IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skinek. Az Ultrapackban lévõ gépeknek nincs alapból mappájuk. Nyitsd meg a következõ file-t: IL-2\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini, ebben van a teljes UP géplista. Pontosan ezeken a neveken ha létrehozol almappát a PaintSchemes\Skins -ben, akkor az UP gépeihez is tudsz betenni egyedi skineket.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Különbség? Hát azt nem sorolom fel, töltsd be 4.09-ként, meg UP-vel is, látni fogod. Pl. az object beállításoknál több fül, több beállítási lehetõség. Alapból 2x annyi térkép, ilyesmik. UP FMB-jét nem használtam sokat, azt pl hogy mozgó AI-t hogy tehetsz be, pl még nem tudom.
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mikor le akarom tölteni ezt írja ki: 404 Not Found <#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir>
Fájl kiválasztása--->32 bit--->letöltés.
Ahogy néztem, elég sok Logitech játékvezérlõ ezt a szoftvert használja.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Célpontok. Az FMB-ben van ilyen object típus, hogy "Target". Ott kiválasztod, hogy target ground, inserttel ugyanúgy leteszed mint pl egy tankot, akkor látod is az ikont. Ugyanitt az object ablakban a mellette lévõ fülön a csúszkával beállíthatod hogy mekkora területet figyeljen, mennyi cuccnak kell megpusztulnia, és hogy melyik oldal céljai azok. Dogfight mapokon asszem nem mûködik, csak coop küldikben. (Ultrapack FMB-je kicsit fejledtebb, ott lehet, hogy több mindent álligathatsz).
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mikor megcsinálsz egy multispályát a full mission builderrel akkor a reptérnél a nemzetnél magyart nem tudok választani miért!??(van Ami , Orosz japó olasz finn román német szlovák de magyar nincs!:S)És ilyen pályáknál hogyan kell jelölni a bombázási célpontot(térképen ikon!)??
www.pumaszallas.hu
Azt szeretném megtudakolni tõletek, használ e közületek valaki WingMan Strike Force 3D botkormányt, és megosztaná e velem a driver-ét (XP 32 bit).
Sajnos a Google nem segített és a Logitech honlapján sincs hozzá semmi.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ugye-ugye mondom én de nem hiszitek<#wave>#wave>
Elbírnék nagyon egy ww2 stílust ilyenben.
Amúgy is nagyon kedvelem az OFP-Arma vonalat,és nincs nagyobb élmény mint
csapatban összedolgozva, egyszerre támadni gyalogsággal,légierõvel,és páncélosokkal.
Mint anno az OFP idején.
Mindenki felvette a pozíciót,kiadtam a parancsot,a helikopterek megszórták az ellenséges páncélosokat,majd a gyalogság ment nekik rpg-vel, végül az össze-vissza forgolódó tankokat lerohantuk a saját tankjainkkal az erdõn keresztül,hullottak mint a legyek<#eplus2>#eplus2>
Innentõl kezdve a saját gyalogságunknak erdei túra volt elfoglalni az ellenséges szektorokat a tankok fedezete mellett.
Nos akkor ezt képzeljük csak el az il2 hangulatával megspékelve<#wow1>#wow1>
Ennél már csak az lenne jobb ha lehetne tengeralattjárókkal sunyiskodni.
Scapa Flow rémlik valakinek?
Na jó belelóg a kezem a bilibe...
A Béna.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
2.Ugy tünt elsõre, de ha nincs harag nincs harag😊
ezt remélem nem érted félre
Igen, egy betût ütöttél el, ebben igazad van.
a "😄" ha jól tudom a kinevetést jelenti.
2:
Ellenséges hangnem? Csak kérdeztem valamit.
2. nem csak nevetségként lehet szerintem ezt a szmájlit értelmezni hanem örömnek is. Örülnék ha lenne egy olyan állandó magyar szerver, ahol mondjuk full reálban történelmi témájú küldik mennének.
3. nem hiszem hogy rosszat sértõt irtam volna bárkire nézve is, és nem hiszem hogy bármivel ezt az ellenséges hangulatú hangnemet kiérdemeltem volna.
Tanulj meg helyesen írni! (szarok rá, ha rossz a billentyûzeted, vissza lehet olvasni azt amit írtál, mielõtt elküldöd)
2:
Mi azon olyan nagyon nevetséges, hogy állandó szervert csinál valaki?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Folyamatosan csinálja.
93-as pinget mutat.
Megyek, mert nyírom a füvet. Este.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A legtutibb, miután rácsapsz, hogy ne húzd fel a gépet elõtte, hanem maradj vízszintesben, esetleg enyhe siklásban és enyhén kanyarodva távolodj el tõle és utána húzd fel a gépet. Hiába van 200km/h elõnyöd, ah emelkedõbe húzod, ez rohamosan csökken és ha van pofája utánad húzni, akkor a 37mm-es ágyúiból egy skuló is elég a messzer repképességének drasztikus lerontására.
Másik tipp: lõdd le a szárnyát elsõbõl, akkor nem húzza utánad annyira...
Egyelõre mod nélkül, sima 4,09 -el mert nem volt idõm az ultrapackot odavinni telepítésre
Stat nincs egyelõre. Este 8 -9 körül indítok, a szerver neve magyar_szarnyak. Egyelõri nincsenek mapjaim, ha van vmi jó mapotok, zagoniattilakukacgémailpontkom ra küldjétek.
Kössz elõre is.
Si vis pacem, para bellum.
R.I.P. White Europe
- Control Alt cipõtalp...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb