IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
de elvileg úgy állítottam be mint a Warcloudson, hogy enemynek csak egész közelrõl látszódjon
látszik messzirõl is?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Ikonokat szerintem ki lehetne venni. Olyan együgyû így😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Most már megy hyperlobbyról is, mindenkit szívesen várunk.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Elsõ warom megvolt,nem sikerült túl jól...
Az én izlésemnek kissé szervezetlen volt de azt mondták a srácok õk így szokták😄
Nem volt külön utasításom így gondoltam kísérem a bombázókat.
1 rata leesett és egyet erõsen darabokra lõttem de további sorsa nem ismert...
A gond leszállásnál adódott beleakadtam a pálya közepén az egyik bombázónk roncsába...nem nagyon lehet kilátni az IAR ból a fene a tervezõkét😄
Összességében tetszett és köszönöm!

A Béna.

szekelyland
gyerekek, elindult a magyar szárnyak dedikált szerver, egyelõre mod nélkül, de mapcserével, adminnal, gunstattal és valószínû holnap megoldom a statot is.
egyelõre direkt ip-vel lehet csatlakozni, 88.158.16.34:21000
mindenkit szívesen várok!
Köszönöm Lacushnak, Mijkinek, Savasnak és mindenkinek.

innen le is toltheto:

http://szoftverbazis.hu/szoftver/il-2-sturmovik-AJ9.html

Sanyo
Elindult a pcpilot.hu - teamspeak 3 szerver. Van Red/Blue csatorna, ha ezen kívül még szükség van másikra, szóljatok. 😊

www.pcpilot.hu

acidrain
2001. novemberi Gamestar cd-n megtaláltam az IL2 demo-t😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszi, átjött 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
na megvan a dedikált szerver, ma este ha minden ok beindítom, mindenkinek kössz a mapokért. egyelõre fingom sincs hogy kell zuti tenni dedikált szerverre de a héten munka közben kitanulmányozom<#idiota>

grat a modellekhez nagyon szépek. Fõleg a Blackbird meg a Thunderbolt II. (Warthog) tetszik nekem, de ezmár csak részletkérdés 😄 énnekem sajnos nincs ilyen kézügyességem, csodálkozom h a joy még kibírta eddig... 😄
Gyerekek, ez a Rise of Flight egy isteni játék, tegnap vette meg Mijki is, tegnap felmentünk rá, aztán találkoztunk a Rise of Flightos kollégákkal, akik sokmindenben segitettek, és egész este albából egymást henteltük😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Simán!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Szepy. Amirõl beszéltem az esti reppenés alatt:
Bf 109 ablaktisztító rajz (qrva jó oldal egyébként is, mentsd el 😊, kép.

www.pumaszallas.hu

A sky of fire-n tényleg lelõnek ernyõn lógva???

Si vis pacem, para bellum.

kössz...

VO101Tom
kerékbakot ki kell szedni repgéphordozókon és ideiglenes reptereken.
Chocks néven van a controlsban...

www.pumaszallas.hu

Újabb láma kérdés. Valoron miért nem akart felszállni a KI100-asom? Teljes gáznál meg sem moccant.

Ok, én voltam a hülye, a lobbynak a másik partíción lévõ IL2 volt megadva, ami még tényleg csak 4.07

szekelyland
észrevettem, csak nincs törlési lehetõségem, "kérdezés helyett", drága Pistikém...

tudd meg hogy tudok olvasni, csak nem voltam olyan biztos hogy a Drebilé

Olvass vissza néhány sort, kérdezés helyett.
szekelyland

ez meik 77-es?
A lentebbi filmb[l van

Bocsi, most jutottam megint net elé.
Ati: Zuti nem maradhatott bekapcsolva, mert nincs fent.
Lacish: stock alatt gondolom a sima 4.09m -et kell értenem.
Nos, felment az 1946, a gyári lemez 4.07m-et ad. Megpróbáltam belépni, kiírta, hogy nem jó a verzió, 4.09 kell neki. Ok, feltoltam a 4.08m-et, utána a 4.09m-et. Se mod, se más nincs fent. De még mindig azt írja ki, hogy nem jó.

