IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ti mikor sz@rtatok volna be? 😄
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
ON
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
LINK
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A rák essen ebbe a kõkorszaki fórum motorba....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
<#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Isten áldja a pogányokat!
Itt egy terjedelmes film a Trianoni "Békeszerzõdés" Magyar vonatkozásairól és az ez által elvesztett értékeinkrõl.
Háború a Nemzet ellen
ON
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És a videó is pazar.
És ez jövõ karácsonyig még jobb is lesz ,ebben biztos vagyok.<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azt mondja,hogy megpróbál majd a jövõben is videókat csinálni a pénteki frissítésekre(tehát még lesz egy jópár <#rinya>#rinya>),de nem igéri.
Azoktól a hangoktól meg már úgy írtózok,amikor meghallottam a SOW alatt majdnem dobtam egy hátast.
www.pcpilot.hu
Na ilyen lett elsõvéhás göpzivel. Egy igazi ász :-D
Nose artos? Simán meg lehetne csinálni, csak kicsit komolyabb "gyüjtõ munka" kéne hozzá. Azt hiszem olyat is láttam az e-bayen.
Isten áldja a pogányokat!
Amúgy eredetiek is vannak de olyan 40-50 dolcsikat kérnek egy pakliért. Én most felvettem egy nyomdával a kapcsolatot, hogy mennyiért gyártanának le egy ilyet itt belföldön, meg akkor gyártanék 1 vh-s kivitelben a ROF-os (köztük jómagamnak :-D) srácoknak is, hátha érdekel valakit.
A zene alatta Rammstein.
Holnap reggel ezzel keltem a szomszédokat. <#eljen>#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A képen látható pozícióban megáll a betöltés, a chat ablak normálisan mûködik.
Update restore-t csináltam az Ultrapackon, Warbirdsofprey aktiválva, púzom sincs mi lehet a baj.

Ebben még repgépek is vannak😊 Csak hogy bõvítsem a spektrumot😊<#pias>#pias>
Akkor gyere, a Lobbya, mert nem látom, hogy fenn lennél. <#wave>#wave>
Én meg ezeket csak hörgõs szörcsögõs zenének hívom <#mf1>#mf1>
Gyerekek! Most már fejezzük be egymás rongálását és menjünk zenél... izé akarom mondani repülni! <#taps>#taps>
Akció-reakció!
Tata rock...odabasz!
De hogy Scooter meghaladja az inger küszöböd, azzal nem vagy egyedül. Kivételesen egyet értünk, azonban nyílván való sértõ szándékod nem marad megtorlás nélkül! <#crazya>#crazya>
Ezért küldök neked két nagy kedvencemet. Az elsõt büntésbõl, a másodikat pedig hogy Westbam Atya segítségével térj meg a jó zene oltárán és hagyj fel bûnös és setét pogány Shakira lemezek hallgatásával <#nyes>#nyes>