IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez érthetõbb😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(a hangsúly a túl szón volt)
Az 1-essel az a bajom hogyha minden tracket visszanézel, marha sok idõd elmegy - addig repülhetnél még egy jót. Saját tapasztalat. 😊
A a 2-es meg vérmérséklet kérdése, akkor warozz ha kikapcsol. Ha macerának érzed, annyit már messze nem ér szerintem sem.
Én csak ennyit mondok😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
ha valaki nem ismerné:
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

www.smart-bus.hu
A Béna.
A magyarázkodás folytatódik, leírtam erre is a válaszom. Ez az egész amúgy a századotokat járatja le... mert az biztos, hogy nem pordy-t minõsíti a dolog, hogy kimondva eszetek ágában sincs a sorry. Az is szomorú, hogy ez jut eszembe rólatok mostantól, lehet, hogy ezzel sem vagyok egyedül sajnos. De remélem megtartjátok ezen jószokásaitokat a szomszéd századok felé, így legalább kifelé nem hoztok ezzel szégyent a magyar il2 közösségre.
Bármit mondhattok, 0 méter vagy 5k, támadó manõver, neveltetés, stat... ez nem volt egy szép dolog, csak a tiétek a bizonyítvány.
KP
Biztos öregszel mert látom nem esik le a szituáció, a vadászok helyzete abban befolyásolt, hogy nem ott voltak ahol a dolguk lett volna. Ha ott lettek volna, akkor velük kellet volna foglalkozni, nem a bomberekkel. Ez esetben én menekültem volna fegyverzet híján mint az Õrült, nem pedig támadok. Az volt az eredeti szándék hogy elijesszem a célok (tankok) közelébõl azzal hogy rá-rá csapok, hisz ilyenkor a lövészei lõnek mint állat , és tudni fogja a pilóta hogy bajban van és elkezd menekülni . Nem ezt tette és történt ami történt.
A témát ezzel részemrõl lezártnak tekintem.
77.PX_Po
Én elb@sztam, elismerem.
Ritka rosszul esett.
Két dologra gondoltam:
Az egyik, hogy minden misszióról veszem a tracket, de még a rádiózást is, abból kiderül, hogy ki merre hány méteren, ki mit rontott el, stb...
A másik, hogy ráhagyom a Wart, idegeskedek én eleget nap közben, francnak hiányzik még este is.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Azt még mindig nem értem, hogy miben befolyásolt Téged az, hogy a vadászok 3000 méteren voltak. Ha 1000-ren vagy 4000 ezren lettek volna, akkor nem rongyolsz bele? Vagy ha tényleg beragadtak a fegyvereid, akkor miért nem hagytad Drebilnek a bombert? Persze akkor nem Te kaptad volna a killt...
Egyébként egész sok embert meg lehet ismerni waron arról, hogy repül, vagy éppen a skinjérõl...
Mindegy, lehet ezt is csinálni, lelketek rajta...
1/3_vszd_Tazar
Van ilyen, elõfordul. Persze ha sûrûn akkor ignore, az nagyon elrontja a játék hangulatát IMHO.
Szégyelni nem ezt kell szerintem.
Amikor 38-as mission streakem azért szakadt meg mert felszállás elõtt valaki belémjött, 4 humán halott a 6v6 misszióban, a másik oldali hoszt meg nem volt hajlandó újra indulni... olyan is van kéremszépen.
Inkább a három kisérõvadász gondolkozzon el egy kicsit, fõképp ha jól olvasom Emil vs Rata vonatkozásban.
Isten áldja a pogányokat!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mé nem KP,Kis Puma, Kicsike Pumácska,stb oszt kész.<#eplus2>#eplus2>
Már nem emlékszem ,de ha jól rémlik annó ha 30% körüli volt az elhalálozási aránya valakinek ,le is tiltották war ról. Rettegtem ,nehogy csak megközelítsem is. A mai napig rettegek😊 Le se megyek a jó kis magaslati levegõmbõl😄
Az eset 0m történt.
A Bombázógép egyértelmûen támadó manõvert hajtott végre a célok irányába (tudom mert én is sokat bombázok) ha nem így tesz akkor én sem alkalmazom ezt az elkeseredett megoldást mert az volt. Én komolyan veszem a rám bízott feladatokat legyen az egy virtuális war vagy való életben kapott feladat.Engem anno így neveltek. Sem én sem a század többi tagja nem a különféle pontszámokra, statokra, hajt. Ha jó astat az jó, ha nem akkor ez van.
Nem vagyok érintett, nem is war-ról van szó, de hozzátennék egy valamit:
Mostanában nem a Lobbyn, hanem az Xfire-n repülök egy orosz dogszerveren.
