IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Hello. Töröld ki a conf.ini-t innen: C:\Users\-név-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\conf.ini (Ez W7 alatt van. XP-n nemtom hova teszi. Indításkor újat épít, patch után pár embernek volt ilyen gondja).
Ha ez nem oldaja meg, akkor nézd meg, hogy a DVD-n rajta lévõ plusz dolgok (directX, .net4.0, dx9 redist) fel van-e téve.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Milyen cucc leledzik az gépezetedben, valamint miféle jóféle oprenncer vaik rajta?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
hali
elsõ körben: win xp-d van? azt nagyon nem szereti, mert dx11-re írták
éltalában dx9 alatt mindenféle hibákat dob...

GOOBY, pls

Trucker39
Üdv Urak!

Kissé bosszús vagyok.
Az ok a következõ: Gondoltam ismét rendes ember leszek és segitek Oleg Megdobsz és csapatán. Így megrendeltem eme ominózus szimulátort. A doboz meg érkezett a mai napon, Steam, regisztráció, install, update rendben lezajlott. Indítanám a szimet, a válasz Launcher leállt, nosza .. egy fekete pont. Gép ujra indítás, helyzet ugyan az. Ha nem ír ki hiba üzenetet honnan tudjam, hogy ugyan mi a fészkesfene a baja?
Van valakinek infoja róla, hogy merre induljak tovább?? Ha nincs, ez is megy a Rise of Flight mellé. Az is egy nagy csalodás volt számomra.
Valami ehhez tartozó FAQ-t összeállithatna majd egy szakértõ, hogy a magam fajta bosszus embereknek, ne kelljen többszáz hsz-t végig böngészni. Kipróbálni, illetve játszani szeretnék ezzel és nem berhelni valamit a gépen.

Köszönettel: Trucker

szakad, szûnik hetente többször. és úgy csinálja, hogy nem megy se le- és feltöltés...
LeonSilver
Me miva?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hogy "alig tudsz valamit".. igy van ez ha beletörölgetek és nem olvasom el utána 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Szerintem ne legyünk annyira naivak, hogy azt gondoljuk, hogy õk haláli pontosan elõre megmondták, hogy mennyi játék fog elfogyni vagy hogy elõre tudták a bugok javitásának költségeit vagy akármit...

a piac felmérés meg kurva drága mulatság és nem mindenki engedheti meg magának.. még a nagyobb cégek se gyakran.. úgy kell jól dönteni, hogy nem talig tudsz valamit 😊

ilyen gigszer több mint valószinû hogy mindenkinél elõjön..

egyébként szerintem párhuzamosan kell fejleszteni a második részt is.. mert ha akkor kezdik el amikor az elsõbõl minden lóvé befolyt, akkor lesz 2-4 év amig nem lesz jövedelem de költség igen

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Igyekszik az ember! 😄

www.smart-bus.hu

megyek veled robbantani én is! milyen figyelmes vagy, hogy ne okozz lelki sérülést 😄
Off: ( az eddigieknél is nagyobb! 😄 )

Van valakinek a UPC-nél ismerõse?

On,

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Félre ne értsd, nem akarom (nem is tehetném 😊 ) megmondani mit tegyél, vagy mit ne.

Ha lottómilliomos lennék, akkor vízhûtött gépem lenne. Egy qrva jó dolog ... Egyedülálló keresõként mikor az volt az egyetlen dolog amire kerestem hogy jól szórakozzak, akkor belefért a gép mellé a víz 😊 Fõleg mivel a gép volt a multimédiacenter (TV is pl 😊 ) a szobámban, és egy 10 négyzetméteres 40 fokos tetõtéri szobában egy szélerõmû mellett nem kényelmes aludni 😊

Sajna ha jót akarsz, az sokba kerül ... nagyon sokba.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
thank youuu 😊

GOOBY, pls

Én bmw kispolák kombót... kerékre állt!! 😄

www.smart-bus.hu

😄 oké 😊 bmw trabi kombót láttam már 😊
Mindent osztályoz, csak a legalacsonyabb értéket veszi alapul! 😊 Olyan ez, mintha egy lada karosszériába teszel egy f1-s motort. A karosszéria lesz a mérvadó nem a motor... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Értem😊 Amúgy is csak egy gondolat volt😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

100 ezer? Egy jó léghûtés meg 15 ezer... inkább zúgjon, és menjen csak 4.5GHz-n! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Laca mester: nem kell neked víz.

