IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Nemtom mennyire genyó a tanár, de szerntem egy szimpla a+b-c=x képletnél több szivatás van benne 😊
Hogy jött ki a vödör rézzel bevont tömege? Megvolt adva felület, vagy molszám, vagy akármi, amennyi vassal reakcióba léphet a réz? Az az oldat amiben leoldod, az a reakcióba lépett vas felét is leoldja, vagy sem? Nem baj ha offolsz, de akkor írd le a kérdést ahogy kaptad 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
Itt sztem többet tudnak segíteni:Gyakorikérdések

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Szia!

Tedd fel sztem egy kémiai fórumon 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

acidrain
Vasvödör, plusz a réz felének moláris tömegével számolj.(sztem)

Vödör+ réz fele + arany - vödör súlya = a tömegváltozás értéke.

Éppen hogy átmentem kémiából még anno, kerültem mint mókus az erdõtüzet, úgyhogy nem biztos, hogy jót mondok.

(matekot is útáltam)

köszi elõre is!

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

jah, és ne mondjtok hogy ott a tankönyv, miért fárasztok feleslegesen itt mindenkit mivel nem kaptunk tankönyvet, a tanár diktál mi körmölünk és utána ilyn szemét feladatokkal bombázz, amiket még nem is vettünk...<#conf><#fejvakaras><#wilting>

Sziasztok! OFF kérdés kémiából, házifeladathoz kellene egy kis segitsg de már nem maradtak más ismerõseim mint ti😊
Ha van mondjuk egy 1292.28 g-os vasvödröm, mit réz ionok oldatába mártok (vagy mi) akkor azt számoltam ki hogy ezután a rézzel bevont vödör tömege 1644.45 g lesz. Ezután arany ionok oldatába mártm, amitõl a réz 50%-a feloldodik, menyi lesz a tömegváltozás? na ez egy feladat része ennél bonyolultabb meg nem biztos hogy jók a számitásaim, de ha az a rohadt vasveder be van már vonva rézzel, és berakom az arany-ionok oldatába, és a fele leoldodik, akkor miknek a molárs tömegével kell számoljak? azt a kb 400 gram rezet elosztom kb 200-ra, és azzzal számolok, vagy a réz alatti vas is számit és azoknak az együttesének a moláris tömege kell?
Mégegyszer bocs, csak holnapra kell, lehet osztályozzák, és az osztályból se igazán tudja a kémiát senki....

VO101Tom
Tegnap Poval bementünk a magyar szárnyak szerverre, de sok bug van benne. Az egyik pályán angol csatahajók leparkoltak a német reptér mellett, lõve mindent ami megmozdul, és ezzel a frontot is betolták - ha otthon szálltam le akkor is captured lettem. Már ha sikerült két csatahajó (+1 repgéphordozó kicsit odébb) légvédelmi tûzében felszállni (állt. nem sikerült). Szpittel lehetett touch and go-t gyakorolni az Illustriouson, de csak erre nem jó építeni dogszervert <#idiota>

Az utána következõ pálya (horvátország) is bugos volt kicsit, kiugrás után sokáig nem lehet reflyt nyomni, a front ide-oda ugrált. Nem volt leírás, hol vannak célpontok, mit is kéne csinálni. A szlovák meszák meg külön viccesek szövi oldalon horvátországban... A radaros 110-es viszont tetszett, még nem repültem, kipróbáltam volna a Schräge Musicot, de nem voltak bombázók <#violent>

Ha egy tanácsot elfogadsz, pár gépes gépkiosztás (kiegyenlített), védett repterek, esetleg pár AI vadász és bombázó bõven elég. Kis térképek legyenek, közeli repterekkel, közeli földi célokkal (kis területen legyenek a célok). Amíg csak pár játékos játszik rajta, elveszünk a nagy térképeken. A mozgó AI-kkal nincs gond, csak a haditengerészetet kellene visszább fogni, azok nagyon nagy területet fognak le...

www.pumaszallas.hu

Nem az ország, a mûfaj jutott ide... Nagyjából ezért nem nagyon nézek tv-t.
Ata: a próbálkozásaidnak van szerepe abban, hogy este nem találtam a magyarszárnyakat?

Si vis pacem, para bellum.

Az az 😊

acidrain
Emlékszem rá, Rekop Gyuri Grandma's Ice Cream-es fehér pólóban. <#taps>

Jó😊
A szomszédokról jutott eszembe az egyik "Comedy Central bemutatja" fellépõ szövege:

"Elment nálunk a melegvíz a panelban, gondoltam átmegyek a szomszéd csajhoz, megkérdezem náluk is elment-e, vagy csak minket érint a dolog.
-Szia, István vagyok a szomszédból. Nézd meg légyszives van-e nálatok melegvíz, mert nálunk elment.
Csaj bemegy, majd kis idõ múlva visszajön:
- Van, csak hideg!"
<#nyes><#nevetes1>

Budapesten haver. A szomszédom nem én vagyok, és csaj kicsit agyilag zokni is. Mellesleg a sógorom az rtl-nél producer és õ mondta, hogy is megy ez.
Köszönöm Glo tudom. Egyébként Willenbrock üzenetére reagáltam.
acidrain
Tegnap este Battle of Britain -on vadásztunk páran, (Pogi, Domino, Pjotar, Albert, Döme, Mester, Miki,) egyész jó kis csapatmunka alakult ki.

