IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A Thunder Jet is kijön idén állítólag,az is ígéretesnek látszik.

Willenbrock
Az "azonnal átülök egy másik gépbe és megbosszulom a lelövésem" c. részt remélem elfelejtik,az offline kampányt hiányolni fogom.Folytatásként meg remélem maradnak a 2. vil. háborúnál mert jó lenne az emilen kívül késõbb G-vel is repkedni,utána ráérnek Koreázni-ami amúgy szintén várandós téma lenne.

én meg arra, hogy, ha a guncamokat nézzük, nem igen látunk hasonló mozgásokat mint amiket mi csinálunk😊 vajon továbbra is ilyen õrlült fordulózások maradnak, vagy képtelenek leszünk megcsinálni ezeket.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Ez inkább egy cop ban elképzelhetö ha lgy .áll!tják be. Qpcióként tudom elképzelni maximum. Nem hiszem hogy elterjedne a használata.A kérdés ink.bb az a számomra hogy milyen keretbenfog a multi megvalósulni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Az nem kötekedés, ha hibát találsz. 😊 Soha nem voltam tökéletes és nem is akarok az lenni. Bátran szólj, ha valami nem stimmel.

Javítottam, thx. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Sanyo, nem szeretnék kötekedni, de nekem innen valami hiányzik: "Az Il-2-ben van néhány kevésbé népszerû, szerény képességû típus, mint például az I-16, a B-239, stb. Mit tartogat a CoD azoknak, akik a lassú, ronda és gyenge teljesítményû repülõgépeket?"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Közép-Afrikát átírtam, mert "Med"-ként emlegetik, az pedig a Földközi-tenger (Észak-Afrika). Remélem más is így látja. 😊

www.pcpilot.hu

A spit sérülésének leírása nagyon jól hangzik... de ez a "lelõnek oszt átülök másik ai gépbe azonnal"... ez rémisztõ! 😄 Remélem legnehezebb beállításon ilyen nem lesz...

www.smart-bus.hu

Sanyo
A pár elírást és hülyén fogalmazást folyamatosan javítom. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
<#worship><#eljen>

Sanyo
DummyBoy
Én mindentõl félek aminek a nevében benne van az hogy Elite ...

Sajnos a nagy öreg akkora név, hogy sokszor bukta az összehasonlítás 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Na már csak egy oldalka... 😊

www.pcpilot.hu

mijki
szerintem is 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DonZorro
Ez OdaB@szós lesz...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

mijki
Off:

nem tudom titeket, mennyire érdekel az univerzum, ma találtam rá erre a játékra, valamikor 2011 vagy 2012-ben fog kijönni.

"Az Infinity egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMO játék. A régi Elite alapján egy olyan galaxist hoznak létre, amely több milliárd bolygót tartalmaz. Twitch alapú irányítás, töltögetés nélküli játék, leszállás a bolygókra, harc, kereskedelem, politika egyben! Mindez szintek és unalmas szerepjátékos szabályok nélkül, lenyûgözõ grafikával, valós fizikával, az aktív hozzájárulók és a játékosok bevonásával."

link

On:

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
OF.
Urak.

Február vége felé eladom a gtx460 ast. 2hónapos,3év garancia -2 hónap az Aqua-ban .ASUS a márkája,1 giga memóriás. Kerek 42 ezresért megválok tõle 61 volt decemberben a nejemtõl kaptam😊.Csak azért írom ide,mert hátha érdekel valakit.

PhantomAss
én kb két éve win7 alatt játszom a 4.09-cel, modokkal semmi probléma

GOOBY, pls

VO101Tom
Az standard RAF festés. A Délkelet-Ázsiában szolgáló gépeken is fent van, átvéve a felségjel színeit (kép). Egyszerû nemzeti jelzés, mint pl a magyar trikolor, vagy a német svasztika. Az Union Flag messzirõl hasonlíthat a német keresztre, ezért nem azt festették föl.

www.pumaszallas.hu

hahaha, akar az is lehetett, es beesett a fak koze bekavadaszat kozben 😊

szekelyland
Rendben, kösz a wikit....

De attól még lehetett francia pilóta..... 😛

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ott a vannak a wikin bal oldalt a RAF jelzesek, ott megtalalod a piros-feher-kek trikolort Fin flash neven, ami a fuggeleges vezersik jelzeset jelenti.

szekelyland
A függõleges vezérsíkot is nézd meg
Vmeik angliába menekült hõs francia pilóta lehetett....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Köszönöm a segítséget.

Marad a 4.10 verza csupaszon!A Win7 nem szeretí "modokat",ezt irják más fórumokon is de még 4.09-el sem mennek a "modok" nálam.SasModAkt 2.3-2.5-nél exét kell cserélni és rögtön fagyok betöltés után.Stab 6.3-al gond nélkül indul tehát "modolás" itt véget ér részemrõl.
Azt is irják valamit beleszartak a 4.10-be ettõl szinte egy mod sem indul 4.10 óta,elégé tépik a szájukat ezért hogy minden újra kell irní szinte és már nem fognak vele szarakodní hisz itt a CoD.
Francia felsegjelzes? Hol? Ezek RAF jelzesek.

szekelyland
A francia felségjelzés alapján én inkább arra gondolok hogy nem tudta elég gyorsan elrejteni a fák alá a gépet....

