IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"De eltalálhatja a szárnyfõtartót, ezért leszakad a szárny vagy akár a lõszertartó rakaszba csapódva a teljes gépet is felrobbanthatja."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ennek egy "dogfight" szerveren nem sok értelme lenne ... De mondjuk pl. egy coop missizónál, mikor az elsõ 1 óra eltelik azzal hogy az ember elrepül a célig (bombázóval mondjuk), aztán fél perc alatt leszedik a vadászok, ott bizony van létjogosultsága, ugyanis csak "átül" egy másik bombázóba, és folytatja ...
Vagy egy másik vadászba.
"Ha lelõttek, akkor átveszem a saját kísérõm gépének irányítását ..."
Ez a lehetõség nagyon megdobná a coop szervereket 😊.
Il-2-vel nem multizam, de ROF-ban az eleinte pont ez volt a fõ gond. csak Coop lehetett repülni, nincs respawn, nincs átszállás. Ha lelõttek, akkor meg kellett várni a küldetés végét. Nem gyõztük mókolni a küldiket.
Most már van fasza Respawn rendszer, de bombázni mág mindig nem az igazi ... elindulsz a pálya egyik végébõl, EGYEDÜLI bombázóként, vadászfedezet nélkül ... talán eljutsz a feléig ... 3 kóbor vadász szétszed ... indulhatsz megint az elejétõl ... megint fél óra tökölés ... nem véletlen hogy alig van coop szerver, vagy küldetésalapú szerver.
Képzeld el ezt ezzel az átülõs - beleülõs dologgal megfûszerezve: Meg lehetne oldani komoly légicsatákat pár emberrel is, ha az AI jó lesz, akkor fõleg. Talán nem lesz szükség 30-50 emberre egy jó coop küldetéshez.
Nem csak dogfight lesz, nem kell összevárni a cimborákat a küldetés alapú szervereken, stb ...
Az más kérdés, hogy egy dogfight szerveren nem sok létjogosultsága lenne a dolognak, de én irgalmatlan lehetõséget látok benne!
Pl: Adott egy küldetés, x oldalról elindul pár bombázó + a vadászfedezet. Y oldalon meg ott vannak a védõk. egy ilyen küldetést ezzel a módszerrel nagyon egyszerûen meg lehet oldani public szerveren is, nem csak szervezett repülés keretein belül, stb ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Online tuti ki lesz kapcsolva, különben mi értelme lenne? Akire rálõnek az egybõl átmenne egy biztonságosabb gépbe..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Ellenben ez a hiányzó diamikus kampány ez sajnálatos nagyon 😞
www.pumaszallas.hu
Reno Air Race 2007
Reno Air Race 2008
Reno Air Race 2009
www.pcpilot.hu
Ha úgy lenne megoldva, hogy akit lelõnek és meghal, az leghamarabb másnap repülhetne csak, nem rögtön visszaülve a gépbe, már akkor is másfajta stílussal talákozhatnánk a szervereken.
A német pilótáknak a nyugati fronton ki volt adva - és a magyarok is így repültek itthon - hogy elsõdleges célpont a bombázó, ha bombázót nem tudnak támadni, akkor lépjenek le amilyen gyorsan csak tudnak. Valóságban sosem tudod mennyi és milyen gép repül ellened (na ja, az "azonos évjárat" csak a játékban biztos), azokat észreveszed-e, és ha jobban belegondolsz, guncamot csak azoktól kérhették el, akik hazajutottak...
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Javítottam, thx. 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Sajnos a nagy öreg akkora név, hogy sokszor bukta az összehasonlítás 😞
nem tudom titeket, mennyire érdekel az univerzum, ma találtam rá erre a játékra, valamikor 2011 vagy 2012-ben fog kijönni.
"Az Infinity egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMO játék. A régi Elite alapján egy olyan galaxist hoznak létre, amely több milliárd bolygót tartalmaz. Twitch alapú irányítás, töltögetés nélküli játék, leszállás a bolygókra, harc, kereskedelem, politika egyben! Mindez szintek és unalmas szerepjátékos szabályok nélkül, lenyûgözõ grafikával, valós fizikával, az aktív hozzájárulók és a játékosok bevonásával."
link
On:
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Urak.
Február vége felé eladom a gtx460 ast. 2hónapos,3év garancia -2 hónap az Aqua-ban .ASUS a márkája,1 giga memóriás. Kerek 42 ezresért megválok tõle 61 volt decemberben a nejemtõl kaptam😊.Csak azért írom ide,mert hátha érdekel valakit.
www.pumaszallas.hu
De attól még lehetett francia pilóta..... 😛
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Vmeik angliába menekült hõs francia pilóta lehetett....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Marad a 4.10 verza csupaszon!A Win7 nem szeretí "modokat",ezt irják más fórumokon is de még 4.09-el sem mennek a "modok" nálam.SasModAkt 2.3-2.5-nél exét kell cserélni és rögtön fagyok betöltés után.Stab 6.3-al gond nélkül indul tehát "modolás" itt véget ér részemrõl.
Azt is irják valamit beleszartak a 4.10-be ettõl szinte egy mod sem indul 4.10 óta,elégé tépik a szájukat ezért hogy minden újra kell irní szinte és már nem fognak vele szarakodní hisz itt a CoD.
A földi személyzet betolta a fák alá a gépeket álcázás céljából. Ám ekkor a németek alacsony támadást hajtottak végre a repterük ellen. Ez a hõs ángélus pilóta pedig bepattant a gépébe,de nem tudott már felszállni mert egy mesza lekapta a szárnyát ami a robbanástól hátrébb repült.<#zavart1>#zavart1>
Még egy érdekes kényszerleszállás.....
de sajnos utána reggel mindig ágynemût kellett cserélni,,,<#idiota>#idiota>
sztem erre nem kell nagy hangsúlyt fektetni
ja, egyébként azt álmodtam hogy ezzel a gémmel játszok, és a me110-em találatot kapott és vízre szállt
hát a grafika eszméletlen szép volt, ahogy a víz tört be a fülkébe
szóval bejött 😄
<#pias>#pias><#banplz>#banplz>
GOOBY, pls
Ja és vége az I betûnek😊))) Végre. Ez az Il2 számomra leglehangolóbb része.
Ha jól értelmezem az oldalkormány használata fontos lesz .
Ez hogy nem hallani a spitet nem újdonság, kiváncsi volnék mire alapoz.