IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez nem oldaja meg, akkor nézd meg, hogy a DVD-n rajta lévõ plusz dolgok (directX, .net4.0, dx9 redist) fel van-e téve.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
elsõ körben: win xp-d van? azt nagyon nem szereti, mert dx11-re írták
éltalában dx9 alatt mindenféle hibákat dob...
GOOBY, pls
Kissé bosszús vagyok.
Az ok a következõ: Gondoltam ismét rendes ember leszek és segitek Oleg Megdobsz és csapatán. Így megrendeltem eme ominózus szimulátort. A doboz meg érkezett a mai napon, Steam, regisztráció, install, update rendben lezajlott. Indítanám a szimet, a válasz Launcher leállt, nosza .. egy fekete pont. Gép ujra indítás, helyzet ugyan az. Ha nem ír ki hiba üzenetet honnan tudjam, hogy ugyan mi a fészkesfene a baja?
Van valakinek infoja róla, hogy merre induljak tovább?? Ha nincs, ez is megy a Rise of Flight mellé. Az is egy nagy csalodás volt számomra.
Valami ehhez tartozó FAQ-t összeállithatna majd egy szakértõ, hogy a magam fajta bosszus embereknek, ne kelljen többszáz hsz-t végig böngészni. Kipróbálni, illetve játszani szeretnék ezzel és nem berhelni valamit a gépen.
Köszönettel: Trucker
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a piac felmérés meg kurva drága mulatság és nem mindenki engedheti meg magának.. még a nagyobb cégek se gyakran.. úgy kell jól dönteni, hogy nem talig tudsz valamit 😊
ilyen gigszer több mint valószinû hogy mindenkinél elõjön..
egyébként szerintem párhuzamosan kell fejleszteni a második részt is.. mert ha akkor kezdik el amikor az elsõbõl minden lóvé befolyt, akkor lesz 2-4 év amig nem lesz jövedelem de költség igen
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Van valakinek a UPC-nél ismerõse?
On,
www.smart-bus.hu
Ha lottómilliomos lennék, akkor vízhûtött gépem lenne. Egy qrva jó dolog ... Egyedülálló keresõként mikor az volt az egyetlen dolog amire kerestem hogy jól szórakozzak, akkor belefért a gép mellé a víz 😊 Fõleg mivel a gép volt a multimédiacenter (TV is pl 😊 ) a szobámban, és egy 10 négyzetméteres 40 fokos tetõtéri szobában egy szélerõmû mellett nem kényelmes aludni 😊
Sajna ha jót akarsz, az sokba kerül ... nagyon sokba.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Minek? 100 ropikat költenél arra, hogy 4 helyett 6 GHz-en menjen a gép, aztán meg nem is használnád?
Akkor inkább egy I7 vagy dupla annyi mag ... Felesleges a víz - pénzkidobás.
Nekem volt ... az elsõ normális rendszerem még home-made (De minõségi!!! tehát nem én eszkábáltam ...) blokkokból, meg Hydor pumpából állt, egy légkondi radiátorával ... olcsón megúsztam ... aztán jó lenne egy kisebb radiátor - innovatek dupla mindjárt ... aztán jó lenne eldugni a házba - Coolermaster Stacker (A világ LEGJOBB számítógépháza) - de mostmeg hangos - papst ventik 6k/db - zavar a pumpa - Laign DC - deakkormár a VGA-t is hûtse víz ....
És még sokan mások ... majd eladtam az egészet, és az árából vettem egy 3x akkora gépet, fullos léghûtéssel ...
Vízre akkor érdemes költeni, ha érdekel a tuning, hogy mit lehet kihozni a gépbõl ... és nem az átkattintomaszorzótésjólesz tuningra gondolok most ... Egy komolyabb levegõs züsztem ehhez elég!
Jó dolog a víz, ha valakinek van rá pénze akkor jó móka, de normálfelhasználás mellé felesleges ...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Delete the 4 files in the directory
...\il-2 sturmovik cliffs of dover\lowtex\$bob\textures\Terrain\Detail\"
Lehet õket használni, de érdemes figyelni közben a hõmérsékleteket. Csak erre próbáltam kilyukadni! 😊
www.smart-bus.hu
Lehet kapni kész rendszereket? Ebbe még nem ástam bele magam.
Hozd elém azt az informókust, aki bizonyítani tudja, hogy béta vagy sima driver volt a gépemen, mikor meghalt a vga ...
