IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nekem dombornyomott,mastercard,cibes. A RETEK SE TUDJA😞 Sose vettem semmit a netrõl.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
bázz hát ezt tényleg nem hiszem el...9e ft-ért le lehetne tölteni de nem fogadnak el amexet 😊
gyerekek...

GOOBY, pls

Sanyo
Én a xe.com-on szoktam nézni, annál mindig egy kicsivel több szokott lenni amit levonnak, de nagyjából stimmel.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
csak ahogy nézem ott csak visát fogadnak el 😞 nekem meg amexem van
de várjatok, egy kérdés:
innen ugyanúgy le kell tölteni csak a játékot? mi van ha már van egy létezõ steam fiókom? nem fog bekeverni?

GOOBY, pls

De..😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Az internetes vásárlás tudtommal középárfolyamon történik, ugyanúgy mint a kártyás ... nem?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Úgy tudom, a bankok eladási áron váltják az összeget, ami drágább.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Dede, válaszd a zöldhasúakat és hajrá. Az 1C fórumon azt írták, hogy két email jön, az egyikben van a serial.

www.pcpilot.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Nos, amitt emlegetik viccesen a SoW-nak - "Stay Over Water"-nek, ugyanis a víz felett nem nagyon van vele gond ... viszont amint jönnek az enemy gépek, beakad a játék, majd vissza normálba ...

Víz felett normális beállításokkal jól játszható a móka ...

Kell neki egy vagon peccs, de jó lesz ez ... Ma van párom szülinapja, szóval ma nem hiszem, de most be akarom lõni a joy-t (Orosz verzióval ez érdekes lesz ...) és kipróbálni, egy kis bombervadászat meg ilyenek 😊

PhantomAss
sajnos nem így van 😊
a steamen 1 euro=1 dollár
miver te euróbában vagy, neked 45euróért adják ami ~12000ft

GOOBY, pls

Her Laca
Nem😊 De most nézem a dollár 200 alatt van,188kb.
Aszongya hogy $44.99 amit linkeltél,na az 8458 hufnágel ha jól számolom.
Javítsatok ki ha nem így lenne😊 Rátekintek.

Sanyo
Do 215 mellett liftezve az Emillel szintén nincs, vagy alig van akadás. Kicsit lövöldöztem felé, erre az lövészek bepánikoltak és elkezdtek locsolni. Egyetlen találatot sem kaptam. 😊 A Dornier pilóta nem kezdett el ficánkolni a géppel és a masina mögött nincs légcsavarszél sem. Pedig mintha rémlene, hogy beígérték ezt is.

Dover környékére érve már idõnként beakad, sok a település a sziklafal mentén.

Videó is lesz, csak elõbb ki kell kapcsolni az ikonokat...

www.pcpilot.hu

Amíg nem jön a tapasz, addig szerintem felesleges a gépigényrõl beszélni. Látod milyen anomáliák vannak... :S

www.smart-bus.hu

Sanyo
Dombornyomott bankkártya vagy paypal, soha nem vettél még ott semmit?

www.pcpilot.hu

Ettõl félek én is, pedig itt eszem a kefét a melóhelyen, hogy már inkább ezzel játszanék...
Remélem azért holnap már elérhetõ lesz valahol.

más: egy C2D [email protected] GHz, 4Gb Ram, HD4890 vajon full HD-ban közepes felbontásban mennyire fogja vinni? ha összejönne, 20-30FPS azzal már nagyon boldog lennék 😊

Nem lesz ebbõl a hétvégére játék...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
azt még elfelejtettem hozzátenni: b*zi steam, 1€=1$
majd 14e ft így

GOOBY, pls

PhantomAss
lehet felidegesítem magam és hazaérek letöltöm steamrõl
a franc vár ezekre mire kihozzák
én is kiványcsi vagyok mit bír az új konfigon

GOOBY, pls

DonZorro
A CD-GALAXIS-nál lesz úgyis leghamarabb... <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Remélem nincsen igazad,és csak a szokásos szarakodás...habár óriás spermiumok ezek, kitelik tõlük.