Minek? 100 ropikat költenél arra, hogy 4 helyett 6 GHz-en menjen a gép, aztán meg nem is használnád?

Akkor inkább egy I7 vagy dupla annyi mag ... Felesleges a víz - pénzkidobás.

Nekem volt ... az elsõ normális rendszerem még home-made (De minõségi!!! tehát nem én eszkábáltam ...) blokkokból, meg Hydor pumpából állt, egy légkondi radiátorával ... olcsón megúsztam ... aztán jó lenne egy kisebb radiátor - innovatek dupla mindjárt ... aztán jó lenne eldugni a házba - Coolermaster Stacker (A világ LEGJOBB számítógépháza) - de mostmeg hangos - papst ventik 6k/db - zavar a pumpa - Laign DC - deakkormár a VGA-t is hûtse víz ....

És még sokan mások ... majd eladtam az egészet, és az árából vettem egy 3x akkora gépet, fullos léghûtéssel ...

Vízre akkor érdemes költeni, ha érdekel a tuning, hogy mit lehet kihozni a gépbõl ... és nem az átkattintomaszorzótésjólesz tuningra gondolok most ... Egy komolyabb levegõs züsztem ehhez elég!

Jó dolog a víz, ha valakinek van rá pénze akkor jó móka, de normálfelhasználás mellé felesleges ...

jahogy az a vinyót osztályozza 😊 oké. ma is tanultam valamit 😊
Her Laca
Ezt találtam.

Ahogy nézem egy 100 ból megvan az egész gépre.
Mondjuk az mellbevágó:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azt a vinyóra kapta... ilyen rendszer alá már vétek szerintem a kerregõ kütyü... 😊

www.smart-bus.hu

Igen, de horror. Csak a cpu-ra 30-40 körül megoldható, de az egész rendszer nagyon sok. Csak a vga-ra a blokk 20 körül van! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Notehát: nagykör szolúsön:

"Delete the 4 files in the directory

...\il-2 sturmovik cliffs of dover\lowtex\$bob\textures\Terrain\Detail\"

Nem az a lényeg, hogy bizonyítsák milyen driver volt. Ha kikerül egy olyan whql, ami megfõzi a vga-t, nem kell bizonyítani milyen volt a gépeden... ha egy ilyen beta kerül ki, mit mondasz miért fõtt meg?

Lehet õket használni, de érdemes figyelni közben a hõmérsékleteket. Csak erre próbáltam kilyukadni! 😊

www.smart-bus.hu

és 5,9-et kap a winfostól 😄😄
LeonSilver
Igen.

Her Laca
Gondolkodom is rajta😊
Lehet kapni kész rendszereket? Ebbe még nem ástam bele magam.

DummyBoy
Nem hinném, hogy egy elfüstölt VGA esetén nagyon kapkodhatnának milyen drivert használtam hozzá ...

Hozd elém azt az informókust, aki bizonyítani tudja, hogy béta vagy sima driver volt a gépemen, mikor meghalt a vga ...

Mellékesen nem tudom megmondani mikor volt utoljára whql driver a gépemen ... egyszerûen nem figyelem ... (mindegy, hogy AMD vagy Nvidia)

Megnézem a guru3d fórumot havonta - kéthavonta, és ha van valami jó, akkor felrakom.

