IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COD. Többször írta oleg (is), hogy itt az IL-2 rendszerét folytatják, folyamatos ingyenes patchek, mindegyikben egy-két plusz cucc is, és fizetõs, nagyobb addonok, új hadszínterekkel, több géptípussal.
www.pumaszallas.hu
Viszont láttam olyat is, hogy egy Beaufighter kényszerleszállt vízre, és nem süllyedt el azonnal.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha ezek közül egyik sem jó, akkor passz...
Igazából az zavar, hogy a 9500-ast nem láttam a támogatott kártyák listáján.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha lesz jelentkezõ és meg tudunk egyezni eladom. Ha meg nem akkor megtartom de egy fillért sem költök többet rá. Ha csak valami igen fasza gépet ki nem hoznak 😄
Egyébként azt lehet tudni, hogy CoD-ban hogyan lesznek új gépek? Zseton vagy valami?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kicsit zavar, hogy ilyen dolgok mellett olyan szarvashibák vannak, hogy öröm nézni 😞
Meg az FFB hiánya miatt sokat kell még pedálozniuk, hogy a régi fényében csillogjon a csapat a szememben ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De kár ezért idegesíteni magát az embernek.
No meg eladni a szépen össze gyûjtött dolgokat.
Ha lesz olyan aki megveszi ezeket a kütyüket,kiegészítõket én azt mondom meg is érdemli,szerintem nem ebbõl fognak meggazdagodni.
Ha meg igen arra csak annyit tudok mondani,hogy nagy az isten állatkertje😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk én mindig fullon nyitva használom, dog alatt kicsit zárok rajta, nehogy túlhûljön ... de ennyi ... (Bár gyanítom ehhez a részhez te jobban értesz 😊 )
Ki kell mindent tapasztalni ...
Apropó tapasztalás:
Tegnap próbaképpen leteszteltem egy olyan kvikmissönt amiben mindkét oldalon van egy valag vadász és bombázó is ... (Asszem a Calais-os volt ...)
És a pofám leszakadt ... volt kellemes 60-80 FPS-em átlagban, néha több ... olyan 120-akig is elszaladt néha ... Naszóval - valami nem kerek, mert a sima bomberinterceptoros küldi meg beszaggat néha ... Elõször azt hittem a bombázók ... de nem ...
A qrva felhõk ... Lonciban is ez volt 😊 Olvastam, hogy ki kell kapcsolni a felhõket, de nem foglalkoztam vele mert nagyon tetszettek ...
Szóval nézzétek már meg legyetek szivesek, nektek is ennyire zavaróan sokat esznek a felhõk, vagy csak valami placebo dolog amivel bekavartam magamnak?
CEM-mel mitõl kezd el rángatni a Mesza 10-15 perc után? 80C olaj, víz 100-110C, 2400 rpm max. Vízradiátor nem bugos? Mert hiába tekergeti az ember, mindig visszaugrik. Alacsonyan nem csinálja, de magasan indított küldiben már így kezd. Supercharger automata nem? Mint ahogy a mixture is.
Viszont ami nagyon nem szép, a földbe, és vízbe való nagy sebességû becsapódás(különösen a vízben a 2 méteres vízoszlop') egyszerûen ultra gáz,de ezzel tényleg ráérnek.
Az a Te példányod Leon? 😊 Nem is tudtam, hogy ROF:ICE-od van.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
mindenesetre köszönöm!
De röviden, a legfontosabb h stabilan legalább 30FPS-t tudjon, és ne sokat fogyasszon a CPU-ból, az is fontos h mennyire könnyen szerelhetõ ki belõle az IR(infra) szûrõ,mármint ha infra ledekkel akarod megcsinálni(ajánlott) De ahogy LeonSilver is írta a wiimote az jobb mert közel 100FPS értéket tud stabilan tartani.
Egyébként ha freetrekket akarsz építeni akkor inkább wiimote-ot vagy a ps3 kameráját részesítsd elõnyben.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
syndicate multiplayer server <#wow1>#wow1>
www.pumaszallas.hu
Eseménydús volt:
Bukás+ampervadászat
Sérülés nélkül megúszták a srácok.
Kimásztak mielõtt a rendszer visszakapcsolta a trafókat.
A Béna.
Auf ki
A renaultnál meg valamelyik szerelõ igencsak lapíthat,tipikusan az elfelejtettünk egy csavart meghúzni sztori sejlik fel nekem😄
A Béna.
Nincs is jobb a szétégett vezeték köteg javításánál😄
A Béna.
Na ez a multi része kicsit macerás,de remélem nemsokára a lobbyn is megjelenik.
Jó hír xp-vel rendelkezõknek:
A tapasszal dx9 alatt megszûnt a tengeren jelentkezõ randa zöld téglalapos grafikai bug.
Dog map
Full grafika,hibátlan és gyönyörû😊
Nekem 4 -csúnya szóval- "benchmarkom" van:
1: London sightseeing
2: Cross Country mission (felszállás, és repkedés ...)
3: Dogfight Even
4: Bomber intercept
Annyi változtatással, hogy Emillel repülök ...
Ha mind élvezhetõ lenne gond nélkül, az lenne a legjobb ...
Természetesen a 3-as majd minden beállítás mellett szépen fut, de a CEM-et pl: a 2-3-ban szoktam gyakorolni, stb ...
Legtöbb gondom az 1 és 4-el van ... olyan beállításokat keresek, ami mindenhol jó ... mert akkor nem kell annyira tartani a stutter-ektõl 😊
Azért jó a Londonos küldi, mert abban terheli meg legjobban a CoD motorja gépeinket. Ráadásul nagyjából ugyanaz is ...
De tény - hiába akad London felett, ha a csatorna felett nyugodtan lehet dogolni ... ettõl függetlenül ha már hasonlítgatunk, akkor ne a legjobb hanem a legroszab eredményeinket hasonlítsuk össze - nem?
R.I.P. White Europe