IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Minek? 100 ropikat költenél arra, hogy 4 helyett 6 GHz-en menjen a gép, aztán meg nem is használnád?
Akkor inkább egy I7 vagy dupla annyi mag ... Felesleges a víz - pénzkidobás.
Nekem volt ... az elsõ normális rendszerem még home-made (De minõségi!!! tehát nem én eszkábáltam ...) blokkokból, meg Hydor pumpából állt, egy légkondi radiátorával ... olcsón megúsztam ... aztán jó lenne egy kisebb radiátor - innovatek dupla mindjárt ... aztán jó lenne eldugni a házba - Coolermaster Stacker (A világ LEGJOBB számítógépháza) - de mostmeg hangos - papst ventik 6k/db - zavar a pumpa - Laign DC - deakkormár a VGA-t is hûtse víz ....
És még sokan mások ... majd eladtam az egészet, és az árából vettem egy 3x akkora gépet, fullos léghûtéssel ...
Vízre akkor érdemes költeni, ha érdekel a tuning, hogy mit lehet kihozni a gépbõl ... és nem az átkattintomaszorzótésjólesz tuningra gondolok most ... Egy komolyabb levegõs züsztem ehhez elég!
Jó dolog a víz, ha valakinek van rá pénze akkor jó móka, de normálfelhasználás mellé felesleges ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Delete the 4 files in the directory
...\il-2 sturmovik cliffs of dover\lowtex\$bob\textures\Terrain\Detail\"
Lehet õket használni, de érdemes figyelni közben a hõmérsékleteket. Csak erre próbáltam kilyukadni! 😊
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet kapni kész rendszereket? Ebbe még nem ástam bele magam.
Hozd elém azt az informókust, aki bizonyítani tudja, hogy béta vagy sima driver volt a gépemen, mikor meghalt a vga ...
Mellékesen nem tudom megmondani mikor volt utoljára whql driver a gépemen ... egyszerûen nem figyelem ... (mindegy, hogy AMD vagy Nvidia)
Megnézem a guru3d fórumot havonta - kéthavonta, és ha van valami jó, akkor felrakom.
@Dummy: Nem félni kell, csak óvatosnak lenni. Ha a beta nyírja ki a vga-t, kiröhögnek, ha a whql, akkor cserélik. Ennyi a különbség! 😊
www.smart-bus.hu
Tuti vízzel hûti,de ha bele gondolok az meg megéri,hiszen 6 giga az 6 giga.
Egy darabig nem kell proci cserén törni a fejét.
Ja, akinek nem megy a nomipmaps, annak törölni kell a cache mappát (Valahol ott van a C:\Users\júzernév\Documents\i2codakármi\ mappa környékén ...)
Nem próbáltam, csak olvastam!
@driver: én nem félek a béta driverektõl ... a WHQL csak annit jelent, hogy tejeltek érte a mikroszoftnak ...
4 gigán már nagyon látványos a különbség,és még nem próbáltam 5 gigán. No de ami késik nem múlik😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Egyébként így van, beta drivert óvatosan kezelni... folyamatosan monitorozni mellette a vga-t, mielõtt kijön belõle az éltetõ füst... 😊
www.smart-bus.hu
én személy szerint csak a hivatalosat ajánlanám
Solt: nálam 4ghz-n megy az i2500k (tudom, nem vagyok Laca, de sztem nála is)
más:
aki próbálta a kegety modokat: nálatok is a földön állva egy sötét folt van a gép körül? rohadt zavaró...melyik mod okozhatja? nálam a nossa és a lowtext van fent
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
A gyári hûtõt nem tettem fel,lévén volt egy Cooler master Hyper TX3 am ,jelen pillanatban 35 fokos a procim vele alapjáraton.
