IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új pénzköltési lehetõség február közepétõl életem végéig, Boglárka néven lesz... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszi, az egyik 1 gigás kivétele után indult rendesen. (Hmmm... pár napja ellenõriztem, nem is gyanakodtam rá)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Milyen az alaplapod? Esetleg nézd át a kondikat rajta ,hátha találsz púposat,az is szokott ilyet csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Itt a karácsony ,kívánja a gép az ujj alkatrészeket😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Fürtös néven vagyok fõleg Arma2.ru n de mostanában nem játszok mert még nem vettem meg az Operation Arrowheadet.
Meg gép se nagyon van hozzá mióta megsütötte a villám😄

A Béna.

Ha több rammodulod van, vedd ki valamelyiket, és próbáld ki õket egyesével. Az újraindulgatás tipikusan ram hiba... esetleg táp, de inkább a ram lesz. Szerintem...

www.smart-bus.hu

Bocsi a helyesírásért, telefonról írok

Help...
Döglõdik a gépem. Nem indul el, a memória ellenõrzéséig sem jut el bootoláskor, hanem bekapcsolás után 4-5s-mák újraindul. Végtelen számú alkalommal...
már minden vinyót, kártyáz kihúztam.
Ötlet?

Relax99
már néztem, azok így vannak

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

VO101Tom
conf.ini-ben nézd meg akkor, hogy ezek 0-ák legyenek.

...
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0

Ha ez sem megoldás, akkor passz.

www.pumaszallas.hu

Relax99
sanyo hát ezektõl az utóbbi bob-os képektõl azért én nem vagyok annyira elájulva

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
nem maga a chat ablak tûnt el, felmegyek egy szerverre akkor jó, de saját szerveren nincs chat az ablak megvan, csak ha beírok akármit, vagy lelõnek akkor azt nem jelzi ki, valamelyik gomb kombinációval sikeresen kikapcsoltam szerintem a saját szerveren a chatet, csak épp "<" karaktert kerestem

VO101Tom
A Tab feletti 0 gombot nyomd meg, majd egérrel húzd le a képernyõ tetejére feltolt szegélyt (lehet, hogy nem látszik, de az egérmutató váltani fog). Húzd is le, 2-3 sort láss, az nem takar sokat, de így nem csak a legutolsó szöveget látod).

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
köszi ere gondoltam
nem is nehéz megcsinálni 😊
<#worship>

GOOBY, pls

Relax99
Srácok volna egy kis gondom, valahogy sikeresen elnyomkodtam az ilben, nem látszódnak a chat és server üzenetek, valaki nem tudja esetleg a parancsot hozzá?

VO101Tom
Lehet már kérdeztem, te milyen néven szoktál Armázni?

www.pumaszallas.hu

Ilove the smell of burning fuel in the morning

Akarok egy ilyet,csak ide a szobámba, néha beindítani,szelepet állítani rajta, meg törölgetni olajos ronggyal<#worship>
Igazi GÉP!
És volt ember aki ezzel versenyzett!

A Béna.

Scottt
Srácok valaki régebben rakott ide be 1 Sztálingrádos archív felvételes videót,és a zene alatt valami híresebb komoly zenének a német átírata ment,már szétkerestem a youtube-on de sehol sem találom.. :S

Valaki?<#szomoru1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Zpogi
Tessék,jó buherálást

PhantomAss
hello uraim
régebben vki linkelt képeket és leírást arról, hogy a saitek x52-ben a mágnesekkel lehet vmit játszani, hogy a joy pontosabb legyen
rémlik valakinek?
ha esetleg tudtok segíteni hálás lennék
üdv

GOOBY, pls

Zpogi
Egy kis érdekesség,12 henger 47.000 cm3 750 LE.

😄😄😄 ( ezt el kell lopnom! )

www.smart-bus.hu

Bocs, nem bírom ki:

-Miért szavaznak a cigányok gyurcsányra?
-???
-Mert Orbán munkahelyet ígér.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Ha ennyire számít majd a BoB-ban a kipufogó lángjának a színe,akkor ideje lesz elkezdeni tanulmányozni ezt a kis képecskét.
Bár a messzernél ez nem lényeges,hála istennek.

acidrain
Én az idõre értettem 😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

"Margit" + fecske, és fegyver 😊))) Biztos meleg volt 😊"

Ja. Meg az idõ is 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Pár kép:

FW 56 1/4 Dongó:

FW 56 102. Ricsi:

