE PISZOK MÁZLISTA!<#nevetes1><#violent>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Még nem vagyok tag, csak kadét. Amúgy az elsõ óra jó volt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tyû jó kis messzer skinek honnét lehet ilyet szerválni? Ha jól látom E4-es Emilek nem?Bár én inkább a Bf109/k14 részesítem elõnyben mert nincs ellenfele kivéve ha bénázok vagy az ellen sugaras géppel jön!😄
De azt a mindent Mijki látom 102 tag lettél gratulálok hozzá van akinek még sikerül bejutni az elitek közé!<#worship><#nevetes1>Amúgy nehéz a kiképzés ott!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Vagy a Hello Kitty kalandjait <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
A gyõztesek 😊

Távolibb: T.102.VO_mijki
Közelebbik: 102.VO_Herr_Laca

VO101Tom
A sötétkék színkód az a B4, 87 oktános benziné volt, ezt használták a messzerekbe is <#nyes>

www.pumaszallas.hu

acidrain
Sajnos nem. <#shakehead>
Mondjuk ha egy R75 ös Wehrmacht BMW állt volna a fészerben azt azért el tudtam volna viselni. Kerestem is, de nem találtam. Szerintem bõgtem volna örömömben, ha rálelek egyre.<#nevetes1>

0:50-nél a kanna stimmel. <#eljen>

Esetleg a kannákhoz tartózó jármú esetleg páncélos ne adj Isten egy messzer nem volt a közelben mondjuk a pincében vagy valahol!?<#idiota><#idiota><#fejvakaras>

acidrain
Pár éve az egyik ismerõs tanyáján lomtalanítottuk a padlást.

Ott bukkantam rá erre a két üzemanyagkannára.
Nem arcoskodni akarok, aki már látott ilyet, annak nem nagy szám, de gondoltam megosztom Veletek, hátha valakinek újdonságként hat.
A jobboldali eredeti állapotában látható.

V Domino
Aztán majd jól hostol nekünk egy Sims 3-at mi?:-))

R.I.P. White Europe

acidrain
Dehogynem! Mindenféle tartozék érdekel. 😊

mijki
7-ig nem leszek gépnél(nem biztos), de húgom fog itt ülni

mijki
Eastern Campaign 4 Missions Ultrapack 2.01+00_birdsofprey Start in: 16:00

Vogel
A román "fóka". Volt egy patch amikor jó(bb) gép volt. Sztálingrád felett repültünk, fû alatt szálló TB3 ellen aki úgy rontotta a statunkat, hogy bedobta maga alá a négy malacot 0 méteren.

szekelyland
Oerlikon MG-FF lõszer nem érdekel bele????

acidrain
Alig használt keveset repült Messerschmitt Bf 109 Emil szériát keresek nagyon pici pénzért. Csak hibátlan állapotú golyónyomoktól mentes, repképes, teljesen eredeti érdekel. Ingyen hangár, és Opel Blitz üzemanyagszállító teherautó ha van mellé az nem hátrány. 😊))

PhantomAss
hello
van egy eladó Alpha Industries CWu 45-P dzsekim
ha esetleg vkit érdekel írjon privit
köszi

GOOBY, pls

Her Laca
Én is bamba voltam😊

acidrain
Hát ahhoz képest, hogy tegnap milyen jól ment, a mai teljesítményem röviden, tömören a f@ssal egyenlõ. <#confused><#wilting><#falbav>

Her Laca
Gratula. 4 volt az a három😊)

mijki
Most VRVB-n 3 TB-3-nak vettem el a repülési engedélyét(egy humán volt, 2 AI) és Lacának a TB-3-át ami az õ érdeme, de én kaptam meg kicsit, mert kiugrott levegõzni 😉

Nohab
Akkor én is beadom a listám:
Dvorak - Új világ szimfónia
Amazing Grace, szigorúan benne kell lennie a skót dudának.
Il Silencio Távoli rokonom temetés végén hallottam. Még mindig megfog...
Her Laca
Nos mit vártál tõle?😊Bár a késõbbi verziók legalább jól fel vannak fegyverezve,asszem Maggi mondta egyszer ,hogy egy repülõ lõszeres láda. Amúgy értem a célzást ám😄

V Domino
Off

Ezzel a fostalicska Iar 80-al nagyon észnél kell lenni.Gyakorlatilag az összes ruszki gép jobb nála minden vonatkozásban,fegyverzet egy vicc,a Yak-ot fél percig kell kalapálni,hogy ne csak a benzint folyassa.Ja,az I-16-nál valamivel gyorsabb,ezzel ki is fújt.😊

On

R.I.P. White Europe

Her Laca
Kérdés! Hogy éreznéd magad ha egy olyan kötelék közeledne feléd mint az alábbi videóban 1,40 nél ,ja és nem békés szándékkal?<#eplus2>

Her Laca

Her Laca