IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Köszi Urak! 😊

@XP és a CoD: Win7 alatt is lehet ugyanezt reprodukálni, csak vissza kell állítani DX9-re a renderert és kész ... pl: a látóhatár széle után eltünik minden és egy körben föld van ésatöbbi ... A CoD alapvetõen DX10-es, emiatt vannak grafikau bugok XP alatt.

@Willenbrock: szerintem érdemes win7-re váltani mindenféleképp. Ami visszatartó tényezõ lehet az pár olyan dolog, ami csak XP alatt mûködik (MSFFB2 pl ...)
32bites win7 alatt még lehet gameportba életet lehelni, 64 bitesnél már nem ...
64 bites win akkor kellhet, ha több memória van a gépben mint 4GB (És ide beletartozik minden ... nekem 64 bites van, nincs vele gondom (Mármint olyan, ami a 64 bitre vezethetõ vissza ...)

@f24sg: Az elsõ peccs óta kikapcsolható, de nem igazán hozott olyan lényegi változást, mint ahogy vártuk ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Willenbrock
Kösz,akkor ilyet telepítek.

Urak! w7 64 bit! Fõleg azoknak, akiknek a vram, és rendszer memória meghaladja együttesen a 4GB-t!

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Hát igen sajnos pl. a felhõk helyén sokszor csak fekete ablakok vannak.Mostanában akarom az oprendszert lecserélni ezért is.

Neked XP-n mûködik? Nekem nem, tele van grafikai problémával.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ja, hogy elõre menekülsz! 😄 Így más...

Ahogy Leon mester is pedzegette... drakula vagy valami ilyesmi! 😄

Remélem 1-2 éven belül én is belekezdhetek a kis Bozsik programomba! 😄

www.smart-bus.hu

f24sg
a lényeg, én azt nem tudtam, hogy ezt a fos-szûrõt az utolsó pillanatokban kényszerítették bele...
Willenbrock
A Windows 7 alatt futtatva gyorsul a játék? (xp-n használtam eddig)
Windows 7-bõl melyik verziót ajánlott beszerezni?Hallottam hogy van olyan verzió amin váltogatható a 32 vagy 64 bites beállítás.

f24sg
én kezdek mérges lenni az uborkára, nagyon.
link1
link2
link3
LeonSilver
Naaaaaaaaa. Drakula! Vagy valami hasonló 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nemnem 😊 a 8GB más miatt is kell 😊 És amúgy is tervben volt ...

Szépen lassan fejlesztgetnem kell, mert ha minden jólmegy, nyár végére 2 lábú wingmenem is lesz, és akkor bizony egy idõre vége a számítógépes kiadásoknak ...

LeonSilver
Ismered nem? Tudod, hogy amit a fejébe vesz azt úgyis megcsinálja. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez szerintem autós gémhez marhaság, de röpcsizéshez qrvára elfogadnám 😊

Dummy! Most õszintén... mit szenvedtek vele? Én is nagyon vártam, de nem vagyok hajlandó kínlódni... szépen várom a tapaszokat, és amint élvezhetõ minõségûre foltozzák, elõveszem...

Ehhez a játékhoz egyelõre semmit nem szabad igazítani... nehogy emiatt vegyél 8GB ramot, amikor még a 4-nek is csak a töredékét használja...

Tegyél fel egy everestet, monitorozd, aztán fakadj sírva! 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
nálam 2x2gb ddr3 1333ram van
sok gépet egyszerre még nem néztem, majd tesztelem azt is

GOOBY, pls

Vogel
Hát nekem 4 Gb-ból jó ha 800 megát eszik.

DummyBoy
Na ezt majd letesztelem még este ...
A Shadow az on/off, bekapcsolva nagyon jól néz ki, de úgy veszem észre, hogy sokat eszik ... fõleg épületek és erdõk mellett. (Minden épületnek, fának külön árnyéka van ...)

A gépedben mennyi memória van?

Sajnos ahogy nézem a bombázókkal még mindíg nem kerek valami, sokkal több erõforrást zabálnak, mint más gép ... tenger felett 6vs6 dogfight az szépen megy, de 6vs6 bomber már akad ...

Vannak trükkök, folyamatosan jönnek az ötletek a neten, Aero kikapcs, meg ilyenek ... Nálam ez mindig alap ... most leszedtem ezt a GameBooster nevû programot próbaképpen, ugyanis a Fusion-t elbaszta az AMD ... (Legalábbis nekem nem volt hajlandó visszaindítani a folyamatokat...) de még utána kell néznem ...

Ami viszont feltûnt, hogy 6-700MB memet megeszik ... ha van szabad, akkor 1,1GB-ot is simán ... gyanús nekem, hogy elértem a 4GB-os határt ... Sajna vidéken szar a helyzet, de jövõ hétre lehet berendelek 8GB memóriát (És akkor lesz 4GB DDR3-am eladó 😊 ) és lepróbálom úgy is ...