Itt minden megengedett, fel-és leszálló gépek lövése (finalon is), ejtõernyõs lelövése, állóhelyen tartózkodók lövése, bombázása, szóval minden.
De: egy VÉLETLEN ütközésért is megy egy "sry"...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Leszálló, felszálló gépre, ernyõre, lángoló gépre nem lõ, bombázónak neki szándékosan! nem megy egy lelkileg kiegyensúlyozott felnõtt ember. Amióta az eszemet tudom mindig ezt tanulta tõlem mindenki.
Nem szeretném bántani a 77-eseket mert én eddig, alakulásuk óta derék amikkal repülõ társaságnak tartottam õket. Az erkölcsi mélységek látogatásáról pedig (fõleg kommunikációban) én is (rólam is) mesélhetnék az elmúlt több mint 10 év után, de az, hogy van magyar század, aki ilyen dolgot mûvel, ráadásul egy másik magyar századdal majd még sörkárörvend is rajta, az egyszerûen szégyen.
Én legalábbis rettenetesen szégyelltem volna magam ha a ricsiben ilyen történik. De nem is emlékszem rá, hogy akár a dongó akár a pumák akár a ricsi, akár a 42nd ilyet mûvelt volna, de ha mégis, utána így reagáljon rá. Nem beszélek magas lóról ezért nem akarom leírni a 77.-et de nagyon meglepett, hogy ennyi idõ után ilyet látok magyar századok között.
Erre nincs mentség.
A bombázókat "egy ideje szívemen viselem" és hát nekem is felszökik a pulzusom ha valaki nekemjön szándékosan és még bocsánatot sem kér... rögtön. Csak abba gondoljon bele a vadász, hogy nekünk nem pár perc feljutni 4-5 ezerre, a küldetés nagy része ebbõl áll, és a legtöbb bombázó elég védtelen is egy vadásszal szemben, ezért nincs szükség aljas megoldásokra, ha pedig nekemjössz miután oldottam, az neked sem jó, nekem sem jó. De még elõtte sem.
Ha úgy csinálod, hogy elõtte kiugrasz és túléled, de a géped nekimegy a bombázónak! Hallod, arra még én is azt mondanám, hogy nem semmi, utolsó cseppig küzdöttél. De így...
Hol marad a, na leszálltam jót repültem, túl is éltem, jó kis küldi volt érzése? Háhá meghaltam, DE Õ IS! Ez kinek jó?
Tudja mindenki, hogy én mindig azt mondtam, úgy repülj mintha ott ülnél a gépben és ne csinálj olyat, amit az életben nem tennél meg. Ezért játszunk szimulátort és nem pacman-t vagy hawx-ot. Rendben van, hogy nem mindenki így fogja fel egy átdolgozott nap után, de valahogy akkor is fontos volt akár virtuális akár az igazi pilótáknál a becsület és a tisztesség. Nálunk egy online war-nál élesebb repülés nem is nagyon van.
A pont számít csak? Hogy meglegyen a mission objective? Legyen elég frag kill pk ilyen ratio olyan ratio? Még a barátokkal való kapcsolat árán is? Még a századok közti jó kapcsolat árán is? Komolyan annyira fontos néhány tank, néhány statisztika, hogy semmi nem számít ilyenkor és felejtse el mindenki a bocsánatot mert mi elérjük amit akarunk?
...
Csak azt szeretném mondani, hogy mindenkinek jobban esne ha ma is virtuálisan a becsülethez és tisztességhez tartaná magát, legalább hivatalosan minden század.
Ha pedig tovább folyik a magyarázkodás akkor csak annyi marad, hogy
szégyelljétek magatokat. Az "öregektõl" biztos nem ezt tanultátok.
KP
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
megkerdezhetem, hogy ez mifele kiegeszito, ami megmutatja a becsapodo? lovedekek iranyat?
1.A kísérõ vadász feladata a rábízott bombázógépek védelme. Azaz hogy ellenséges vadász ne férjen a kísért gépekhez ne legyen alkalma közelébe férkõzni ill támadni azokat. Ez esetben ha nem nagy magasságban repkednek hanem alacsonyan kísérik Pordyékat letudtak volna kötni minket (mivel csak ketten voltunk Drebillel õk meg hárman)amíg a bombázók elvégzik a dolgukat és távoznak .
2.Nem tudtam hogy Pordy az a Ju88 as ITT NINCSENEK IKONOK A GÉPEK FELETT ÉS NINCS KIÍRVA A NEVE SEM !! Megvoltam gyõzõdve ,hogy õ menekül elfele és Drebil õt kergeti ill lövi.
