IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az Intel meg a másik fele!! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Nesu
Nem megy !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ez a patch megy a warezzal? Próbálta már vki?

Nesu
Jogos !
Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek
A cég egy és ugyan az ,szóval ami mellé az telibe !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

nHancer... tán tavasszal volt utoljára frissítve? 😊 GTX460-hoz szerintem még most sem használható, bár jó ideje nem próbáltam. 😊

Az az igazság, hogy én jobban szeretem a gyári dolgokat... egyszer próbáltam ki az ATT-t, de rájöttem, hogy nekem semmi szükségem nincs rá! 😄 Elvoltam a CCC-vel... fõleg, hogy a havi frissítések miatt elõbb utóbb a kis gondok sorban megoldódtak.

GTX460-hoz még mindig csak januári driver van... RoF alatt (full hd-ben) éles, gyors fordulók alkalmával szépen kapom a mikró lagot... :S

www.smart-bus.hu

Nem tudok ilyenrõl. Az NV jó ideig jobban állt mint az ATI, és volt pénz dögivel. Csak ezt a pénzt ahelyett, hogy fejlesztésre szánták volna, ment belõle a csibészkedés. ( fejlesztõk pénzelése, pisiksz móka, átnevezések ) Az AMD elõre tervezett, és most megvan az eredménye. A fejlettebb gyártás technológia miatt olcsóbban tud gyártani, így minden kategóriában jobb ár/érték arányú vga-t tud felmutatni.

Az egyedüli versenyzõk a GTX460 és az 560... de ezekre is van válasza az AMD-nek. Ez a moddolható 6950 meg odaver mindennek.

Én nem vagyok egyik pártján sem, felváltva veszem õket, hogy személyesen tapasztalhassam meg a fórumokban olvasottakat. Biztos szerencsém is van, de nekem egyikkel sem volt jelentõs nyûgöm egyik játékban sem. A csibészségeket észrevettem mondjuk ArmA alatt, de hátrányt nem szenvedtem sehol. ( egyedül a 48xx szérián hiányzó SSAA az ami zavaró volt, de teljesítményben jobb is, hogy nem volt )

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nnna megjött a mél, hogy megerõsítem-e az elõrendelésemet az 576-ban 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nesu
Persze ,nem lebeszélni akarok senkit az ATI -ról .Én nVidia párti vagyok .
Én a világ legnagyobb boldogságáért sem váltok ATI -ra .

Her Laca
Na ne csináljunk ebbõl hitvitát)
Ez az 50 es 70 essé téve bitang jó. Ezért a pénzért ûber bitang jó.
Kb a 570 es szintjén van minimum 20 al olcsóbban. Ezt nézhetjük jobbról balról,ez tény.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
A drivert nem kell bántani 😊 Csak lehetõséget kell adni az embereknek hogy felhasználják a bennük lévõ lehetõségeket 😊 (nVidia Inspector - nHancer)

Az életben fel nem tennék buhera drivert vga-hoz! 😊)

www.smart-bus.hu

Nesu
Ez lehet ,hogy így van ,de nem az ATI -t büntették valami ilyesmiért ?

DummyBoy
Sajnos az nVidia vs Ati párharcot ezen a szinten a 6950 nyeri. (Fõképp az átalakíthatóság miatt ...)

Ugyanúgy mint anno a 2 magos unlockolható Phenomok ...

Ennél jobb nVidia az 580-as van csak, de az már teljesen más árkategória ...

Én is nVidia párti vagyok, de ez a kari meglepõen jól teljesít 😊

@Solt: Az AMD tegye nyílttá a drivereit! Hagy mókolják meg az okos emberek õket, mint az nVidia-kat ... akkor nem lenne gond 😊

fecska
segítsetek!!
Miért nem megy a joxom? olyan hülyén lehet csak beállítani aztán csak egyik irányban lehet csûrni meg lépni, meg csak nyomni lehet és a gáz is fordítva van, de nem tudom seholyse pl a beállításoknál középre rakni

Inkább a leggátlástalanabb! 😉 Mert technikailag picit le van maradva! 😊 Csak ugye szórja szét a pénzt a programozóknak, hogy az õ kártyáikra fejlesszenek... így tud kialakulni kép a bugos ATI-ról...

www.smart-bus.hu

Ezen is probléma mentesen fog menni! 😊 Az IL2 is probléma mentesen megy... Még egy rendes tapasz sem jött ki, de már temeted! 😄

Mellesleg, ha olegék szándékosan nv felé húznak, mert azok pénzelték õket, ahogy ez az nv + orosz programozók párosítása esetén lenni szokott, akkor már csak elvbõl sem fogok NV-t venni hozzá... ha meg ATI-ra nem javítják rendesen, elõbb adom el a játékot... sok dolgot elviselek, de, ha hülyének néznek azt nem. Mindennek van határa...

Megvenném én tõled, de én vissza tudom igényelni az áfát, így nekem csak az új játszik számlára... 😊

www.smart-bus.hu

Nesu
Én értem ,az nVidia még mindig a legjobb kari a Föld kerekén .

Her Laca
Én nem viccelek😊 Mindig ez van. Tudom,hogy jó ez a kártya ,meg is gyõzõdtem róla ,az árát bõven megérte ,csak dicsérni tudom. De ! Azon a retek ,NV-n megint csak probléma mentesebben megy még ez a bughalmaz is😊Érted te ezt?
De ha kell neked ,komolyan átadom ne félj szólni😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ne viccelj... nem lesz itt semmi gond, csak türelem... a következõ pár hónapban ne várj csodát szerintem. Mondjuk az ATI elõbb fog lépni driver optimalizálással mint olegék...

www.smart-bus.hu

Meg az Epilepsy filtert

Szerintem az AA-t mondja, vagy nem?

