IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ja, nem. Az FMB plus komponenst nem is aktiváltam még soha, este meg is nézem majd mit tud 😊

Skinek. Az Ultrapackban lévõ gépeknek nincs alapból mappájuk. Nyitsd meg a következõ file-t: IL-2\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini, ebben van a teljes UP géplista. Pontosan ezeken a neveken ha létrehozol almappát a PaintSchemes\Skins -ben, akkor az UP gépeihez is tudsz betenni egyedi skineket.

www.pumaszallas.hu

Meg még az lenne a kérdésem hogy mikor felettem elõször az ultrapackot akkor még az összes gép mappája meg volt a skineknél de újra fel kellett tennem a játékot .Ugyan úgy csináltam mindent mint elõször de most jó pár gép mappája nincs meg,ez mitõl van és lehet e orvosolni!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hát nem az hogy aktiválni kell a jsgmenél az FMBplus-t!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hálás köszönet!<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>

VO101Tom
Mit nem értesz? Hiányzik akkor, hogy magyar gépet válassz, vagy nem? Küldj egy screenshotot, mert fogalmam sincs hol keresed...

Különbség? Hát azt nem sorolom fel, töltsd be 4.09-ként, meg UP-vel is, látni fogod. Pl. az object beállításoknál több fül, több beállítási lehetõség. Alapból 2x annyi térkép, ilyesmik. UP FMB-jét nem használtam sokat, azt pl hogy mozgó AI-t hogy tehetsz be, pl még nem tudom.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Link javítva, leszedheted.

www.pumaszallas.hu

Értem kár érte mert szép skin!:S

szekelyland
mer nincs ott, érvénztelen a link

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Amúgy Tom megkérdezném tõled hogy ezt a skint miért nem lehet leszedni a pumaszállásról:http://www.pumaszallas.hu/letoltesek-skinek/fw190/Fw190D_HUN_W+522_Sqn-102-1-Puli1.jpg
Mikor le akarom tölteni ezt írja ki: 404 Not Found <#fejvakaras><#sir>

Oké köszi,igaz rajta van az ultrapack ,de akkor nem értem mert nekem gyártó évjárat stb alapján lehet rendezni!Szóval akkor Ultrás térképet mi különbözteti meg a 4.09-stõl!?

acidrain
Ezzel mûködnie kell.

Fájl kiválasztása--->32 bit--->letöltés.

Ahogy néztem, elég sok Logitech játékvezérlõ ezt a szoftvert használja.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Nem értem a kérdést. A 4.09 térképen nem lehet országot választani, csak az ULtrapackos térképen (hogy melyik országok felségjeleit teheted a gépre). Ott viszont van Hungary. Ha viszont azon a fülön vagy (ami 4.09 térképeken is így mûködik) ahol a géptípusokat választod ki, ott egyszerûen ezért vannak ezek az országok, mert ezek gyártottak repülõgépet. Ott évjárat, gyártó ország szerint tudod elõszûrni a listát, ha nincs kedved sokat klikkelni.

Célpontok. Az FMB-ben van ilyen object típus, hogy "Target". Ott kiválasztod, hogy target ground, inserttel ugyanúgy leteszed mint pl egy tankot, akkor látod is az ikont. Ugyanitt az object ablakban a mellette lévõ fülön a csúszkával beállíthatod hogy mekkora területet figyeljen, mennyi cuccnak kell megpusztulnia, és hogy melyik oldal céljai azok. Dogfight mapokon asszem nem mûködik, csak coop küldikben. (Ultrapack FMB-je kicsit fejledtebb, ott lehet, hogy több mindent álligathatsz).

www.pumaszallas.hu

szekelyland
holnap este nem lesz idõ, fiam egyéves szülinapját ünnepeljük, de vasárnap v hétfõn rendes dedikált szerver lesz, s majd vmi statféleséget is összedobok majd

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Egy kérdésem lenne fõleg Tomhoz!
Mikor megcsinálsz egy multispályát a full mission builderrel akkor a reptérnél a nemzetnél magyart nem tudok választani miért!??(van Ami , Orosz japó olasz finn román német szlovák de magyar nincs!:S)És ilyen pályáknál hogyan kell jelölni a bombázási célpontot(térképen ikon!)??

