IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõbb egy Beaufighter 25 repesz-gyújtó gránát találat után még vígan repkedett.
Ez volt a legtöbb, 15 a legkevesebb találat.
Kipróbáltam az összeset, de egyszer sem sikerült csak 20-assal lelõni egyiket sem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Ha minden hól megy"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
W7 a rendszergazdai jogsultságokkal, meg kizárólagos engedélyezésekkel néha bekavar, de akkor nálad nem az van.
www.pumaszallas.hu
Akkor a CoDban nem lehet majd skineket csinálni a gépekhez mint az il2ben!?😮
Windowsos dolog nem lehet? W7-nél pl hangkeverõben 0-ra lehúzva az Il, vagy ilyenek?
Ha biztos nem win, akkor nézd meg, hogy az il2 könyvtárban lévõ ilsetup.exe-t elindítva a sound fülön az van-e baállítva, ami kell.
Illetve bemásolom ide az én conf.ini-m
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=13
ObjectVolume=13
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=0
MasterVolume=7
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=2
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=6
MicLevel=7
SoundFlags.forceEAX1=0
www.pumaszallas.hu
De ahogy olvasom, innentõl értelme sem lenne ennek a Kegetys modnak, mert a patch után lehet állítani majd textúra részletességet és ssao-t is. Plusz a négymagos procikon érezhetõ javulás lesz sebességben.
Steam lobbyt, QMB fejlesztik, és pár dolgoz javítanak a gépeken, kabinokon, kb ennyi lesz ez a patch.
www.pumaszallas.hu
Az lenne a problémám hogy az il2 hangja teljesen elment ! 😞 és nem tudom miért , tegnap tökéletesen ment ma meg egyszerûen megszûnt a hang benne még a fõmenüjében sincsen zene , más játékoknál van hang ! (hangfal be van kapcsolva ,de a játéknál már nem engedi a zenét bekapcsolni)
Valakinek esetleg ötlete !?
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
A nagycirkálónak leng és tekeredik a rendesen a szárnya.
- Hé Patrick, Billy hol van?
- Valahol hátul.
szó szerint kell értelmezni...
😊))
Anno a Piratban (utolsó faépítésû vitorlázók egyike) is 160-180 körül már csak a legbátrabbak mertek kinézni a szárnyvégre, legjobb volt egyenesen elõre bámulni...
Ha jól láttam egyébként a videóban éjszakai festéssel repültek.
mert én csak simán telepítettem és el sem indult a gém és csak az update restore hozta vissza így viszon hsfx nincs a modok ott vanak jsgme-ben de nem mûködnek
hogy lehet megoldani hogy jó legyen?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7954&highlight=cliffs+dover
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
holnap ismét béta-patch, hétfõn pedig rendes!
a fõbb változtatások:
-grafikai változatások (ssao opció), 4magos gépeken külön mag számolja a taxtúrákat és ott nagyobb sebességnövekedés lehet, 2 magosokon nem annyira
-új szerver keresési lehetõség
-új qmb lehetõségek
-apróbb dolgok
GOOBY, pls
(bár én évek óta nem használok hl-t, az xfire sokkal több szervert mutat)
GOOBY, pls
Szervereket tényleg csak egyet-kettõt talál, egyik sem állandó szerver, én pl kétszer ugyanazon nem is repültem még. Esténként kell próbálni, TS-en fent vagyunk, ott beszéljük meg hova menjünk. Ha nem talál szervereket, akkor a tûzfalat kell megnézni, nekem pl az blokkolta.
Címeket nem tudok mondani, mindig változó.
www.pumaszallas.hu