Ha folyamatosan pénzt akarnak látni, akkor vigyék tovább azt, amit eddig is csináltak. Modellezzenek új gépeket, és adják el õket. Ha meg úgy érzik a végére értek, akkor kezdjenek el dolgozni a második részen, ami egy másik korszakot dolgoz fel.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
CloD: nvidiásoknak ajánlotta valaki a 270.51 béta drivert, állítólag nagyot dob a gyorsaságon London felett is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csóró magyarként engem is zavar ez a mindenszartmegkellvennipénzért dolog ... Nem érdekelne, ha ezt nem GÉPENKÉNT kellene megtenni ...
Én szeretem a RoF-ot, jelenleg nincs hasonló szim a piacon, de ez az új modell egy nagy meglepi volt mikor meglépték ...
A gépenként 7 dodó nem zavart annyira (fõleg a folyamatos akciók miatt ... meg csak meg kell nézni mennyibe kerül egy gép FS-hez ... ), a win7-es-duálkór mókát meg úgysem tudjuk meg soha mi okozta ...
Ráadásul nyugaton ez az 1-2 dodó a dolgokért ez nem olyan nagy gond mint itt vadkeleten ...
Viszont ha külföldi szemmel nézitek, az hogy néhanéha dobok 10 dodót egy fejlesztõcsoportnak, akik folyamatosan fejlesztgetik a kedvenc szimulátoromat, az nem nagy pénz ... magától senki sem dobálna nekik lóvét, de így megnyugtathatják magukat, hogy kapnak valamit a pénzükért, a fejlesztõknek meg folyamatos a támogatás.
A Cod csodálatos debütálása megmutatta hogyan NEM szabad csinálni a dolgokat ... milyen a ROSSZ kommunikáció ...
Nézzétek meg hogy fogadták az emberek a RoF-nál ezeket a megávásárolható kütyüket ...
A legtöbb ember azt írta, örül neki, hogy úgy támogathatja a fejlesztõket, hogy közben kap cserébe valami extrát!
Félreértés ne essék: Személy szerint nem örülök a dolognak, de ha józan ésszel belegondolok, akkor nagy ötlet volt ez a lépés a 777 részérõl ...
Neked most mennyin megy az i5k? Gyári hûtést használod?
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
nem is rossz...mire 80 éves leszek már a szovejtunió megtámadásánál járnak
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Kíváncsi vagyok mikor fognak pénzt kérni az üzemanyagért, és a lõszerért... csak hogy átérezze az ember, semmi nincs ingyen 😉 Vagy mégjobb, az ejtõernyõért. Ez mekkora ötlet, írok is a fórumukra 😄
www.pumaszallas.hu
a) vegyél négymagost
b) a w7 nem támogatott oprenccer
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Csak online lehetett játszani, 10 v 10 vagy valami ilyesmi volt. Gyereket valami eszméletlenül jó gém volt! Én a legtöbbször zéróval mentem mert az igaz ugyan, hogy "papír" röpcsi de úgy fordult mint a búgócsiga. SZóval nekem nagyon kellemes emlékeim vannak a Zéró bajtársról.
Kár, hogy a képek már nincsenek meg amiket anno lementettem a játékból.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Nem japán oldalon lennél??? <#wow1>#wow1>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- Ha az elején azt mondják ilyen lesz, most egy szót nem szólok, mert akkor lett volna lehetõségem az elején eldönteni, hogy fellépek-e a táncparkettre, avagy sem. Ezen logika mentén a fizetõs gépek nem zavarnak.
- Még most sem zavarna, ha ezek az újabb fizetõs kiegészítõk nem hoznák hátrányba azt, aki ezeket nem veszi meg.
- Rendben, hogy nem drága ( tuti lesznek nagy akciók ), de itt fõleg az elvrõl van szó. Ezek után nem bízom bennük... ki tudja mit hoz a jövõ, és mi lesz a következõ fizetõs lépés.
www.smart-bus.hu
**--**
Szerintem nem lesz azzal semmi probléma ha egyéb hadszíntereket pénzért fognak árulni. Milyen fasza lenne például Pearl környékén japókkal kergetõzni 😊 Vagy a csendes-óceáni fronton mókázni.