IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Bizony, normál CEM fölött azóta sem mertem próbálkozni 😊, a Hurri motorja 2-3 másodperc alatt tönkremegy.

www.pcpilot.hu

Papa01
Biztos? 😊 Amikor a bankot felhívom, nekem mindig többet mond jó néhány forinttal.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Addig szépen jönnek javítások,nem leszünk idegesek,ráérünk😊
Talán jobb is,mert ha nem menne folyamatosan visítanék,mint a húsvéti malac.

Viszont amit Sanyó mondott a motor vezérlésrõl az nagyon tetszik.
Azért úgy repülni ,harcolni,hogy figyelned kell mindenre borzasztóan nehéz lesz. Na itt már képbe jönnek egy hotas elõnyei bõven.
De nem is lesz olyan ihaj csuhaj dogolás ,pörgés ,forgás.
Már ha haza is akar érni az ember.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Lehet én is megvárom a "dobozost". Fõleg, hogy vga karit kellene újítanom de erre végképp nincs pénzem a jelen helyzetben. Szóval marad a jóöreg 4870 1GB.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

1 hetet? B@sszák meg... azért is kivárom... nem kell letöltõs... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja hívtak az 576 ból. KB egy hetet késik a dolog aszt mondják.
Csak le kell tölteni elõbb utóbb.
Most már tuti az UBI keze van a dologban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Úgy regeltem, de gondolom Hungária mint EU izé szerepel.
Viszont ezzel http://hu.fakenamegenerator.com/ sikerült 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Akkor már mégsem akkora biznic.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
úgy regizz hogy "rest of the world"
nekem így dollárban adta ki az összeget

GOOBY, pls

LeonSilver
Ezt néztem én is, de ha regisztrálok átvált a stex ojróra.

PhantomAss
hát ja, lehet én is letöltöm délután..de azért még körbenézek 😊

GOOBY, pls

Sanyo
Tom most rakott a számlámra pénzt, mindjárt veszem meg neki ajiba steamen. 😊 Drága persze, de aki ugyanúgy nem tud várni mint én... <#integet2>

www.pcpilot.hu

PhantomAss
azt asszem pont elfogadják
mákod van 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Nekem dombornyomott,mastercard,cibes. A RETEK SE TUDJA😞 Sose vettem semmit a netrõl.

PhantomAss
bázz hát ezt tényleg nem hiszem el...9e ft-ért le lehetne tölteni de nem fogadnak el amexet 😊
gyerekek...

GOOBY, pls

Sanyo
Én a xe.com-on szoktam nézni, annál mindig egy kicsivel több szokott lenni amit levonnak, de nagyjából stimmel.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
csak ahogy nézem ott csak visát fogadnak el 😞 nekem meg amexem van
de várjatok, egy kérdés:
innen ugyanúgy le kell tölteni csak a játékot? mi van ha már van egy létezõ steam fiókom? nem fog bekeverni?

GOOBY, pls

De..😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Az internetes vásárlás tudtommal középárfolyamon történik, ugyanúgy mint a kártyás ... nem?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Úgy tudom, a bankok eladási áron váltják az összeget, ami drágább.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Dede, válaszd a zöldhasúakat és hajrá. Az 1C fórumon azt írták, hogy két email jön, az egyikben van a serial.

www.pcpilot.hu

Her Laca

DummyBoy
Nos, amitt emlegetik viccesen a SoW-nak - "Stay Over Water"-nek, ugyanis a víz felett nem nagyon van vele gond ... viszont amint jönnek az enemy gépek, beakad a játék, majd vissza normálba ...

Víz felett normális beállításokkal jól játszható a móka ...

Kell neki egy vagon peccs, de jó lesz ez ... Ma van párom szülinapja, szóval ma nem hiszem, de most be akarom lõni a joy-t (Orosz verzióval ez érdekes lesz ...) és kipróbálni, egy kis bombervadászat meg ilyenek 😊

PhantomAss
sajnos nem így van 😊
a steamen 1 euro=1 dollár
miver te euróbában vagy, neked 45euróért adják ami ~12000ft

GOOBY, pls

Her Laca
Nem😊 De most nézem a dollár 200 alatt van,188kb.
Aszongya hogy $44.99 amit linkeltél,na az 8458 hufnágel ha jól számolom.
Javítsatok ki ha nem így lenne😊 Rátekintek.

