IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Talán jobb is,mert ha nem menne folyamatosan visítanék,mint a húsvéti malac.
Viszont amit Sanyó mondott a motor vezérlésrõl az nagyon tetszik.
Azért úgy repülni ,harcolni,hogy figyelned kell mindenre borzasztóan nehéz lesz. Na itt már képbe jönnek egy hotas elõnyei bõven.
De nem is lesz olyan ihaj csuhaj dogolás ,pörgés ,forgás.
Már ha haza is akar érni az ember.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Csak le kell tölteni elõbb utóbb.
Most már tuti az UBI keze van a dologban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont ezzel http://hu.fakenamegenerator.com/ sikerült 😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
gyerekek...
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
de várjatok, egy kérdés:
innen ugyanúgy le kell tölteni csak a játékot? mi van ha már van egy létezõ steam fiókom? nem fog bekeverni?
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Víz felett normális beállításokkal jól játszható a móka ...
Kell neki egy vagon peccs, de jó lesz ez ... Ma van párom szülinapja, szóval ma nem hiszem, de most be akarom lõni a joy-t (Orosz verzióval ez érdekes lesz ...) és kipróbálni, egy kis bombervadászat meg ilyenek 😊
a steamen 1 euro=1 dollár
miver te euróbában vagy, neked 45euróért adják ami ~12000ft
GOOBY, pls
Aszongya hogy $44.99 amit linkeltél,na az 8458 hufnágel ha jól számolom.
Javítsatok ki ha nem így lenne😊 Rátekintek.
Dover környékére érve már idõnként beakad, sok a település a sziklafal mentén.
Videó is lesz, csak elõbb ki kell kapcsolni az ikonokat...
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Remélem azért holnap már elérhetõ lesz valahol.
más: egy C2D [email protected] GHz, 4Gb Ram, HD4890 vajon full HD-ban közepes felbontásban mennyire fogja vinni? ha összejönne, 20-30FPS azzal már nagyon boldog lennék 😊
www.smart-bus.hu
a franc vár ezekre mire kihozzák
én is kiványcsi vagyok mit bír az új konfigon
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Mi a retek történhet? Vagy ez a UBI mûve.? Meglehet úgy vannak vele a fanatikusok vegyék csak meg jó drágán,az elsõ körben a steamen.
Sõt tuti ez az igazság.
Mellesleg CD galaxistól is, meg az 576-nál is megrendeltem...aki a gyorsabb az nyer..
www.smart-bus.hu
Csak vicceltem, ne lõjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu