IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétmagossal nekem most is elég jól fut. Csatorna felett 6 vs 6-ban 50-100fps, natív 1680x1050, a fontosabb dolgok high, a többi low beállítással.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Proview
Két magossal esélytelen lesz a COD? Késõbbi patchben esetleg? (Olvastam a legutóbbi frissítés javításait, de nem említi, hogy két magossal játszható lesz-e)

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Én még mondjuk annyira sokat nem repültem, de eddig nem volt komolyabb bajom a 20-assal, már ha talált persze 😊 Szépen le lehet vele szedni darabokat a gépbõl. Ami az MG-FF/M-et illeti sajna azt nem fogjuk egyelõre CoD-ban látni, mert az E-3-hoz az még nem volt rendszeresítve. Elvileg a 110-C4-hez igen, de ott sem találom a játékban. A Minengeschoss-ra meg én is várok, de szerintem amíg nem lesz E-4 addig az sem lesz a játékban.
Mellesleg valaki összedobhatna egy fordítást arról, hogy melyik lõszer micsoda, a németem sajna nem a legjobb. Eddig Panzerbrandgranate-t használtam jobbára, most próbálom a Brandsprenggranate-t, hátha látok valami különbésget majd.

Vogel
Nem is arra mondtam, a tényre, amit magam is tapasztaltam. Popgun 😊

Tudom, hogy a valóságban más volt, én játékbeli tapasztalataimat írom le.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Ez meg bullshit már elnézést. Épp ezen fegyverekrõl csinálok beadandót és a kutatásaim teljesen mást mutatnak. A 20-as robbanó töltete 12x nagyobb tömegû volt, mint a géppuskáé. Az MG-FF/M már robbanó (HE) lõszerrel volt tárazható.
Az Anthony G. Williams and Emmanuel Gustin: Flying Guns – World War 2: Development of Aircraft Guns, ammunation and installations 1933-45 c. könyvbõl dolgozok.

Csak egyet idézek:
<...> 1940 májusában rendszerbe állították a Bf 109 E-4-es típust a maga módosított MG-FF/M gépágyújával, ami képes volt Minengeschoss, azaz robbanó lövedéket is tüzelni. Ezek a lövedékek vékony falúak voltak, megnövelt robbanó vagy gyújtó töltettel szerelve. További elõnye a kisebb tömeg, mely által megnövekedett a torkolati sebesség. Az elképzelések alapján; a hagyományos páncéltörõ lövedékek csak kis, míg a robbanó súlyos, nagy kiterjedésû felületen okozott sérülést.
Kétségtelen, hogy a fent említett gépágyúval és az elmélettel, miszerint egy gépágyú két géppuskával ér fel, a Spitfire-ek és Hurricane-ek sokkal eredményesebben vehették volna fel a harcot a Luftwaffe bombázói ellen négy MG-FF/M gépágyúval, amik minimálisan nyomtak volna többet az akkori nyolc géppuska helyett. <...>

Ja, ha nem jegyzi meg a beállításokat, akkor az "user" fájlban kell átírni a konvergenciát is és a lõszerek típusát is.

A két 20-as gyakorlatilag közel sem ér annyit, mint a két MG17-es az orrban. Még jó, hogy azokhoz 2000 lõszer van.
Ajánlom 4x foszforos-acélmagvas + 1x foszforos-acélmagvas fényjelzõ kombinációt a géppuskákhoz.
Az ágyúknál bármi próbálok, szinte hatástalan...

Nesu
<#felkialtas><#wave><#felkialtas>
Biztos volt már
<#violent>
nVidia GTX 590 with 2 GPU

<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Off

Némelyik régebbi játékomat, ha natív felbontásra teszek, akkor a képernyõ pár centivel felfelé csúszik. Magyarán a képernyõ felsõ szélébõl levág, az alsó széle meg üresen marad ahelyett, hogy kiigazítná és fullra kitöltené. Ezt játékja válogatja. Magyarán van ami csak 1024*768-on tölti ki a widescreen-t megis más kicsit nagyobb felbontással is, de elmondható, hogy a beállítható legnagyobb felbontásnál vertikálisan elcsúszik a képernyõ. Annyi érdemes tudni, hogy jellemzõen olyan játékokról van szó, amiket nem 16:9-re fejlesztettek annó.

