IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haza kellene hozatni!Kinél kell lobbizni?<#smile>

D9

VO101Tom
Ez qrvajó <#eljen>

www.pumaszallas.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Kérdezd meg Kurfürst kollégát. Neki a kisujjában van minden a 109-esekrõl.
A HT topikba írogat néha, ITT VAN a honlapja, ha esetleg nem ismernéd.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A bal oldalt, vagy egy ME-109 G-10-es. Na, az pumás gép volt, arizonában van egy múzeumban.
Idézet a roncskutataás" oldalról:
"Ezt a repülõgépet az USA-ban õrzik Arizona államban,Valle város repülõterének múzeumában.Biztosan ismeritek néhányan,de aki nem az remélem örül majd neki.Ezt a G 10-est Wiener Neustadt-ban gyártották 1945 elején,és az amerikai csapatok zsákmányolták Neubiberg repterén.A múzeum a II/Jg 52 gépeként azonosítja,de a gyári szám alapján magyar lajstromba került a gyártás után.Punka György A Messzer címû könyvében a 101. vadászrepülõ ezred III.osztályának megmaradt gépei közt szerepel.Elõször az Aranysasban olvastam róla hogy létezik, de ott gyári számot nem közölt a cikk írója.Viszont a www.109lair.com oldalon sok jó képet láthattok róla.Kérdés:miért német gépként azonosítják?Lehet,hogy német jelzéssel repült nálunk,csak nem volt idõ átfesteni?"

És a link a roncskutatás fórumhoz, ahol taglalják az eredetét.
Egyébként úgy néz ki, hogy magyar.
Ha a linkelt odalt nézitek, a bal oldalon még több kiemelt, restaurált/restaulárásra váró paripa van még.
És a JU-88 mostani állapotában:
A kiemelés, és restaurálás Héregen
Szólni kellene Olegnek, hogy a zõdlézeres ruszkik ne lõjenek pk.-t szembõl... <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

samsung123
az én is besirtam

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

az a panceluveg nagyon durva.

fecska
onlájn csak pattog mission-nál meg csak robban

Nem esik darabokra, ha arra gondolsz... ( tudtommal ) Már az is valami, hogy ezt belebuherálták! 😊

www.smart-bus.hu

szekelyland
de ezeknek az effesikszes csodáknak van damage modelljük????

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

FSX

Megoldották, hogy lehessen lõni is benne... 😄 Komoly...

www.smart-bus.hu

hostol valaki és két személyesre vagy jelszavasra csinálja a hostot.😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Hi,
hogyan lehet online 1 vs. 1 játszani?

Ha az ha nem, nekem nagyon unszimpatikus, nagyon de nagyon nem birom.

Mint a Ne szórakozz Zohannal-ban a Végkiárusítás nevû bolt? <#nevetes1>
"Nekem attóül a vén z...... tól a belem felfordult"

Ez a Klapka nem más, mint az 1849-ben Komáromot sikeresen védõ Klapka György honvédtábornok ükunokája.

Szepy: Ha jól emlékszem, az övé volt az ország egyik elsõ nyugati használtautó-kereskedése.
És õ "találta fel" az "Olcsó mosópor" márkanevet, amivel nagy mosószer-gyártó cégeket perelt az összehasonlító reklámok miatt (pl. Ariel vs. olcsó mosópor)

Egyébként zseniális a faszi, azzal a tipikus orgazda ábrázatával 😊
A szegedi Corában is van "Invázió" üzlete, ott évek óta folyamatosan "végkiárusítás" meg "boltürítés" van...

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Off

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Papa01
és nem csak azért mert ....

Gratulálok!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nekem attóül a vén z...... tól a belem felfordult, egyszerûen visszataszitott a stilusa, a hangsúly, meg ugy minden, az egész jelensége, és nem csak azért mert ..... hanem ugy alapból nekem sok volt. De nem is nekem szól a reklám asszem a büdös életben nem fogok aranyat se venni és nem is vágyom rá, meg a gazdagságra se, legyen meg aminek megkell lennie, egy normális szinten, legyen idõm majd munka melett meg szabadnapok, és kimehessek vizre heti párszor, mert az az igazi élet😊 és legfõbbkép legyen valaki az életemben akivel örömöt-bánatot meg mindent megoszthatok.
No de jól elkanyarodtam meg amugy is bolond vagyok, kirakom hogy OFF és befejezem mert már most hülyének nézhet mindenki😊xDDDDD

Abszolúlt jó meglátás, erre már én is gondoltam 😊

A Klapka féle reklámot tanítják a marketing szakos barátnõmnek is. Egyszerûen zseniális egy amatõrtõl (már ha tudatos. Ha nem, akkor csak egy igénytelen pacák akinek szerencséje volt).

