IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lejön felrakom egy értelmesebb helyre.
www.pcpilot.hu
Mindenesetre dühítõ, mert vehetsz 40 helyett 60 ropiért egy alaplapot, hogy 60 helyett 40-be kerüljön csak az SSD 😞
Majd reméljük rendezõdik ez is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
na egy ilyenre befizetnék
hát akko sajna az alaplap csere is kellene, nekem asrock-om van
de sztem is ez a jövõ, valszeg egyre több gyártó fogja kihozni a saját megoldásait
GOOBY, pls
Új Marvell vezérlõ Hybrid SSD-HDD móddal
Van egy 1TB-os vinyód, mege egy 40-64-es SSD-d és attól függõen, hogy mit használsz legtöbbet, a vezérlõ átpakolja a HDD-rõl az SSD-re ... Szvsz ez lesz a jövõje a SATA vezérlõknek ...
Egy bibi van csak ... Az Asus új szendihíd lapjai közül csak a Deluxe tudja ezt ... (58k ...)
Mindegy, elõbb-utóbb lentebb is elterjed majd ...
És majd lesz 2 link ... amirõl 1kb/sec-el jön ... amint az elsõ ember leszedi, õ felrakja máshova - 10kb /seb ... a 3-ik ember pedig felrakja megauploadra, ahonnan mindenki gyorsan leszedi ...
A steam-en majd a végleges jön csak.
"Mikorra ígérték a nap folyamán a javítást? Ja, és így , hogy béta, lejön magától a steamon, vagy nekem kell lehozni?"
amúgy szegény srácot sajnálom, ott a 3 3D-s monitor elõtt. egész nap ezt kell tolnia. kíváncsi vagyok milyen egy interjú erre az állásra😊 hány perc alatt vitted végig a mohát, hányat tudsz kattintani 10 másodperc alatt vagy valami hasonló 😊
Si vis pacem, para bellum.
De nemtudnám megmondani, mi a különbség a "fényjelzõ"vel szemben...
Csak tipp puszta logika alapján, a német tudásom nagyjából az einekleinekalterbír szóösszetételnél összpontosul.
(fünfcénflassebírbitte, jágünterspriccen, mint alternatív lehetõségek)
www.pumaszallas.hu
Me-210Ca-1, magyar felségjelzésekkel adja fel a map.
😊))
Férfias vita
Kéretik a fórumadmint oda hatni, hogy flém esetén kizárólag a fenti linknek megfelelõ vitaformátumot engedélyezze. Köszönöm
ON
Egyelõre még az engine heat management nincs bekapcsolva a manual prop-ot szokom-szokom de még nem olyan hatásos mintha gép állítaná.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
TS adatokat küld majd valaki priviben? Sajna már rég nincsenek meg a régi szerverek címei.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Nálam pl.: semmit sem lehet elmenteni ... sem loadoutot, sem gépet, se controlst ... (Ezáltal betölteni sem 😞 )
Állítólag ismert bug, majd javítják ...
Akármilyen néven mentek el presetet E-3-nál options/plane alatt, quick missionban nekem nem választható (gép fényképe alatt). Csak Empty
www.pumaszallas.hu
Aról lehet valamit tudni, hogy a britek 0.303 (7,7 mm ugye?) és a német 7,92 között volt-e valami komolyabb eltérés? Fõleg hatékonyságban? Számított-e bármit az a 0,2mm?
"a többi jelzõ a gyúelegyre vonatkozik "
Foszfor: ez egyértelmû
Elektron: Elektronfém, alu-magnézium ötvözet (3-4e'C-on ég)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Panzerbrandgranate: páncéltörõ-gyújtó, a többi jelzõ a gyúelegyre vonatkozik
Brandsprenggranate: Robbanó-gyújtó (nem a Minengeschoss)
Spitzgeschoss mit Kern: Acélmagvas, hegyes lõszer
Spitzgeschoss mit Kern, hart: ua. de keményebb mag, ma már páncéltörõnek hívnánk a megnövelt magméret miatt.
L'Spur (Lichtspur): fényjelzõs
Übungsmunition: gyakolrólõszer (nem tudom mit akarnak ezzel mondani)
Phosphor mit Stahlkern: gyújtó acélmaggal, magyarul páncéltörõ-gyújtó
Beobachtung: 'megfigyelõ, figyelõ' (na ez micsoda?)
20mm MG-FF gépágyú:
Panzerbrandgranate: páncéltörõ-gyújtó
Brandsprenggranate: Robbanó-gyújtó (nem a Minengeschoss), a többi jelzõ a gyúelegyre vonatkozik
Brandgranate: gyújtó
Bemásolok még pár igen érdekes részletet:
A RAF korán megtapasztalta, hogy a gépeiken alkalmazott géppuskák a vártaknál gyengébben teljesítenek. Kezdetben a fegyverek összetartása 365 m-ben volt meghatározva, de a találatok többsége jóval kisebb távolságon történt, ahol a lövedékek a nem megfelelõ összetartás miatt szétszóródtak, függetlenül az igen nagy 160 rps-tõl. Mivel az öntömítõ rendszerû üzemanyagtankok megjelenése, és a páncélzat vastagodása általánossá vált az 1940-es évekre, szükséges volt az összetartás áthelyezése rövidebb távolságra.
A probléma gyökere a kis méretû puskalõszerekben rejlett, mivel nem volt lehetséges ezen a kaliberen robbanó lõszert gyártani, és e mellett a páncélátütése is kicsi volt. Földi tesztelések sorozatát hajtották végre a britek kiselejtezett Bristol Blenheim gépeken, amilyekre 180 m távolságról, hátulról tüzet nyitottak különbözõ brit és német fegyverekkel, vizsgálva az átütést, rombolást. A .303-as gyújtó B Mk VI öt lövedékébõl egy ért súlyosabb találatot a Blenheim szárny-üzemanyag tankjára nézve. Harci körülmények között az ilyen típusú lövedékekbõl csak egy vagy két gépfegyver volt töltve a nyolcból. Más típusú, nem gyújtó lövedékek, csak feleakkora rombolást okoztak. Összességében, a német és a brit acélmagvas páncéltörõ (armour piercing - AP) lövedékek nem tudták átütni a 12 mm-es acéllemezt 180 m távolságból, a lõszerek többsége lepattant, vagy belefúródott a szárny anyagába. Ennek következtében csekély számú lövedék érte el a Blenheim szerkezeti elemeit, és nagyon kevés ütötte át.
Vogel: a skineket én is próbálgattam és sehogy sem sikerült használni amit csinálta, sõt a DogFight Even-nél pl, ha megszakadok se tudom levakarni az Olasz felségjelet és Németet feltenni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Danke 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb