IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy jött ki a vödör rézzel bevont tömege? Megvolt adva felület, vagy molszám, vagy akármi, amennyi vassal reakcióba léphet a réz? Az az oldat amiben leoldod, az a reakcióba lépett vas felét is leoldja, vagy sem? Nem baj ha offolsz, de akkor írd le a kérdést ahogy kaptad 😊
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Tedd fel sztem egy kémiai fórumon 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vödör+ réz fele + arany - vödör súlya = a tömegváltozás értéke.
Éppen hogy átmentem kémiából még anno, kerültem mint mókus az erdõtüzet, úgyhogy nem biztos, hogy jót mondok.
(matekot is útáltam)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha van mondjuk egy 1292.28 g-os vasvödröm, mit réz ionok oldatába mártok (vagy mi) akkor azt számoltam ki hogy ezután a rézzel bevont vödör tömege 1644.45 g lesz. Ezután arany ionok oldatába mártm, amitõl a réz 50%-a feloldodik, menyi lesz a tömegváltozás? na ez egy feladat része ennél bonyolultabb meg nem biztos hogy jók a számitásaim, de ha az a rohadt vasveder be van már vonva rézzel, és berakom az arany-ionok oldatába, és a fele leoldodik, akkor miknek a molárs tömegével kell számoljak? azt a kb 400 gram rezet elosztom kb 200-ra, és azzzal számolok, vagy a réz alatti vas is számit és azoknak az együttesének a moláris tömege kell?
Mégegyszer bocs, csak holnapra kell, lehet osztályozzák, és az osztályból se igazán tudja a kémiát senki....
Az utána következõ pálya (horvátország) is bugos volt kicsit, kiugrás után sokáig nem lehet reflyt nyomni, a front ide-oda ugrált. Nem volt leírás, hol vannak célpontok, mit is kéne csinálni. A szlovák meszák meg külön viccesek szövi oldalon horvátországban... A radaros 110-es viszont tetszett, még nem repültem, kipróbáltam volna a Schräge Musicot, de nem voltak bombázók <#violent>#violent>
Ha egy tanácsot elfogadsz, pár gépes gépkiosztás (kiegyenlített), védett repterek, esetleg pár AI vadász és bombázó bõven elég. Kis térképek legyenek, közeli repterekkel, közeli földi célokkal (kis területen legyenek a célok). Amíg csak pár játékos játszik rajta, elveszünk a nagy térképeken. A mozgó AI-kkal nincs gond, csak a haditengerészetet kellene visszább fogni, azok nagyon nagy területet fognak le...
www.pumaszallas.hu
Ata: a próbálkozásaidnak van szerepe abban, hogy este nem találtam a magyarszárnyakat?
Si vis pacem, para bellum.
"Elment nálunk a melegvíz a panelban, gondoltam átmegyek a szomszéd csajhoz, megkérdezem náluk is elment-e, vagy csak minket érint a dolog.
-Szia, István vagyok a szomszédból. Nézd meg légyszives van-e nálatok melegvíz, mert nálunk elment.
Csaj bemegy, majd kis idõ múlva visszajön:
- Van, csak hideg!"
<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm Glo tudom. Egyébként Willenbrock üzenetére reagáltam.
Összerádiózva hatékony támadásokat (pl géppárban váltott támadás)
sikerült összehozni, volt hogy háromszor szálltam le ugyanazzal a géppel lõszert, és üzemanyagot vételezni.
Nekem nagyon tetszett. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Elõre is bocs.
Ilyenek minden országban vannak, nézz csak körül bármerre.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A Balázs/Mounika showban is fizetett a közönség, és a "problémások" is. A Balázsban úgy tudom 4000ft-ot kapnat (legalábbis ennyit kaptak 2 éve -az egyik szomszéd csaj is elment csápolni a mûsorba- megmondták mikor mit kell csinálni, sikítani, hová nézni)
Sajnálom, hogy ide jutott ez az ország.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az, hogy valami über mega totál gáz, most új értelmet nyert. Ezt nem lehet felülmúlni.
És azért spit I-es legyen az a spit, mert akkor ha hibáznánk is, akkor se lehet nagy baj😊
Érzésre olyannak mondanám mint egynagy ki-27-es, sose tud átesni, 110-nél már elemelkedik, és konstansban szinte egyhelyben megfordul😊
spitfire?! dehogy!!! lavor?! soha!!! yak? nemenem😊 Vmi jappán?nemnem😊
a ju-52 úszótalpakkal!!!!!!Mijki hostolt egy semmiféle nehezitést nem tatalmazó szerót hülyülni, ahol nincs átesés, stb. jöttek küföldiek, mi ketten úszótalpas junkával, vs õk, spitben, kinyitottuk a flapset és a trimmet, és ketten köröztünk a spit körül, szinte sose birt ránklõni,esélye se olt követni, de semmi!
egyszer egyszer megtalált, de sebezhetetlenség is volt ben, meg se éreztük, ellenben mikor õ földrekerült,belementem és többször is megkaptam<#eplus2>#eplus2>
mind a lavort mind a fókát mind a spitet laposra lehet dogfightban easyben verni vele, csináltunk tracket, könyn lehet hogy fel is rakjuk a "tecsövedre"😊 szakadtunk a röhögéstõl ahogy a spit v-ben kétségbeesetten huzza-tépi eredménytelenül😄
egyszerû: 3 darab 4 -es kötelék, mindegyik FAB-5000-el, 100 m magasan. A töbit sejtitek...
A középsõ csoport vezétrgépét szembõl megtrafáltam, ledobta a bombáját. A középsõ csoport elpárolgott, továbbá a jobb és baloldali csoport szélsõ gépe megsérült, ezek is ledobták a bombájukat...
3 x röhögtem végig a tracket....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
<#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk aki Bp TV-t néz, az meg is érdemli a sorsát 😊
Értem én, hogy a tudatlan emberekkel mindent meg lehet etetni, de hogy a f.szomba bír utána nyugodt lelkiismerettel aludni?
És még hozzáteszi, hogy õ õszinte ember.
Az a baj, hogy kb a harmadik mondat után amit váltanék vele, már potyognának a fogai.
Gusztustalan féreg.
Jó napot! Gerincmûtét? Nyannyernak a prosztatája? Már rúgnám is szájba.
Ilyenekkel mindent meg tudsz etetni.
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Képes vki ezért a percenkénti sokszáz Ft-ot fizetni, hoiy megfatommûtsék😄
Istenem de fáj!<#idiota>#idiota>
nézzétek:
köszönet érte Papa kollégának😊
Elvileg most zuti modok fent lennének. Elindul a szerver, de egy nagyhalom warning, error, fatál error, stb is kijön a terminálba...
Hívott a mûszaki igazgató mert nem ment a postafiókja és megkérdezte miért vigyorgok olyan idétlenül egyvégben.....