VO101Tom
Kell hozzá? Azért kérdem, mert a Saitek Evo-hoz pl nem kellett, USB-t bedugtam, és felismerte. A gombok programozásához kellett profile editor program, de az meg nem a "driverek" között volt a weblapon...

www.pumaszallas.hu

Üdv Uraim !

Azt szeretném megtudakolni tõletek, használ e közületek valaki WingMan Strike Force 3D botkormányt, és megosztaná e velem a driver-ét (XP 32 bit).
Sajnos a Google nem segített és a Logitech honlapján sincs hozzá semmi.
Ata, mail ment mapokkal együtt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Ha jól emlékszem ezt valamelyik cikkben le is írták, hogy ezt tervezik (ha jól emlékszem még a tengeralattjárót is). Szép is lenne, már elõre látom a videókat, hogy meszával alacsony repülés közben az angol gyalogságot gázolja el.
"A földön látható részletesség a Storm of War késõbbi bõvítései miatt érdekes"
Ugye-ugye mondom én de nem hiszitek<#wave>
Elbírnék nagyon egy ww2 stílust ilyenben.
Amúgy is nagyon kedvelem az OFP-Arma vonalat,és nincs nagyobb élmény mint
csapatban összedolgozva, egyszerre támadni gyalogsággal,légierõvel,és páncélosokkal.
Mint anno az OFP idején.
Mindenki felvette a pozíciót,kiadtam a parancsot,a helikopterek megszórták az ellenséges páncélosokat,majd a gyalogság ment nekik rpg-vel, végül az össze-vissza forgolódó tankokat lerohantuk a saját tankjainkkal az erdõn keresztül,hullottak mint a legyek<#eplus2>
Innentõl kezdve a saját gyalogságunknak erdei túra volt elfoglalni az ellenséges szektorokat a tankok fedezete mellett.
Nos akkor ezt képzeljük csak el az il2 hangulatával megspékelve<#wow1>
Ennél már csak az lenne jobb ha lehetne tengeralattjárókkal sunyiskodni.
Scapa Flow rémlik valakinek?
Na jó belelóg a kezem a bilibe...

A Béna.

Most beszéltünk nemrég ts-en, csak félreértettük egymást😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

szekelyland
apropó, ha az il2 dvd telepítésre (4,07 esem van) rátelepítem a 4.08 dedicated-et majd a 4.09 deidcated-et fog -e meni?

a "😄" lehet én értem félre, de nálam ált ha jó kedvem van van örülök akkor irom, msn-ben is a szélesebben vigyorgõ arc.
2.Ugy tünt elsõre, de ha nincs harag nincs harag😊
ezt remélem nem érted félre

szekelyland
gyerekek, ne flémeljetek, hanem uzsgyi álljatok neki mapot csinálni inkább

acidrain
1:
Igen, egy betût ütöttél el, ebben igazad van.
a "😄" ha jól tudom a kinevetést jelenti.
2:
Ellenséges hangnem? Csak kérdeztem valamit.

1. egy azaz egy betût ütöttem el.
2. nem csak nevetségként lehet szerintem ezt a szmájlit értelmezni hanem örömnek is. Örülnék ha lenne egy olyan állandó magyar szerver, ahol mondjuk full reálban történelmi témájú küldik mennének.
3. nem hiszem hogy rosszat sértõt irtam volna bárkire nézve is, és nem hiszem hogy bármivel ezt az ellenséges hangulatú hangnemet kiérdemeltem volna.

szekelyland
Hát állandó szervert szerettem volna de nem megy a dolog remote-on keresztül, az il2 kurzorja totál más irányba megy mint ahogy én akarom. Valami más megoldást kell kitaláljak 😞

acidrain
1:
Tanulj meg helyesen írni! (szarok rá, ha rossz a billentyûzeted, vissza lehet olvasni azt amit írtál, mielõtt elküldöd)

2:
Mi azon olyan nagyon nevetséges, hogy állandó szervert csinál valaki?

