IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Ez naggyyooonnn viccesss:

LINK

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nah, a kiskala itt brutál lesz 😄

"De eltalálhatja a szárnyfõtartót, ezért leszakad a szárny vagy akár a lõszertartó rakaszba csapódva a teljes gépet is felrobbanthatja."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Az én olvasatomban akkor lehet majd gépet váltani ha MÁR lelõttek.

Ennek egy "dogfight" szerveren nem sok értelme lenne ... De mondjuk pl. egy coop missizónál, mikor az elsõ 1 óra eltelik azzal hogy az ember elrepül a célig (bombázóval mondjuk), aztán fél perc alatt leszedik a vadászok, ott bizony van létjogosultsága, ugyanis csak "átül" egy másik bombázóba, és folytatja ...

Vagy egy másik vadászba.

"Ha lelõttek, akkor átveszem a saját kísérõm gépének irányítását ..."

Ez a lehetõség nagyon megdobná a coop szervereket 😊.

Il-2-vel nem multizam, de ROF-ban az eleinte pont ez volt a fõ gond. csak Coop lehetett repülni, nincs respawn, nincs átszállás. Ha lelõttek, akkor meg kellett várni a küldetés végét. Nem gyõztük mókolni a küldiket.

Most már van fasza Respawn rendszer, de bombázni mág mindig nem az igazi ... elindulsz a pálya egyik végébõl, EGYEDÜLI bombázóként, vadászfedezet nélkül ... talán eljutsz a feléig ... 3 kóbor vadász szétszed ... indulhatsz megint az elejétõl ... megint fél óra tökölés ... nem véletlen hogy alig van coop szerver, vagy küldetésalapú szerver.

Képzeld el ezt ezzel az átülõs - beleülõs dologgal megfûszerezve: Meg lehetne oldani komoly légicsatákat pár emberrel is, ha az AI jó lesz, akkor fõleg. Talán nem lesz szükség 30-50 emberre egy jó coop küldetéshez.

Nem csak dogfight lesz, nem kell összevárni a cimborákat a küldetés alapú szervereken, stb ...

Az más kérdés, hogy egy dogfight szerveren nem sok létjogosultsága lenne a dolognak, de én irgalmatlan lehetõséget látok benne!

Pl: Adott egy küldetés, x oldalról elindul pár bombázó + a vadászfedezet. Y oldalon meg ott vannak a védõk. egy ilyen küldetést ezzel a módszerrel nagyon egyszerûen meg lehet oldani public szerveren is, nem csak szervezett repülés keretein belül, stb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jaja, ez szerintem inkább offline lesz jellemzõ, ha benne vagy a harc hevében.

Online tuti ki lesz kapcsolva, különben mi értelme lenne? Akire rálõnek az egybõl átmenne egy biztonságosabb gépbe..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Hál istennek ez egy kapcsolható funkció lesz és full reál szervereken amin mi repülni szoktunk,szerintem biztosan ki lesz kapcsolva,úgyhogy ez minket nem igen fog érinteni 😊

VO101Tom
Nagyon sok minden függ a beállításoktól is, de nekem az, hogy ide-oda ugrálhat amikor csak akar, az elsõ hallásra nagyon rossz. Ott jó lehet, ha elindulsz egy bevetésre, késõbb is tudnak csatlakozni, ha valakinek dolga akadt, rábízta az AI-ra, visszajön, és ha él még folytatja, de az már kevésbé életszerû, hogy valakit üldözöl, szarban van, erre hopp átül a kísérõ gépébe, és lelép, vagy lelõ (a videón látszott, hogy ép gépbõl, repülés közben lépett át Spitbõl Stukába. Na, ez meg végképp gáz, ha oldalak közt is lehet váltogatni. Offline csináljon amit akar, online ne...

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Nem értem miért zavaró ez az átülõs dolog, adott szerveren pörõssé teheti a játékmenetet, ahol meg nem kell ott ki kell kapcsolni és kész 😊

Ellenben ez a hiányzó diamikus kampány ez sajnálatos nagyon 😞

VO101Tom
Waron ez eddig is így volt. Ha viszont nem érdekli a KIA, MIA, vagy épp dogszerveren vagy, azután sem lesz másképp...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Egyszer egy ilyen versenyre szívesen elmennék,elég sok érdekes masina van.

Reno Air Race 2007

Reno Air Race 2008

Reno Air Race 2009

Sanyo
Végre nem lesz füstölõ motorral támadó ellenség. 😊 Ha megsérül a gép, irány haza, mert ki tudja meddig bírja.

www.pcpilot.hu

Igazad van.
Ha úgy lenne megoldva, hogy akit lelõnek és meghal, az leghamarabb másnap repülhetne csak, nem rögtön visszaülve a gépbe, már akkor is másfajta stílussal talákozhatnánk a szervereken.