Összerádiózva hatékony támadásokat (pl géppárban váltott támadás)
sikerült összehozni, volt hogy háromszor szálltam le ugyanazzal a géppel lõszert, és üzemanyagot vételezni.
Nekem nagyon tetszett. <#eljen><#taps>

Nohab
A volt iskolámból is elmentek a Mounikába, és megkérdezték tõlük, hogy 5000-ért nem akarnak-e szerepelni.

Elõre is bocs.
Ugyan, csak bizonyos réteg jutott ide.

Ilyenek minden országban vannak, nézz csak körül bármerre.

szekelyland
bakker szegény fejed, te hol laksz, hogy ilyen szomszédaid vannak???? <#wow1>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Gondolom te is tudod, hogy ez fizetett közönség. az öreg mammer meg azért rázza magát ennyire, mert amit kap, az kb. a negyed havi nyugdíja.
A Balázs/Mounika showban is fizetett a közönség, és a "problémások" is. A Balázsban úgy tudom 4000ft-ot kapnat (legalábbis ennyit kaptak 2 éve -az egyik szomszéd csaj is elment csápolni a mûsorba- megmondták mikor mit kell csinálni, sikítani, hová nézni)
Sajnálom, hogy ide jutott ez az ország.
Willenbrock
Ahoz képest milyen vén jól nyomja az öreglány,nekem sem lehet sokkal jobb a mozgásom 😊Persze undorító az egész de betudom annak hogy 2. gyerekkorukat élik szegények.

Ja és ezt nem a zenére értem, mert az büntet. Hanem azt a nyomorékot aki alákeverte ennek a szerencsétlenségnek azt verném pofán szívlapáttal.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ezt nekem miért?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#csodalk><#vomit><#wilting>

Az, hogy valami über mega totál gáz, most új értelmet nyert. Ezt nem lehet felülmúlni.

sok nem volt, de most megnéztem offline, és ott is rendes full reálbeálitásban nagyon fordulékony madárka ez, olyn jól esik a spites népeket szivatni ilyesmivel<#eplus2><#mf1> Mijkit megbizom hogy csináljon még egy majdnem full reálos szervert, ahol ugyanigy lehet õket szivatni, ju 52 vs spit dogfightban😊,Amugy ha tapasztlatabb és elkezd csapkodni, ugy van már sok esélye, meg a szembõl jön is, de ezek nem lyanok voltak😊
És azért spit I-es legyen az a spit, mert akkor ha hibáznánk is, akkor se lehet nagy baj😊
Érzésre olyannak mondanám mint egynagy ki-27-es, sose tud átesni, 110-nél már elemelkedik, és konstansban szinte egyhelyben megfordul😊

V Domino
És ennek mi értelme?<#wow3>

R.I.P. White Europe

gyerekek megvan az il-2 legjobb dogfihtere easymodban!
spitfire?! dehogy!!! lavor?! soha!!! yak? nemenem😊 Vmi jappán?nemnem😊
a ju-52 úszótalpakkal!!!!!!Mijki hostolt egy semmiféle nehezitést nem tatalmazó szerót hülyülni, ahol nincs átesés, stb. jöttek küföldiek, mi ketten úszótalpas junkával, vs õk, spitben, kinyitottuk a flapset és a trimmet, és ketten köröztünk a spit körül, szinte sose birt ránklõni,esélye se olt követni, de semmi!
egyszer egyszer megtalált, de sebezhetetlenség is volt ben, meg se éreztük, ellenben mikor õ földrekerült,belementem és többször is megkaptam<#eplus2>
mind a lavort mind a fókát mind a spitet laposra lehet dogfightban easyben verni vele, csináltunk tracket, könyn lehet hogy fel is rakjuk a "tecsövedre"😊 szakadtunk a röhögéstõl ahogy a spit v-ben kétségbeesetten huzza-tépi eredménytelenül😄

szekelyland
Ma a melóban rájöttem, hogy le lehet lõni egy darab Emillel 12 darab Pe-8-at egyetlen rácsapásból.
egyszerû: 3 darab 4 -es kötelék, mindegyik FAB-5000-el, 100 m magasan. A töbit sejtitek...
A középsõ csoport vezétrgépét szembõl megtrafáltam, ledobta a bombáját. A középsõ csoport elpárolgott, továbbá a jobb és baloldali csoport szélsõ gépe megsérült, ezek is ledobták a bombájukat...
3 x röhögtem végig a tracket....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain

