IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Megjelenés: 2011.04.06. <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#help>#help><#phone>#phone><#nemtudom>#nemtudom><#csodalk>#csodalk><#email>#email><#gunyos1>#gunyos1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
8000 kb. Na majd írok a fejleményekrõl.
A domborzatot mellédobták póverpointban 😞
Sajnos 200MB, de én a core_data.sfs-re tippelnék ...
x:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\
Itt ...
Ha nem túl nagy kérés feldobnád valahová?
Bár tuti nem fog menni ... meg kell várni míg az sfs file-okat rájönnek hogyan lehet kiscsomagolni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dummy: Egyelõre keresem a nyelvi fájlokat.
www.pcpilot.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Si vis pacem, para bellum.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hajrá Sanyo a bloggal! Rendszeres olvasója vagyok.
www.pcpilot.hu
marad a dobozos..legalább addigra letesztelitek
kérünk majd részletes konfig és felbontás adatokat pls
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Si vis pacem, para bellum.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
A nagy amerikai hadsereg 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Giga a kártya Giga biost tettem rá.
www.smart-bus.hu
Konfig:
Amd X2 550@ X4 B50 3,1 GHz
ASUS 6950@6950 + shaderek (De úgy néz ki ennyi is elég 😊 )
4GB DDR3
Beállítások:
Catalyst alapon, 11.4 preview
Játék: 1680x1050 - ócsenyháj (Legnagyobb ...) AA = 4X
Víz felett jobb a teljesítmény mint föld felett, de az elõzõ kártyával is itt teszteltem, azzal 20-30 FPS-t kaptam mid-low beállítások mellett AA nélkül ...
Majd kipróbálom késõbb föld felett is ... meg kiváncsi vagyok mit hoz a peccs ... Mondjuk úgy néz ki sikerült kikapcsolnom az epifiltert is 😊
Bár majd kiderül ha megjön a peccs ...
@Laca Mester: Én is csak a shadereket unlockoltam, egyelõre elég az is ... Az origi 6970 nagyobb órajelekkel és feszültségekkel üzemel ... Ha azt a bios-t flasheled bele akkor menni fog 5970-ként, de akkor azt is fogja írni asszem 😊
www.smart-bus.hu