IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy mod nem kompatibilis egy másikkal, akkor figyelmeztetõ üzenetet ad a JSGME, tehát elrontani a modolást szinte lehetetlen.
Ha minden beállítva, Track IR programjában engedélyezve a 6 tengely, mod is bekapcsolva, és még mindíg csak 4 dolgozik, akkor váltani kell a Snap/Pan view között (ha jól emlékszem alapértelmezésben az F9-en van), és úgy mûködni fog mind a 6.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
Én már korábban nézegettem, hogy mennyi mod van a 2.01-ben, s vajon lehet e ezekbõl többet egyszerre használni. De aztán nem volt hozzá merszem, így mindig "csak" a Zuti modot indítottam.
www.pumaszallas.hu
kicsit nehéz volt, de a vista-t megfenyegettem hogy ne szórakozzon má velem (megmutattam neki a debian DVD-t, oszt megszeppent... )
már kipróbáltam, egyet reppentem már 😊
http://personne.newmail.ru/JoyTester2-MouseJoystick/
howto txt-t olvasd el. Felinstallálod a progit, game contorllers alatt létrehozol egy új joyt, bekonfigolod, és -elvileg- már reppenhetsz is. Sajnos a Win7 nem támogatja a game portos vezérlõket, ami USB-s, az meg bejelentkezik maga -gondolják-, ezért W7 alatt ezt nem tudtam kipróbálni (nem tudok létrehozni "x tengelyes x gombos játékvezérlõt" a joyok mellett).
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
S ezeket lehet indítani a Zuti mod mellett?
Rakd szét az irányizás billentyüit random módon a klaviturán,nyiss egy dokumentumot,és ha jön valaki csak kitaskolsz.
Simán meg fogják enni,hogy csak egy dokumentumot gépelsz.<#nyes>#nyes>
A Béna.
A Béna.
sikerült az irodában a gépre az il2-t feltenni, csak épp nem akarok feltûnést kelteni.....
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vendégünk Ifj. Szentgyörgyi Dezsõ, a legendás "Puma" vadászpilóta, Vitéz Szentgyörgyi Dezsõ zászlós fia. A vele készült beszélgetést - annak terjedelmére és téma fontosságára való tekintettel - két adásban közöljük.
Az elsõ adásban megismerhetjük a család történetét, a "postatiszti tanfolyam" elvégzése után az ifjú pilóta szárnyainak elsõ csapásait. Külön foglalkozunk a Második világháború magyar katonai repülõs korszakával, a szlovák-magyar konfliktustól kezdõdõen az 1942-es doni arcvonalon repült bevetéseken át egészen az 1945-ös amerikai hadifogságig.
Szót ejtünk a korabeli repülõgép-típusokról, légigyõzelmekrõl, harceljárásokról, vitézségrõl és a Pumák legendás bajtársiasságról. Kitérünk vitéz Horthy István repülõgép-katasztrófájának körülményeire is. Természetesen az 1944-es "amerikai szezon" és azt követõ frontharcok is terítékre kerülnek.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
"Ami meg egyenesen vicces annak tudatában, hogy milyen viták és veszekedések voltak az elmúlt 10 évben nem köztünk és kékek között hanem kékek és kékek között (VO101 vs 1/3, V4 vs 1/3,VO101 vs 102VO STB.)"
Na most én nem akarok más nevében nyilatkozni, az utóbbi 10 évrõl meg pláne nem, de az elmúlt hét évben én nem tudok anyázásról az 1/3 és a Dongók vagy a Pumák között.
1/3_vszd_Tazar
Szívügye,sokat tesz érte,és talán az egyedüli online egység ma kis hazánkban ami sok aktív tagot tud felvonultatni . Gondolom azért emlegeti a lentebb említett egységet ,egységeket ,mert összehasonlítási alapot képez a szemében. Végül is mivel ,kivel példálózzon.Egy baj van viszont.Vagyis nem baj ,csak tény. Ma jelenleg nincs szervezett online repülés kis hazánkban,legalábbis olyan nincs ami régen volt,jelzem én is csak a hattyúdalába kapcsolódtam be .
