IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D9
A HT topikba írogat néha, ITT VAN a honlapja, ha esetleg nem ismernéd.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Idézet a roncskutataás" oldalról:
"Ezt a repülõgépet az USA-ban õrzik Arizona államban,Valle város repülõterének múzeumában.Biztosan ismeritek néhányan,de aki nem az remélem örül majd neki.Ezt a G 10-est Wiener Neustadt-ban gyártották 1945 elején,és az amerikai csapatok zsákmányolták Neubiberg repterén.A múzeum a II/Jg 52 gépeként azonosítja,de a gyári szám alapján magyar lajstromba került a gyártás után.Punka György A Messzer címû könyvében a 101. vadászrepülõ ezred III.osztályának megmaradt gépei közt szerepel.Elõször az Aranysasban olvastam róla hogy létezik, de ott gyári számot nem közölt a cikk írója.Viszont a www.109lair.com oldalon sok jó képet láthattok róla.Kérdés:miért német gépként azonosítják?Lehet,hogy német jelzéssel repült nálunk,csak nem volt idõ átfesteni?"
És a link a roncskutatás fórumhoz, ahol taglalják az eredetét.
Egyébként úgy néz ki, hogy magyar.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
hogyan lehet online 1 vs. 1 játszani?
Ez a Klapka nem más, mint az 1849-ben Komáromot sikeresen védõ Klapka György honvédtábornok ükunokája.
Szepy: Ha jól emlékszem, az övé volt az ország egyik elsõ nyugati használtautó-kereskedése.
És õ "találta fel" az "Olcsó mosópor" márkanevet, amivel nagy mosószer-gyártó cégeket perelt az összehasonlító reklámok miatt (pl. Ariel vs. olcsó mosópor)
Egyébként zseniális a faszi, azzal a tipikus orgazda ábrázatával 😊
A szegedi Corában is van "Invázió" üzlete, ott évek óta folyamatosan "végkiárusítás" meg "boltürítés" van...
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gratulálok!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
No de jól elkanyarodtam meg amugy is bolond vagyok, kirakom hogy OFF és befejezem mert már most hülyének nézhet mindenki😊xDDDDD
A Klapka féle reklámot tanítják a marketing szakos barátnõmnek is. Egyszerûen zseniális egy amatõrtõl (már ha tudatos. Ha nem, akkor csak egy igénytelen pacák akinek szerencséje volt).
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Korda zálogházas reklámja is mindenkinek megvan.Senki nem értette,hogy lehet ilyen igénytelen kartonpapíros sz@rt csinálni,aztán Korda bevallotta késõbb,hogy szándékosan ilyenre tervezte,hogy mindenki errõl beszéljen.És tényleg bejött neki,mindenki vágja,hogy mi van a Vámház krt. 9.-ben.😊)
Viszont az is lehet,hogy én kombinálom túl,aztán a valóságban tényleg egy félkész mirelit termék még,és csak kiadói nyomásra dobják piacra.De én azért még nem írom le a játékot,ha bughalmaz,ha nem,én alig várom.,kb 10 évig úgyse jön ki más.
R.I.P. White Europe
Hiába na, repszim, nem ejeszim a progi...
😊))))))))))))
Si vis pacem, para bellum.
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Heroes and Generals
Heroes and Generals nevû FPS, "P-40 warhawk"
Nem hiszem hogy ekkora géppuskák voltak valaha P-0-en, bár lehet, én vagyok hülye.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kiadják és semmire nem lesz jó, csak jól fog kinézni,aztán majd a community csiszolgatja...
Végülis az ofp-nél bejött ez a módszer,és lassan az arma t is játszhatóvá hegesztik a gyerekek😄
A Béna.
Én biztos letörlöm az Il2 ha megjelenik,pedig már isten tudja hány éve a gépemen van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én nem félek tõle ... kiadnak egy rakás bughalmaz optimailizáltlan sz@rt ...
Elõfordulhat ... viszont ha 1-2 éven belül kipofozzák, akkor is jobban járunk, mintha semmit sem adnának ki 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Komolyan kérdezem ám.
egy hónap a kiadásig és eléggé optimalizálatlan
csak nehogy az f1 2010 sorsára jusson
GOOBY, pls
Amúgy nem vagyok én alkoholista😊Bár jó úton haladok asszem. De ha úgy gondolod,egy kis üveg HP bõven megteszi.
www.pcpilot.hu