IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Honnan tudod mekkora vas kell majd, ki sem jött még?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Na ezek azok a részletek, amiket elsõ alkalommal szájtátva megcsodál az ember fia, aztán a büdös életben eszébe nem jut mégegyszer a harc hevében, hogy mi hol tükrözõdik. <#whatever>#whatever> Cserébe kell hozzá jó sok vas.
A magasságmérõ, és az iránytû üvegén visszatükrözõdik a kabintetõ kerete. <#taps>#taps>
Arról nem is beszélve, hogy 9940 métert mutat a mûszer.<#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
Laca jó pilóta, tõle lehet okos dolgokat tanulni. Remélem kitartásod is lesz hozzá <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
(ha kell célt repülni, csak szóljatok <#idiota>#idiota>)
www.pumaszallas.hu
Én egybõl azzal kezdtem, hogy még az elsõ felszállásnál valaki nekem jött, ezért -300.
Viszont ezen felbuzdulva, hogy kiköszörüljem a csorbát, elég szépszámmal lõttem a Spiteket lefelé.
Aztán mikor felmentem hozzátok TS-re még jobban ment.
Annyi szépséghibája volt a tegnapi dognak, hogy kétszer messzerek lõttek rám. Az elsõ elnézést is kért, a második ujja meg úgy ráragadt a tûzgombra, hogy azt sem tudtam merre meneküljek.
A kiváló csapatmunka, és a lelõtt spitek száma nyugodt alvást eredményezett éjszaka. 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én még mindig azt mondom ,hogy a proci lesz a gyenge láncszem,hiszen azt a sok adatot (már ha a sérülések valóban úgy lesznek megcsinálva) ki kell számolni.
Ha nincs optimalizálva akkor biza az isten GHZ e meg magja sem elég .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Örülök, hogy nektek ilyen jó gépeitek vannak. Nekem bisztos fejleszteni kell, mert a proci egy magos 2.6 G a memoria 1 Gb, de már tele az alaplap. A Bobot újgép nélkül nem úszom meg. Idáig se láttatok onlány, de ha kijön és átállnak a szerverek, lessz egy-két eltünt név.
This now will depending of publisher... and our fast woks over the bugs.
Bugs are present. The product is probably the most serious in industry in programming of features, internals, etc...
So I can't tell exact date right now. But we are close, very close in our works of final release version... We need to polish all the coming in final release features. I personally wouldn't release the product that have serious bugs that was known. It is our principle in the past.. it is now...
Szóval a megjelenési dátum már csak a kiadón múlik meg azon, hogy mennyire gyorsan tudják a bugokat javítani. A kiadás közel van, nagyon közel.
www.pcpilot.hu
Lánckeréken szegecselés? 300kmh,alacsonytámadásnál???
Ebbõl valami komoly móka fog kikeveredni...
Ez a grafika már smán elvinne egy ww2 online szintû néphiriget😄
Emlékezzünk csak az õs ofp cti-re fele ilyen graf és éltünk haltunk érte <#violent>#violent>
A Béna.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ha jól látom az utolsó kockán a pilóta benne van. Vajon túlélte? Elég épnek tûnik a pilótafülke.
@Phantomass - én is azon véleményen vagyok, hogy egy jól optimizált szoftver qrva sokra képes egy kétmagos procin. Nekem E5300 van, már eléggé elavult, de csak dvd grabbeléskor megy fel 50% ra max. (25-25 magonként)
Szerintem is, ha normálisan kioptimizálják és a grafikát se az Nvidiára hegyezik ki hanem egy kicsit univerzálisabb lesz akkor egy mostani középkategóriás gépen is el fog menni közepes grafikával..
Isten áldja a pogányokat!
egy mai közepesen erõs gépen (nvidia 260+, ati 5-ös széria, 2gb ram, egy erõs 2magos64magos proci) közepes-high beállításokkal sztem el fog futni
az már persze más kérdés, hogy max grafikához milyen gép kell, de hát én nem is akarom a hangyákat számolni a nyírfa kérgén repülés közben
GOOBY, pls
Felszállás Dunkerque bõl, emelés 3000 m-re, Emil 3-al. Odaérek, német túlerõ, potyognak a spitek mint a legyek novemberben. Addig-addig nézelõdök, amíg azon veszem észre magam hogy egyedül vagyok. Mármint német oldalon. Vörös az dögivel... Emelek szoruló gatyával, igencsak nézegetek magam alá, jönnek is szépen, két spit is spirálozik utánam, egyelõre van jó kis magassági elõnyöm, egyik megunja visszaborít egy csellengõ 110esre. Felhúzom a gépet, egy hammerhead, ahogy a könyvekben, észrevesz a spit, félorsóval leakar borítani, hasát látom, célkereszt tele vele, bumm!, fél oldalkormány, magassági lemarad róla, száll is kifele belõle a kliens. Székelyföld - Anglia 1:0 . Na visszahúzok, látom az elõbbi csóka szegecseli 1000 m táján a 110-est. Gázt neki, zuhanok rá, kb 650-el megyek, zörög minden a szerencsétlen emilen. Észrevesz, kifordul jobbra, rálövök, szép kis sorminta 20-asból a jobb szárnyán, de nem zuhan le. Én emelek vissza, szem elõl tévesztem. Nézegetek vissza magam alá, sehol semmi egyszer csak egy kis füstpamacs az angol reptér szélén, enemy erkráft elpusztítva. Székelyföld - Anglia 2:0. Na ezt haza is mentettem szépen...
