IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már én is bánom, hogy Q9550-t vettem anno... egy phenomII x4 bõven elég lett volna, és még pénzem is marad... ráadásul az alaplap is olcsóbb hozzá...
Én azt javaslom várd meg mit ügyködnek ki ezek tavasszal, és azt kell venni, amelyik ár/érték arányban jobb. 😊
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Régóta AMD procim van ,mincs is különösebb bajom velük, de ha új gépet rakok össze eldöntöttem intel lesz. Aztán lehet észre sem veszem a különbséget.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De, ha mindenképpen akarsz, és újban gondolkozol hosszú távon, akkor i7 930.
www.smart-bus.hu
Nézegetem a procikat, szerinted melyik a jó választás intel platformon?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki ért a gépéhez, tudja mi miért van, nincs tele minden szar buhera programmal a gépe, nem ész nélkül tuningol, annál mindkettõ normálisan fog mûködni. Vannak kivételek, de közel sem olyan vészes a helyzet, mint ami a sok hisztibõl következne...
Ezen kívül az NV rengeteg pénzt szán(t) arra, hogy sumákoljon... nekem fõleg ez nem tetszik.
www.smart-bus.hu
Ettõl félek én is😊))Bár lehet megtanulták a szoftveres részt is ,ki tudja😊
Nekem nem az árával van bajom a radeonoknak ,de tudod te ezt😊
Most olvastam valahol.hogy a koma vett egy 580 at (tán a prohardver fórumán) elõtte valami Veres csúcsa volt . Csak megjegyezte,szerényen,hogy nem bánta meg😊)Nagyon nem😊
A HD6970 jó lesz... már esett közel egy tízest az ára... tavasszal jön az új CCC, addig bemegy 100ezer alá, és akkor jó választás lesz! 😊 Fenntartás nélkül! 😄
www.smart-bus.hu
Meg még kíváncsi vagyok az új radeonokra is mit muzsikálnak. Persze komoly fent tartásokkal😄DD
Aztán lehet egy teljesen ujj gépet kéne venni I5,vagy I7 alapokon.
A mostani X4 3ghz es nem hiszem ,hogy kiszolgálna egy ilyen kártyát.
No meg az alaplapom is már vagy két éves. Szóval ezt még el kell döntenem.
A BOB ig úgyis van idõm😄
www.smart-bus.hu
Nincs gond a RoF alatt, csak nem lehet teljes pompájában élvezni! 😊 Ahhoz, hogy a shimmering ( ilyen gány textúra remegés az élsimítás hiánya miatt ) megszûnjön 4x-s SSAA kell, ami kinyírja ezt a kártyát. Kisebb SSAA esetén is, ha lejjebb ereszkedsz, akkor bizony 20 körülire esik az fps... 😞(
Szóval a teljes pompához kevés a GTX460... 😞
www.smart-bus.hu
A 280 as bitang egy kártya volt ,nem is tudom,hogy mennyivel lassabb a mostani élmezõnynél,de jó árat kaptam érte így megérte eladni.
Nem kell sokat hozzátennem és megvan a 570 es.
A 250 es marad tartaléknak,mert az mindig kell😊
Kb mint az FSX,ami hírhedten procigyilkos,addonokkal még a húzott i7-es is megfekszik alatta.😊
Rof alatt egyébként mi a gond?Komolyan érdekel,mert megvan,csak nem repülök vele.
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kiváló vga a GTX460, de ez a középkategória felsõ szegmense... csodát nem kell várni tõle! 😊
www.smart-bus.hu
Vagy mégis? Persze full HD az más.
Viszont a 2GB ezekre a kártyákra felesleges, ahogy azt Vogel mester írta.
www.smart-bus.hu
R.I.P. White Europe
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Warthog meg minimum 130 körül állna meg .
Annyit meg szándékozom belefeccölni. Akkor már inkább egy GTX570 en agyalnék.
Igazad van Laca,de a G940 is 73 ezertõl indul a PIXmania-nál,bár ahhoz azért már adnak pedált is,viszont ha meg pedálod van akkor felesleges.
www.pumaszallas.hu
Persze hogy jobb😊 ez nem is vitás. <#eplus2>#eplus2>
Olvastam róla az még többe lenne mint a Warthog,már ha azt akarom ,hogy jó is legyen.
A MS gameportos, a többi USB-s. Remekül mûködik, a gameportnak van most valami hibája, de független a másik kettõ használatától.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Na ez nem az az összeg amit egy joy ért kifizetnék😊 akármilyen fém meg hutyutyu.
Azért meg kell hagyni gyönyörû egy darab ,még a nappali díszének is elmenne😊
Én nem egy autó árát akarom joy ra költeni😊)
Mennyibe is kerülhet ez?
Messerharcos!
Nem kell mondani semmit. Egyszerûen elmondtam Székely barátunknak a tényeket.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Laca: én a Thrustmaster Warthog-ra szavazok!
Ha váltanék én csak erre,mert az X65-nek ugye nem mozog a botja,a G940-nek meg van valamilyen Driver Bug-ja,amit nem tudom,hogy azóta javítottak-e,de nagyon sokan panaszkodtak rá.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Épp ez az! Nagyon szívesen kipróbálnám, mert lehet hogy elsõre nagyon szokatlan lenne, de van egy érzésem, hogy nagyon rákapnék.
Közel 6 éve van meg az EVO-m. Ez idõ alatt kontak spay-t sem látott, és nem is érzem úgy hogy kéne neki. Egyedül a hat-switch szarakszik néha. De egy valamit akkor is kezdek benne utálni egyre jobban már attól a pillanattól hogy megvettem. Mozog. Ezzel nem lenne baj, csakhogy egy a mozgás 15-20%-ban holtjáték! Ennek következtében szinte képtelen a finom apróbb mozgásokra a joy. Lehet, hogy csak az enyém ilyen és nekem ez a normális, pedig tudom hogy nem az. Épp ezért én az apróbb mozdulatoknál nem is vezérlem a gépet, hanem csak toszogatom mintha ha csak billentyûvel irányítanék. Nem tudom érthetõ e.
Ami mellette szól az az ,hogy fsb-s van hozzá pedál.
Csak azt nem tudom,hogy milyen tartós,mondjuk egy év távlatából ezt már lehet látni.
A saitek nagyon ütõs ,de a joy meg nem mozog. Bár lehet meg lehet szokni.
A gázkarja az fenomenális azt nagyon eltalálták.
Áruk kb ugyanannyi.