IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szepy, lassan rajtad a sor.... <#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Boglárkához meg gratulálok! 😊
www.smart-bus.hu
Utána fogok nézni,bejön ez a stílus(kis "zölddel" nagyon ütõs lehet).
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
Szomszédéknál született most egy kiskrapek ,szomszédasszony viccesen megemlítette,hogy néha beadja,erre mondtam neki,hogy azonnal teszem ki az ajtajuk elé. Ez még viccnek is rossz volt😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Meg gép se nagyon van hozzá mióta megsütötte a villám😄
A Béna.
www.smart-bus.hu
Döglõdik a gépem. Nem indul el, a memória ellenõrzéséig sem jut el bootoláskor, hanem bekapcsolás után 4-5s-mák újraindul. Végtelen számú alkalommal...
már minden vinyót, kártyáz kihúztam.
Ötlet?
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
...
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
Ha ez sem megoldás, akkor passz.
www.pumaszallas.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pumaszallas.hu
Akarok egy ilyet,csak ide a szobámba, néha beindítani,szelepet állítani rajta, meg törölgetni olajos ronggyal<#worship>#worship>
Igazi GÉP!
És volt ember aki ezzel versenyzett!
A Béna.
Valaki?<#szomoru1>#szomoru1>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
régebben vki linkelt képeket és leírást arról, hogy a saitek x52-ben a mágnesekkel lehet vmit játszani, hogy a joy pontosabb legyen
rémlik valakinek?
ha esetleg tudtok segíteni hálás lennék
üdv
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
-Miért szavaznak a cigányok gyurcsányra?
-???
-Mert Orbán munkahelyet ígér.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Bár a messzernél ez nem lényeges,hála istennek.

Ja. Meg az idõ is 😊))
FW 56 1/4 Dongó:
FW 56 102. Ricsi:
FW 189 "Margit" + fecske, és fegyver 😊))) Biztos meleg volt 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem mai konfiguráció, de a funkcióját tökéletesen ellátja.
Ha nem fog futni rajta normálisan a SOW, akkor az Oleg féle fejlesztõcsoport mehet a levesbe a többéves programozgatásukkal együtt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi is tudjuk,hogy van benne hiba bõven meg nincs túl optimalizálva de olyan mint az il2,Jelenleg a legjobb a maga mûfajában.
Azt a fajta szabadságérzetet nem adja meg semmilyen játék ami az armaban van.
Legalábbis nem hiszem,hogy lenne e bármely más játékban szükség Anti Fürti Defense scriptre.
Ez komoly,tényleg megírták a srácok,ha a script érzékeli hogy több mint 2 kilóméterre eltávolodom a kijelölt zónától és elsütöm a fegyveremet akkor autómatikusan az ellenfél bázisára teleportál ahol vigyázállásban 2 percig állok😄
Nem szerették,hogy elbóklásztam BMP vel és távolról szedegettem a tankjaikat Konkurs rakétával,vagy mikor keresztülzötyögtem 5 kilómétert és beálltam a javítóbázisuk mellé kipakolni a BMP rakterébõl az aknákat az útra.
Gondolj bele: túléli a csatát füstölõ motorral döcög haza javítani,löveg csoffadt páncélzat darabokban,és a bázis elõtt hirtelen diszkrét dörrenés és killed by Fürti felirat<#violent>#violent>
Na ezt nem tudja a crysis.
A Béna.