IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Nálunk ígz mondják:
Az asszony nem ember,
A leány nem gyermek
A medve nem játék..

Ez úton is köszönet Szepynek a zseniális egyûttmûködésért, hihetetlen jó bulit nyomtunk a Warcloudson, egy lelövés árán kb 10-10 légigyõzelem pár földi jarmû kidurrantva és fenomenálisan jó és hatékony egyûttmûködés.
Nem akarok felvágni, de a kétszeres vörös túlerõbõl (14v-7k)1 pálya után lett 7 kék 4 vörös a többi elment Dogfightot nézni a History csanellen és úgy érzem hogy a mi érdemünk volt vhol. Persze CIA_Elansky is besegített...
Átadom a mikrofont Szepy mesternek,mondjon õ is pár szót a zúgó közönségnek....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Megerõsítem, szinte ugyanilyen formában hallottam keresztlányom apjától Székelyudvarhelyen.

Si vis pacem, para bellum.

Igazad van, azt írják a neten róla, hogy kevésbé veszélyes a nagyobb testû fajoknál (barnamedve, grizzly), de sokkal több van belõlük ezért több embert támadtak/öltek meg, mint amazok.

Meg azt is írják, hogy a hímek 60-250 kilósak általában 😄, én azért megijedtem volna.

Szerintem ez egy Székely közmondás... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Tény, én sem vakargattam volna meg az állát.. 😊))

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hát szerintem a Bob nem lesz ilyen jó ,nem hogy a 1946 fejlesztenék meg minden!Nem csinálnak egy másik gépigényes játékot ami még nincs is teljesen kész!<#sir><#idiota>
Amúgy megint ezek a rohadt jó hanghatások melyik mod ez!?(Jsgme-n belül vagy valahonnét le kell szedni?)<#eljen><#taps>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Jó, de azért mégis csak medve 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Papa01
Én nem értek hozzá, lehet butaság amit írok, de szerintem ez egy fekete medve, és ha jól tudom ezek elég félénk jószágok, nem agresszívak.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

TG Gida
Van egy szlovák közmondás,így hangzik:

A sör nem ital.
A nõ nem ember.
A medve nem játék.

Bocs,ha valakit megsértettem volna!

Isten áldja a pogányokat!

szekelyland
80 éves nagyapó meséli az unokáknak a fiatalkorabeli vadászmesét:

"És akkor jött a medvem vót már vagy 20 méterre tõlem, amikor rálõttem. De a puskám csütörtököt mondott! A medve meg jött közelebb! Ekkor a mási csõvel is rálõttem, de az es csütörtököt mondott! A medve ejsze még 10 méterre se vót! Hát gyerekek, szégyen, nem szégyen de én belész@rtam!
-Semmi szégyen, tata, ilyen helyzetben ki nem sz@rt volna be?
-Jó de én nem akkor, hanem most!!!!!!!"

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Jófej amúgy a maci, mikor észreveszi a videóst a létrán állva tök olyan képet vág, mint aki épp rányitott valakire a budin <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez kõkemény hidegvér, nem csak lélekjelenlét. <#nevetes1>
Én már biztos hangoskodtam volna messzirõl, hogy megijedjen a maci, nem várom meg hogy felmásszon <#csodalk>

Tyû Balu kiszimatolta az emberünket!<#idiota>De hol marad Bagira meg a többiek!?<#eplus2>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

TG Gida
A csókának volt egy kis lélekjelenléte.😊

OFF:

Ti mikor sz@rtatok volna be? 😄

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ON

acidrain
Havazott a BattleofBritain-on 😊)

Driver hiba lehet.

Újabb bizonyítéka annak, hogy a föld IQ szintje állandó, csak a népesség növekszik.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Egy kis érdekesség:
LINK

Legalább statikus járgányokat betehettek volna, az nem "rontana" a gépigényen, fentrõl meg úgyse látszik hogy mozog-e vagy sem.

PhantomAss
sirály
valami fõellenséget is rakhattál volna rá 😄
mondjuk egy spitet

GOOBY, pls

oké köszi<#eljen>

szekelyland
Dvd borító
A rák essen ebbe a kõkorszaki fórum motorba....

szekelyland

szekelyland
Mégse lehet olyan sok a megjelenésig,már megvan a DVD borító a BOB hoz:

<#idiota>

acidrain
Elindítod a JSGME-t, és ott van középen, hogy Updates.

<#eljen><#nevetes1>

És hogyan!? A Ultr@Pack Update & Restoreval vagy mivel!?

acidrain
Errõl van szó! 😊Pedig össze sem beszéltünk <#dumcsi><#wave>

Légiriadó van, és a pincékben rettegnek az emberek.

acidrain
Azért nincs, mert besz@rtak a repülõgépek zajától, és mindenki elbújt. <#eplus2><#zavart1>

És miért nincs forgalom az utcákon? Olyan az egész, mintha vasárnap dél lenne és mindenki otthon kajálna... Vagy mindenki vámpír lett és nem merészkednek ki nappal az utcára...
acidrain
Megoldottam a problémát, akinek megáll a betöltés, és Restore-update után sem mûködik, az frissítse a JSGME-t, utána mûködni fog.

10 kalandos leszállás.
Jumbo a "mezõre", házi barkács repülõ az autópályára, stb 😊

TG Gida
Még mindig aránytalanok az emberalakok.Úgy néz ki, mintha gyerekek ülnének a fülkében.

Zpogi
Valóban,sorry,torrent-en fent van.

Nem mûködik a link az oldalon. Legalábbis nálam.

Zpogi
OFF

Itt egy terjedelmes film a Trianoni "Békeszerzõdés" Magyar vonatkozásairól és az ez által elvesztett értékeinkrõl.
Háború a Nemzet ellen

ON

Sanyo
Külön layeren van minden.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Hát, ha már így kifényezték a gépeket, remélem külön map-on van a csillogás, hülyén nézne ki egy koszos, kopott, lestrapált skin, amiben borotválkozni tudsz <#buck>

www.pumaszallas.hu

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Komám én nyögdíjba megyek mire ezt kiadják<#wilting><#nyes><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
De jó😊 Nagyon ott van a grafikai motor a fények az árnyékok ,hihetetlen.
És a videó is pazar.
És ez jövõ karácsonyig még jobb is lesz ,ebben biztos vagyok.<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Hát igen és Oleg szavaiból is ez tükrözõdik sajnos.
Azt mondja,hogy megpróbál majd a jövõben is videókat csinálni a pénteki frissítésekre(tehát még lesz egy jópár <#rinya>),de nem igéri.

Azoktól a hangoktól meg már úgy írtózok,amikor meghallottam a SOW alatt majdnem dobtam egy hátast.

Az Il az IL csak rosszul látszik

Szép, tetszik, biztos jó lesz szerintem. De úgy becsülöm, hogy kb 15-ször 2 hét. Hangok az Il-bõl vannak még, grafikus motor nyögdécsel finoman szólva.

Sanyo
Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. techvideója.

www.pcpilot.hu

Na ilyen lett elsõvéhás göpzivel. Egy igazi ász :-D

Nose artos? Simán meg lehetne csinálni, csak kicsit komolyabb "gyüjtõ munka" kéne hozzá. Azt hiszem olyat is láttam az e-bayen.
TG Gida
Az igazi az lenne,ha háborús noseart-ok lennének a kártyán meztelen rüfkékkel.<#szeret>