Szóval keverednek a gondolatok,régi sérelmek,stb és egy vitában aztán ezek elõjönnek ha van helye ,ha nincs.
Fejezzük beeeeeeeeeeeeeee😊
Póval ha valakinek meg gondja lenne ,lõje le a virtuális égrõl😊
Irány a war oszt KP üljön be hátsó géppuskásnak és a tõle megszokott csíter ügyességgel lõje PK ra ,hogy esélye se legyen belemenni😊
Ez jó😊 KP,PK-t lõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Daidalos.team: Remekül halad. Szeretnénk, közzétenni a felhasználói kézikönyvet PDF formátumban a következõ frissítésnél(gondolom a pénteki),amint Oleg jóváhagyja.
A kezelési útmutató tartalmazza a funkciók teljes listáját valamint a saját fejezeteket(ezt nemtudom mire írja),az új gépeket,és fõbb jellemzõiket,és minden mást,ami magyarázatra szorulna.
Ne tovább. Én megértem Drebilt is ,téged is,de ennek nem lesz jó vége.
Mindenki hajtogatja az igazát ,de lássuk be értelmetlen ezen vitázni.
Pó úgy harcol ahogy akar,annak megy neki akinek akar,ez meg tetszhet valakinek és persze ellenérzéseket is válthat ki. Ennyi.
Jelzem Pordy barátom már belátta ,hogy butaság volt ekkora feneket keríteni a dolognak,akkor mi mi a fenéért rugózunk még rajta,pláne ne személyeskedjünk. Ez szól Drebilnek is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
77.px_Drebil:
"...Dehogy írnál te kék oldalinak, ilyesmit nem is tudnál róla, elsiklana fölötte a szelektív látásod! Tudod mi még a szégyen Kispuma, olyankor elõkerülni amikor jól lehet pocskondiázni másokat, egyébként meg leszarni mindent!Megkérdezném tõled mit tettél valaha, pozitív dolgot a magyar online repülésben? Kiképeztél valakit, segítettél valakinek vagy elmagyaráztál valamit egy érdeklõdõnek? Írtál valami hasznosat vagy érdekeset a repülésrõl? Keresztbe tettél egy szalmaszálat pl. azért, hogy a Ricsi fejlõdjön? Szerintem elég rövid lista lenne! És neked van képed szégyenezni ember? Elõször valami pozitívumot tegyél le az asztalra és utána kezdjél kritizálni! Nem a partvonalról kell bekiabálni mint a fradi B-közép hanem menj a pályára és mutass valamit aztán vinnyogj! Ki is vagy te, hogy felhatalmazottnak érzed magad erre? Vezettél már századot? Te a "nagy" "öreg"! Na ez a vicces!"
Írta Kispumának (nekem). Ne haragudjatok, de ezt a gyöngyszemet muszáj vagyok itt is megörökíteni. Nem újabb flém gyújtás, csak a dokumentálás miatt mielõtt pelenkát cserélek magamon.
Köszi
/on
Originally Posted by Qpassa:
How is 4.10 development?
daidalos.team:
It's going fine. We would like to post the user guide PDF as dev. update as soon as Oleg gives final approval for it.
User guide = full feature list plus own chapters for new planes, main features and everything else that need explaining.
Nagyon érdekes volt a vége. Errõl valahogy nem esik szó,mint sok másról sem.
Nevezetesen arról,hogy a Lengyel katonák elárulva érezték magukat,amiért szó nélkül odadobták az oroszoknak a hazájukat,(jellemzõ az angelusokra azért)
,mi több a gyõzelmi dísz szemléjükre nem hívták meg a a Lengyel pilótákat ,katonákat Sztálintól való félelmükben. Aztán a háború végeztével jól ki is mutatták az ellenszenvüket csóri polákoknak. És ezt veterán Lengyel pilóták mondták!!! Meg még sok mást is.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról