IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
A hétfõn megjelenõ bétája.

www.pcpilot.hu

Korábban használtad a nossao modot?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Most ez az a patch amit majd hétfõn adnak ki?

Her Laca
Kipróbáltam ,de nem látook semmit. Fps ugyan annyi,Vagy mit csinál ez?
Bakker én burkoló vagyok nem angol tanár😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Próbáld ki...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
És ez jó most nekünk?😊 Vagy minek ez. Bekapcsolja az ember vagy sem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vogel
Természetes ad valamennyit a kezdõsebességhez. De itt ne a géped sebességét vedd alapul, hanem a sebességkülönbséget. Repül a bombi 300-zal te meg 660-nal zúgsz rá. Azaz 360 km/h különbség ami ugye 100 m/s. Most ugyanez vadászgépeknél, mondjuk kisebb sebességkülönbséggel történik, fõleg, ha beül mögé, akkor nulla. Szerintem 10-20%-os plusszt jelenthet. Most lehet ezt szembõl is nézni, ugye akkor más értékeket kapunk <#bdead>

Her Laca
Mi az a SSAO amúgy?

Her Laca
Mi az ,hogy mik? Minden maxon😊 Még a saot,vagy mit is bekapcsoltam.

DummyBoy
Mik a beállításaid? Dobj róla egy screent majd lécci!

@Gida:

- mindkét peccset letölt
- orosz peccset bemásol
- angol peccsbõl maddox.dll-t felülír

Voila 😊

Her Laca
[/url][/img]

maxon London felett. ha lemegyek alacsonyra sem esik le az fps,
úgyhogy jó munkát végeztek.
Mehetünk London ellen😊

"Apa, kezdõdik..."

Olegék megint sz@rtak az eredeti mérésekre.
Kurfürst honlapján látható grafikonhoz képest pl. 8000-en majdnem 80km/h-t elcsaltak az E3 sebességébõl.

LINK
(A pont-vonal az eredeti VDM légcsavar teljesítménye a másik kettõ légcsavar teszt)

VO101Tom
Kitömöríted, és felülírod a fileokat a Parts mappában - értelemszerûen 😊

Közben én meg kiszedtem a vadászgépek teljesítmény grafikonjait a manualból, összephotoshoppoltam õket egy táblázatba, most tesztelgetem. Mesza 500m-en szintben 460-470-et vészteljesítmény nélkül viszi, ez a rész stimmel<#hawaii>

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Akinek orosz kiadása van,sikerült angolra állítani?

Isten áldja a pogányokat!

Újra raktam az egészet. ..biztos ami Ziher...Nálam a nézetet néha máshol is dobálja..nagyon. Majd kipróbálom a Track ir-el is.

Csak felül kell írni az azonos nevû mappák fájlait azokkal amiket letöltöttél
Her Laca
Ja és mit kell csinálni vele? Hova kell másolni,vagy egyáltalán ?

Her Laca
Köszke😊 Sanyónál is megtaláltam.

LeonSilver
Pedig kipróbálhatnád 😊 Lehet csak a virágbótos ilyen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Hazaértem😊 Honnan lehet letölteni a patc et?😊)

a modokat kivetted, vagy aktívak nálad?
Mondom én, h ugrál össze vissza a nézet londonban😛
VO101Tom
Nálam is jobb a sebesség, mezsa kabinban is javítottak pár apróságot, a multi rész meg gyorsan talál szervereket. Elsõre nagyon jónak tûnik (Br20-al nem repültem 😊 ).

www.pumaszallas.hu

Nagyon komoly sebesség növekedés van, nem kamuztak sikerült nekik. Azonban a Messzeres kikötõs gyors misszió, gyakorlatilag 15 fps lett, London meg 40...<#nevetes1>Nektek is dobálja a nézeteket, össze vissza?

LeonSilver
Elsõre megnéztem a Br.20-at. Ugyan úgy nem lehet bombát dobálni 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Úgy látszik csak London felett csinálja ezt anomáliát (legalábbis nálam) más pályán ok,frenetikus sebesség növekedést eddig nem tapasztaltam, kíváncsi vagyok mások tapasztalataira...
LeonSilver
Ja. Onnan lejött faszán. Mondjuk már máskor is jártam így és írni is akartam akkor, csak valamiért elmaradt. Nem lehet, hogy a szervered nem díjazza a flashgetet?

VO101Tom
Nekem lejött hiba nélkül, ki is csomagolta...

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Ha kérhetem próbáld újra, de ha nem jön be akkor a megaupload biztosan jó lesz. Megnézem a többi letöltést is, lehet hogy a szerverrel van valami.

www.pcpilot.hu

Az baj, legalábbis nekem, megpróbáltam törölni a modokat,is de nem jött be. Bár csak London felett repültem, megnéznéd azt is?
LeonSilver
Nekem most is azt rta, hogy hibás a csomagolt mutatvány.

fecska
nem tapasztaltam ilyet

fecska
tökéletesen mûködik, természetesen a lobby-t kivéve

Elsõ 5 perces tapasztalataim:
Sz*r
Össze vissza ugrál a kamera belsõ és külsõ nézetben egyaránt.
Ez csak nálam van így?
fecska
akkor mindjárt kipróbálom

Sanyo
Már jó a fájl.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nem tudom, eredetim van.

www.pcpilot.hu

fecska
virágboltival megy?

Sanyo
Valamiért megsérült a fájl letöltéskor, feltöltöm megint.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Oké, de azért már fent van. 😊

www.pcpilot.hu

Köszi, már le is szedtem és most megyek kipróbálom😄
Sanyo
2 perc és fent van, a hír végén lesz a link.

www.pcpilot.hu

Na így máris csak 1 perc😄
Az jó lenne, köszi.
Sanyo
Próbáld a megauploados linket, de mindjárt feltöltöm az oldalra.

www.pcpilot.hu

178MB, elég terjedelmes motyó, 1 nap mire lejön😛
Ha lejön felrakom egy értelmesebb helyre.
Sanyo
DummyBoy
Szerintem az élelmesebbje kiadja majd PCI-E kártyának pár dollárért, és akkor nem lesz gond, mindegy milyen lapod van ...

Mindenesetre dühítõ, mert vehetsz 40 helyett 60 ropiért egy alaplapot, hogy 60 helyett 40-be kerüljön csak az SSD 😞

Majd reméljük rendezõdik ez is ...