Zpogi
Dummy kérte,hogy tegyem fel milyen beállításokkal játszok.

Her Laca
Ezmiez?

Her Laca
Jó volt ,már írtam a hirdetést😄
Különben megvárom amíg kijön egy, két hét múlva egy normális javítás.
Aztán meglássuk,de sokat nem várok,mert így még max egy két ezres buktával túl tudok adni rajta.

Köszönöm a tanácsot, de HD6950-lesz... 😊 Még csak nem is moddolom majd, mert akkor tápot kéne cserélnem, ahhoz meg most végképpen nincs "kedvem"... :S

www.smart-bus.hu

Csak húzlak!! 😄

Eddig NV-volt, most ATI jön. Tartom magam a vetésforgóhoz! 😊)

www.smart-bus.hu

Nesu
Nézd meg ,hogy milyen memória órajelen pörög a kari ,mert van több órajellel készült kari .1GHz -töl 4GHz -ig vannak beállítva ,ezzel persze nõ a fogyasztói ár is .

Zpogi
Bocsi,de csak nemrég értem haza 😞

Her Laca
Nocsak?😊)
Most komolyan mondod? Elcsábítottál a sötét oldalra aztán jól kinevetsz😊)))

😄

Nem, én majd GTX 580-t veszek!!!! 😄😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
XD.
Nem akarsz egy HD 6970 é alakított tesztelt 3 év garis kártyát?😊)

Néha olyan vagy mint egy gyerek!!! 😄😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja mágikus 2 hét😊 már el is felejtkeztem róla😊)
Holnap megveszem aztán a hétvégén kicsit tesztelem a bétával. Lehet veszek egy I5 öt alá ,biztos ami ziher,abból baj nem lehet.

VO101Tom
A proci kihasználtság abban sem lesz optimalizálva még, az 1-2 hét. Erre írta hétfõn Luthier, hogy már gyakorlatilag készen van, mûködik, csak épp bugos. A hibakeresésekre kell nekik 2-3 hét.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Péntek
De a bétát meg tagnapra ígérték 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mikorra ígérik a nem betat?

VO101Tom
Ebben a patch-ban a processzor használatot nem is optimalizálták, amire pedig azt írták, hogy az egymaga megduplázza az fps-t...

Most nézem, ez a beta topik az elõbb 22 lapból állt, most meg 12 😊==)
Az admin lecsapott <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Papa01
Értem, köszi.. azért meg kell hagyni, ezek a képek gyönyörûek.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PhantomAss
nem lesz gond sztem, az nem rossz kártya
de még kell egy-két peccs hogy normálisan menjen
(bár a béta peccs tapasztalatait elnézve elég sok ember szív a régebbi radeonokkal-4850-70 es szériával, de ebbõl nem szabad most még következtetéseket levonni mert ez BÉTA)

GOOBY, pls

Papa01
Akkor szerinted ne is vegyem meg? 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Szia Papa!

Hááát ... ennek a játéknak kell a 2GB VRAM ... GTX 275 után a 6950 mint a táltos úgy tekeri ...

Jelenleg VGA szenzitív a cucc, memória kell neki rendesen ... kiváncsi leszek mi lesz, ha a CPU dolgot meg a stutteringet rendbeteszik ...

Papa01
Sziasztok!

A procim elég jó, i7 920 @3,6Ghz, a RAM-om is 6GB. A VGA-m viszont kissé koros mára.. 4890 1GB. Szerintetek, mennyire hátrány ez a CoD-nak?

Köszi a választ! 😊

DummyBoy

Mellesleg ahogy nézem a shadows a ludas ... a 17 average-t ne nézzétek, ez indulás utáni elsõ normális FPS, nem pedig 20 perc játék után ...

Érzésre normálisan megy, úgy néz ki, most meg a felhõk meg a víz lesz a mumus 😊

Procit nem tudom mennyit számíthat, ha egy tetves magot nem használ ki ez a szar ... az i5-i7 széria erõsebb mint a Phenom, de majd akkor fog ez érdekelni, ha mind a 4 magot kihasználja ez a program ...

Kutyaséta után tényleg repülök majd egyet, megnézni mit ad a züsztem 😊

Her Laca
Lehet ám,hogy az az I5 sokat jelent azért😊

MSI Geforce 9500 GT kártyán elfut a játék?

Her Laca
Na jól van ,kezdek megnyugodni😊

Her Laca
Nekem a víz felett wery high on normálisan ment,egy két pici akadás. Szárazföld felett akadozott ,de holnap ki fogom próbálni.
Nem nagyon vettem észre különbséget a teljesítményben High és wery high között.

DummyBoy
Na Freeflight Englnad - Veriháj (Shadow és Grass nélkül) bõven 30-40-50 FPS ...

Nekem viszont gyanús, lehet hogy RAM + SSD vásárlás lesz, ugyanis jó LENNE, de folyamamtosan beakad ... 40-50 FPS majd 10, majd megint 40-50 😞

Her Laca
Még idegelem magam egy két napig és ne félj megpecsételõdik a sorsa😊
Ha a cod ban jobb az NV akkor pont nem érdekel ,hogy ez milyen erõs. Felõlem ez lehet a világ legjobbja is ,de repül.😊

PhantomAss
áááá
aszittem eredeti 😊egyébként nálam is london azért elég szar az elején, a többi elmegy
most dogoltam egy hurrival kb 10percen át, egész tûrhetõen ment a játék

GOOBY, pls