IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a Saitekre szavazok.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Már annyit mojoltam vele, hogy jelenleg csak azzal tudom kikapcsolni a pc-m. Mondjuk azt viszont bárhonnan Hihetetlen cucc<#nevetes1>#nevetes1>
Az elõbb megnéztem a videókat meg a képeket a BOB-ról.
Apám!! Ha ez a cucc kijönne végre, tuti kidobnám a csajomat!!!
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Véleményeket szeretnék hallani.
G940 vagy saitek X65F
Árakat ne nézzük az momentán nem érdekel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért nem olyan vészes a helyzet ,pontosabban fogalmazva ,várom ,várom,de mivel idõm sincs igazán játszani így azért nem dõlök a kardomba.
Néha jó lenne repkedni,no meg inkább azért is várom,mert egy tanulási folyamat érdekessé tenné.
És nem ábrándultam ki az Il2 bõl ,csak unom😊 Ismerem minden porcikáját ,
semmi motiváció nincs már benne,akiket le lehetett lõni a virtuális égrõl azokat már mind lelõttem , engem is ledaráltak már ahogy kell,igazán újat nem nyújt a dolog.
Ez olyan mintha rutinból szeretkeznél,jó ,jó de nem az igazi😊
Mostanában sakkozok a pc-m ellen😊 Ja meg a telefonomon tornyot építek😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bocsi Laca <#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Sose jön az ki én mondom <#szomoru2>#szomoru2>
Akkor elkezdem felpakolni a cuccokat, azt ha elakadok majd úgy is visítok.
THX!
www.pumaszallas.hu
Szerintem el is felejtettem.
Várom azt a nyûves BOB ot ,de csak nem akar megjelenni ,hogy Oleget vinné el a kórság😊
Mod-ból miket kell felrakni mostanság?
Tudom, hogyha vissza olvasnék megkapnám a választ, de lusta vagyok mint a föld<#sniffles>#sniffles>
Karira meglepem magam😊 Mondjuk azt nem tudom ,hogy minek ,mert használni nem használom,de úgy vagyok vele jó ha van .
Egy tízesért odaadom,ha megvan a másik.
Mizu fiatalok?
Látom mindenki a helyén <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem a jézuska hoz nekem egy Trackirt, aztán lassan kigurulok én is.
Ha esetleg valaki tud egy olcsó x52-t akkor zörgessen már rám.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
egyre nagyobb vágyat érzek egy jó kis esti warcloudshoz.....
Te..?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De héllo vájjá má hóka mán a sör hol marad !? <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor azt Úgy kéne jelezni(csak ötlet) hogy TT. Mint Tiszteletbeli Tag.
Mert ez így félreérthetõ 😊 Bár Savas kollega mint lelkes növendék nem is rossz képzavar😄
Savas esetében a T betû sztem mint tiszteletbeli tag jelentése jöhet szóba.
Eeeeeeeeeeengem?😊<#nemtudom>#nemtudom>😄DDD
Azt hittem tanuló a T betû😊
Amúgy üdvözöllek a békák közt!!!!!
De azt a T betût ki a ménkû akasztotta a neved mögé.
Mond meg Kabócának,hogy én üzenem nem kell az oda😊
Amúgy sok sikert meg hasonlókat ,de legfõképp jó szórakozást hozzá.
Tegnap este óta a 101/9 Béka virtuális vadászrepülõ század tagja vagyok.
Tehát ha nem találtok a Lobby-n, akkor a 101/9_Savas_T néven keressetek.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Engem oda kitennének ,hát nem tudom mi venne rá,hogy elengedjem a csövet nem hogy egy, de mindkét kezemmel.Rámarkolnák oszt úgy is maradnák az idõk végezetéig😊
Neked G940 ed van ha jól rémlik. Megosztanád velem a tapasztalataidat,úgy mint használhatóság,mint megbízhatóság tekintetében? Elõre is köszke.
és warcloudsra is mehetnénk sztem kicsit😊
ha tudunk.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Meg Tunéziában a négyes He-111 kötelékkel kikötõ bombázása, az a sok géppárban vadászás...