Ötlet valaki?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
tegnap repkedtem kicsit online, hát vegyesek az érzéseim
spittel, hurrival simán lelövöm a messzereket, de a 20-as gépágyúval hiába lõttem sz@rrá közvetlen közelrõl egy spitet semmi baja sem lett, egy kis füstöt húzott csak
amúgy miért nem tudom utolérni/leemelkedni/legyorsulni még az alap hurrit sem az e3-mal? én rontok el valamit?
(100%pp+max gáz)

GOOBY, pls

VO101Tom
Ez most komoly? Most akkor EZ volt a poén, hogy hallgatom egész este (nem is elsõ nap), hogy õ soha nem fizetne ekkora szarért, meg hogy ez is szar, az is szar, közben neki is már eredeti van? Megmondom, õszintén, amikor már minket kezdett hülyézni amiért fizettünk "ezért", az már qrvára idegesített, de így, hogy ráadásul csak szórakozott b+... <#shakehead>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha egy tanácsot elfogadtok, a Kegetys modokat tényleg senki ne használja, fórumban volt ugyan róla szó, hogy a nossao-t engedik, viszont a textúrákhoz turkálást már nem (egyébként mindkettõ benne lesz a hivatalos patchban, tehát fölösleges is lesz használni)!! Az 1C fórumán a nyitó hozzászólásból van ez:

"Most importantly, I need to mention something about Valve anti-cheat. Valve has their standard feature running on top of multiplayer, and we have some of our own additional checks. The way it works is not an automatic immediate server ban, but rather a data-gathering and review process resulting in eventual account ban from all multiplayer for the game.

So while many of you may enjoy playing around with game content, please do so offline. We do not yet have the user interface for switching between modified and stock files, nor do we have the server GUI to allow/disallow custom content so that makes things a little more difficult for the players. We’re probably going to ignore any infractions before today, but we’ll become more aggressive in the coming days. Please be warned. There will be a wide-scale account ban once we identify a large number of culprits. Everyone will be banned simultaneously, with no prior warning or chance for redemption. If you do not wish to be made an example of, please do not use ANY modified files in any online matches.

(kiemelt rész tömören: eddig figyelmen kívül hagytunk minden megszegést (EULA, moddolások), mostantól nem. Ha nem akarsz bannolást, akkor SEMMILYEN módosított file-al nem játszol olnine.)

www.pumaszallas.hu

Próbálgatom itt a germán 20milliseket. Szörnyû rosszak.
Az elõbb egy Beaufighter 25 repesz-gyújtó gránát találat után még vígan repkedett.
Ez volt a legtöbb, 15 a legkevesebb találat.
Kipróbáltam az összeset, de egyszer sem sikerült csak 20-assal lelõni egyiket sem.

itt a kép na - bocs 😞

stonehenge 😊

Sanyo
Asszem marad az angol. 😄

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Aszonta a gúgli: "képernyõ tér környezeti elzáródás"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Köszi, javítva.

www.pcpilot.hu

Ezt javítsd ki:

"Ha minden hól megy"

mijki
Ha XP-rõl, váltok Win 7-re, akkor lehet FPS növekedés?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Jó látni, hogy legalább patchelnek, és folyamatosan javítják a gémet 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Ez rendben van, de nincs magyar megfelelõje? 😊 Vagy jobb, ha nem ferdítem le? 😄

www.pcpilot.hu

FFB-t nem terveznek?

DummyBoy
Ahogy a szittya mondja: Screen Space Ambient Occlusion

Sanyo
Következõ patch.

Meg tudná valaki mondani, hogy van magyarul az SSAO?

www.pcpilot.hu

Her Laca
Danke.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Her Laca
Mi az a két valami ami fps növekedést okoz. Drebilnek kéne.😊 Linket ha kérhetnék ,de gyorsan😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Szerintem nem mûködik Online a "virágbóti" verzió,ha ugyan arra a személyre gondolunk,õ csak hülyéskedett,mert eredeti van neki.

Zpogi
Nekem akkor csinált ilyet a Freetrack,ha valamiért visszaállítódott a cam beállításoknál a Demo video,ilyenkor teljesen lefagy. Válaszd ki a saját kamerádat és akkor mûködnie kellene.

VO101Tom
Passz.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Igen, olvasom közben, máshol Luthier már ezt írja, az ssao-ért nem bannolnak, csak ha az fm dm-be beleturkálsz. Napersze ssao benne lesz a patchban, még jó, hogy azért nincs ban 😊. Aztán lehet, hogy a nyitó szöveg késõbb lett editálva... no mindegy, a Kegetys modra úgysem lesz szükség, mst meg nem turkálunk 😊

www.pumaszallas.hu

Köszönöm most meg mûködik , egy-két dolgot átírtam , de ezt akkor sem értem ! Mi lehetett a baj mert nem állítottam át semmit !Szerinted!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

DummyBoy
Igen, igazad van, a peccs topikban volt ezekrõl szó... ott le van írva minden.

