IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Van még egy nagyobb kiterjedésû videóm(1.3Gb),abban is lesz egy-két félresikerült. Azt majd holnap feltöltöm,lesz vagy fél nap mire felmegy.
Egyébként nem értem,hogy a FRAPS mi alapján darabolja a videót,de így eléggé össze-vissza lett sajnos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
2: 2.0
3:exit
Melyiket érdemes választani az 1-est vagy a 2-est????
UP Update-Restore nem segített, csak a JSGME frissítés.
Jone Soft Generic Mod Enabler 2.6.0.157
2010. augusztus 8-án jött ki.
www.pumaszallas.hu
Pogi a G4 -ben, én a G6-ban.
A G6 parkettán, és a G4 simán 70% os gázállással tudta tartani a tempót.
Üzemanyag közel azonos szinten.

Miután frissítetted csinálj egy UP Update-Restore-t. Úgy mûködnie kell.
Nekem gyakran az a hiba lép fel a játékban, hogy egyik bevetésrõl lépnék a következõre, akkor pedig nincs tovább, nem tudja betölteni a map-ot. Nem találkozott már valaki ezzel a hibával? És ha igen, nem tudja mit lehet ellene tenni?
Ha viszont manuálisan másolgatsz, akkor a játék fõkönyvtárán belül, a "jsgmemods" mappába kell rakni, a jsgme.exe ebbõl a mappából másolja a mod fileokat.
www.pumaszallas.hu
IL-2 Sturmovik 1946 fõkönyvtárába
vagy a
jsgmemods mappába!?
www.pumaszallas.hu
Nálatok nem lépett fel olyan hiba hogy a Jgsme frissítése után hiába aktiválom a modokat a játékban csak az alap 4.09-es cuccokat tölti be !?
Tegnap este 4 szer vételeztem vele üzemanyagot, és lõszert, egy motort cseréltem, 4 légi gyõzelmet aratott egyhuzamban.
Mielõtt valaki megszól, tudom, hogy nem magyar a felségjel, de sajna nem engedélyezett a BoB-on.
( imádom ezt a topikot!!! )
www.smart-bus.hu
Nyitra város:
Templom:
Alvó bakter 😊
Sör lerakat 😊

A spitfire nem repülõ,
Az orosz nem ember,
Az MK-108-as nem játék.
<#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na, komolyra fordítva a szót, valóban ahogy Ata mondta a amint megjelentünk, 14 vs. 7-bõl igen gyorsan kezdtek kilépdelni szárnyaszegetten a vörösök <#eplus2>#eplus2> Amit én erõsen sajnáltam, mert jobban szeretem ha a vörösök kicsit többen vannak esetleg túlerõben is, mert így izgalmasabb.
Már rögtön az elején egy felszállásból löttem 3 gépet, és meglett volna a 4. is ha nem követek el egy gyalázatosan amatõr hibát és nem rádlizok be 0m-en, de aztán visszatért a harci kedvem és már kicsit megfontoltabban 1 rácsapás egy gép jelmodattal szedegettük a vörösöket.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az asszony nem ember,
A leány nem gyermek
A medve nem játék..
Ez úton is köszönet Szepynek a zseniális egyûttmûködésért, hihetetlen jó bulit nyomtunk a Warcloudson, egy lelövés árán kb 10-10 légigyõzelem pár földi jarmû kidurrantva és fenomenálisan jó és hatékony egyûttmûködés.
Nem akarok felvágni, de a kétszeres vörös túlerõbõl (14v-7k)1 pálya után lett 7 kék 4 vörös a többi elment Dogfightot nézni a History csanellen és úgy érzem hogy a mi érdemünk volt vhol. Persze CIA_Elansky is besegített...
Átadom a mikrofont Szepy mesternek,mondjon õ is pár szót a zúgó közönségnek....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
Meg azt is írják, hogy a hímek 60-250 kilósak általában 😄, én azért megijedtem volna.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy megint ezek a rohadt jó hanghatások melyik mod ez!?(Jsgme-n belül vagy valahonnét le kell szedni?)<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A sör nem ital.
A nõ nem ember.
A medve nem játék.
Bocs,ha valakit megsértettem volna!
Isten áldja a pogányokat!
"És akkor jött a medvem vót már vagy 20 méterre tõlem, amikor rálõttem. De a puskám csütörtököt mondott! A medve meg jött közelebb! Ekkor a mási csõvel is rálõttem, de az es csütörtököt mondott! A medve ejsze még 10 méterre se vót! Hát gyerekek, szégyen, nem szégyen de én belész@rtam!
-Semmi szégyen, tata, ilyen helyzetben ki nem sz@rt volna be?
-Jó de én nem akkor, hanem most!!!!!!!"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én már biztos hangoskodtam volna messzirõl, hogy megijedjen a maci, nem várom meg hogy felmásszon <#csodalk>#csodalk>