3.Ha 0m bombázgatsz 4x500kg bombával 0 másodpercen hagyod a késleltetést? Szerintem nem. Ilyenkor minimum 3-4 másodpercre kell állítani, hogy kiérj a robbanási körzetbõl és te ne sérülj meg.Valószínû ezért nem vettem észre a tankok pusztulását.
4.Egyértelmûen az álló tankok felé kanyarodott és nyomta le a gép orrát épp úgy mint támadásnál szokás. Nem volt idõ tankokat nézegetni,cselekedni kellet azonnal.
5. Nem kérek elnézést azért mert végeztem a feladatomat, ami úgy szólt hogy védjem a szektor támadó tankokat. Nálunk a Feladat végrehajtása az elsõ, ha az valamiért nemsikerül akkor a küldi túlélése ha az lehetséges.
Nagy kedvencem a "Susogós mackók" a commedy centralon. Egy link ha valaki nem ismerné. A szövegen meg a poénon kívül nagyon bírom Brendon (a barna mackó) hangját. végre megtudtam, ki követte el.
Kicsit utánanéztem az úriembernek, hogy ki is õ. Többek közt ezeket találtam:
video 1
video 2
A csávó szemében vagy az õrültség, vagy a zsenialitás csillog bár a kettõ mint mondani szokás egy és ugyanaz. 1 biztos, semmiképp sem 100-as.
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Legközelebb én is egyértelmûbben fogalmazok,így elkerülhetõ lesz,hogy félreértsük egymást.
S!
R.I.P. White Europe
Zártkörû? Aki ott van a szerveren és fent van Ts-en, az bármikor csatlakozhat.
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sajnos már késõ volt, fáradt voltam és már kezdtem marhaságokat csinálni (alacsonyan bementem a túlerõ közé, fordulózni és meg is lett az eredménye, engem is lelõttek), s ekkor mivel már nálam fél 1 volt, mentem aludni..
De az ilyen zártkörû összejöveteleket máskor is be kellene vezetni, sõ az újak is jöhetnének, hadd ragadjon rájuk is valami.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nem értem mi köze van annak, amit csináltál a kék kísérõvadászokhoz. Ha valamit rosszul csináltak, akkor majd megbeszélik a kiértékelésnél.
2. Pordy elnézést kért azokért a szavakért, amit neked írt. Te viszont még mindig nem kértél elnézést a szándékos belemenésért. Talán ideje lenne.
3. Lebowskinak igaza van. Két magyar századról van szó, legalább mi tiszteljük egymást jobban.
4. Nem most kezdted Te sem, én eddig azt hittem meg tudod különböztetni egymástól a kilõtt és még aktív tankokat.
5. Ha minden fegyvered beragadt, akkor miért nem szóltál valamelyik társadnak, hogy itt és itt van Pordy vadászfedezet nélkül, lehet menni a sörökért. Valakinek csak volt még lõszere.
6. Tényleg vannak a lobbin gyökerek - Lukast nem lehet nem elfelejteni -, de nem biztos, hogy ebbe a versenybe kellene beszállni.
+1. Még egyszer: tõletek még senki nem kért elnézést a történtekért.
1/3_vszd_Tazar
A tegnap elõtti VRVB-n SUM után
Offline gyak. I.A.R.80-val Db3M-ek ellen,Arcade=1.
Egy Headshot:
Még egy Headshot:
Mázli:
Ezt meg csak úgy 😊

Ne tud meg mennyire be voltam szarva míg téged lõttelek . Folyamatosan azt vártam mikor darálnak le a társaid, de csak egy füstölgõ hajtómûvû AI IAR próbált segíteni rajtad . Csodálkoztam is hogy egyedül hagytak.
Gyakran hiányolom a 77-eseket errõl a serverrõl pedig ha valahol, akkor itt tényleg kiegyenlített a gépkiosztás (késõi spitek tempik vs Fóka)
Páran itt közülünk nemrég kezdtünk még csak komolyabban war-ozni,van még mit tanulnunk,de minden erõnkkel rajta vagyunk.
Fõleg amikor A8-as fókát meg sima G6-ost kapunk La7 ellen.....
Mi meg 45 ban is Ju88-al meg Heineken 111 el megyünk, õk meg Pe-2 vmelyik 45-ös modelljével, meg 44-es B25 el, meg ugyancsak háborúvégi A-20assal, ami szinte jobban emelkedik mint az A8-as fóka....
Ja és ha véletlen 100 esetbõl 1x 262 -est kapunk meg Arado 234-et, akkor máris telefossák a fórum falait
Mondhatjuk röviden, hogy 39-42-ig az online warokon a planeset Balanced, a 43-45-ig meg Historical <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..