Én is privit küldtem, légy szíves jelezz vissza, hogy a csatolmány átment-e?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

privát ment

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szepy, kérném privátban az aktuális mail címedet. Küldök valamit... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Szépek. <#eljen>

acidrain
Nekem az A-7-es Corsair nagyon tetszik. Szerintem egyáltalán nem csúnya gép.

Igen az. Méghozzá Drebil ha jól látom a gép festését. Jó régen készülhetett ez a jelenet mert nincsenek rajta a légi gyõzelmi jelek .
TG Gida
0:10-nél az nem egy 77-es P-40?<#nevetes1>

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

Szépek!😄 Gratulálok!<#taps>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Vogel
Ígértem a hét elején pár makettes képet, amiket magam raktam össze:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5

A por még vaku nélkül nem látszott, nézzétek el.

VO101Tom
Nemtom ismeritek-e, új online war, Észak-Afrika hadszíntérrel.
http://front.315sq.pl/index.php
Lobbyn a GHOST SKIES slotokból indul.

www.pumaszallas.hu

Vogel
Szerintem a H.P. Victor és a A-7-es jól néz ki.

Vogel
Mai napig 0 AA-val tolom il-2t 😄

Legrandább repülõgépek
Nekem a Beluga azért tetszik 😊

Megfelelõen erõs gép + nagy felbontású felvételek + egy két szín szûrõ + videó vágó/effektezõ program .Na meg szakértelem, hogy meg tudd csinálni.
VO101Tom
A Perfect_Map_Textures biztos rá van tolva, az effects high is, és szerintem a bullets intermittent smoketrail is. Persze ehhez az il-2ben is fel kell tolni a textúra és a modell részletességet.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A kommentben írja a gyerek hogy melyik UP komponenseket rakta rá. landscape textúrák, effektek, stb. A szín, kontraszt viszont a videó készítõ progiban van rátolva.

www.pumaszallas.hu

Elsõsorban a talajra gondolok, és a gépek kontúrjára, élességére, mert nekem szerintem rosszabbak ezek. Pedig nem rosz videokarim van állitólag.
Nagyon tetszenek ezek a képek, nekem nem tudom miért nem ilyen

Jaja nagyon jó repülõnapot tartottunk😊
gyerekek, ez még mindig il-2 1946? hogy néz ez ilyen jól ki?
Valami mod kell hozzá hogy ez ilyen legyen?
il-2?

szépség avagy hatékonyság ? 😊 ez itt a kérdés 😊
igen-igen. A nem-rece nekem is feltûnt 😊
VO101Tom
...és ha ráteszed, onnantól földháttérben nem látsz sz*rt sem 😊

www.pumaszallas.hu

Vogel
A kételkedõknek mondom, hogy a storm of war eheti képregénye között van egy nem recés kép is. Egyébként tök8, hogy recés lesz e, akik aggódnak azok is tudják játékon kívül AA-t rátenni VGA driverbõl úgy ahogy Il-2re is megy.

Kösz a segítséget.
A megadott linket én is néztem de nem volt jó az ott lévõ telepítõ .
Késõbb találtam win98-hoz való telepítõt, ami kezelte az eszközt.Sajna közben megbolondult a TS . Nem érzékeli a mikrofont pedig a rendszer látja ott mûködik, valamint az adáshoz rendelt gombot se érzékeli. Lehet nem szereti egymást a Logitech és a Saitek joystick és ez kavar be a dologba.
oké köszi

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Egy kis érdekesség a német géppuskákról(és még sok minden másról) a II. VH-ból.
LINK

mijki
2, 2 és fél órát voltam Mester-rel, nagyon jó papír repülõ makettjei vannak. COOL!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro