IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak aktiválja a shadereket. Teljes értékû akkor lesz, ha az órajeleket is a 6970 szintjére húzod.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ilyet még nem csináltam. Aztat hogy kell?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csinálj neki profilt...

A lényeg, hogy a CCC-bõl csak akkor kényszeríts bármit is, ha a játék beállításaival gond van. Ha minden ok, akkor mindig adott játék beállításait használd, a CCC meg legyen default.

Amelyik játékhoz meg kell a buhera CCC-bõl ( il2 ), annak csinálj profilt.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Különben valamit nem értek.
Ugye feltettük a 70 es biost.
De az órajelek maradtak amik voltak, ez azt jelenti,hogy a 70 es is 800 on megy és csak a shaderek száma a több? Vagy fel kell húzni az órajelet is?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ezt hogy érted? Mindig állítsam át ha Rof ozni akarok?

Na várj! RoF alatt a gyári élsimítást használd, ne a CCC-bõl vezéreld! Ugyan ez ArmA alatt is!

ArmA szarik a driveres beállításokra... tán csak az ssaa-t veszik figyelembe, de ebben sem vagyok biztos.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Rof alatt is szembe tûnt.
Viszont az Armát nem hatotta meg😊))

Más az élsimítási eljárás, de elvileg az amd féle a szebb. Lehet il-2 opengl motorja alatt más a helyzet.

www.smart-bus.hu

Her Laca
De az a min8 árulkodó még mindig.
Remélhetõleg jön a javítás is hozzá.

Asszem ma jön... Sanyo írt is róla, az oldalán megtalálod. Ide is linkelte, de megint szét offoltuk az egész topikot, így nem találom! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Pont ilyen az enyém is csak gyári négymagos.
Ezek szerint egy csúcs VGA kell hozzá,na meg majd kiderül milyen proci.
Mellesleg revidiálom az álláspontom.
Jók ezek a 6950 es kártyák ,fõleg ,hogy három ,négy katt és 70 es lesz.
Eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam,de az szembe tünt,hogy az NV4X élsimilye mintha simább lenne. Mondjuk ez meg bírja a 8X ost is.

asztatat...<#szomoru1><#szomoru1>
remélem holnap meglesz nekem is. A patch-rõl van új hír?

<#shakehead>Pedig már aszt hittem...

Az új vga...

www.smart-bus.hu

<#falbav><#falbav><#falbav>
beszéljéééé mááá Dummy!!!<#alien>

Négymagosított amd, 4 gb ram, plusz a 6950@6970

www.smart-bus.hu

Most mi ez ez????kijött a patch és ennyit javított, vagy NASA gépet raktál össze.(vagy tengeren amúgy is jó..)

Her Laca
Írj egy konfigot ha kérhetném.
No meg a beállításokat.
Jól szuperál a dolog?

Ez már az új vga-val? 😊

www.smart-bus.hu

Gyerekek most hallottam egy viccet meg kell hogy osszam veletek! 😊)

Bácsika megy az utcán és hirtelen rájön a szükség.

Bemegy egy 5 emeletes bérházba és a házmesterrel egyezkedik, hogy hadd használja már a WC-t. Mire a házmester:

-Jaj bácsi kérem én szívesen megengedném, de tudja nincs az egész házban egyetlen wc se.

Bácsi hitetlenkedik, hogy -az meg hogy lehet, hogy egy 5 emeletes házba egyetlen wc sincs???

-Hát tudja kérem az úgy van, hogy az 1.-õn bõlcsöde mûködik, õk pelenkába intézik, a 2.-kon óvoda, õk bilibe intézik, a 3.-kon zsidók vannak, õk a sz*rból is pénzt csinálnak, a 4.-en kommunisták vannak, õk egymásra kenik, én meg az 5.-en lakom és sz*rok az egészre!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Holnap este 7-kor élesedik a steamen. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Szavak nélkül: 1680x1050 - ócseny háj - 4xAA

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ha minden igaz,holnap 😊
mijki
HOLNAP 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

gyerekek kurva jol néz ki ez a játék.. mikor jelenik meg magyarországon? pont most kell nekem is nõsülni, asszony tuti nem megy bele hogy én ilyenekre költsek most 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Her Laca
Sikerült😊 Örülök.

