IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Szepy, ma este tudok jönni a WarCloudsra hentelni. Tudsz jönni? Kb 9 óra magasságában

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
<#idiota>
Van még egy nagyobb kiterjedésû videóm(1.3Gb),abban is lesz egy-két félresikerült. Azt majd holnap feltöltöm,lesz vagy fél nap mire felmegy.

Egyébként nem értem,hogy a FRAPS mi alapján darabolja a videót,de így eléggé össze-vissza lett sajnos.

Zpogi
A rángásokra gondolsz?<#zavart1> Néha a pedált basztatom,meg egyszer kétszer megrántom a botot. Nem a tökéletességre mentem,csak gyakorolgattam a hárompontost,aztán gondoltam csinálok róla videót és megosztom veletek.<#whatever><#vigyor>

Vogel
Borzasztó leszállás mester 😄

Her Laca
Csuklottál közbe?😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Kicsit megkésve, de itt vannak a pénteki Storm of War hírek. Config képernyõ, Boulton Paul Defiantot szétlövõ Emil, He 111 és Hurri.

www.pcpilot.hu

acidrain
Én leszek lobbyn, kb 20 óra körül, még nem döntöttem el, hogy melyik szerveren, de valamerre megyek majd vadászni. Akár a War Clouds-ra is.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Máma este War-Clouds valaki?

Zpogi
Itt a második:

Zpogi
Készítettem egy pár leszállásos videót,itt az elsõ:

A többit majd,ha feltöltõdött

hát ez a hiba offlinen volt!:S még a menübe se tudtam bemenni de leszedtem a 2.01 és már tökéletesen mûködik jobb mint egy hete de szó szerint kiválóak a hangok és a robbanások ezelõtt még nem volt ilyen!😊)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Szerintem azért mert a szerverek már a 2.01-et használják.Gondolom offline nincs ilyen gondod.

Értem köszi (amúgy a 2.0 miért csinálja ezt!???)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Rakd fel a 2.01-et,mert az kell.

hát felraktam a 2.0 de sajnos 60%-nál kilép nem tudom miért!:S

Mikor rámegyek az UP Update-Restore-ra kijön egy Dos-os ablak és 3 lehetõség közül választhatok 1: 2.1-es
2: 2.0
3:exit
Melyiket érdemes választani az 1-est vagy a 2-est????

acidrain
Én is frissítettem, mikor nem akarta betölteni az IL2 a Warbirsdofprey moddal indított online játékot, hanem megállt 90% -nál.

UP Update-Restore nem segített, csak a JSGME frissítés.

Jone Soft Generic Mod Enabler 2.6.0.157
2010. augusztus 8-án jött ki.

VO101Tom
Azt szerintem nem kell frissíteni, nekem is 2.4.0.145 a jsgme... abból a 2.6 mikor jött ki egyátalán? 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
Kötelék.

Pogi a G4 -ben, én a G6-ban.

A G6 parkettán, és a G4 simán 70% os gázállással tudta tartani a tempót.
Üzemanyag közel azonos szinten.

acidrain
IL-2 Sturmovik 1946 fõkönyvtárába tedd a JSGME-t.

Miután frissítetted csinálj egy UP Update-Restore-t. Úgy mûködnie kell.

Tom,Pogi nem az Upra gondolok ,hanem a Jgsme frissítésére mert 2.4-em van és felfrissíti 2.6 (amúgy ad valami új modot!?)na és innentõl lép fel a baj aktiválom a modokat (Zuti1.13 stb) de a játék csak az alap 4.09-et tölti be, de miért mit csinálhattam rosszul!? vagy tegyem fel újra az egész up-ot(a játékot 4.09ig meghagynám csak az ultrapackot törölném)ez segíthet!?

van up201 full. azt rakd fel szerintem. de itt egy leírás + modok. sok sikert!
Sziasztok. letoroltem a jatekot egeszen az egesz pereputtyal, es ujra akarom tenni. Kerdes: a jatek inst. es a patchek utan tehetem direktbe az UP 2.01 vagy eloszor a UP 2.00 es csak utana
Sziasztok!
Nekem gyakran az a hiba lép fel a játékban, hogy egyik bevetésrõl lépnék a következõre, akkor pedig nincs tovább, nem tudja betölteni a map-ot. Nem találkozott már valaki ezzel a hibával? És ha igen, nem tudja mit lehet ellene tenni?
VO101Tom
Az "Ultr@Pack Update & Restore" ikont elindítva a "Game folder"-t kéri, ami a játék fõkönyvtára.

Ha viszont manuálisan másolgatsz, akkor a játék fõkönyvtárán belül, a "jsgmemods" mappába kell rakni, a jsgme.exe ebbõl a mappából másolja a mod fileokat.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Ha az UP telepítésére gondolsz akkor természetesen a fõkönyvtárba.

De pontosan hova kell tenni mert lehet hogy az a baja!:S
IL-2 Sturmovik 1946 fõkönyvtárába
vagy a
jsgmemods mappába!?

öööö hát izé nem!:S de magától kiszedett mindent!és még sem mükszik!:S

VO101Tom
Nem, nálam jó. Frissítés elõtt a jsgme-ben mindent kiszedtél az aktív komponens ablakból? Elvileg frissíteni csak úgy szabad...

www.pumaszallas.hu

Sziasztok
Nálatok nem lépett fel olyan hiba hogy a Jgsme frissítése után hiába aktiválom a modokat a játékban csak az alap 4.09-es cuccokat tölti be !?

acidrain
A fehér 13.

