IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Jertek COOPra 20:00

Üdv Galiba újra itten e 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

galimatika
Sziasztok Sziasztok!!! letelt a szabi. szét nyaraltam az arcom, végre<#taps>Két hónapig még sose sikerült meg pattannom otthonról.
Veletek mizu?
Remélem mindenki jól van. kicsit visszaolvastam és látom, hogy még mindenki itt van aki számít <#nyes> helyes!!!!!
Már nézegetem a joy-okat. lassan visszapattanok a kabinba<#violent><#gun><#boxer>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

mijki
GYERTEK MA 20:00-KOR 4.PÁLYÁS CAMPAIGN HOST, UTÁNA SZABADON VÁLASZTHATÓ MISSION GYERTEK PLS

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szekelyland
Nándi, a szerzõje évfolyamtársam volt a gimiben.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Könnyfakasztó, az biztos.

Én kemény embernek tartom magam, de ettõl nekem is kicsordult a könnyem.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Jól van naaaaaaa😊 Ne má izéjél itt engem😄 Mindjárt port vetek😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
bocsmá, nem mindig tudok jól olvasni, biztos te is voltál így ezzel....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Itten írtam! Te is szelektíven olvasol?😊
Most beszéltem vele most jött haza egy világ körüli útról ,visszakapcsoltatja a netet és jelentkezni fog😊

acidrain
Észrevettem, írtam is neki,hogy ha van kedve kukkantson be ide. Én is kezdem hiányolni.

szekelyland
Ez a legjobb gazdasági szimulátor amit eddig láttam <#idiota>

szekelyland
Másképp fogalmazom, hogy felhívjam a figyelmet:

A tegnap este fel akartam csatlakozni egy szerverre, miközben jó kis hazafias verseket szavaltam hangosan a gép elõtt, miközben eszembe jutott hogy Galibát már több mint 2 hónapja nem láttam sem az SG fórumon se online. Tud vki vmit róla?

szekelyland
Mondjuk én már 2 napja érdeklõdök Galiba után de senki nem vette még észre.<#conf>

Ez így van Uram... én pár éve kóstoltam bele ezekbe az értékekbe, és az ember elõtt új, szinte kimeríthetetlen világ tárul fel... öregszem! 😊

<#worship>

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#taps><#worship>

Nagyot csalódnék ,ha itt bárki neheztelne ezért😊 ismervén már annyira az itt lévõket.
Mondjuk tudnánk linkelni napestig jobbnál ,jobb mûveket ,hála istennek. Van bõven belõlük,no meg utolérhetetlen mûvészekbõl is.

Ha meg Il 2 es kérdés van ,azt úgyis felteszik,nem szokás visszaolvasni😊 mi meg válaszolunk.

Nekem ez az egyik nagy kedvenc!

Szét offoljuk a topikot... kezd lelkiismeret furdalásom lenni, hogy megakasztom valaki IL2-s karrierjét! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ha már itt tartunk ""egyik kedvenc versem""

Na igen... ezeket nem is lehet könny nélkül meghallgatni!

Nekem a Székely Himnuszhoz volt szerencsém Csíksomlyón... nem tudom hány százezren énekeltük, de valami döbbenetes volt...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez nem képezheti vita tárgyát😊
Ezt is most hallgattam.
Mondjuk eleredt a könnyem.

Apropó. Volt szerencsém élõben hallgatni Pavarottit.
Az a hang leírhatatlan. Most is beleborzongok ,ha gondolok rá.

Le a kalappal... de azért EZ mindent visz! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Húúú... ez nagyon ott van! Ha már hegedû... a Gáspár Álmosnak ( Kormorán ) szoktak koncerten olyan hegedûszólói lenni, hogy az ember csak les... nagyon tud!