Néha jöhetnél Codival meg velem repülni. Esténként, 20-21 körül szoktunk fentlenni, általában UKDed-en. De ha repülünk akkor TS-en úgyis megtalálsz.
eszembe jutott az a nagyon régi misön, a korai idõkbõl, amivel többsör is kisérleteztünk és egyszer össze is jött nagyon😄. amikor valoron repültünk együtt veled, Szimatal, Rolival, és 4-es kötelékben bombáztunk és emilekkel átrepütünk a k.va magas hegy fölött ami havas volt, és a repteret támadtuk 250-es bombákkal, kaptak telibe a légvédelmi pamacsok, mindenki sérült, kidobtunk 4-5 gépet, aztán a nyakunkba szakadtak a jakok, laggok, hurrik, mekkora volt😄 alig birtam hazalavinni😄
1.5-2 szektorra voltam a saját reptértõl, de láthatóan harcképtelen voltam, a lyukas szárny és vezérsík miatt bukdácsoltam, füstölt a motorom és a hûtõm, ráadásul a sebességem és a magasságom is alacsony volt, esélyem sem lett volna meglógni, vagy akár csak felvenni a harcot. Legalább saját területre vissza akartam érni és ott kiugrani.
Stock 4.09-el repülök, így le vannak korlátozva a választható szerverek. UKDeD1-en általában sok ember van, jó térképek vannak, szinte mindig van bombázandó célpont, ezért szoktunk ott repülni ismerõsömmel, de lehet megpróbáljuk WarClouds-ot. Riga sajnos rendszeresen kihalt. <#shakehead>#shakehead>
Mester: <#wave>#wave> Régen repültünk együtt...
Szombat reggel nem érek rá, szünetben viszont nekem jó.
És ami a legjobb, hogy modok nélkül is repülhetsz!
Ha rettentõ hentet akarsz ajánlom a Grijt, ha úriemberes szalutálósat akkor a War clouds-ot, BoB-ot mondjuk ott szabad a vulch ezt van aki ki is használja például az OBT-s srácok elõszeretettel, UK ded 3 is jó, nameg a saját Host-os kutyaharcok is jók szoktak lenni, jókat heherészek miközben össze-vissza bénázok, és közben TS-en nyomjuk a szöveget. 😊
Off:
Fantomasz: megvan már a Defyd? 😊
Nekem SGS-em van, ha mégis érdekel, szívesen értekezek róla priviben.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
egyébként mostanában pont emiatt megint rászoktam a no outside wiew-es szerverekre, ott nem lehet ész nélkül lõni
használ vki x-fire progit? sztem sokkal jobb mint a lobby, sokkal több szervert lát
GOOBY, pls
(Az meg egy jó tanács, hogy egy-egy ilyen dolgon fölösleges felhúznod magad, ha parasztok az ellenfelek, keress másik szervert.)
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
480 méterig visz fel a lift, onnan mászni kell (még 60 métert, azaz kb. 15 emeletnyit)
- a torony tetejérõl 55 mérföldre (kb. 88 km) lehet ellátni, azaz ha mondjuk Keszthelyen állna, akkor simán be lehetne látni a teljes Balatont
(hosszában)
- a piros táska, ami kötélen himbálózik a fickó alatt tartalmazza a szerszámokat és kb. 15 kilót nyom, ezzel tovább nehezítve a mászást
- olyan ez mint egy ûrséta : minden szerszámot magaddal kell vinni amire szükség lehet, mert eléggé nehézkes lemenni valamiért ha kimaradt a táskából.
- amikor kimászik a tornyon kívülre a kampókra (1:40-nél) akkor biztosítás nélkül "szabadon" mászik, a legtöbb toronyantenna szerelõ így csinálja. Azért nem köti ki magát (kivéve amikor megáll pihenni), mert így "egyszerûbb és gyorsabb". Hát mit mondjak, jó neki hogy 500m magasan leginkább a lassúság miatt aggódik...
- közben erõsen figyeli a felhõket is, mert ha közben vihar törne ki, nincs elég gyors út lefelé (kivéve persze azt, aminek a végét egy irtózatosan nagy puffanás jelzi) és a villámok nagyon szeretik a tornyot.