DummyBoy
Mégegyszer gratula ... Asszem nekem is 😊

Csak tesztelni kell még, szóval egy hét múlva nyilatkozom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TG Gida
Ez volt az igazi rali:Group B

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
Valóban! Kössz a kiigazítást!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#eljen><#eljen> Köszönöm!

www.smart-bus.hu

Sajna az ftp serverünk döglõdik de szerencsére valaki feldobta youtubra:
Autóversenyzõk

A Béna.

Ha már rally (-szerûség) meg röhögés...

dobrai brazilok

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Tyrrell

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Lada

Sírvaröhögõõõõõõõõõõõõõõõõõs!!!

A Béna.

Vagy az ffb-vel... hogy nõjön köröm a pöcsükre...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Vicceskednek ezek az 1C-s srácok 😊

gyerek beül a Stukába, felhõn keresztül emelkedik, bepárásodik az ablak, és mit lát...? :

klikk

Ahelyett, hogy az epilepszia szûrõvel foglalkoztak volna 😊

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Pilóta nélkül is tudnának versenyezni,csak tiltják a szabályok.<#szomoru1>

Isten áldja a pogányokat!

Na akkor én még a csattogós falepkét cibáltam magam után! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát igen, azok voltak a nagy idõk. Ez már (mint említettem) lófasz és esti fény, nem autóverseny. Ha jól emlékszem gyerekkorom környékén (vagy talán már késõbb) valami 6 kerekû jármûvel is próbálkoztak. Talán a Lotus de ez (sem) biztos 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja-ja... én akkor szerettem, amikor még a Mansellék kocsikáztak... azok még versenyek voltak!

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én néha-néha belenézek de már régen nem szeretem az F1-et. Számomra ez már nem autósport, inkább elektronikai hadviselés. Az egészrõl ez a nyomoronc börni mekkmester tehet. Ha rajtam múlna az összes elektronikát kidobnám, csak kéziváltó, stb. Lassan ott tartunk, hogy pilóta nem is kell ezekbe a szarokba.

Ha nem nagy nyûg... jöhet! 😊

www.smart-bus.hu

Mert csak 3 autó hajt jó helyen:BMW Mercedes és a Lada!
Na ja manapság már teljesen másról szól a motorsport mint régen,meg kurva drága lett,az egész.
Régebben láttam egy magyar dok.filmet a régi rallysokról,ha érdekel elõásom.

A Béna.

Ismerem! 😊 <#eljen>

www.smart-bus.hu

Vagy végigment padlón, vagy fejre állt! Hatalmas alakja volt a ralinak! Van egy videó, ahol valami poén futamon fejre áll, majd visszabillen neki az autó lendületbõl, és már nyomja is a gázt!! 😄 Vagy el sem engedte.. 😄

www.smart-bus.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én meg a terepralit tisztelem, de a "rendes" rali közelebb áll a szívemhez.

Engem egy "szaros" A7-s ladával vittek... hát kapaszkodtam becsülettel! 😄 Mondjuk azt hozzá kell tenni, jobb egybõl mindig sokkal félelmetesebb... néha idõd sincs infarktust kapni! 😄

Nem tettem még le arról a vágyamról, hogy juniorban elindulok valami "szutyokkal"... csak az a k pénz...

www.smart-bus.hu

Meg azért ne feledjük ez a Mcrae gyerek iszonyatosan érezte a gépet és mellé be is merte vállalni a dolgokat!

A Béna.

Használd egészséggel!! 😊

www.smart-bus.hu

Ilyet fogok épp szerezni, majd beírom mennyibe került a ptkg meg stb, aki készítette a képeket állítólag kipróbált 4 félét:
kép1kép2 állítólag nagyon megéri az árát! (kb ~20 lehet postával)