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Korda = Klapka 😊

V Domino
Nem vagyok egy marketing szakember,de nekem van egy hátsó gondolatom:nem lehet,hogy ezek a recés képek meg gyemekded videók egy tudatos stratégia részei?Hogy menjen a fanyalgás,siránkozás,minél jobban pörögjön a téma,aztán majd röviddel megjelenés elõtt kezdjenek ránk ömölni a szebbnél szebb képek,videók?Hiszen a NEGATÍV reklám is reklám,így még nagyobbat ütne a dolog.

Korda zálogházas reklámja is mindenkinek megvan.Senki nem értette,hogy lehet ilyen igénytelen kartonpapíros sz@rt csinálni,aztán Korda bevallotta késõbb,hogy szándékosan ilyenre tervezte,hogy mindenki errõl beszéljen.És tényleg bejött neki,mindenki vágja,hogy mi van a Vámház krt. 9.-ben.😊)

Viszont az is lehet,hogy én kombinálom túl,aztán a valóságban tényleg egy félkész mirelit termék még,és csak kiadói nyomásra dobják piacra.De én azért még nem írom le a játékot,ha bughalmaz,ha nem,én alig várom.,kb 10 évig úgyse jön ki más.

R.I.P. White Europe

érthetõ

Az még hagyján, hogy szarul néz ki, de azért azt végignézném, hogy valaki így tartja meg a testhelyzetét kiugrás közben, és után...
Hiába na, repszim, nem ejeszim a progi...
😊))))))))))))

Si vis pacem, para bellum.

am csak poén volt azzal játszol amivel jólesik én maradok a zilnél😉

Ne lopj! Ne ölj! Felebarátod házastársát ne kívánd! És ne játsz árkád gémekkel<#ejnye1>

Azért reménykedek,hogy nem lesz gond a játékkal😄

A Béna.

Her Laca
Olegékrõl sok mindent el lehet mondani,de azt nem,hogy nagyon vacakul programoznának. Ha nem lenne játszható akkor szerintem nem bólintott volna rá a kiadásra,legalábbis eddig ez volt a tapasztalat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
*P-40-en

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Off:

Heroes and Generals
Heroes and Generals nevû FPS, "P-40 warhawk"

Nem hiszem hogy ekkora géppuskák voltak valaha P-0-en, bár lehet, én vagyok hülye.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Úgy lesz ez mint az arma meg az ofp volt😄
Kiadják és semmire nem lesz jó, csak jól fog kinézni,aztán majd a community csiszolgatja...
Végülis az ofp-nél bejött ez a módszer,és lassan az arma t is játszhatóvá hegesztik a gyerekek😄

A Béna.

PhantomAss
tiszta akadás az egész, nincs dinamikus idõjárás

GOOBY, pls

Her Laca
Biztos lesznek hibái,de nem hiszem ,hogy bug halmaz lenne. Mindenkinek nem tetszhet ,pontosabban lesznek olyanok akik fanyalognak,õnekik nem kell megvenni oszt ennyi.Nem kell ezt túlragozni.
Én biztos letörlöm az Il2 ha megjelenik,pedig már isten tudja hány éve a gépemen van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Azért nem tûnt ez olyan optimalizálatlannak ... Mindezt egy olyan configon mint az enyém ... 😊

Én nem félek tõle ... kiadnak egy rakás bughalmaz optimailizáltlan sz@rt ...

Elõfordulhat ... viszont ha 1-2 éven belül kipofozzák, akkor is jobban járunk, mintha semmit sem adnának ki 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Mert az Ilcvo ban haj de élethû ám.

Her Laca
Ezt mibõl lehet leszûrni? Mármint az optimalizálatlanságot?
Komolyan kérdezem ám.

PhantomAss
hát én egyre jobban félek ettõl a játéktól
egy hónap a kiadásig és eléggé optimalizálatlan
csak nehogy az f1 2010 sorsára jusson

GOOBY, pls

mijki
Az a kiugrás szerintem is elég gáz...

VO101Tom
Repülés közben ült át a Hurriból a Stukába. Hmm... nájsz 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ne viccelj már😊 Szívesen csinálok nektek,a pálesz az csak jól hangzott.
Amúgy nem vagyok én alkoholista😊Bár jó úton haladok asszem. De ha úgy gondolod,egy kis üveg HP bõven megteszi.

Sanyo
Sajnos csak abból tudok dolgozni, amit közzétesznek. Az egész napos meló után pedig már nem olyan jó a beszélõkém. Néha jobban sikerül, néha pedig nem.

www.pcpilot.hu

örülök, hogy nem vetted magadra. Persze neked köszönet, hogy fáradhatatlanul informálsz minket.

ez az ejtõernyõs ugrás, ez nagyon beteg😄 mirt nem hassal ugrik hogy fékezze is magát? vhogy annyira az ug4rása nem jött be, remélem tud más pózokban is ugrani, nem csak ebbe az "én vagyok jézus" fillingben

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

hát ez csodálatos... komolyan mondom én még nem láttam ennél jobb, beharangozott promó videót.