😊) vízzel a 6 is menne! 😄

@Dummy: Nem félni kell, csak óvatosnak lenni. Ha a beta nyírja ki a vga-t, kiröhögnek, ha a whql, akkor cserélik. Ennyi a különbség! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Bakker😊) Majdnem 6 gia😊)
Tuti vízzel hûti,de ha bele gondolok az meg megéri,hiszen 6 giga az 6 giga.
Egy darabig nem kell proci cserén törni a fejét.

DummyBoy
A lowtext okozza ... mindjárt megkeresem mivel lehet eltüntetni 😊

Ja, akinek nem megy a nomipmaps, annak törölni kell a cache mappát (Valahol ott van a C:\Users\júzernév\Documents\i2codakármi\ mappa környékén ...)

Nem próbáltam, csak olvastam!

@driver: én nem félek a béta driverektõl ... a WHQL csak annit jelent, hogy tejeltek érte a mikroszoftnak ...

Her Laca
Bezony kollega😊 Én nem tudom ,hogy ezeket a hardvereket ,milyen szisztéma alapján készítik,de érezhetõ a különbség egy közel azonos frekin üzemelõ 2fajta proci és a vga együttese között. Már alapból is a sandy gyorsabbá tette a kártyát,pedig volt a két proci között 100 megahercz.
4 gigán már nagyon látványos a különbség,és még nem próbáltam 5 gigán. No de ami késik nem múlik😊

LeonSilver
Nézd meg HungaroJet cuccát itt

😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jut eszembe. Most már nem akarok megszabadulni a 6970 né avanzsált videó kártyámtól.😊 Jó lett ez csak kellett alá az erõ.

Köszi neked is!

Egyébként így van, beta drivert óvatosan kezelni... folyamatosan monitorozni mellette a vga-t, mielõtt kijön belõle az éltetõ füst... 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
nvidia béta driverekkel én vigyáznék, már füstöltek el tõlük kártyák..
én személy szerint csak a hivatalosat ajánlanám

Solt: nálam 4ghz-n megy az i2500k (tudom, nem vagyok Laca, de sztem nála is)

más:
aki próbálta a kegety modokat: nálatok is a földön állva egy sötét folt van a gép körül? rohadt zavaró...melyik mod okozhatja? nálam a nossa és a lowtext van fent

GOOBY, pls

Köszönöm! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kérlek szépen a szorzót felcsaptam 40 re így 4 gigán mûkszik.De semmi fesz emelés ,meg hókusz ,pókusz. Gyors mint a villám😊 Még Tom is nézett ,hogy egy Rar filet mennyi volt kitömöríteni. Én nagyon nem bántam meg,sokat dobott a rendszeren,érezhetõ nagyon. A videó kártya is megtáltosodott tõle ez érezhetõ. A Cod ban fúll maxon london felett 20-50 fps,átlagosan 25kb. De nincs felrakva az a mod vagy mi. Én megvárom a hivatalost, addig izomból lenyomom a cuccot.
A gyári hûtõt nem tettem fel,lévén volt egy Cooler master Hyper TX3 am ,jelen pillanatban 35 fokos a procim vele alapjáraton.

A kérdés jó, de a lényeg nem azon van, hogy én tudok-e neked erre konkrét választ adni, avagy sem. Egy biztos, egy termék piacra dobását megelõzi a piac felmérése. Ha az eladási ár, valamint a gépek eladásából befolyó összeg nem fedezi a költségeiket és a tervezett bevételt, akkor valamit nem jól csináltak. Ezen ez az új ötlet sem fog segíteni... inkább azt a látszatot kelti, hogy le akarnak húzni...

Ha folyamatosan pénzt akarnak látni, akkor vigyék tovább azt, amit eddig is csináltak. Modellezzenek új gépeket, és adják el õket. Ha meg úgy érzik a végére értek, akkor kezdjenek el dolgozni a második részen, ami egy másik korszakot dolgoz fel.

www.smart-bus.hu

Solt.. te mit csinálnál az õ helyükben azért, hogy pénzt teremts ahhoz, hogy továbbfejleszthesd a játékot?

RoF: lófax a seggükbe, inkább maradok offline a stock programmal.(Egyébként rohadt jó...)