Tegnap este 4 szer vételeztem vele üzemanyagot, és lõszert, egy motort cseréltem, 4 légi gyõzelmet aratott egyhuzamban.

Mielõtt valaki megszól, tudom, hogy nem magyar a felségjel, de sajna nem engedélyezett a BoB-on.

Ehhez képest nem sok újat mutat a SOW...
😄

( imádom ezt a topikot!!! )

www.smart-bus.hu

TG Gida
Mind egy, az is a mi országunk.

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Gyakorolgattam a 3 pontos leszállást a slovakiai map-on,a nyitrai reptérnél. Ezeket találtam közben:

Nyitra város:

Templom:

Alvó bakter 😊

Sör lerakat 😊

Felénk meg úgy mondják, hogy:

A spitfire nem repülõ,
Az orosz nem ember,
Az MK-108-as nem játék.

<#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Igen, igen, köszönöm a mikrofont és az elismerést, autogramot nem osztok, de a virágokat az öltözõmbe tessék! Köszönööööm! <#nevetes1><#nevetes1>

Na, komolyra fordítva a szót, valóban ahogy Ata mondta a amint megjelentünk, 14 vs. 7-bõl igen gyorsan kezdtek kilépdelni szárnyaszegetten a vörösök <#eplus2> Amit én erõsen sajnáltam, mert jobban szeretem ha a vörösök kicsit többen vannak esetleg túlerõben is, mert így izgalmasabb.

Már rögtön az elején egy felszállásból löttem 3 gépet, és meglett volna a 4. is ha nem követek el egy gyalázatosan amatõr hibát és nem rádlizok be 0m-en, de aztán visszatért a harci kedvem és már kicsit megfontoltabban 1 rácsapás egy gép jelmodattal szedegettük a vörösöket.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Nálunk ígz mondják:
Az asszony nem ember,
A leány nem gyermek
A medve nem játék..

Ez úton is köszönet Szepynek a zseniális egyûttmûködésért, hihetetlen jó bulit nyomtunk a Warcloudson, egy lelövés árán kb 10-10 légigyõzelem pár földi jarmû kidurrantva és fenomenálisan jó és hatékony egyûttmûködés.
Nem akarok felvágni, de a kétszeres vörös túlerõbõl (14v-7k)1 pálya után lett 7 kék 4 vörös a többi elment Dogfightot nézni a History csanellen és úgy érzem hogy a mi érdemünk volt vhol. Persze CIA_Elansky is besegített...
Átadom a mikrofont Szepy mesternek,mondjon õ is pár szót a zúgó közönségnek....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Megerõsítem, szinte ugyanilyen formában hallottam keresztlányom apjától Székelyudvarhelyen.

Si vis pacem, para bellum.

Igazad van, azt írják a neten róla, hogy kevésbé veszélyes a nagyobb testû fajoknál (barnamedve, grizzly), de sokkal több van belõlük ezért több embert támadtak/öltek meg, mint amazok.

Meg azt is írják, hogy a hímek 60-250 kilósak általában 😄, én azért megijedtem volna.

Szerintem ez egy Székely közmondás... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Tény, én sem vakargattam volna meg az állát.. 😊))

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hát szerintem a Bob nem lesz ilyen jó ,nem hogy a 1946 fejlesztenék meg minden!Nem csinálnak egy másik gépigényes játékot ami még nincs is teljesen kész!<#sir><#idiota>
Amúgy megint ezek a rohadt jó hanghatások melyik mod ez!?(Jsgme-n belül vagy valahonnét le kell szedni?)<#eljen><#taps>

acidrain

mijki
Jó, de azért mégis csak medve 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Papa01
Én nem értek hozzá, lehet butaság amit írok, de szerintem ez egy fekete medve, és ha jól tudom ezek elég félénk jószágok, nem agresszívak.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

TG Gida
Van egy szlovák közmondás,így hangzik:

A sör nem ital.
A nõ nem ember.
A medve nem játék.

Bocs,ha valakit megsértettem volna!

Isten áldja a pogányokat!

szekelyland
80 éves nagyapó meséli az unokáknak a fiatalkorabeli vadászmesét:

"És akkor jött a medvem vót már vagy 20 méterre tõlem, amikor rálõttem. De a puskám csütörtököt mondott! A medve meg jött közelebb! Ekkor a mási csõvel is rálõttem, de az es csütörtököt mondott! A medve ejsze még 10 méterre se vót! Hát gyerekek, szégyen, nem szégyen de én belész@rtam!
-Semmi szégyen, tata, ilyen helyzetben ki nem sz@rt volna be?
-Jó de én nem akkor, hanem most!!!!!!!"

Jófej amúgy a maci, mikor észreveszi a videóst a létrán állva tök olyan képet vág, mint aki épp rányitott valakire a budin <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez kõkemény hidegvér, nem csak lélekjelenlét. <#nevetes1>
Én már biztos hangoskodtam volna messzirõl, hogy megijedjen a maci, nem várom meg hogy felmásszon <#csodalk>