IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 ezerrõl lejössz gyorsan és azonnal ráfagy a vízpára az üvegre stb stb.
Lesz érdekesség ,bár már a tököm tele van ,hogy nem akarnak egy korrekt dátumot közölni. Orosz mentalitás😞
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A másik,hogy a valóság hû motorindítás ,azért nem annyira bonyolult ám ezeknél a gépeknél,ha begyakorlod a sorrendet szerintem egy -másfél percen belül jár az a moci. A gépigény sokkban függ a program megírásától. Ne feledjük kotlanak már rajta 4-6 éve ,és az is árulkodó ,hogy nincs DX11. Ahogy nézem a képeket inkább proci kell majd ide ,de manapság már majdnem mindenkinek 2 magos procija van és a négymagos sem ritka. Legalább ki lesz használva.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Motorindításról: Ha Olegnek van agya, akkor maximum bekapcsolhatóvá teszi a "valósághû motorindítást", amit én nagyon szeretnék. Különben elveszti a "fizetõképes vásárlók" 70-80 %-át. Bocs. Nem leszólni akarom a repülést. De szerinted ki az, aki felszállásonként 5-10 percig billentyû kombinációkat nyomogat, azt ha ez már "összejött", akkor megpróbálja elemelni a gépet, majd fél perc alatt odacsapja és kezdi elölrõl? Félre ne értsd, nem az akarom, ami most van az il2-ben. Ha ki-be kapcsolható lenne, akkor a nagyon jó szûrõként mûködhetne a vérpistákkal szembe. Meg ha mi is ennyi idõt áldozunk rá, talán jobban vigyázunk a gépekre. Hányan néznének, ha "normális használat" és "sikeres leszállást" követõen visszakapnák ugyan azt a gépet, amit az elõzõ körben használtak. Lenne háborgás rendesen.
egyébként szerintem én azonnal nm veszem meg, megvárom hogy a többiek is véeményt alkossanak, várok mig lejebb viszik picit az árat, aztán csapok le.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...most azt a gombot nyomd meg jobboldalt...mit is mondtál? Hol van az a kapcsoló?...Picsába! Nem tudtam felszállni. Valaki mondaná elõrõl?...HOL VAN A GOMB?!...Siessetek már! Kezd fogyni a benzin...Hol tartottál? Mit nyomtál meg utoljára?
annakidején ezért hagytam abba az AW-t, a heti maxi két alkalmankénti 3-3 órából 2 óra slotban várakozás...
Mondjuk nekem már rég nem arról szól a dolog hogy húha most egyet jót repülök, csak olyan jól esik egy heti román nyelvû rattyogás meg az asszony duruzsolása után egy kis jó magyar dumát hallgatni meg bele-bele szólni....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindenféle nyelven be lett írva a chat-be, hogy vörös pilóták kellenének.
Néha hozzáírtam , "hogy nem kell félni, nem fog fájni, picit lelövünk oszt annyi" vagy valami hasonlót, 50 perc alatt talán ha egy vörös beült.
Mondjuk nem hiszen, hogy tõlem rezeltek be, de a vége az lett, hogy mentünk kutyaharcolni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mekkora host kéne😊 Betelne a lobby.
Azonnal frissitsd a drivert akár 15-20 fps-el is nõ a az fps-ed.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nekem Nvidia EN200 GT van, 1 Giga menóriával. És a qrva il2 nem akar fullon menni vele, ha perfectre teszem, a vízeffektus miatt csak 15-16 fps -t tud. A guta kerülget vele, ennél sokkal régebbi és gyengébb kártyák röhögve viszik ez meg szarja össze magát. Valami driverhiba lenne? A gyári drivereket használom, amit vele adtak.
www.smart-bus.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De azt a mindent Mijki látom 102 tag lettél gratulálok hozzá van akinek még sikerül bejutni az elitek közé!<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>Amúgy nehéz a kiképzés ott!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Távolibb: T.102.VO_mijki
Közelebbik: 102.VO_Herr_Laca

www.pumaszallas.hu
Mondjuk ha egy R75 ös Wehrmacht BMW állt volna a fészerben azt azért el tudtam volna viselni. Kerestem is, de nem találtam. Szerintem bõgtem volna örömömben, ha rálelek egyre.<#nevetes1>#nevetes1>
0:50-nél a kanna stimmel. <#eljen>#eljen>
Ott bukkantam rá erre a két üzemanyagkannára.
Nem arcoskodni akarok, aki már látott ilyet, annak nem nagy szám, de gondoltam megosztom Veletek, hátha valakinek újdonságként hat.
A jobboldali eredeti állapotában látható.
van egy eladó Alpha Industries CWu 45-P dzsekim
ha esetleg vkit érdekel írjon privit
köszi
GOOBY, pls
Dvorak - Új világ szimfónia
Amazing Grace, szigorúan benne kell lennie a skót dudának.
Il Silencio Távoli rokonom temetés végén hallottam. Még mindig megfog...
Ezzel a fostalicska Iar 80-al nagyon észnél kell lenni.Gyakorlatilag az összes ruszki gép jobb nála minden vonatkozásban,fegyverzet egy vicc,a Yak-ot fél percig kell kalapálni,hogy ne csak a benzint folyassa.Ja,az I-16-nál valamivel gyorsabb,ezzel ki is fújt.😊
On
R.I.P. White Europe