IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Beindult a fórum 😉
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Sztálinnak meg ehez nem sok köze volt. Õ felismerte, hogy -Hitlerrel ellentétben- a katonai dolgokba jobb ha nem szól közvetlenül bele (és nem is tette, szemben Hitler idióta döntéseivel). Az meg, hogy háború volt - a németek mentek oda, lehet azon agyalni, hogy a Sztálini rendszer mennyire kegyetlen volt a határain belül, az vitathatatlan, hogy Hitler indított egy jogtalan, hódító háborút, amit elvesztett (még az õt felszabadítóként fogadó ukránokat is írtotta az SS pl). Hogy õk meg védekeztek ahogy tudtak - aztán visszacsaptak ahogy tudtak... pffhhh, a helyükben én is ugyanezt csináltam volna, és szerintem te is.
www.pumaszallas.hu
Mielõt klaviaturát ragadsz, gondolj már bele az õ helyzetükbe (a kutyákéba is belegondolhatsz). Háboruban nem hogy az álatoknak, az embereknek sem volt mit ennijük. Nem tudom hallottál-e tigrist csikorogni (én csak a Ryan közlegény megmentésében). Ha kell egy falkát is odaküldtem volna, csak életbe maradhassak. Akik ezeket kitalálták nem igazán tehetek mást, ha életbe akartak maradni. (Kiváncsi lennék, ha te neked kellene elpusztitani egy tankot a szobádba elõforduló eszközökkel, mit találnál ki? Még a teknösre is csavarhuzot ragasztanál...) Innen a meleg szobából, képeket nézegetve, nagyon könnyen lehet osztani az észt. Mérnök is egy ember, akár atombombát fejleszt, akár kutyásbombát, legfeljebb egy sorral hátrébb áll a csatatéren. Akarom mondani, ha nem ilyen leleményes, hamar a fronton találja magát.
Ha bajuk van egymással, intézzék el férfi módjára... ha valaki háborúsdit akar játszani, akkor legyen annyi vér a pucájában, hogy nem másokat tart maga elé.
Arról nem beszélve, hogy ismerve a szovjet vezetõség emberélet megóvó tevékenységét, elõbb jut az "eredményesség" szem elõtt tartása az eszembe, mint a kiskatona életének védelme.
Ha ennyire humánusak lettek volna, nem küldik a fegyver nélküli katonákat is rohamra...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Az off, de nagyon kiakadtam ezen. Én eddig is utáltam a szovjeteket, de ezután, már egyedül irtottam volna ki az egész Szovjetúniót. Hogy lehet, egyáltalán ember az ilyen, aki kutyákat küld bombákkal a hátán az ellenséges tankok alá, hogy felrobbantsák a tankot? Ember az ilyen? 60.000 kutyát vetettek be így az oroszok, 300 német tankot pusztítottak el.
Kicsit off de gondoltam bedobom ide is ,hogy ne csak a médiaszemetet lásátok,garantáltan elsõkézbõl van az írás.
Bicskanyitogatós,szívszorítós hangulatú<#shakehead>#shakehead>
A Béna.
Persze kell a kifogás, lásd vesztett focimeccsen:
Szembõl fújt a szél mindkét félidõn
Nem volt elég kerek a labda
Túl nagy volt a fû
Lejtõs volt a pálya
Nem volt elég nagy a fû.
Stb....<#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Panaszkodnak rettenetesen, hogy VRVB-n már csak kevesen repülnek. Nincs kedvük az oroszoknak 100km-t repülni, míg a kékeknek csak 20-at kell 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
,csak a végén szinte az összes ellen La 7-el meg I 185-el jött<#szomoru2>#szomoru2>,ami eléggé elrontotta a játékmenetet. Úgy hogy ezeket kilehetne hagyni. Ott mind a két oldalon ugyanazok a gépek választhatóak és a sajátnak van csak ikonja,de az is közelrõl,így meglehet könnyen különböztetni,ha van idõd próbáld ki.

Ja, és ha megvan, mindenképp futtasd le az UP Update&Restore progit. Elõször elszöszöl vele egy 20 percet, de utána nem lesz timeout gondod egy szerverrel se.
Ezért inkább elküldöm, a pár szavas instrukciókból pedig könnyen rá fogsz jönni. Még az is lehet, hogy végül mégis meg tudom írni azt a leírást valamikor.
www.pcpilot.hu
Si vis pacem, para bellum.
Találomra....
Viccet félretéve, szinte bármelyik.
Mondjuk biztos, hogy kedvence mindenkinek van.
Magyarország katonái, Egy az Isten egy a nemzet, Veterán, Kárpátok zengjetek, Keleti kárpátok.
Na jó, nem sorolom fel az összeset...
Si vis pacem, para bellum.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A dedikált szerver üzeneteit hol kell beállítani?
www.pumaszallas.hu
Flying Legends 2010 official DVD "Teaser" trailer
a netmessage.propertiest
Régi vicc jut errõl eszembe:
Székely bácsika kommandór ruhát ölt, kiegyenesíti a kaszát és elindul kifelé a faluból. Utánaszól Mózsi, a komája:
-Koma, há merre méssz?
-Megyek hadat üzenek Amerikának!
-A meg minek jó?
-Há azétt, hogy akkor egy héten belõl elfoglalnak münköt és hátha jobb lesz akkor..
Bár azt el kell ismerni,hogy idegesítõ tud lenni az ilyen szitu.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tegnap vígan ülünk Dongósok a VRVB slotban, mikor mindegyikünk kap egy pagert egy felbõszült német sráctól. Nagyjából arról szólt, hogy Zui nem reportolt le egy missiönt (az okot õ biztos tudja, én nem), és a pager írója ezt erõsen sérelmezte. Kilátásba helyezte, hogy ha 1 héten belül nem tudjuk jobb belátásra bírni Zui-t, akkor személyesen fog revansot venni tõle, mert "vannak akik nagyon komolyan veszik az online frontrepülést"! Mondjuk nem tudom hogy 1 hét után Zui hogyan tudná lereportolni a küldetést 😊)
Na ezt adjátok össze. Ehhez képest a 77-esekkel vívott klaviatúra-harcunk kismiska <#hehe>#hehe>