VO101Tom
A guncam nem track. Hogy hogyan jutott lõhelyzetbe, azt nem tudhatod. Csak a lövés pár másodpercét látod. Egyébként konstans fordulózás sokszor volt, levett gázzal, tele ívelõvel palástorsózás nem volt. De ez nem azért van így, mert a gépek nem tudták volna, hanem mert te egy játékot játszol. A pilóták nem tudták, nem akarták ezt csinálni (Kivéve Mairselle pl, õ szerette). Üss és fuss taktika mindig biztonságosabb. G ruha nélkül, pár repült bevetéssel a hátad mögött, ha az életed függ tõle te sem állnál le átesési sebességen laffogni - pláne ha ellenséges terület fölött vagy - eldobva az esetleges menekülés egyetlen lehetõségét - a sebességed - csak azért, hogy lelõj egyetlen vadászgépet, amit aztán lehet meg sem kapsz, ha senki más nem látja.

A német pilótáknak a nyugati fronton ki volt adva - és a magyarok is így repültek itthon - hogy elsõdleges célpont a bombázó, ha bombázót nem tudnak támadni, akkor lépjenek le amilyen gyorsan csak tudnak. Valóságban sosem tudod mennyi és milyen gép repül ellened (na ja, az "azonos évjárat" csak a játékban biztos), azokat észreveszed-e, és ha jobban belegondolsz, guncamot csak azoktól kérhették el, akik hazajutottak...

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Van offline kampány angol és német oldalon is, csak nem dinamikus.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
A Thunder Jet is kijön idén állítólag,az is ígéretesnek látszik.

Willenbrock
Az "azonnal átülök egy másik gépbe és megbosszulom a lelövésem" c. részt remélem elfelejtik,az offline kampányt hiányolni fogom.Folytatásként meg remélem maradnak a 2. vil. háborúnál mert jó lenne az emilen kívül késõbb G-vel is repkedni,utána ráérnek Koreázni-ami amúgy szintén várandós téma lenne.

én meg arra, hogy, ha a guncamokat nézzük, nem igen látunk hasonló mozgásokat mint amiket mi csinálunk😊 vajon továbbra is ilyen õrlült fordulózások maradnak, vagy képtelenek leszünk megcsinálni ezeket.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Ez inkább egy cop ban elképzelhetö ha lgy .áll!tják be. Qpcióként tudom elképzelni maximum. Nem hiszem hogy elterjedne a használata.A kérdés ink.bb az a számomra hogy milyen keretbenfog a multi megvalósulni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Az nem kötekedés, ha hibát találsz. 😊 Soha nem voltam tökéletes és nem is akarok az lenni. Bátran szólj, ha valami nem stimmel.

Javítottam, thx. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Sanyo, nem szeretnék kötekedni, de nekem innen valami hiányzik: "Az Il-2-ben van néhány kevésbé népszerû, szerény képességû típus, mint például az I-16, a B-239, stb. Mit tartogat a CoD azoknak, akik a lassú, ronda és gyenge teljesítményû repülõgépeket?"

Sanyo
Közép-Afrikát átírtam, mert "Med"-ként emlegetik, az pedig a Földközi-tenger (Észak-Afrika). Remélem más is így látja. 😊

www.pcpilot.hu

A spit sérülésének leírása nagyon jól hangzik... de ez a "lelõnek oszt átülök másik ai gépbe azonnal"... ez rémisztõ! 😄 Remélem legnehezebb beállításon ilyen nem lesz...

www.smart-bus.hu

Sanyo
A pár elírást és hülyén fogalmazást folyamatosan javítom. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
<#worship><#eljen>

Sanyo
DummyBoy
Én mindentõl félek aminek a nevében benne van az hogy Elite ...

Sajnos a nagy öreg akkora név, hogy sokszor bukta az összehasonlítás 😞

Sanyo
Na már csak egy oldalka... 😊

www.pcpilot.hu

mijki
szerintem is 😄

DonZorro
Ez OdaB@szós lesz...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

mijki
Off:

nem tudom titeket, mennyire érdekel az univerzum, ma találtam rá erre a játékra, valamikor 2011 vagy 2012-ben fog kijönni.