Her Laca
Mondjuk kezdem elérni azt a kort amikor a képeskönyvek újra tetszeni fognak. 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
A válaszom is. 😊)

www.pcpilot.hu

Her Laca
Kérdésem a régi😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

állandó szwervert csinálsz?😄

stipistopi elsõnek láttam meg😄

Sanyo
Storm of War - pilóta testhelyzeteinek változása, gyakorló céltáblák, radarállomás, vonatok, szinte élõ környezet.

www.pcpilot.hu

acidrain
Kipróbáltam, tudok csatlakozni, repülni is, de kb 5 másodpercenként sárgába megy a csík, utána pirosba, aztán visszaáll kettõ zöldre.
Folyamatosan csinálja.
93-as pinget mutat.

Megyek, mert nyírom a füvet. Este.

Her Laca
Bakker ott üldögélek már egy jó tíz perce😊

szekelyland
fenn vagyok lobbyn a szerverrel, kéne vki tesztelni a csatlakozast

Akkor ez új nekem...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
A SkiesofValor támogatja a modokat a Zuti-t kivéve.

Küldök estefelé egy csomó mapot (saját készítésûek az egykori flyonline.hu-nak, illetve még néhány), és szelektálj belõlük amennyi jól esik...

A Valor kizárólag stock 4.09m-mel megy.

acidrain
Küldtem mailt.<#kacsint>

szekelyland
Az IL2 egy nagyon stabil felület ágyúknak, nomeg érdekes módon több mint egy kilométer után se nagyon konyul le a lövedék röppályája. (még régebb linkeltem vmi screenshotokat ezzel kapcs)
A legtutibb, miután rácsapsz, hogy ne húzd fel a gépet elõtte, hanem maradj vízszintesben, esetleg enyhe siklásban és enyhén kanyarodva távolodj el tõle és utána húzd fel a gépet. Hiába van 200km/h elõnyöd, ah emelkedõbe húzod, ez rohamosan csökken és ha van pofája utánad húzni, akkor a 37mm-es ágyúiból egy skuló is elég a messzer repképességének drasztikus lerontására.
Másik tipp: lõdd le a szárnyát elsõbõl, akkor nem húzza utánad annyira...

Srácok tegnap a DED-3-on igen csak nagy meglepetés ért.Egy Il-2 lõttem hátulról olyan jó 610 km/h-s sebesség mellett.Úgy gondoltam hogy nem veszek vissza hanem inkább boom and zoomolok hiszen a 109-eshez inkább ez a taktika illik.Az hagyján hogy 560-600 km/h-s sebességgel sem tudtam otthagyni 2 perc alatt de emelkedõben is követni tudott és végül le is lõtt.3-ik hónapja repülök online és azért sikerült összefutnom legalább egy tucatnyi Il-2-vel de azoknál könnyelmûen jártam el mégis le tudtam szedni õket.Az utóbbi idõben pedig elég jó arányban el tudtam menekülni az üldözõim elöl.Röhej hogy a P-51-esek,Yakok és spitfirek jó ideig nem tudtak lelõni erre egy Il-2 simán kinyír... LOL 😄

szekelyland
Na srácok, ma este ha minden ok, indul a szerver.
Egyelõre mod nélkül, sima 4,09 -el mert nem volt idõm az ultrapackot odavinni telepítésre
Stat nincs egyelõre. Este 8 -9 körül indítok, a szerver neve magyar_szarnyak. Egyelõri nincsenek mapjaim, ha van vmi jó mapotok, zagoniattilakukacgémailpontkom ra küldjétek.
Kössz elõre is.

szekelyland
Véletlen a Zuti-t nem felejtetted el bekapcsolva?

Segííccség plíz. A Valor azt írta ki nekem, hogy nem mehetek rá, mert minimum 4.09m kell. No de az én játékom is pont annyi! Kell még hozzá valami?

Si vis pacem, para bellum.

V Domino

R.I.P. White Europe

- Mit csinálsz, ha már huszadszor fagy Le a rendszer?
- Control Alt cipõtalp...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Vogel
Shift+F1. F9 az a Track IR ki/be kapcs by default.

acidrain

<#ticking><#idiota>