IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A lényeg, hogy a CCC-bõl csak akkor kényszeríts bármit is, ha a játék beállításaival gond van. Ha minden ok, akkor mindig adott játék beállításait használd, a CCC meg legyen default.
Amelyik játékhoz meg kell a buhera CCC-bõl ( il2 ), annak csinálj profilt.
www.smart-bus.hu
Ugye feltettük a 70 es biost.
De az órajelek maradtak amik voltak, ez azt jelenti,hogy a 70 es is 800 on megy és csak a shaderek száma a több? Vagy fel kell húzni az órajelet is?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ArmA szarik a driveres beállításokra... tán csak az ssaa-t veszik figyelembe, de ebben sem vagyok biztos.
www.smart-bus.hu
Viszont az Armát nem hatotta meg😊))
www.smart-bus.hu
Remélhetõleg jön a javítás is hozzá.
www.smart-bus.hu
Ezek szerint egy csúcs VGA kell hozzá,na meg majd kiderül milyen proci.
Mellesleg revidiálom az álláspontom.
Jók ezek a 6950 es kártyák ,fõleg ,hogy három ,négy katt és 70 es lesz.
Eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam,de az szembe tünt,hogy az NV4X élsimilye mintha simább lenne. Mondjuk ez meg bírja a 8X ost is.
remélem holnap meglesz nekem is. A patch-rõl van új hír?
www.smart-bus.hu
beszéljéééé mááá Dummy!!!<#alien>#alien>
www.smart-bus.hu
No meg a beállításokat.
Jól szuperál a dolog?
www.smart-bus.hu
Bácsika megy az utcán és hirtelen rájön a szükség.
Bemegy egy 5 emeletes bérházba és a házmesterrel egyezkedik, hogy hadd használja már a WC-t. Mire a házmester:
-Jaj bácsi kérem én szívesen megengedném, de tudja nincs az egész házban egyetlen wc se.
Bácsi hitetlenkedik, hogy -az meg hogy lehet, hogy egy 5 emeletes házba egyetlen wc sincs???
-Hát tudja kérem az úgy van, hogy az 1.-õn bõlcsöde mûködik, õk pelenkába intézik, a 2.-kon óvoda, õk bilibe intézik, a 3.-kon zsidók vannak, õk a sz*rból is pénzt csinálnak, a 4.-en kommunisták vannak, õk egymásra kenik, én meg az 5.-en lakom és sz*rok az egészre!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Csak tesztelni kell még, szóval egy hét múlva nyilatkozom 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Isten áldja a pogányokat!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Autóversenyzõk
A Béna.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
gyerek beül a Stukába, felhõn keresztül emelkedik, bepárásodik az ablak, és mit lát...? :
klikk
Ahelyett, hogy az epilepszia szûrõvel foglalkoztak volna 😊
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na ja manapság már teljesen másról szól a motorsport mint régen,meg kurva drága lett,az egész.
Régebben láttam egy magyar dok.filmet a régi rallysokról,ha érdekel elõásom.
A Béna.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Engem egy "szaros" A7-s ladával vittek... hát kapaszkodtam becsülettel! 😄 Mondjuk azt hozzá kell tenni, jobb egybõl mindig sokkal félelmetesebb... néha idõd sincs infarktust kapni! 😄
Nem tettem még le arról a vágyamról, hogy juniorban elindulok valami "szutyokkal"... csak az a k pénz...
www.smart-bus.hu
A Béna.
www.smart-bus.hu