Program hiba talán!? dobjam fel újra az il2-t? De tegnap semmi baja se volt ,24 óra alatt ,hogy mehet tönkre,ha nem használom!?😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Most még nem lehet skinezni, majd késõbb.
W7 a rendszergazdai jogsultságokkal, meg kizárólagos engedélyezésekkel néha bekavar, de akkor nálad nem az van.

www.pumaszallas.hu

ööö és Win xp-m van !

Köszi 😊 Csak magától tiltott volna valamit !?😮 Mert nem nyúltam a hangbeállításhoz ,csak onlinen repkedtem ! 😊

Akkor a CoDban nem lehet majd skineket csinálni a gépekhez mint az il2ben!?😮

VO101Tom
Hello.

Windowsos dolog nem lehet? W7-nél pl hangkeverõben 0-ra lehúzva az Il, vagy ilyenek?

Ha biztos nem win, akkor nézd meg, hogy az il2 könyvtárban lévõ ilsetup.exe-t elindítva a sound fülön az van-e baállítva, ami kell.

Illetve bemásolom ide az én conf.ini-m szekcióját, hasonlítsd össze hátha neked le van tiltva 1-2 dolog.

SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=13
ObjectVolume=13
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=0
MasterVolume=7
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=2
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=6
MicLevel=7
SoundFlags.forceEAX1=0

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én most olvasom Luthier kommentjét, õ azt írja bármit variálhatsz offline, online viszont semmit (nossao meg ilyenek SEM kivétel). Valve saját motorja ellenõrzi ezt, és bannol ha megpiszkált fájlokat talál. Eddig nem foglalkoztak igazán vele, de innentõl szigorúan tiltanak és figyelnek minden módosítást, ami online repkedésekkor a játékodon lehet. Elõzetes figyelmeztetés nélküli bannolás jár bármilyen módosításért.
De ahogy olvasom, innentõl értelme sem lenne ennek a Kegetys modnak, mert a patch után lehet állítani majd textúra részletességet és ssao-t is. Plusz a négymagos procikon érezhetõ javulás lesz sebességben.
Steam lobbyt, QMB fejlesztik, és pár dolgoz javítanak a gépeken, kabinokon, kb ennyi lesz ez a patch.

www.pumaszallas.hu

Üdv mindenkinek !
Az lenne a problémám hogy az il2 hangja teljesen elment ! 😞 és nem tudom miért , tegnap tökéletesen ment ma meg egyszerûen megszûnt a hang benne még a fõmenüjében sincsen zene , más játékoknál van hang ! (hangfal be van kapcsolva ,de a játéknál már nem engedi a zenét bekapcsolni)
Valakinek esetleg ötlete !?

VO101Tom
megvan...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Errõl hol volt szó? Most keresem 1C-n, ilyesmi topikot nem találok...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezen már gondolkoztam én is, nemrég volt fent egy csóka 1C fórumán, azt taglalta hogyan lehet az alapértelmezett mesza skinekre feltenni a svasztikát (csak az õ gépén látszódna). Ez még a kisebbik hekk, de mi van ha az összes ellenfélre élénksárga csíkot fest? Az már cheat a javából...

www.pumaszallas.hu

Ja. A szárnyvégcsutka, egészen pontosan. Nagyon érdekeseket tudott mozogni, fõleg, ha egy kicsit dobálósabb volt az idõ. És igazad van, a Pirat jó erõs volt, azért nem is törõdött senki ezzel, de attól még nem volt szép látvány. És most hogy mondod, tényleg a nagycirkáról is mondtak ilyet, hogy hullámzik a szárny...

Si vis pacem, para bellum.

A pirát az egyik legerõsebb vitorla. Biztos, hogy jól emlékszel?
A nagycirkálónak leng és tekeredik a rendesen a szárnya.
...bár ez az a helyzet, amikor a kapitány kérdésére adott választ:
- Hé Patrick, Billy hol van?
- Valahol hátul.
szó szerint kell értelmezni...
😊))

Szar érzés az ilyen látvány.
Anno a Piratban (utolsó faépítésû vitorlázók egyike) is 160-180 körül már csak a legbátrabbak mertek kinézni a szárnyvégre, legjobb volt egyenesen elõre bámulni...