Második bevetés, ugyancsak emil. Emelem megint, mint a román kormány az ÁfÁ-t, 3000 -en érek dover felé, látok egy spitet borítok rá, elszúrom, visszaelek, de bénán csináltam és rengeteg energiám ráment, nehez kievickélek 2500-ra amikor csatt, bal szárnyamból szép nagy darabok válnak le, dugózok lefele, nézem szárny van, csak épp ementáli sajtra emlékeztet ami megmaradt belõle. Nehezen megfogom, hazavánszorgok, leteszem épen. Hát ez kemény gólhelyzet volt, de Hubertus megmentett!
3. Küldi: Felszállok, 3000 m en Dover, Albert jelenti hogy vannak célok, nézegetek, angol reptér felett alacsonyan sok gép tekeri egymást, bezuhanok, gép elõttem felbukkan, német felségjelzés de ovális szárny, bumm neki! Mos már szögletes de nem tetszik mert igen rövid lett, így kiugrott a pilcsi. 3:0 Visszaemelek, térkép vége..
Ugyanaz a map, de A2es fókával. Emelek,2500m dover, pontocska jön szembe, egyre nagyobb, pontocska pont szembejön, pont löni kezd amikor én is pont megnyomom a gombot és pont elõttem tûnik el egy robbanásban. 4:0. Na ez hamar ment. Emelünk, 4000 méter, alattam légiharc, leborítok, kicsit gyorsan megyek lefele és mikor kezdett elmaradni a bal csûrõm akkor hazavettem az irányt.
Utolsó küldi, A3-as fóka, 2000m csatorna közepe, légiharc, messer mögött spit, spit mögött még egy messzer és az mögött még egy spit. Változatosság kedvéért beállok én is, hamarosan elfogyott egy jobbkanyarban. 5:0. Hazaviszem. Utolsó küldin aztán beledugóztam saját bénaságból a vízbe, ezt azon jelnek véltem,hogy a csúcson kell abbahagyni, így nyugovóra tértem és kisimult, mosolygó arccal aludtam el. Eredmény: 6 bevetés 5 gyõzelem,0 lelövés. utolsó bevetést nem számolva, ott saját hibából vízbe estem.
6 ezerrõl lejössz gyorsan és azonnal ráfagy a vízpára az üvegre stb stb.
Lesz érdekesség ,bár már a tököm tele van ,hogy nem akarnak egy korrekt dátumot közölni. Orosz mentalitás😞
A másik,hogy a valóság hû motorindítás ,azért nem annyira bonyolult ám ezeknél a gépeknél,ha begyakorlod a sorrendet szerintem egy -másfél percen belül jár az a moci. A gépigény sokkban függ a program megírásától. Ne feledjük kotlanak már rajta 4-6 éve ,és az is árulkodó ,hogy nincs DX11. Ahogy nézem a képeket inkább proci kell majd ide ,de manapság már majdnem mindenkinek 2 magos procija van és a négymagos sem ritka. Legalább ki lesz használva.
Motorindításról: Ha Olegnek van agya, akkor maximum bekapcsolhatóvá teszi a "valósághû motorindítást", amit én nagyon szeretnék. Különben elveszti a "fizetõképes vásárlók" 70-80 %-át. Bocs. Nem leszólni akarom a repülést. De szerinted ki az, aki felszállásonként 5-10 percig billentyû kombinációkat nyomogat, azt ha ez már "összejött", akkor megpróbálja elemelni a gépet, majd fél perc alatt odacsapja és kezdi elölrõl? Félre ne értsd, nem az akarom, ami most van az il2-ben. Ha ki-be kapcsolható lenne, akkor a nagyon jó szûrõként mûködhetne a vérpistákkal szembe. Meg ha mi is ennyi idõt áldozunk rá, talán jobban vigyázunk a gépekre. Hányan néznének, ha "normális használat" és "sikeres leszállást" követõen visszakapnák ugyan azt a gépet, amit az elõzõ körben használtak. Lenne háborgás rendesen.
egyébként szerintem én azonnal nm veszem meg, megvárom hogy a többiek is véeményt alkossanak, várok mig lejebb viszik picit az árat, aztán csapok le.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...most azt a gombot nyomd meg jobboldalt...mit is mondtál? Hol van az a kapcsoló?...Picsába! Nem tudtam felszállni. Valaki mondaná elõrõl?...HOL VAN A GOMB?!...Siessetek már! Kezd fogyni a benzin...Hol tartottál? Mit nyomtál meg utoljára?
annakidején ezért hagytam abba az AW-t, a heti maxi két alkalmankénti 3-3 órából 2 óra slotban várakozás...
Mondjuk nekem már rég nem arról szól a dolog hogy húha most egyet jót repülök, csak olyan jól esik egy heti román nyelvû rattyogás meg az asszony duruzsolása után egy kis jó magyar dumát hallgatni meg bele-bele szólni....
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindenféle nyelven be lett írva a chat-be, hogy vörös pilóták kellenének.
Néha hozzáírtam , "hogy nem kell félni, nem fog fájni, picit lelövünk oszt annyi" vagy valami hasonlót, 50 perc alatt talán ha egy vörös beült.
Mondjuk nem hiszen, hogy tõlem rezeltek be, de a vége az lett, hogy mentünk kutyaharcolni.
Mekkora host kéne😊 Betelne a lobby.