Zpogi
Rájöttem a megoldásra<#heureka>
A földi személyzet betolta a fák alá a gépeket álcázás céljából. Ám ekkor a németek alacsony támadást hajtottak végre a repterük ellen. Ez a hõs ángélus pilóta pedig bepattant a gépébe,de nem tudott már felszállni mert egy mesza lekapta a szárnyát ami a robbanástól hátrébb repült.<#zavart1>

Sanyo
<#vigyor2>

www.pcpilot.hu

szekelyland

Még egy érdekes kényszerleszállás.....

Zpogi
Néhány új kép a CoD-ról.
LINK

szekelyland
Én kisgyerekkkoromban álmodta ilyent hogy áramlik be a víz...
de sajnos utána reggel mindig ágynemût kellett cserélni,,,<#idiota>

PhantomAss
én sem vágom mi ez a %, de gondolom mivel ez egy program, ez egy egyszerû fícsör hogy tud adni egy %-ot a végén
sztem erre nem kell nagy hangsúlyt fektetni

ja, egyébként azt álmodtam hogy ezzel a gémmel játszok, és a me110-em találatot kapott és vízre szállt
hát a grafika eszméletlen szép volt, ahogy a víz tört be a fülkébe
szóval bejött 😄
<#pias><#banplz>

GOOBY, pls

Her Laca
ha a komplex motorvezérlés (complex engine management) aktív, akkor az "I" gomb lenyomására a légcsavar elindul, de gyorsan le is áll

Ja és vége az I betûnek😊))) Végre. Ez az Il2 számomra leglehangolóbb része.

Her Laca
Na hála az égnek😊 Úgy tûnik végre egy reális kis légi hirig készült.
Ha jól értelmezem az oldalkormány használata fontos lesz .

Vogel
Én ezeket a százalékos sérülés adatokat nem vágom. Ha nekem jönnek autóval meg lehet mondani hány százalékosra sérültem? 😊
Ez hogy nem hallani a spitet nem újdonság, kiváncsi volnék mire alapoz.

acidrain
Köszönjük.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Az interjú már csak holnapra lesz meg, a fele már megvan. Könnyen és gyorsan haladok vele, de nem szeretném két részletben kitenni. Elfáradtam, de holnap estére a terveim szerint meglesz. 😊

www.pcpilot.hu

Köszönjük!😊 Alig várom már😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Tiszta izgatott lettem! 😊) Ez jól hangzik...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Szárnygépágyú aszinkron miatt lehetetlen 3-4 lövéses sorozatoknál hosszabbat lõni..

Az alattad levõ gépek szinte láthatatlanok..

A spit-et nem hallod ha mögüled jön..

ÉRdekes lesz ez.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sanyo
Ahh, ezt is lefordítom. 😊

www.pcpilot.hu

Ez nagyon jol hangzik, kulonosen az tetszik, hogy vegre lehet majd erzekelni a fegyverek reakcioerejet a kabinban, vagyis a celzas joval eletszerubb lesz, plusz a fegyverek dorejet is dicseri ("egy nagy BAANG minden egyes gepagyu loves").

Zpogi
Ezen az oldalon egy teszter leírja az elsõ benyomásait a Cliff's of Dover-rõl. Ha jól értelmezem.
LINK

Zpogi
OK. Köszönjük 😊

Sanyo
Az interjú új, a trailer tavaly novemberi. A fordításon most dolgozom.

www.pcpilot.hu

Matthew Baker
Kb. 0:50-nél olyan mintha sínen mennének 😄

Új logó by: berczely (Y)

DummyBoy
Itt írtam a SAS aktivátorról ...

De sokat nem tudok róla mondani 😊 jgsme-s modokat át lehet rakni de nem mindent ... be kell másolni a mods mappába azt a mappát ami a jgsmemodsban van. De ha a jgsmemods-os mappán belül van egy "Files" mappa, akkor annak mods mappában a fõmappában kell lenni ...

Most roppantul érthetetlen, de egy példa:

Ecran wide mod: jgsme alatt az Ecran Wide mappában van egy Files mappa, azon belül meg egy csomó file ...

Ugyanez úgy mûködik a SAS aktivátorral, hogy az Ecran Wide mappát átmásolod a Modsba, majd azon belül a File mappából felmásolsz mindent az Ecran Wide mappába és kész.

most is érthetetlen, csinálok róla majd shotot ...

És nem minden mod mûködik 4.10-el ... 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
ezek alapján a repmodell sem lesz hûde új, kb uaz mint az il2-ben
a damage viszont komplexebb

GOOBY, pls