Sanyo
Do 215 mellett liftezve az Emillel szintén nincs, vagy alig van akadás. Kicsit lövöldöztem felé, erre az lövészek bepánikoltak és elkezdtek locsolni. Egyetlen találatot sem kaptam. 😊 A Dornier pilóta nem kezdett el ficánkolni a géppel és a masina mögött nincs légcsavarszél sem. Pedig mintha rémlene, hogy beígérték ezt is.

Dover környékére érve már idõnként beakad, sok a település a sziklafal mentén.

Videó is lesz, csak elõbb ki kell kapcsolni az ikonokat...

www.pcpilot.hu

Amíg nem jön a tapasz, addig szerintem felesleges a gépigényrõl beszélni. Látod milyen anomáliák vannak... :S

www.smart-bus.hu

Sanyo
Dombornyomott bankkártya vagy paypal, soha nem vettél még ott semmit?

www.pcpilot.hu

Ettõl félek én is, pedig itt eszem a kefét a melóhelyen, hogy már inkább ezzel játszanék...
Remélem azért holnap már elérhetõ lesz valahol.

más: egy C2D [email protected] GHz, 4Gb Ram, HD4890 vajon full HD-ban közepes felbontásban mennyire fogja vinni? ha összejönne, 20-30FPS azzal már nagyon boldog lennék 😊

Nem lesz ebbõl a hétvégére játék...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
azt még elfelejtettem hozzátenni: b*zi steam, 1€=1$
majd 14e ft így

GOOBY, pls

PhantomAss
lehet felidegesítem magam és hazaérek letöltöm steamrõl
a franc vár ezekre mire kihozzák
én is kiványcsi vagyok mit bír az új konfigon

GOOBY, pls

DonZorro
A CD-GALAXIS-nál lesz úgyis leghamarabb... <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Remélem nincsen igazad,és csak a szokásos szarakodás...habár óriás spermiumok ezek, kitelik tõlük.

Her Laca
Az 576 raktárába. Le is vették a megjelenést ,de csak azért nehogy félreértések legyenek. Ezt mondta. De mi az ,hogy nem érkezik be? Kérdem én.
Mi a retek történhet? Vagy ez a UBI mûve.? Meglehet úgy vannak vele a fanatikusok vegyék csak meg jó drágán,az elsõ körben a steamen.
Sõt tuti ez az igazság.

Még mindig nem jött ki a patch?! Na...apa kezdõdik..
Mellesleg CD galaxistól is, meg az 576-nál is megrendeltem...aki a gyorsabb az nyer..

A nagykerbe, vagy az 576-hoz?

www.smart-bus.hu

szekelyland
mennyi izgalom egy vacak játékért......

Csak vicceltem, ne lõjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Na nem érkezett meg a raktárba😞 Talán holnap.

Elõbb utóbb csak megoldják...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megoldják és jó lesz az😊

DummyBoy
Van egy Steam áruház ... Ott lehet elvileg ... Én mondjuk eddig mindent külsõs helyen vettem meg (d2d - yuplay), kaptam kódot, azt bepötyögtem és kész ...

DummyBoy
Mert a 4 magon 1-et is alig használ a game 😞 Már az qrva nagy táp lenne ha több magon futna a dolog ...

Her Laca
Steam en hogy kell vásárolni?

Mindegy? Miért? 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Roppant mindegy szvsz ...

Ne viccelj, gyári hûtõvel, minden macera nélkül menne az 3,5GHz-n... rengeteget számítana... ezen az órajelen ki sem hajtja rendesen azt 460-t... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Csinálok még egy szárazföldit, akkor lett kevés a hely a fraps felvételhez és nagyon darált a vinyó. Videózás nélkül nagyjából megvolt a 25FPS.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Alapon van, öreg vagyok már a tuningoláshoz. 😉

www.pcpilot.hu

Her Laca
Lehet egyelõre a csatorna felett lesz a hirig😊
A száraz földnél azért röcög.