IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Javítottam, thx. 😊
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Sajnos a nagy öreg akkora név, hogy sokszor bukta az összehasonlítás 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
nem tudom titeket, mennyire érdekel az univerzum, ma találtam rá erre a játékra, valamikor 2011 vagy 2012-ben fog kijönni.
"Az Infinity egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMO játék. A régi Elite alapján egy olyan galaxist hoznak létre, amely több milliárd bolygót tartalmaz. Twitch alapú irányítás, töltögetés nélküli játék, leszállás a bolygókra, harc, kereskedelem, politika egyben! Mindez szintek és unalmas szerepjátékos szabályok nélkül, lenyûgözõ grafikával, valós fizikával, az aktív hozzájárulók és a játékosok bevonásával."
link
On:
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Urak.
Február vége felé eladom a gtx460 ast. 2hónapos,3év garancia -2 hónap az Aqua-ban .ASUS a márkája,1 giga memóriás. Kerek 42 ezresért megválok tõle 61 volt decemberben a nejemtõl kaptam😊.Csak azért írom ide,mert hátha érdekel valakit.
www.pumaszallas.hu
De attól még lehetett francia pilóta..... 😛
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Vmeik angliába menekült hõs francia pilóta lehetett....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Marad a 4.10 verza csupaszon!A Win7 nem szeretí "modokat",ezt irják más fórumokon is de még 4.09-el sem mennek a "modok" nálam.SasModAkt 2.3-2.5-nél exét kell cserélni és rögtön fagyok betöltés után.Stab 6.3-al gond nélkül indul tehát "modolás" itt véget ér részemrõl.
Azt is irják valamit beleszartak a 4.10-be ettõl szinte egy mod sem indul 4.10 óta,elégé tépik a szájukat ezért hogy minden újra kell irní szinte és már nem fognak vele szarakodní hisz itt a CoD.
A földi személyzet betolta a fák alá a gépeket álcázás céljából. Ám ekkor a németek alacsony támadást hajtottak végre a repterük ellen. Ez a hõs ángélus pilóta pedig bepattant a gépébe,de nem tudott már felszállni mert egy mesza lekapta a szárnyát ami a robbanástól hátrébb repült.<#zavart1>#zavart1>
Még egy érdekes kényszerleszállás.....
de sajnos utána reggel mindig ágynemût kellett cserélni,,,<#idiota>#idiota>
sztem erre nem kell nagy hangsúlyt fektetni
ja, egyébként azt álmodtam hogy ezzel a gémmel játszok, és a me110-em találatot kapott és vízre szállt
hát a grafika eszméletlen szép volt, ahogy a víz tört be a fülkébe
szóval bejött 😄
<#pias>#pias><#banplz>#banplz>
GOOBY, pls
Ja és vége az I betûnek😊))) Végre. Ez az Il2 számomra leglehangolóbb része.
Ha jól értelmezem az oldalkormány használata fontos lesz .
Ez hogy nem hallani a spitet nem újdonság, kiváncsi volnék mire alapoz.
www.pcpilot.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Az alattad levõ gépek szinte láthatatlanok..
A spit-et nem hallod ha mögüled jön..
ÉRdekes lesz ez.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
LINK
De sokat nem tudok róla mondani 😊 jgsme-s modokat át lehet rakni de nem mindent ... be kell másolni a mods mappába azt a mappát ami a jgsmemodsban van. De ha a jgsmemods-os mappán belül van egy "Files" mappa, akkor annak mods mappában a fõmappában kell lenni ...
Most roppantul érthetetlen, de egy példa:
Ecran wide mod: jgsme alatt az Ecran Wide mappában van egy Files mappa, azon belül meg egy csomó file ...
Ugyanez úgy mûködik a SAS aktivátorral, hogy az Ecran Wide mappát átmásolod a Modsba, majd azon belül a File mappából felmásolsz mindent az Ecran Wide mappába és kész.
most is érthetetlen, csinálok róla majd shotot ...
És nem minden mod mûködik 4.10-el ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"