IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyû Balu kiszimatolta az emberünket!<#idiota>De hol marad Bagira meg a többiek!?<#eplus2>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

TG Gida
A csókának volt egy kis lélekjelenléte.😊

Isten áldja a pogányokat!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

OFF:

Ti mikor sz@rtatok volna be? 😄

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ON

acidrain
Havazott a BattleofBritain-on 😊)

Driver hiba lehet.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Újabb bizonyítéka annak, hogy a föld IQ szintje állandó, csak a népesség növekszik.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Egy kis érdekesség:
LINK

Legalább statikus járgányokat betehettek volna, az nem "rontana" a gépigényen, fentrõl meg úgyse látszik hogy mozog-e vagy sem.

PhantomAss
sirály
valami fõellenséget is rakhattál volna rá 😄
mondjuk egy spitet

GOOBY, pls

oké köszi<#eljen>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

szekelyland
Dvd borító
A rák essen ebbe a kõkorszaki fórum motorba....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Mégse lehet olyan sok a megjelenésig,már megvan a DVD borító a BOB hoz:

<#idiota>

acidrain
Elindítod a JSGME-t, és ott van középen, hogy Updates.

<#eljen><#nevetes1>

És hogyan!? A Ultr@Pack Update & Restoreval vagy mivel!?

acidrain
Errõl van szó! 😊Pedig össze sem beszéltünk <#dumcsi><#wave>

Légiriadó van, és a pincékben rettegnek az emberek.

acidrain
Azért nincs, mert besz@rtak a repülõgépek zajától, és mindenki elbújt. <#eplus2><#zavart1>

És miért nincs forgalom az utcákon? Olyan az egész, mintha vasárnap dél lenne és mindenki otthon kajálna... Vagy mindenki vámpír lett és nem merészkednek ki nappal az utcára...
acidrain
Megoldottam a problémát, akinek megáll a betöltés, és Restore-update után sem mûködik, az frissítse a JSGME-t, utána mûködni fog.

10 kalandos leszállás.
Jumbo a "mezõre", házi barkács repülõ az autópályára, stb 😊

TG Gida
Még mindig aránytalanok az emberalakok.Úgy néz ki, mintha gyerekek ülnének a fülkében.

Zpogi
Valóban,sorry,torrent-en fent van.

Nem mûködik a link az oldalon. Legalábbis nálam.

Zpogi
OFF

Itt egy terjedelmes film a Trianoni "Békeszerzõdés" Magyar vonatkozásairól és az ez által elvesztett értékeinkrõl.
Háború a Nemzet ellen

ON

Sanyo
Külön layeren van minden.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Hát, ha már így kifényezték a gépeket, remélem külön map-on van a csillogás, hülyén nézne ki egy koszos, kopott, lestrapált skin, amiben borotválkozni tudsz <#buck>

www.pumaszallas.hu

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Komám én nyögdíjba megyek mire ezt kiadják<#wilting><#nyes><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
De jó😊 Nagyon ott van a grafikai motor a fények az árnyékok ,hihetetlen.
És a videó is pazar.
És ez jövõ karácsonyig még jobb is lesz ,ebben biztos vagyok.<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Hát igen és Oleg szavaiból is ez tükrözõdik sajnos.
Azt mondja,hogy megpróbál majd a jövõben is videókat csinálni a pénteki frissítésekre(tehát még lesz egy jópár <#rinya>),de nem igéri.

Azoktól a hangoktól meg már úgy írtózok,amikor meghallottam a SOW alatt majdnem dobtam egy hátast.

Az Il az IL csak rosszul látszik

Szép, tetszik, biztos jó lesz szerintem. De úgy becsülöm, hogy kb 15-ször 2 hét. Hangok az Il-bõl vannak még, grafikus motor nyögdécsel finoman szólva.

Sanyo
Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. techvideója.

www.pcpilot.hu

Na ilyen lett elsõvéhás göpzivel. Egy igazi ász :-D

Nose artos? Simán meg lehetne csinálni, csak kicsit komolyabb "gyüjtõ munka" kéne hozzá. Azt hiszem olyat is láttam az e-bayen.
TG Gida
Az igazi az lenne,ha háborús noseart-ok lennének a kártyán meztelen rüfkékkel.<#szeret>

Én rendeltem után-gyártottat az e-bayrõl, két pakli posta meg minden kölcséggel 17.50 dolcsi. 3600 HUF körül csengettem érte, kíváncsi vagyok mikor jön meg.

Amúgy eredetiek is vannak de olyan 40-50 dolcsikat kérnek egy pakliért. Én most felvettem egy nyomdával a kapcsolatot, hogy mennyiért gyártanának le egy ilyet itt belföldön, meg akkor gyártanék 1 vh-s kivitelben a ROF-os (köztük jómagamnak :-D) srácoknak is, hátha érdekel valakit.
acidrain
2:30-tól 2:35 -ig tisztára mintha a BattleofBritaint látnám az esti hirig közben. Megy a "vonat" mennek a kill-re a srácok. <#vigyor1>

A zene alatta Rammstein.

acidrain
Nagyon jó!

Holnap reggel ezzel keltem a szomszédokat. <#eljen>

privát ment

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Valami miatt nem tudok bemenni a Battle of Britain-ra <#sir>
A képen látható pozícióban megáll a betöltés, a chat ablak normálisan mûködik.

Update restore-t csináltam az Ultrapackon, Warbirdsofprey aktiválva, púzom sincs mi lehet a baj.

Her Laca

Ebben még repgépek is vannak😊 Csak hogy bõvítsem a spektrumot😊<#pias>

Nem akar belépni TS-re. Volt frissítés? Másnak is van ilyen gondja, vagy csak nekem? <#conf>
acidrain
<#taps>

Akkor gyere, a Lobbya, mert nem látom, hogy fenn lennél. <#wave>

Akció-reakció folyt. köv.!

Én meg ezeket csak hörgõs szörcsögõs zenének hívom <#mf1>

Gyerekek! Most már fejezzük be egymás rongálását és menjünk zenél... izé akarom mondani repülni! <#taps>

acidrain
Ezeket én csak vödörrugdosó zenének hívom. <#eplus2>

Akció-reakció!

Tata rock...odabasz!

Willenbrock
Jól megkapták a fasisztki szamoletek 😊Szép gép volt a Jak is bár a púpos hátúak nem annyira.Nagyon nagy ritka filmarhívumuk van a muszkáknak úgy látom.A korai Jakokban azt hiszem felhasználtak olyan nyírfa-cellulóz anyagot borításként mint az LaGG esetében,úgyhogy lehet hogy szegelnek 0:24-nél.Mi is ez a zene a háttérben?Ismerõs de nem ugrik be.

Her Laca
Jesszus atya úr isten😊 Bünti elérte célját,de Szepy a jó drága úr istenre és a lelki üdvödre ,mond meg õszintén (már ,hogy megnyugodjak) te nem ilyetén hanghalmazokat szoktál hallgatni ugye.<#conf><#csodalk>

Katt a videó beszúrásra, majd ne írd felül az ott látható linket és mindjárt lesz nemulass! <#eplus2>

De hogy Scooter meghaladja az inger küszöböd, azzal nem vagy egyedül. Kivételesen egyet értünk, azonban nyílván való sértõ szándékod nem marad megtorlás nélkül! <#crazya>

Ezért küldök neked két nagy kedvencemet. Az elsõt büntésbõl, a másodikat pedig hogy Westbam Atya segítségével térj meg a jó zene oltárán és hagyj fel bûnös és setét pogány Shakira lemezek hallgatásával <#nyes>