FW 189 "Margit" + fecske, és fegyver 😊))) Biztos meleg volt 😊

Zpogi
Nem erre gondoltam,nézd meg jobban azt a képet úgy közép tájékon 😊

Sanyo
😄

www.pcpilot.hu

Her Laca
No igen 😊 Nem volta pontos. Arra gondolta,hogy mire lesz BOB én már csak pl ilyennel fogok játszani😊)

Killed in Action? :-)
Her Laca

Her Laca
Szerintem a videó kártya ,meg a ram lesz kevés. De ki lát a jövõbe ,kérdem én,fõleg a távoli jövõ homályos😊

acidrain
Nálam egy Phenom II X4 940 számolgat 4 Giga RAM, és egy HD 4850 1GB OC társaságában, Gigabyte deszkán.
Nem mai konfiguráció, de a funkcióját tökéletesen ellátja.
Ha nem fog futni rajta normálisan a SOW, akkor az Oleg féle fejlesztõcsoport mehet a levesbe a többéves programozgatásukkal együtt.

Pedig szívesen olvasom... a zrika kedvéért "jár neki"! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
😄 Már nem terhelem vele Sanyó mestert.

Armat meg ne baxtasd nem egy kategória!
Mi is tudjuk,hogy van benne hiba bõven meg nincs túl optimalizálva de olyan mint az il2,Jelenleg a legjobb a maga mûfajában.
Azt a fajta szabadságérzetet nem adja meg semmilyen játék ami az armaban van.
Legalábbis nem hiszem,hogy lenne e bármely más játékban szükség Anti Fürti Defense scriptre.
Ez komoly,tényleg megírták a srácok,ha a script érzékeli hogy több mint 2 kilóméterre eltávolodom a kijelölt zónától és elsütöm a fegyveremet akkor autómatikusan az ellenfél bázisára teleportál ahol vigyázállásban 2 percig állok😄
Nem szerették,hogy elbóklásztam BMP vel és távolról szedegettem a tankjaikat Konkurs rakétával,vagy mikor keresztülzötyögtem 5 kilómétert és beálltam a javítóbázisuk mellé kipakolni a BMP rakterébõl az aknákat az útra.
Gondolj bele: túléli a csatát füstölõ motorral döcög haza javítani,löveg csoffadt páncélzat darabokban,és a bázis elõtt hirtelen diszkrét dörrenés és killed by Fürti felirat<#violent>
Na ezt nem tudja a crysis.

A Béna.

Hogy: "Sanyo! Ez szép meg jó, de mikor játszhatunk vele?"! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mit?😊

Valamit kihagytál! 😄

www.smart-bus.hu

Pogi mester ne izgulj😄
Külföldön minden olcsóbb mint nálunk.
Ez saját tapasztalat,volt szerencsém bejárni jó pár országot a versenyeken.
Ott mindig mi vettük a kaját,ellátmányt,üzemanyagot.
Az elmúlt 7 évben nem voltam olyan országban ahol ne lenne olcsóbb az üzemanyag,kaja,ruhanemû,tartós fogyasztási cikk.
Ez még nem lenne akkora baj de a fizetések is jóval magasabbak.
Igen még az Oroszoknál is!
A románoknál is!
De valahogy ezt senki nem hiszi el nekem.
<#nemtudom>

A Béna.

Her Laca
AZTAAAAAAA😊 Meg hú,meg ha<#taps> Micsoda képek megint. eszem megáll,de komolyan. Ez igen ,ez már valami, nohát ,nohát.

Sanyo
Már félve teszem be a friss Storm of War képeket. 😊 A múlt heti motormizéria folytatása.

www.pcpilot.hu

Hm... Lehet, hogy mégse lesz nekem ilyen...
Her Laca

Her Laca
Médiarákban az Örsvezér térnél van egy samu szimulátor monitor ,három részbõl áll,a két szélsõ meg van döntve ,na azt adják fél milláért😊 Nem is értem a dolgot ,hiszen három 22 " os monitor nincs 200 ezer. Jó plusz egy 100 huf a videó kártya az akkor is 300,ami ugye nem 500.

Ha már a videókártyáknál tartunk: valaki(k) itt három képernyõvel nyomják. Annak milyen költségvonzata van? Tavasszal hátha össze tudok rakatni egyet...
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Értem. Köszi a tanácsot,meg is fogadom. Majd gyõzzön a jobbik elvét követem. Addig meg elkaristolok a mostanival.

Hát azért ArmA2-ben van ballisztika... azért az eszi az erõforrást... 😊 Crysisban lõsz egyet, oszt a következõ pillanatban megjelenik a lövedék a célnál! 😊

( össze ne hasonlítsd nekem még egyszer, mert sikító frászt kapok! 😄 )

www.smart-bus.hu