IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT megtalálod, de hogy hogyan mûködik, azt sajnos nem tudom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Csinálj, egy Ultrapack Update-et, hátha az segít(feltéve, hogy fenn van a gépeden az UP 2.01)
Ha nincs, akkor sztem tedd fel.
A játék fõkönyvtárán belül az UPUpdate könyvtárban keresd meg az upupdate.exe-t, és indítsd el.
Menj az Update/Restore ikonra, ezután válaszd az "1" -est és ki fogja írni a dos ablakban, ha készen van a frissítés.
- A shouldershotokat, tarantokat elfelejtem.
- Tegnap is mind a kétszer bocsánatot kértem.
- Emberszámba veszem a többieket...nem osztom az észt, szerintem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
-arcból visszaveszel
-tiszteld azokat, akikkel együtt repülsz
-shouldershoot-ot elfelejted, tarant meg fõleg
-ha véletlenül nekimész valakinek, bocsánatot kérsz
-emberszámba veszed a másikat, nem repülsz Te olyan rég óta, hogy oszd
az észt, fõleg annak, aki a szárnyai alá vett (tudod kire gondolok)
Részemrõl ennyi, Savas vége.
Segítség!
4.10-es verzió van fent ez Win7 alatt fut és a Generic Mod Enabler-rel(a legfrisebb szépen beüzemelve) bróbálok modot inditaní.A bajom az hogy képtelem vagyok rá...
A vicc az hogy régebben(4.08-4.09,xp) simán ment minden mod és semmi gond sem volt az indítással.Már nincs ötletem mit csinájak másképpen vagy mit szarok el😞
-0_0_Plutonium_Universal_Max_Effects_V1
-00_Jiver's_ Total_ Sound_ Mod_v1.0_SAS
-6DOF Tracker
Ezeket szeretném élvezní egy 109-ben az muszka hordák és az amerikaí gengszterekkel szemben😮)
Köszönöm elõre is mert ez a 4.10-es visszacsábotott megint a virtuális légtérbe.
😮)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azt csinálsz amit akarsz . De én is azt mondok ezután is amit akarok😊
Ez így asszem rendben is lesz. Na most ,hogy te ideges leszel emiatt az már legyen a te problemád😊
A témát részemrõl lezárom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudom, tudom...nem kellett volna. Szívesebben lõttelek volna le. Elhiszed? De hol a szükség, ott a segítség 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én azért idiótáztalak le (most is tartom) mert ugyan körbe lõttél mint hülye gyerek a vursliban a hurkapálcát légpuskával ,nem találtál pedig ráragadt az ujjad a ravaszra mintha görcs állt volna bele (emiatt fogytál ki mellesleg) oszt utána direkt nekem jössz mert meg akarod menteni a másikat. Ha lelõsz egy szavam sincs! Nem tudom érzed e a különbséget?
De had ne én magyarázzam el,mert egyrészt ehhez fáradt vagyok,másrészt meg öreg. Töprengj.

Csak szerettem volna tisztázni a dolgot. (bár már tegnap este megírtam chat-ben).
Mivel így fórumszinten is szóba került a nevem, gondoltam reagálok a hozzászólásodra.
Kicsit én is túl érzékenyen reagálok erre... béke! 😉
www.smart-bus.hu
Tessék! 😄
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Solt: Bocsi de én nem vagok magyar
(ezt nem lehetett kihagyni)
:::TÉNYLEG bocs mindenkinek ha megbántottam vele valakit
és Solt neked külön bocsánat ha már megemlíted meg ha magadra veszed, (és miért ne vennéd)
ELNÉZÉST HA VALAKIT MEGBÁNTOTTAM AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMMAL!!!
Saját csapattárs szopatása: lassan nekirepülni hátulról...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként meg nem szoktam ok nélkül szólni semmiért!
Amúgy senkit sem akartam megbántani, megsérteni. Én így láttam a tegnapi dogot. Ha én hibáztam, sajnálom, ha valakit azért írtam fel mert én voltam a hülye, sajnálom...tényleg. Elnézést.
Big bullettal már nincs afférom, de flying finn még mindíg kikészít néha, mikor rám száll.
Anno a Ded1-en volt olyan, hogy az egyik este jól ment a játék. Figyeltem arra, hogy ne mások gépét lõjjem le, hanem mindig olyan gépre csapjak le, amit nem követ más. Lelõttem párat, majd egyszercsak kapom a Bfs-es adminoktól, hogy hagyjam abba, meg ennyi elég lesz mára, s bannoltak a szerverrõl. Megvádoltak azzal, hogy aznap este már sokadik killstealem volt.
