IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Ezt már én is tapasztaltam HE-111-nél. Amint meglódul a gép szépen visszahúzza magától.
Mellesleg RTFM ezerrel ... így végre repültem egy jó negyed órát a Stukával gond nélkül 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sok a finomhangolható eszköz ,én azokat teszem inkább ezekre.
A célzás😊 Több elé tartás kell azt vettem észre.Javaslom állítsd be a végtelen lõszert és 6vs6 ban kezdj el hentelni. Én azt csinálom kezdek belejönni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy gyors kérdés: Van ugye Auf és Zu ... az Auf a nyitott és a Zu a zárt állapot ugye?
Nemtok túristául 😊
Valamint néha érdekes dolgok történnek ... pl: felszállás közben a Flaps visszaáll alapállapotba ... Nektek is van ilyen?
az angol gépekket akármit lelövök, de a messzer kifog rajtam
egyszrûen nem találok el vele semmit, illetve a szerencsén múlik...
(én amúgy a csúszkára a féket raktam, a felsõ tekerõre e prop pitch-et,és a joyom gázkarján a mixture-t állítom)
sima ügy ez a cem+heat, csak az elején volt furcsa
GOOBY, pls
Olyan bug van, hogy full centering spring force-ot csinál a game pl: G940-el, erre való a program amit írtam ...
De sajna FFB az nincs 😞
Full reálban egy BF el repkedtem ,50 % gáz 400 al 200-300 méteren.
Csak a proppal játszottam. Az X52 nek van az a csúszkája a gázkaron,na arra tettem a prop ot,és ahogy a gázkarral játszok úgy tudom az állásszöget is rögtön hozzáállítani. Nagyon finoman lehet vele így repkedni,semmi rángatás .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért erre a mód-ra nem ártana válaszolniuk szerintem, mert ez elég megalázó számukra. Az ffb nem mûködik a mellékelt progival..nektek megy?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De a nossao tényleg jó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont indításhoz a következõ kell:
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex -mod=nomipmaps
(Nekem csak az elsõ kettõ van benne, a nomipmaps néha fagy, és csúnya is ...)
ÉS ha nem akartok saját modokat készíteni, akkor a "-dump"-ot vegyétek ki, mert az közben kicsomagol minden Launcher.exe által használt file-t egy _dump mappába ...
Nem biztos, hogy erre szükség van 😊
Nekem kb. +40% fps-t jelentett víz felett.
(Persze a szegedi 576kb nem kapott még a játékból...)
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -mod=dump -mod=@lowtex -mod=@nossao
mert egy @lowtex és egy @nossao mappákba tettem bele a két mdoot...
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
fps mérõ van a játékban, a consol-ra kell billentyût konfigolni, játék közben azzal megnyitod a consolt, majd beírod, hogy: fps START SHOW
www.pumaszallas.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeretnék egy kis segítséget kérni a modok installálásával kapcsolatban, mert kicsit hadilábon állok az angollal és lehet kimaradt pár dolog. Leírom h mit csináltam:
A "kegetys.dll"-t bemásoltam a játék fõkönyvtárába
Megnyitottam a "Launcher.exe.config"-ot jegyzettömbbel, majd beszúrtam a következõ sorokat a megfelelõ helyre:
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>kegetys.dll</value>
</setting> (itt számít vmit az h space-el korrigáltam a sorok elejét h úgy nézzen ki mint a leírásban?)
Aztán kicsomagoltam a mod könyvtárakat a játék fõkönyvtárába
Majd csináltam egy parancsikont ahol a Launcher exe-t adtam meg indítás helyének és a következõt a cél helyének:
...\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -dump -mod=testmod -mod=coolmod -disablecomposition
Ezzel a parancsikonnal indítom a játékot de semmi változást nem vettem észre sebbességben. Eredeti játékom van. Lehet a gépem nagyon kevés hozzá:
C2D e8400 3Ghz; eah8470 512Mb; 2GB DDRII 800Mhz
Ezzel ne is várjak csodákat?
A játék amúgy medium beállításokon van, fû, árnyékok bekapcsolva, egyedül a model detail van highon.
Szeretnék London felett egy 25-30Fps-t elérni.
Még egy kérdés, a játékban h hozható elõ az FPS mérõ, mert én Fraps-el küszködök?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pumaszallas.hu
<applicationSettings>
<maddox.Properties.Settings>
<value>parts\core\steam_api.dll</value>
</setting>
<value>kegetys.dll</value>
</setting>
</maddox.Properties.Settings>
</applicationSettings>
És próbaképp ne Steam-bõl indítsd, hanem mondjuk total commander-bõl, vagy futtatással:
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex
Így ...
kegetys.dll-t és a mappákat pedig a CoD fõkönyvtárába tedd ...
Ha így sem megy, akkor lehet a virágbolt a gond ...
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
én most próbáltam a két modot, mindjárt töltök fel egy videót ha tudok 😊
london felett, maximálisan fullos frafika, simán játszható
csak a fraf lett ronda 😄
a háttérben nagyon látszik ahogy rajzolja ki a házakat, elõtte nem ilyen volt
GOOBY, pls
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex
Most ez van ... sajnos a nomipmaps-al még harcolok, mert állítólag ha kikapcsoljuk a tökéletesen mûködõ AA-t akkor nem olyan zavaró a shimmering ... de mind a 3-al nekem kifagy ...
ha a nossao+lowtext-et együtt akarom akkor mindkettõt be kell írni az exe után?
GOOBY, pls
Elvileg mennie kellene ... (Én elõször azt baszt@m el és akkor nekem sem ment ...)
Jelenleg már modokkal túlléptük a pre-alpha állapotot ... de nincs FFB, szóval szüljenek sünt!
Múltkor addig drótozta az egyik német kamionsofõr a fülkét (volt benn mindenféle elektromos biszbasz, 600 W-os fesz atalakító, 5.1-es hangrendszer, TV, kávéfõzõ, olvasólámpa, mifene... persze mindezt egy darab! maximum 360W-ot elbíró szivargyújtó aljzatról mûködtette) hogy kigyulladt a mûszerfal, izgalmában bedurrantott két nagyporoltót.
Egy hétig csak azt javítottam reggeltõl estig, ebbõl két nap csak a kitakarítás volt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."