IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@XP és a CoD: Win7 alatt is lehet ugyanezt reprodukálni, csak vissza kell állítani DX9-re a renderert és kész ... pl: a látóhatár széle után eltünik minden és egy körben föld van ésatöbbi ... A CoD alapvetõen DX10-es, emiatt vannak grafikau bugok XP alatt.
@Willenbrock: szerintem érdemes win7-re váltani mindenféleképp. Ami visszatartó tényezõ lehet az pár olyan dolog, ami csak XP alatt mûködik (MSFFB2 pl ...)
32bites win7 alatt még lehet gameportba életet lehelni, 64 bitesnél már nem ...
64 bites win akkor kellhet, ha több memória van a gépben mint 4GB (És ide beletartozik minden ... nekem 64 bites van, nincs vele gondom (Mármint olyan, ami a 64 bitre vezethetõ vissza ...)
@f24sg: Az elsõ peccs óta kikapcsolható, de nem igazán hozott olyan lényegi változást, mint ahogy vártuk ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ahogy Leon mester is pedzegette... drakula vagy valami ilyesmi! 😄
Remélem 1-2 éven belül én is belekezdhetek a kis Bozsik programomba! 😄
www.smart-bus.hu
Windows 7-bõl melyik verziót ajánlott beszerezni?Hallottam hogy van olyan verzió amin váltogatható a 32 vagy 64 bites beállítás.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szépen lassan fejlesztgetnem kell, mert ha minden jólmegy, nyár végére 2 lábú wingmenem is lesz, és akkor bizony egy idõre vége a számítógépes kiadásoknak ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ehhez a játékhoz egyelõre semmit nem szabad igazítani... nehogy emiatt vegyél 8GB ramot, amikor még a 4-nek is csak a töredékét használja...
Tegyél fel egy everestet, monitorozd, aztán fakadj sírva! 😄
www.smart-bus.hu
sok gépet egyszerre még nem néztem, majd tesztelem azt is
GOOBY, pls
A Shadow az on/off, bekapcsolva nagyon jól néz ki, de úgy veszem észre, hogy sokat eszik ... fõleg épületek és erdõk mellett. (Minden épületnek, fának külön árnyéka van ...)
A gépedben mennyi memória van?
Sajnos ahogy nézem a bombázókkal még mindíg nem kerek valami, sokkal több erõforrást zabálnak, mint más gép ... tenger felett 6vs6 dogfight az szépen megy, de 6vs6 bomber már akad ...
Vannak trükkök, folyamatosan jönnek az ötletek a neten, Aero kikapcs, meg ilyenek ... Nálam ez mindig alap ... most leszedtem ezt a GameBooster nevû programot próbaképpen, ugyanis a Fusion-t elbaszta az AMD ... (Legalábbis nekem nem volt hajlandó visszaindítani a folyamatokat...) de még utána kell néznem ...
Ami viszont feltûnt, hogy 6-700MB memet megeszik ... ha van szabad, akkor 1,1GB-ot is simán ... gyanús nekem, hogy elértem a 4GB-os határt ... Sajna vidéken szar a helyzet, de jövõ hétre lehet berendelek 8GB memóriát (És akkor lesz 4GB DDR3-am eladó 😊 ) és lepróbálom úgy is ...
Akinek több mint 4GB memje van, az megnézhetné mennyit eszik ez a dög ...
high-very high -on nálam is akad azért, fõleg itt London felett
a shadow esetleg még lehet medium-on, bár nálam sokat nem számított
GOOBY, pls
Nekem így nem fut 😞
Bár én HIGH-on és Very HIGH-on próbáltam, de ma bohóckodok vele megint .. lehet a visual effects és a Land shading ennyit jelent? Nekem amitõl látványosan javult minden, az a shadow volt ...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
Ez valami SG bug vagy fícsör, már sokan belefutottak 😄
video
1920x1080
nagyon szépen megy, szinte nincs is akadás
GOOBY, pls
sikerült!
és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az elsõ 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívûl minden okés
COD alatt viszont van a jobboldalt olyan pipa lehetõség, hogy invert. Ha fordítva mûködik, akkor pipáld be.
www.pumaszallas.hu
Meg a shadow off nekem sokat segít 😊
www.smart-bus.hu
Ott van helyette az inspector 😊
Mellesleg szépen fut a CoD ,de a stutterek qrvára idegesítõek ...
Jó lesz ez, de ezt oldják meg szélsebesen!
meg ez is jó 😊 :
Most ON 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
egy saitek cyborg és nem tudom lehet hogy az a baja (bár eddig nem volt) hogy neincs kalibrálva, és nem is tudom hogy kell, úgyhogy ha ebben tudtok segíteni akkor azt is megköszönném!!
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról