IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hosszú távon lehet nem lesz jó, de inkább kérdezz utána a prohardver fórumokon, nem akarok hülyeséget mondani
akkor a proci ezek szerint sikerült 😊 ezeket kb 4.5-ig fel lehet húzni simán, de a 4ghz bõven elég mindenre...
GOOBY, pls
Gyors mint a veszedelem amúgy 4 Ghz en.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
azt ugye tudod hogy sandy alá 1.5v-os kell? (általában 1333-as)
GOOBY, pls
Eszem megáll 😊 Mindegy, legalább mûkszik ... és szépen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Van egy Athlon II X4 630 as procim,4 giga 800 as DDR II es ramom ,egy Asus M2N sli delux lapban hûtõvel,egy 550 es táppal.
Ha valakit érdekel ,szóljon, ocsóért megszámolom.
az elõbb nyomtam egy kn 20 perces dogot a csatorna felett 6hurri vs 6me, cme+heat on, a motort teljesen jól lehet kezelni, még a kétkezes dologgal együtt is (hurrival is és messzerrel is)
london max grafon felejtõs, de mediumon több ai géppel is játszható
GOOBY, pls
Mindent kipróbáltam ... de nem tudom átkapcsolnia Fuel Cock-ot .. SEHOGY ...
Valakinek van hasonló baja?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Kíváncsian várunk... 😉
www.smart-bus.hu
bios/uefi:
nálam asrock van, de gondolom nálad is hasonló (egérrel mûködik, grafikus felület)
oc tweaker menü->cpu ratio=enabled
majd a listából alatta kiválasztod a szorzót (alapból 33, nálam 40-en van, x10=4000mhz-n megy a proci
ennyi
semmi mást nem kell állítani
kilépés elõtt mented a beállítást
remélem nálad is hasomló...
GOOBY, pls
Kérhetnék valakitõl egy új maddox.dll-t? 😊
Elnézést kérek, de ez az angolosítás mûködik jelenleg csak 😞
Hajrá Laca mester - kiváncsi vagyok mit tud jelenleg a 2500k 😊
Megvan az I5 2500K. Meg a játék is😊
Most telepítek és meglássuk mit hoz ki a játékból a kombóm.
Phantomas.
Mit kell csinálni a proci húzásához,ilyen biost még nem is láttam
Ez egy Asus P8P67
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elfut nálam high-on is, de médiumon élvezhetõ nálam az FPS.
Gépem: Dual 2 Core 2.66GHz, nVidia GT240, 2GBxKingson DDR3 1333Mhz RAM
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Milyen gép kell a WOT-hez !?(remélem nem Paks kell neki mint a CODhoz 😄)
Viszont azt furcsállom,hogy nagyon sok ember röhög rajtam mert nem igényeltem munkanélküli segélyt,meg be sem jelentkeztem a munkaügyibe,és ugye hülye vagyok mert nem kell az ingyenpénz...
Tényleg itt tartanak már az emberek?
A Béna.
Pár napja írtam problémámról, hogy a játék indítása után, feljön egy üzenet, hogy elõször a .NET Framework 4-et kell feltelepíteni. Amit természetesen már sokadjára meg is tettem. Újra feltelepítettem a játékot, újratelepítettem a .NET 4-et. stb... Letöltöttem máshonnan is a játékot, mert ugye azt montátok biztos a tört játék a hibás. Napok óta ezzel szenvedek de nembírok rájönni mi baja.
az utóbbi egy-két hónapban nagyon soxor összeomlik böngészés közben, nem jegyzi meg a jelszavakat, stb
ehh nemtom mi legyen helyette
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Kikapcsolom lemegy 8%ra a CPU használta , megnéztem il2vel ott meg volt 25%, elindítom a firefoxot erre egybõl 100%on van !😛
Én is szeretem a rókát ,de ekkora hátnem tudom bug ez vagy mi !?😄
Próbáldd ki kikapcsolt firefoxxal! Én is ezt a böngészõt használom és szeretem, de néha logikátlanul sok vasat visz el.
Si vis pacem, para bellum.
lehet ráférne egy kis karbantartás az oprendszerre
bár ez sokmindentõl függ,milyen procid van, mi megy a háttérben, stb
de alapól ha csak ez a pár dolog megy a háttérben akkor vmi nem jó sztem
GOOBY, pls
Egy két kérdésem volna , normális dolog ha a CPU-használat 100%-on van!?(néha kicsit lejjebb kúszik ),(nincs elindítva játék , csak a firefox ,msn,xfire,utorrent)
Meg érdekes hogy a lapozófájl használata meg bestagnál 610MB-re ez is normális!?😮
"A sorozat történetében most elõször akár német gépekkel is harcba szállhatsz"
ez gyönyörû 😄
van 4 giga ramom egy C2D 8400@3000Mhz és egy 4870 toxicom ami erõsebb mint a 4890 és fasza nagyon
De nem a joy-ra értettem, hanem erre: " és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az elsõ 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívûl minden okés ... "
azon belül a speciális mellett a tulajdonságok ott a beállítások fül, és kalibrálás, utána elmondja hogy merre hogy mozgatsd meg nyomkodd
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.smart-bus.hu