IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek
A cég egy és ugyan az ,szóval ami mellé az telibe !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Az az igazság, hogy én jobban szeretem a gyári dolgokat... egyszer próbáltam ki az ATT-t, de rájöttem, hogy nekem semmi szükségem nincs rá! 😄 Elvoltam a CCC-vel... fõleg, hogy a havi frissítések miatt elõbb utóbb a kis gondok sorban megoldódtak.
GTX460-hoz még mindig csak januári driver van... RoF alatt (full hd-ben) éles, gyors fordulók alkalmával szépen kapom a mikró lagot... :S
www.smart-bus.hu
Az egyedüli versenyzõk a GTX460 és az 560... de ezekre is van válasza az AMD-nek. Ez a moddolható 6950 meg odaver mindennek.
Én nem vagyok egyik pártján sem, felváltva veszem õket, hogy személyesen tapasztalhassam meg a fórumokban olvasottakat. Biztos szerencsém is van, de nekem egyikkel sem volt jelentõs nyûgöm egyik játékban sem. A csibészségeket észrevettem mondjuk ArmA alatt, de hátrányt nem szenvedtem sehol. ( egyedül a 48xx szérián hiányzó SSAA az ami zavaró volt, de teljesítményben jobb is, hogy nem volt )
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én a világ legnagyobb boldogságáért sem váltok ATI -ra .
Ez az 50 es 70 essé téve bitang jó. Ezért a pénzért ûber bitang jó.
Kb a 570 es szintjén van minimum 20 al olcsóbban. Ezt nézhetjük jobbról balról,ez tény.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ugyanúgy mint anno a 2 magos unlockolható Phenomok ...
Ennél jobb nVidia az 580-as van csak, de az már teljesen más árkategória ...
Én is nVidia párti vagyok, de ez a kari meglepõen jól teljesít 😊
@Solt: Az AMD tegye nyílttá a drivereit! Hagy mókolják meg az okos emberek õket, mint az nVidia-kat ... akkor nem lenne gond 😊
Miért nem megy a joxom? olyan hülyén lehet csak beállítani aztán csak egyik irányban lehet csûrni meg lépni, meg csak nyomni lehet és a gáz is fordítva van, de nem tudom seholyse pl a beállításoknál középre rakni
www.smart-bus.hu
Mellesleg, ha olegék szándékosan nv felé húznak, mert azok pénzelték õket, ahogy ez az nv + orosz programozók párosítása esetén lenni szokott, akkor már csak elvbõl sem fogok NV-t venni hozzá... ha meg ATI-ra nem javítják rendesen, elõbb adom el a játékot... sok dolgot elviselek, de, ha hülyének néznek azt nem. Mindennek van határa...
Megvenném én tõled, de én vissza tudom igényelni az áfát, így nekem csak az új játszik számlára... 😊
www.smart-bus.hu
De ha kell neked ,komolyan átadom ne félj szólni😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Különben megvárom amíg kijön egy, két hét múlva egy normális javítás.
Aztán meglássuk,de sokat nem várok,mert így még max egy két ezres buktával túl tudok adni rajta.
www.smart-bus.hu
Eddig NV-volt, most ATI jön. Tartom magam a vetésforgóhoz! 😊)
www.smart-bus.hu
Most komolyan mondod? Elcsábítottál a sötét oldalra aztán jól kinevetsz😊)))
Nem, én majd GTX 580-t veszek!!!! 😄😄
www.smart-bus.hu
Nem akarsz egy HD 6970 é alakított tesztelt 3 év garis kártyát?😊)
www.smart-bus.hu
Holnap megveszem aztán a hétvégén kicsit tesztelem a bétával. Lehet veszek egy I5 öt alá ,biztos ami ziher,abból baj nem lehet.
www.pumaszallas.hu
Most nézem, ez a beta topik az elõbb 22 lapból állt, most meg 12 😊==)
Az admin lecsapott <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
de még kell egy-két peccs hogy normálisan menjen
(bár a béta peccs tapasztalatait elnézve elég sok ember szív a régebbi radeonokkal-4850-70 es szériával, de ebbõl nem szabad most még következtetéseket levonni mert ez BÉTA)
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hááát ... ennek a játéknak kell a 2GB VRAM ... GTX 275 után a 6950 mint a táltos úgy tekeri ...
Jelenleg VGA szenzitív a cucc, memória kell neki rendesen ... kiváncsi leszek mi lesz, ha a CPU dolgot meg a stutteringet rendbeteszik ...
A procim elég jó, i7 920 @3,6Ghz, a RAM-om is 6GB. A VGA-m viszont kissé koros mára.. 4890 1GB. Szerintetek, mennyire hátrány ez a CoD-nak?
Köszi a választ! 😊
Mellesleg ahogy nézem a shadows a ludas ... a 17 average-t ne nézzétek, ez indulás utáni elsõ normális FPS, nem pedig 20 perc játék után ...
Érzésre normálisan megy, úgy néz ki, most meg a felhõk meg a víz lesz a mumus 😊
Procit nem tudom mennyit számíthat, ha egy tetves magot nem használ ki ez a szar ... az i5-i7 széria erõsebb mint a Phenom, de majd akkor fog ez érdekelni, ha mind a 4 magot kihasználja ez a program ...
Kutyaséta után tényleg repülök majd egyet, megnézni mit ad a züsztem 😊
Nem nagyon vettem észre különbséget a teljesítményben High és wery high között.
Nekem viszont gyanús, lehet hogy RAM + SSD vásárlás lesz, ugyanis jó LENNE, de folyamamtosan beakad ... 40-50 FPS majd 10, majd megint 40-50 😞
Ha a cod ban jobb az NV akkor pont nem érdekel ,hogy ez milyen erõs. Felõlem ez lehet a világ legjobbja is ,de repül.😊