#30590: KIRÁLY VAGY! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Zpogi
A Pumákok oldalán találtam ezt a gyöngyszemet láttam már ettõl a komától másik videót is,csak ott Subaruval nyomul,de itt rá tesz még egy lapáttal.<#eljen><#wow1><#csodalk>
VIDEO

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Addig is ajánlom figyelmedbe a Pannon zenekar-t
Félelmetesen jól játszanak ,akármelyik szimfonikus zenekarral felveszik a versenyt. És hát a hegedût asszem nem sokan tudják így megszólaltatni.

Na nekem pont ez a kedvencem! Be is akartam linkelni, de megelõztél 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Ez az induló megvan végig valakinek? Pilóta induló

Én is szétküldtem minden ismerõsnek... 😊 Utolsó tippem még Erkel lenne, de remélem holnap tényleg kiderül! 😊 ( Azóta is ezt hallgatom! 😊 )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Holnapra megtudjuk. 77PX Sting felesége hegedû mûvész ,meg tanár õ tudni fogja.

Her Laca
Nem tudjuk,holnap felhívom mi van vele.

Her Laca
nana😊 Ná,na ná nee.

szekelyland
na?

biztos vagyok benne hogy korlátlanul nem teheti, ugyanis te magad egy utcai embernek se mondhatod mondjuk jogszabáy szerint hogy p k.vaanyád, vagy, buzi vagy, vagy mit akarsz te k.csog, meg hasonlók, ha an erre tanu akkor ugytudom feljelenthet becsületsértésért vagy valami ilyesmiért. Biztos vagyok benne hogy ez a tanárokra is kiterjed és ha van tanud rá hogy vmi durván sértõt felháboritót mondott neked, akkor elvilegesen tehetsz feljelentést. De azért kérdezz meg elõtte egy jogi embert is, amugy szerintem van olyan boszantó 4 leszúrt gumi, mint egy feljelentés, hatásosabb, gyorsabban megvan, és az eredméy biztosabb.
de mondom, konzultálj ehez nála jobban értõvel is lehet hülyeségeket irtam, de én vhogy igy tudom, az már más kérdés, hogy ki nem bicskával vagy ökölel intézi el utcán a hasonló ügyeket vagy szarik rá, ki az aki ebbõ feljelentget

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Még sanszos a 8. magyar rapszódia,de van belõle vagy 18-19 ,meg kéne hallgatni mindet. De ezek zongorára vannak írva és én csak szeretem hallgatni de nem vagyok egy vájt fülû sajnos😞

Mert annak nincs sportértéke! 😊 ( egyébként meg illet volna odaírnia... :S )

www.smart-bus.hu

Nem hiszem... stílusát tekintve inkább EHHEZ áll közel... ( ez a másik amitõl ráz a hideg... fantasztikus! )

www.smart-bus.hu

Matthew Baker
Amúgy nem tudom hova forduljak a kérdésemmel de itt olyan értelmes emberek vannak 😊 nem tudja valaki hogy nincs-e valami jogszabály arra hogy a tanár nem sértegetheti indokolatlanul a diákot?

Új logó by: berczely (Y)

Akkor gratulálok!<#taps>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Matthew Baker
végre mûködik az IL-2 újra kellett rakni öröm és bódottá 😄

Új logó by: berczely (Y)

acidrain
<#hehe><#hehe><#nevetes1><#eplus2><#eljen><#eljen>

V Domino
Hát ide egy legalább 80+ éves,hardcore "kinyermás" nyanyára lenne szükség.<#idiota>

R.I.P. White Europe

acidrain
Értem.😊

Her Laca
Mert az egyszerû lenne😊

Her Laca
Pedig egyre jobban Liszt felé hajlok.

acidrain
Laca, én nem akarok beleszólni, de miért nem írtok a feltöltõjének?
Õ biztosan tudja, hogy milyen zenét rakott alá.

Her Laca
Zenét keress !! Az most a fontos! Legalább anyád látja ,hogy ragad rád a koszon kívül más is😊))

mijki
Ma megint hostolok! 20:00-kor 😊

Csatakozom... így már két hála fogja kísérni! 😄

www.smart-bus.hu