IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg gép se nagyon van hozzá mióta megsütötte a villám😄
A Béna.
www.smart-bus.hu
Döglõdik a gépem. Nem indul el, a memória ellenõrzéséig sem jut el bootoláskor, hanem bekapcsolás után 4-5s-mák újraindul. Végtelen számú alkalommal...
már minden vinyót, kártyáz kihúztam.
Ötlet?
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
...
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
Ha ez sem megoldás, akkor passz.
www.pumaszallas.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pumaszallas.hu
Akarok egy ilyet,csak ide a szobámba, néha beindítani,szelepet állítani rajta, meg törölgetni olajos ronggyal<#worship>#worship>
Igazi GÉP!
És volt ember aki ezzel versenyzett!
A Béna.
Valaki?<#szomoru1>#szomoru1>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
régebben vki linkelt képeket és leírást arról, hogy a saitek x52-ben a mágnesekkel lehet vmit játszani, hogy a joy pontosabb legyen
rémlik valakinek?
ha esetleg tudtok segíteni hálás lennék
üdv
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
-Miért szavaznak a cigányok gyurcsányra?
-???
-Mert Orbán munkahelyet ígér.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Bár a messzernél ez nem lényeges,hála istennek.

Ja. Meg az idõ is 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
FW 56 1/4 Dongó:
FW 56 102. Ricsi:
FW 189 "Margit" + fecske, és fegyver 😊))) Biztos meleg volt 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem mai konfiguráció, de a funkcióját tökéletesen ellátja.
Ha nem fog futni rajta normálisan a SOW, akkor az Oleg féle fejlesztõcsoport mehet a levesbe a többéves programozgatásukkal együtt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi is tudjuk,hogy van benne hiba bõven meg nincs túl optimalizálva de olyan mint az il2,Jelenleg a legjobb a maga mûfajában.
Azt a fajta szabadságérzetet nem adja meg semmilyen játék ami az armaban van.
Legalábbis nem hiszem,hogy lenne e bármely más játékban szükség Anti Fürti Defense scriptre.
Ez komoly,tényleg megírták a srácok,ha a script érzékeli hogy több mint 2 kilóméterre eltávolodom a kijelölt zónától és elsütöm a fegyveremet akkor autómatikusan az ellenfél bázisára teleportál ahol vigyázállásban 2 percig állok😄
Nem szerették,hogy elbóklásztam BMP vel és távolról szedegettem a tankjaikat Konkurs rakétával,vagy mikor keresztülzötyögtem 5 kilómétert és beálltam a javítóbázisuk mellé kipakolni a BMP rakterébõl az aknákat az útra.
Gondolj bele: túléli a csatát füstölõ motorral döcög haza javítani,löveg csoffadt páncélzat darabokban,és a bázis elõtt hirtelen diszkrét dörrenés és killed by Fürti felirat<#violent>#violent>
Na ezt nem tudja a crysis.
A Béna.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Külföldön minden olcsóbb mint nálunk.
Ez saját tapasztalat,volt szerencsém bejárni jó pár országot a versenyeken.
Ott mindig mi vettük a kaját,ellátmányt,üzemanyagot.
Az elmúlt 7 évben nem voltam olyan országban ahol ne lenne olcsóbb az üzemanyag,kaja,ruhanemû,tartós fogyasztási cikk.
Ez még nem lenne akkora baj de a fizetések is jóval magasabbak.
Igen még az Oroszoknál is!
A románoknál is!
De valahogy ezt senki nem hiszi el nekem.
<#nemtudom>#nemtudom>
A Béna.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
( össze ne hasonlítsd nekem még egyszer, mert sikító frászt kapok! 😄 )
www.smart-bus.hu