Her Laca
Az 576 raktárába. Le is vették a megjelenést ,de csak azért nehogy félreértések legyenek. Ezt mondta. De mi az ,hogy nem érkezik be? Kérdem én.
Mi a retek történhet? Vagy ez a UBI mûve.? Meglehet úgy vannak vele a fanatikusok vegyék csak meg jó drágán,az elsõ körben a steamen.
Sõt tuti ez az igazság.

Még mindig nem jött ki a patch?! Na...apa kezdõdik..
Mellesleg CD galaxistól is, meg az 576-nál is megrendeltem...aki a gyorsabb az nyer..

A nagykerbe, vagy az 576-hoz?

www.smart-bus.hu

szekelyland
mennyi izgalom egy vacak játékért......

Csak vicceltem, ne lõjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Na nem érkezett meg a raktárba😞 Talán holnap.

Elõbb utóbb csak megoldják...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megoldják és jó lesz az😊

DummyBoy
Van egy Steam áruház ... Ott lehet elvileg ... Én mondjuk eddig mindent külsõs helyen vettem meg (d2d - yuplay), kaptam kódot, azt bepötyögtem és kész ...

DummyBoy
Mert a 4 magon 1-et is alig használ a game 😞 Már az qrva nagy táp lenne ha több magon futna a dolog ...

Her Laca
Steam en hogy kell vásárolni?

Mindegy? Miért? 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Roppant mindegy szvsz ...

Ne viccelj, gyári hûtõvel, minden macera nélkül menne az 3,5GHz-n... rengeteget számítana... ezen az órajelen ki sem hajtja rendesen azt 460-t... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Csinálok még egy szárazföldit, akkor lett kevés a hely a fraps felvételhez és nagyon darált a vinyó. Videózás nélkül nagyjából megvolt a 25FPS.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Alapon van, öreg vagyok már a tuningoláshoz. 😉

www.pcpilot.hu

Her Laca
Lehet egyelõre a csatorna felett lesz a hirig😊
A száraz földnél azért röcög.

Alapon van az 1055T? Húzd meg egy kicsit, sokat segítene...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Most egy messzer - Dornier köteléket csinálok, utána minden graf maxra és jöhet a képregény!

www.pcpilot.hu

Her Laca
Gyönyörû😊<#eljen>

DummyBoy
Én is ebben bízom ... Türelemmel leszek, nem veszem meg a másikat ...

Ha sz SFS extractor menne, már tuti meglenne ... Pont szabin vagyok úgyis 😊 Szóval tuti hétfõn derül ki 😊

Sanyo
Azóta már rájöttem, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
JA, pár trükk 😊

M-el kapcsold ki a tükröt (úgyis bugos ...) F10-el meg a clickable cockpitet, ez mind a kettõ ad FPS-t 😊

Sanyo
Egy file to file compare lenne érdekes, de csak rájön valaki akinek megvan mind a kettõ.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Köszi, ez sem az ... ezek bitre egyeznek mind ... Remélem gyorsan kiderül majd 😊

Sanyo
Elsõ tesztvideóm.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ment a launcher.exe

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Igen, azzal bohóckodom most is ...

Sajna az Il-2-es SFS Extractor nem bír a fileokkal ...

Alapból azokat a fileokat használja, aminek a végén ott az _ru ... (pl: mission-ök)

Az lenne jó ha kiderülne, hogy ez hova van beledrótozva 😊

Esetleg egy Launcher.exe-t még küldhetsz vagy nemtom ... szvsz amint tudjuk majd csomagolni az sfs fileokat, megoldódik ez a gond 😊

Sanyo
A conf.ini-t nézted már?

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Köszönöm, nem jó ...

Mindegy, teszteljed inkább, esetleg ha rájössz, hogy hol van beállítva a nyelv, akkor majd visszatérünk rá 😊