IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
gyerekek...
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
de várjatok, egy kérdés:
innen ugyanúgy le kell tölteni csak a játékot? mi van ha már van egy létezõ steam fiókom? nem fog bekeverni?
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Víz felett normális beállításokkal jól játszható a móka ...
Kell neki egy vagon peccs, de jó lesz ez ... Ma van párom szülinapja, szóval ma nem hiszem, de most be akarom lõni a joy-t (Orosz verzióval ez érdekes lesz ...) és kipróbálni, egy kis bombervadászat meg ilyenek 😊
a steamen 1 euro=1 dollár
miver te euróbában vagy, neked 45euróért adják ami ~12000ft
GOOBY, pls
Aszongya hogy $44.99 amit linkeltél,na az 8458 hufnágel ha jól számolom.
Javítsatok ki ha nem így lenne😊 Rátekintek.
Dover környékére érve már idõnként beakad, sok a település a sziklafal mentén.
Videó is lesz, csak elõbb ki kell kapcsolni az ikonokat...
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Remélem azért holnap már elérhetõ lesz valahol.
más: egy C2D [email protected] GHz, 4Gb Ram, HD4890 vajon full HD-ban közepes felbontásban mennyire fogja vinni? ha összejönne, 20-30FPS azzal már nagyon boldog lennék 😊
www.smart-bus.hu
a franc vár ezekre mire kihozzák
én is kiványcsi vagyok mit bír az új konfigon
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Mi a retek történhet? Vagy ez a UBI mûve.? Meglehet úgy vannak vele a fanatikusok vegyék csak meg jó drágán,az elsõ körben a steamen.
Sõt tuti ez az igazság.
Mellesleg CD galaxistól is, meg az 576-nál is megrendeltem...aki a gyorsabb az nyer..
www.smart-bus.hu
Csak vicceltem, ne lõjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
A száraz földnél azért röcög.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Ha sz SFS extractor menne, már tuti meglenne ... Pont szabin vagyok úgyis 😊 Szóval tuti hétfõn derül ki 😊
M-el kapcsold ki a tükröt (úgyis bugos ...) F10-el meg a clickable cockpitet, ez mind a kettõ ad FPS-t 😊
www.pcpilot.hu
Sajna az Il-2-es SFS Extractor nem bír a fileokkal ...
Alapból azokat a fileokat használja, aminek a végén ott az _ru ... (pl: mission-ök)
Az lenne jó ha kiderülne, hogy ez hova van beledrótozva 😊
Esetleg egy Launcher.exe-t még küldhetsz vagy nemtom ... szvsz amint tudjuk majd csomagolni az sfs fileokat, megoldódik ez a gond 😊