IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látszik messzirõl is?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Az én izlésemnek kissé szervezetlen volt de azt mondták a srácok õk így szokták😄
Nem volt külön utasításom így gondoltam kísérem a bombázókat.
1 rata leesett és egyet erõsen darabokra lõttem de további sorsa nem ismert...
A gond leszállásnál adódott beleakadtam a pálya közepén az egyik bombázónk roncsába...nem nagyon lehet kilátni az IAR ból a fene a tervezõkét😄
Összességében tetszett és köszönöm!
A Béna.
egyelõre direkt ip-vel lehet csatlakozni, 88.158.16.34:21000
mindenkit szívesen várok!
Köszönöm Lacushnak, Mijkinek, Savasnak és mindenkinek.
http://szoftverbazis.hu/szoftver/il-2-sturmovik-AJ9.html
www.pcpilot.hu

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Si vis pacem, para bellum.
Chocks néven van a controlsban...
www.pumaszallas.hu
tudd meg hogy tudok olvasni, csak nem voltam olyan biztos hogy a Drebilé
ez meik 77-es?
A lentebbi filmb[l van
Ati: Zuti nem maradhatott bekapcsolva, mert nincs fent.
Lacish: stock alatt gondolom a sima 4.09m -et kell értenem.
Nos, felment az 1946, a gyári lemez 4.07m-et ad. Megpróbáltam belépni, kiírta, hogy nem jó a verzió, 4.09 kell neki. Ok, feltoltam a 4.08m-et, utána a 4.09m-et. Se mod, se más nincs fent. De még mindig azt írja ki, hogy nem jó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
http://front.315sq.pl/index.php
Lobbyn a GHOST SKIES slotokból indul.
www.pumaszallas.hu
Nekem a Beluga azért tetszik 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nagyon tetszenek ezek a képek, nekem nem tudom miért nem ilyen
gyerekek, ez még mindig il-2 1946? hogy néz ez ilyen jól ki?
Valami mod kell hozzá hogy ez ilyen legyen?
il-2?
A megadott linket én is néztem de nem volt jó az ott lévõ telepítõ .
Késõbb találtam win98-hoz való telepítõt, ami kezelte az eszközt.Sajna közben megbolondult a TS . Nem érzékeli a mikrofont pedig a rendszer látja ott mûködik, valamint az adáshoz rendelt gombot se érzékeli. Lehet nem szereti egymást a Logitech és a Saitek joystick és ez kavar be a dologba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
LINK