Hogy könnyebben menjen az ivás: LINK

Valamint Szepynek: LINK <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Nem volt meg, de ehhez még innom kell.
<#idiota><#vigyor1>

mijki
Basszus, ilyet nem láttam még ,azta kuva áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bocs, de még nem tértem magamhoz. Ez fáj.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Ha már BPTV, ez megvan?
http://www.youtube.com/watch?v=6DUZgPXE11g
<#idiota>

www.pumaszallas.hu

Már buszos vállalkozó korában is egy pénzéhes, pitiáner figura volt... hiteltelen paprikajancsi...

www.smart-bus.hu

Megnéztem pár videóját az öregnek. Úgy gyógyít meg mût, hogy full az az érzésem támadt mintha magában valami fasza rétes receptjét mormolná, és a levegõben meg is gyúrja 😄

A végén mindketten röhögnek 😊 Azért rájöttek mindketten, hogy hülye kérdés volt, a mammer meg reflexbõl igent válaszolt 😊

Mondjuk aki Bp TV-t néz, az meg is érdemli a sorsát 😊

acidrain
Tihanyi bácsi... Kellemesen elbeszélgetnék vele, persze szemtõl szemben.
Értem én, hogy a tudatlan emberekkel mindent meg lehet etetni, de hogy a f.szomba bír utána nyugodt lelkiismerettel aludni?
És még hozzáteszi, hogy õ õszinte ember.
Az a baj, hogy kb a harmadik mondat után amit váltanék vele, már potyognának a fogai.
Gusztustalan féreg.
Jó napot! Gerincmûtét? Nyannyernak a prosztatája? Már rúgnám is szájba.

A fiatalabb korosztály a Maunika sóba megy, az öregek meg felhívják jópénzér ezt a manuszt 😊

Nohab
Tudod kik képesek ilyet felhívni? Itt egy remek példa: tudatlan... (végén van a lényeg)
Ilyenekkel mindent meg tudsz etetni.
V Domino
Hát igen,Tihanyi mester és az õ legendás mosógép-fûtõcsöve az már klasszikus.

R.I.P. White Europe

mijki
szia mester

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

gyerekek, ez Rise of Flight fórumra került fe tegnap, szakadtam rajta, ezt egyszerûen látni kell😄
Képes vki ezért a percenkénti sokszáz Ft-ot fizetni, hoiy megfatommûtsék😄
Istenem de fáj!<#idiota>
nézzétek:

köszönet érte Papa kollégának😊

szekelyland
Fel tudna vki próbaképpne lépni a szerverre most?
Elvileg most zuti modok fent lennének. Elindul a szerver, de egy nagyhalom warning, error, fatál error, stb is kijön a terminálba...

szekelyland
Tudom, de valamiért hiába állítom be a lobbyn, miután beállítottam, hiába mentem, ugyanazokat a limonádé beállításokat mutassa.

szekelyland
basszus, Mijki, én komoly munkahelyen dolgozom!
Hívott a mûszaki igazgató mert nem ment a postafiókja és megkérdezte miért vigyorgok olyan idétlenül egyvégben.....

mijki
OFF:

Nagyon vicces

ON:

Zpogi
Találtam egy jó kis oldalt:LINK

Még lehet a te géped. 😉 A musztáng, nem annyira kezes jószág, mint a spitfire vagy a 109. Nagy sebességnél is be lehet dugóztatni ha durván bánsz vele. Viszont igen gyors az elõbbiekhez képest, csak próbáld megtartani a sebességet és ne akarj szûk fordulókat csinálni, amíg ki nem ismered.

Ilyesmire nehéz egzakt bizonyítékot találni. Az errõl szóló elemzések/vélemények két fõ irány köré csoportosulnak. Az egyik a politikai szándékot elemzi, és a "bolsevista forradalom" Európában való elterjesztését járja körül, aminek Sztálin többször is hangot adott. A másik tisztán katonai, és az akkori szovjet hadsereg felépítését, szervezetét, egységek-alegységek összetételét, és diszlokációit vizsgálja. Ez ugyanis más egy védelemre, és más egy támadásra berendezkedett hadseregnél. Hogy meglepték õket, az igaz, de nem zárja ki az elõbbieket. A paktum alapján több idõre számítottak, és arra, hogy õk lesznek a kezdeményezõk. A népirtást a legkevésbé sem áll szándékomban igazolni, vagy magyarázni! Csak egy tényre szerettem volna felhívni a figyelmet.

Ja. Elég sokat szórakoztam velük. A joyt nem hibáztatom, Messernél kiválóan végzi a dolgát. Zongora tanácsára mentem egy kört a Spittel, az is gyönyörûen csinálta, amit akartam. Ugyanez a Mustángnál nem ment. Béna vagyok hozzá és kész. Nem csinálok belõle ügyet, az embernek össze kell hangolódnia a technikával, legyen az autó, motor, vagy repülõ. A P51 nem az én repülõm... 😊))))))))

DonZorro
Thanks... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...