Mellékesen nem tudom megmondani mikor volt utoljára whql driver a gépemen ... egyszerûen nem figyelem ... (mindegy, hogy AMD vagy Nvidia)
Megnézem a guru3d fórumot havonta - kéthavonta, és ha van valami jó, akkor felrakom.
@Dummy: Nem félni kell, csak óvatosnak lenni. Ha a beta nyírja ki a vga-t, kiröhögnek, ha a whql, akkor cserélik. Ennyi a különbség! 😊
www.smart-bus.hu
Tuti vízzel hûti,de ha bele gondolok az meg megéri,hiszen 6 giga az 6 giga.
Egy darabig nem kell proci cserén törni a fejét.
Ja, akinek nem megy a nomipmaps, annak törölni kell a cache mappát (Valahol ott van a C:\Users\júzernév\Documents\i2codakármi\ mappa környékén ...)
Nem próbáltam, csak olvastam!
@driver: én nem félek a béta driverektõl ... a WHQL csak annit jelent, hogy tejeltek érte a mikroszoftnak ...
4 gigán már nagyon látványos a különbség,és még nem próbáltam 5 gigán. No de ami késik nem múlik😊
www.smart-bus.hu
Egyébként így van, beta drivert óvatosan kezelni... folyamatosan monitorozni mellette a vga-t, mielõtt kijön belõle az éltetõ füst... 😊
www.smart-bus.hu
én személy szerint csak a hivatalosat ajánlanám
Solt: nálam 4ghz-n megy az i2500k (tudom, nem vagyok Laca, de sztem nála is)
más:
aki próbálta a kegety modokat: nálatok is a földön állva egy sötét folt van a gép körül? rohadt zavaró...melyik mod okozhatja? nálam a nossa és a lowtext van fent
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
A gyári hûtõt nem tettem fel,lévén volt egy Cooler master Hyper TX3 am ,jelen pillanatban 35 fokos a procim vele alapjáraton.
Ha folyamatosan pénzt akarnak látni, akkor vigyék tovább azt, amit eddig is csináltak. Modellezzenek új gépeket, és adják el õket. Ha meg úgy érzik a végére értek, akkor kezdjenek el dolgozni a második részen, ami egy másik korszakot dolgoz fel.
www.smart-bus.hu
CloD: nvidiásoknak ajánlotta valaki a 270.51 béta drivert, állítólag nagyot dob a gyorsaságon London felett is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csóró magyarként engem is zavar ez a mindenszartmegkellvennipénzért dolog ... Nem érdekelne, ha ezt nem GÉPENKÉNT kellene megtenni ...
Én szeretem a RoF-ot, jelenleg nincs hasonló szim a piacon, de ez az új modell egy nagy meglepi volt mikor meglépték ...
A gépenként 7 dodó nem zavart annyira (fõleg a folyamatos akciók miatt ... meg csak meg kell nézni mennyibe kerül egy gép FS-hez ... ), a win7-es-duálkór mókát meg úgysem tudjuk meg soha mi okozta ...
Ráadásul nyugaton ez az 1-2 dodó a dolgokért ez nem olyan nagy gond mint itt vadkeleten ...
Viszont ha külföldi szemmel nézitek, az hogy néhanéha dobok 10 dodót egy fejlesztõcsoportnak, akik folyamatosan fejlesztgetik a kedvenc szimulátoromat, az nem nagy pénz ... magától senki sem dobálna nekik lóvét, de így megnyugtathatják magukat, hogy kapnak valamit a pénzükért, a fejlesztõknek meg folyamatos a támogatás.
A Cod csodálatos debütálása megmutatta hogyan NEM szabad csinálni a dolgokat ... milyen a ROSSZ kommunikáció ...
Nézzétek meg hogy fogadták az emberek a RoF-nál ezeket a megávásárolható kütyüket ...
A legtöbb ember azt írta, örül neki, hogy úgy támogathatja a fejlesztõket, hogy közben kap cserébe valami extrát!
Félreértés ne essék: Személy szerint nem örülök a dolognak, de ha józan ésszel belegondolok, akkor nagy ötlet volt ez a lépés a 777 részérõl ...
Neked most mennyin megy az i5k? Gyári hûtést használod?
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
nem is rossz...mire 80 éves leszek már a szovejtunió megtámadásánál járnak
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Kíváncsi vagyok mikor fognak pénzt kérni az üzemanyagért, és a lõszerért... csak hogy átérezze az ember, semmi nincs ingyen 😉 Vagy mégjobb, az ejtõernyõért. Ez mekkora ötlet, írok is a fórumukra 😄
www.pumaszallas.hu
a) vegyél négymagost
b) a w7 nem támogatott oprenccer