Akinek több mint 4GB memje van, az megnézhetné mennyit eszik ez a dög ...

PhantomAss
gtx 560ti 1gb
high-very high -on nálam is akad azért, fõleg itt London felett
a shadow esetleg még lehet medium-on, bár nálam sokat nem számított

GOOBY, pls

DummyBoy
Hmmm ... Milyen VGA? És mennyi memória?

Nekem így nem fut 😞

Bár én HIGH-on és Very HIGH-on próbáltam, de ma bohóckodok vele megint .. lehet a visual effects és a Land shading ennyit jelent? Nekem amitõl látványosan javult minden, az a shadow volt ...

DonZorro
Aham. Akkor be is szaladok érte... 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A hétfõ a csomagküldésre értendõ, ha beballag az ember akkor odaadják már ma is

DonZorro
Bocs, de csak hétfõn vehetõ át... :'(

DonZorro

Ha rámész a videó beszúrásra, alapból ezt a hidrogénezett hajú fiatalembert adja be. Töröld ki ami ott van, és utána mehet amit be akarsz szúrni... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ismét egy áldozat! 😄 😄
Ez valami SG bug vagy fícsör, már sokan belefutottak 😄

PhantomAss
mi ez vaze? bocs vmi nem mûködik ...

GOOBY, pls

PhantomAss

GOOBY, pls

PhantomAss
illetve lehet így egyszerûbb..

GOOBY, pls

PhantomAss
minden high-very high, kivéve buildings amount/density, visual effect=medium
video
1920x1080
nagyon szépen megy, szinte nincs is akadás

GOOBY, pls

Zpogi
Menet közben rájöttem,mert ahogy visszahúztam a flapset visszaállt,tehát ez is fékszárnyként mûködik.

Zpogi
Itt miért lóg mindkét csûrõ?

DummyBoy
Na ezt a minden okés részt meséljétek el nekem, hogy csináljátok ... Nekem még mindig szar ott ...

i robot
Nem kell lemenni utcaszintre Tomahawk-ot szimulálni és nem lesz gond! <#zavart1>

fecska
köszi!
sikerült!
és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az elsõ 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívûl minden okés

VO101Tom
XP alatt a vezérlõpultban, W7 alatt Eszközök és nyomtatók alatt megkeresed a joyt, majd a beállításoknál bekalibrálod. Adja magát, nemtod elrontani. Ott mindig klikkelsz a továbbra, és csinálod azt, amit kiír. Mozgatod egyik tengelyt, másikat, nyomkodod a gombokat, aztán ki is próbálhatod.

COD alatt viszont van a jobboldalt olyan pipa lehetõség, hogy invert. Ha fordítva mûködik, akkor pipáld be.

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Na nekem nem megy ilyen szépen 😊 Szóval én asszem hanyagolom London-t 😊

Meg a shadow off nekem sokat segít 😊

Zpogi
A pályaudvaron jól jár az óra...

...de a Bigben-en meg nem 😊

fecska
na most kalibrálni sikerült megnézem, hogy mûködik e

Ha a következõ tapaszban sem orvosolják, akkor parasztlázadunk! 😄

www.smart-bus.hu

fecska
a saitek joynak asszem egyszer bekalibráltam, de most egy darab semmit sem találok, hogy ezt hol lehetne csinálni...

DummyBoy
Sajnos az nHancer a 260-as vagy melyik driverek óta használhatatlan 😞

Ott van helyette az inspector 😊

Mellesleg szépen fut a CoD ,de a stutterek qrvára idegesítõek ...

Jó lesz ez, de ezt oldják meg szélsebesen!

Zpogi
London felett.

Hát most egy kis OFF(hogy legyen egy kis jókedv ne csak a feje fõljön mindenkinek a Cod és a videokártyák miatt )😄 :

meg ez is jó 😊 :

Most ON 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

fecska
cod
egy saitek cyborg és nem tudom lehet hogy az a baja (bár eddig nem volt) hogy neincs kalibrálva, és nem is tudom hogy kell, úgyhogy ha ebben tudtok segíteni akkor azt is megköszönném!!

VO101Tom
Hát, így látatlanba elég esélytelen, hogy jót tippelünk. Apropo, ez most il2, vagy COD? Windows alatt a klaibrálásnál mûködik?

www.pumaszallas.hu

fecska
légyszíves ha tud valaki segíteni segítsen!!

Ja, közben olvastam a választ is.

A 4 proci használatot ígérik a pénteki(szombati) foltban?

Nem megy.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nesu
<#eljen>
<#taps>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]