Nem értettem. Direkt vigyáztam, körültekintõ voltam, de hiába.
A srácok (Máté, Robi, s talán Béla) hiába bizonygatták, hogy nem én voltam, nem hittek nekik.
Na, akkor jártam utoljára Ded1-en... Egy-két évre rá még felnéztem rá, s repültem összvissz 2-3 órát, de azt a napot nem fogom tudni sem elfelejteni, sem megbocsátani nekik.
Mellesleg nem Bfs-es volt, hanem az egyik orosz srác, aki már törzstag. De majd kivárom a statnullázást, ahogy Máté, és akkor talán én is nullázódok😊
Az ilyen esetek alaposan le tudják törni az ember kedvét. De sajna az adminok, fõleg nem a UKded szervereken, nem gyakran néznek trackeket...
Lövöm az enemyt, majd valaki mögülem megsorozza, de úgy, hogy kaptam egy voundedet közben. Nem kicsit lettem pipa, levettem a gézt, szépen beúszott elém a 109-es (azzal voltam én is), erre én jól beledurrantottam az mk108-assal. Leesett a saját csapattárs is (aki mellesleg shouldersootertõl kezdve a kill stealig mindent kimerítette), meg az nenemyt is szarrá lõttem.
Erre az admin kivágott, hogy lelõttem a csapttársat. Mindegy.
De igazad van savas. Én is lelõttem volna.
"Ma tanultam pár új szaftos káromkodást a benzinkúton ...
Egy kamionsofõrnek sikerült mellettem 250 liter 95-öst tankolni 😊 "
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nekem ne gratulàlj, ha megint mögülem fogsz löni szàmits rà hogy visszafordulok ès ismèt lelölek.
Káromkodás.. ugyan.. hallottátok volna fénykorában Rangert, mikor lelõtték! Tõle sokat lehetett tanulni a szabatos káromkodásról 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A személyes sérelmeid miatt nem hiszem, hogy a saját nemzeted egészébe kell törölni a lábadat...
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Van mikor szar,van mikor szarabb de általában szarul megy<#vigyor3>#vigyor3>
Fecska, én köszöntem, lehet nem hallodtad, csak már nagyon ideges lettem pár emberre(fõleg rád gondolok, tudod miért<#nevetes1>#nevetes1>). Csak köszöntem, és rögtön leléptem...
2.,
Az elsõ ütközés, miattam volt, hülye voltam...ez van. A második ütközésnél, 10 méterre estek át elõttem, nem tudtalak kikerülni. A harmadiknál amikro Pogi leszídott, lelõttem egy spitet, majd mentem egy Lagg vagy Mig után, lelõttem, és Pogi MÖGÖTTEM VOLT!!!! LÁTTAM! HÁTRA NÉZTEM ÉS LÁTTAM! Az utolsó ütközés, amikor Laca felhúzta Mester után, kifogytam mindenbõl, én csak segíteni akartam. Amit meg is tettem...megmenekült. Én kiugrottam, ellenság lezuhant...
3.,
Tegnap esti összegzés:
- jól indult
- majd elvétettem pár hibát
- sokszor lecseztek( Pogi ártatlanul)
- le idiótáztak, 2x ettõl teljesen kiborultam, annyira ideges lettem, hogy majdnem csúnyát írtam, majd kiléptem volna a századból, de ez nem lett...
- Savas, saját-teammate, lelõtt....grt
- Fecska meg, szintén teammate...engem lõtt...
- Megváltás volt aludni menni, csak Mester és Fecska tudja, miket mondtam TS-en, jóhogy nem egy TS-en voltunk és jó hogy nem hallottátok...
Ennyit a tegnapi dogról...
2:20-tól olyan trükköt láthatunk bombázásnál, ami teljesen meglepett. Ahogy a robbanási jelenet össze van montázsolva az élõszereplõkkel. Kiváló! Az épületek robbanása meg olyan, mint anno a Függetlenség napjában volt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Tudod, az angol tudás fontos a RAF-nál 😄
Egy angol tesztpilóta jegyezte meg, ha az emilnek jobban oldották volna meg a kontrolokon fellépõ erõket, jobb aerodinamikát adtak volna, pl behúzható farokfutómû, stb akkor lehet a spitfireval a közelébe se tudtak volna jutni....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...