"Az Infinity egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMO játék. A régi Elite alapján egy olyan galaxist hoznak létre, amely több milliárd bolygót tartalmaz. Twitch alapú irányítás, töltögetés nélküli játék, leszállás a bolygókra, harc, kereskedelem, politika egyben! Mindez szintek és unalmas szerepjátékos szabályok nélkül, lenyûgözõ grafikával, valós fizikával, az aktív hozzájárulók és a játékosok bevonásával."

link

On:

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
OF.
Urak.

Február vége felé eladom a gtx460 ast. 2hónapos,3év garancia -2 hónap az Aqua-ban .ASUS a márkája,1 giga memóriás. Kerek 42 ezresért megválok tõle 61 volt decemberben a nejemtõl kaptam😊.Csak azért írom ide,mert hátha érdekel valakit.

PhantomAss
én kb két éve win7 alatt játszom a 4.09-cel, modokkal semmi probléma

GOOBY, pls

VO101Tom
Az standard RAF festés. A Délkelet-Ázsiában szolgáló gépeken is fent van, átvéve a felségjel színeit (kép). Egyszerû nemzeti jelzés, mint pl a magyar trikolor, vagy a német svasztika. Az Union Flag messzirõl hasonlíthat a német keresztre, ezért nem azt festették föl.

www.pumaszallas.hu

hahaha, akar az is lehetett, es beesett a fak koze bekavadaszat kozben 😊

szekelyland
Rendben, kösz a wikit....

De attól még lehetett francia pilóta..... 😛

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ott a vannak a wikin bal oldalt a RAF jelzesek, ott megtalalod a piros-feher-kek trikolort Fin flash neven, ami a fuggeleges vezersik jelzeset jelenti.

szekelyland
A függõleges vezérsíkot is nézd meg
Vmeik angliába menekült hõs francia pilóta lehetett....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Köszönöm a segítséget.

Marad a 4.10 verza csupaszon!A Win7 nem szeretí "modokat",ezt irják más fórumokon is de még 4.09-el sem mennek a "modok" nálam.SasModAkt 2.3-2.5-nél exét kell cserélni és rögtön fagyok betöltés után.Stab 6.3-al gond nélkül indul tehát "modolás" itt véget ér részemrõl.
Azt is irják valamit beleszartak a 4.10-be ettõl szinte egy mod sem indul 4.10 óta,elégé tépik a szájukat ezért hogy minden újra kell irní szinte és már nem fognak vele szarakodní hisz itt a CoD.
Francia felsegjelzes? Hol? Ezek RAF jelzesek.

szekelyland
A francia felségjelzés alapján én inkább arra gondolok hogy nem tudta elég gyorsan elrejteni a fák alá a gépet....

Zpogi
Rájöttem a megoldásra<#heureka>
A földi személyzet betolta a fák alá a gépeket álcázás céljából. Ám ekkor a németek alacsony támadást hajtottak végre a repterük ellen. Ez a hõs ángélus pilóta pedig bepattant a gépébe,de nem tudott már felszállni mert egy mesza lekapta a szárnyát ami a robbanástól hátrébb repült.<#zavart1>

Sanyo
<#vigyor2>

www.pcpilot.hu

szekelyland

Még egy érdekes kényszerleszállás.....

Zpogi
Néhány új kép a CoD-ról.
LINK

szekelyland
Én kisgyerekkkoromban álmodta ilyent hogy áramlik be a víz...
de sajnos utána reggel mindig ágynemût kellett cserélni,,,<#idiota>

PhantomAss
én sem vágom mi ez a %, de gondolom mivel ez egy program, ez egy egyszerû fícsör hogy tud adni egy %-ot a végén
sztem erre nem kell nagy hangsúlyt fektetni

ja, egyébként azt álmodtam hogy ezzel a gémmel játszok, és a me110-em találatot kapott és vízre szállt
hát a grafika eszméletlen szép volt, ahogy a víz tört be a fülkébe
szóval bejött 😄
<#pias><#banplz>

GOOBY, pls

Her Laca
ha a komplex motorvezérlés (complex engine management) aktív, akkor az "I" gomb lenyomására a légcsavar elindul, de gyorsan le is áll

Ja és vége az I betûnek😊))) Végre. Ez az Il2 számomra leglehangolóbb része.

Her Laca
Na hála az égnek😊 Úgy tûnik végre egy reális kis légi hirig készült.
Ha jól értelmezem az oldalkormány használata fontos lesz .

Vogel
Én ezeket a százalékos sérülés adatokat nem vágom. Ha nekem jönnek autóval meg lehet mondani hány százalékosra sérültem? 😊
Ez hogy nem hallani a spitet nem újdonság, kiváncsi volnék mire alapoz.

acidrain
Köszönjük.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."