CloD: nvidiásoknak ajánlotta valaki a 270.51 béta drivert, állítólag nagyot dob a gyorsaságon London felett is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Rise of Heroes 😊 Vagy Pimp my Flight 😊

Csóró magyarként engem is zavar ez a mindenszartmegkellvennipénzért dolog ... Nem érdekelne, ha ezt nem GÉPENKÉNT kellene megtenni ...

Én szeretem a RoF-ot, jelenleg nincs hasonló szim a piacon, de ez az új modell egy nagy meglepi volt mikor meglépték ...

A gépenként 7 dodó nem zavart annyira (fõleg a folyamatos akciók miatt ... meg csak meg kell nézni mennyibe kerül egy gép FS-hez ... ), a win7-es-duálkór mókát meg úgysem tudjuk meg soha mi okozta ...

Ráadásul nyugaton ez az 1-2 dodó a dolgokért ez nem olyan nagy gond mint itt vadkeleten ...

Viszont ha külföldi szemmel nézitek, az hogy néhanéha dobok 10 dodót egy fejlesztõcsoportnak, akik folyamatosan fejlesztgetik a kedvenc szimulátoromat, az nem nagy pénz ... magától senki sem dobálna nekik lóvét, de így megnyugtathatják magukat, hogy kapnak valamit a pénzükért, a fejlesztõknek meg folyamatos a támogatás.

A Cod csodálatos debütálása megmutatta hogyan NEM szabad csinálni a dolgokat ... milyen a ROSSZ kommunikáció ...

Nézzétek meg hogy fogadták az emberek a RoF-nál ezeket a megávásárolható kütyüket ...

A legtöbb ember azt írta, örül neki, hogy úgy támogathatja a fejlesztõket, hogy közben kap cserébe valami extrát!

Félreértés ne essék: Személy szerint nem örülök a dolognak, de ha józan ésszel belegondolok, akkor nagy ötlet volt ez a lépés a 777 részérõl ...

Laca!

Neked most mennyin megy az i5k? Gyári hûtést használod?

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Hivatalos infót nem olvastam, csak pletykákat, de valszeg Oleg kiszállt (igen, múlt idõben) a játék bizniszbõl, Luthier viszi tovább helyette. Fórumokon õ arról beszél, hogy máshoz lenne kedve, de azt is olvasni, hogy a fia nagyon beteg, valszeg mûteni kell a szívét, ezért nem látni, olvasni Olegtõl semmit, amióta kint van a COD.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
na ha Oleg megigérte, akkor kb 6 év múlva játszhatunk is majd (persze pénzért) e4-es messzerrel 😊
nem is rossz...mire 80 éves leszek már a szovejtunió megtámadásánál járnak

GOOBY, pls

Jogos... én is tartok tõle, hogy eldurvul még jobban a helyzet, csak én annyival vagyok szarabb helyzetben, hogy engem már megmérgezett! 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A gépem most már biztos jól vinné, de sem idõm nem lenne rá, sem az üzleti modelljükön nincs változás. Illetve de. Most már az extra géppuskákért és a pontosabb reviért is fizetned kell. Normális (úgy értem hagyományos módon forgalmazott) játékért még fizetnék is, de így kizárt, hogy beszálljak a mókuskerékbe 😊
Kíváncsi vagyok mikor fognak pénzt kérni az üzemanyagért, és a lõszerért... csak hogy átérezze az ember, semmi nincs ingyen 😉 Vagy mégjobb, az ejtõernyõért. Ez mekkora ötlet, írok is a fórumukra 😄

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Na ekkor volt az elsõ, nagy kikattanásom rájuk. Az egészben az volt a legszarabb, hogy az elején ugye faszán mûködött, aztán jött a peccs és elbaszódott valami de csak w7 64b rendszeren. Mert zikszpén továbbra is tökéletesen ment. A válasz pedig kettõ volt:
a) vegyél négymagost
b) a w7 nem támogatott oprenccer