IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálgatom itt a germán 20milliseket. Szörnyû rosszak.
Az elõbb egy Beaufighter 25 repesz-gyújtó gránát találat után még vígan repkedett.
Ez volt a legtöbb, 15 a legkevesebb találat.
Kipróbáltam az összeset, de egyszer sem sikerült csak 20-assal lelõni egyiket sem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

itt a kép na - bocs 😞

stonehenge 😊

Sanyo
Asszem marad az angol. 😄

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Aszonta a gúgli: "képernyõ tér környezeti elzáródás"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Köszi, javítva.

www.pcpilot.hu

Ezt javítsd ki:

"Ha minden hól megy"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Ha XP-rõl, váltok Win 7-re, akkor lehet FPS növekedés?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Jó látni, hogy legalább patchelnek, és folyamatosan javítják a gémet 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Ez rendben van, de nincs magyar megfelelõje? 😊 Vagy jobb, ha nem ferdítem le? 😄

www.pcpilot.hu

FFB-t nem terveznek?

DummyBoy
Ahogy a szittya mondja: Screen Space Ambient Occlusion

Sanyo
Következõ patch.

Meg tudná valaki mondani, hogy van magyarul az SSAO?

www.pcpilot.hu

Her Laca
Danke.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Her Laca
Mi az a két valami ami fps növekedést okoz. Drebilnek kéne.😊 Linket ha kérhetnék ,de gyorsan😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Szerintem nem mûködik Online a "virágbóti" verzió,ha ugyan arra a személyre gondolunk,õ csak hülyéskedett,mert eredeti van neki.

Zpogi
Nekem akkor csinált ilyet a Freetrack,ha valamiért visszaállítódott a cam beállításoknál a Demo video,ilyenkor teljesen lefagy. Válaszd ki a saját kamerádat és akkor mûködnie kellene.

VO101Tom
Passz.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Igen, olvasom közben, máshol Luthier már ezt írja, az ssao-ért nem bannolnak, csak ha az fm dm-be beleturkálsz. Napersze ssao benne lesz a patchban, még jó, hogy azért nincs ban 😊. Aztán lehet, hogy a nyitó szöveg késõbb lett editálva... no mindegy, a Kegetys modra úgysem lesz szükség, mst meg nem turkálunk 😊

www.pumaszallas.hu

Köszönöm most meg mûködik , egy-két dolgot átírtam , de ezt akkor sem értem ! Mi lehetett a baj mert nem állítottam át semmit !Szerinted!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

DummyBoy
Igen, igazad van, a peccs topikban volt ezekrõl szó... ott le van írva minden.

Program hiba talán!? dobjam fel újra az il2-t? De tegnap semmi baja se volt ,24 óra alatt ,hogy mehet tönkre,ha nem használom!?😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Most még nem lehet skinezni, majd késõbb.
W7 a rendszergazdai jogsultságokkal, meg kizárólagos engedélyezésekkel néha bekavar, de akkor nálad nem az van.

www.pumaszallas.hu

ööö és Win xp-m van !

Köszi 😊 Csak magától tiltott volna valamit !?😮 Mert nem nyúltam a hangbeállításhoz ,csak onlinen repkedtem ! 😊

Akkor a CoDban nem lehet majd skineket csinálni a gépekhez mint az il2ben!?😮

VO101Tom
Hello.

Windowsos dolog nem lehet? W7-nél pl hangkeverõben 0-ra lehúzva az Il, vagy ilyenek?

Ha biztos nem win, akkor nézd meg, hogy az il2 könyvtárban lévõ ilsetup.exe-t elindítva a sound fülön az van-e baállítva, ami kell.

Illetve bemásolom ide az én conf.ini-m szekcióját, hasonlítsd össze hátha neked le van tiltva 1-2 dolog.

SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=13
ObjectVolume=13
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=0
MasterVolume=7
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=2
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=6
MicLevel=7
SoundFlags.forceEAX1=0

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én most olvasom Luthier kommentjét, õ azt írja bármit variálhatsz offline, online viszont semmit (nossao meg ilyenek SEM kivétel). Valve saját motorja ellenõrzi ezt, és bannol ha megpiszkált fájlokat talál. Eddig nem foglalkoztak igazán vele, de innentõl szigorúan tiltanak és figyelnek minden módosítást, ami online repkedésekkor a játékodon lehet. Elõzetes figyelmeztetés nélküli bannolás jár bármilyen módosításért.
De ahogy olvasom, innentõl értelme sem lenne ennek a Kegetys modnak, mert a patch után lehet állítani majd textúra részletességet és ssao-t is. Plusz a négymagos procikon érezhetõ javulás lesz sebességben.
Steam lobbyt, QMB fejlesztik, és pár dolgoz javítanak a gépeken, kabinokon, kb ennyi lesz ez a patch.

www.pumaszallas.hu

Üdv mindenkinek !
Az lenne a problémám hogy az il2 hangja teljesen elment ! 😞 és nem tudom miért , tegnap tökéletesen ment ma meg egyszerûen megszûnt a hang benne még a fõmenüjében sincsen zene , más játékoknál van hang ! (hangfal be van kapcsolva ,de a játéknál már nem engedi a zenét bekapcsolni)
Valakinek esetleg ötlete !?

VO101Tom
megvan...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Errõl hol volt szó? Most keresem 1C-n, ilyesmi topikot nem találok...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezen már gondolkoztam én is, nemrég volt fent egy csóka 1C fórumán, azt taglalta hogyan lehet az alapértelmezett mesza skinekre feltenni a svasztikát (csak az õ gépén látszódna). Ez még a kisebbik hekk, de mi van ha az összes ellenfélre élénksárga csíkot fest? Az már cheat a javából...

www.pumaszallas.hu

Ja. A szárnyvégcsutka, egészen pontosan. Nagyon érdekeseket tudott mozogni, fõleg, ha egy kicsit dobálósabb volt az idõ. És igazad van, a Pirat jó erõs volt, azért nem is törõdött senki ezzel, de attól még nem volt szép látvány. És most hogy mondod, tényleg a nagycirkáról is mondtak ilyet, hogy hullámzik a szárny...

Si vis pacem, para bellum.

A pirát az egyik legerõsebb vitorla. Biztos, hogy jól emlékszel?
A nagycirkálónak leng és tekeredik a rendesen a szárnya.
...bár ez az a helyzet, amikor a kapitány kérdésére adott választ:
- Hé Patrick, Billy hol van?
- Valahol hátul.
szó szerint kell értelmezni...
😊))

Szar érzés az ilyen látvány.
Anno a Piratban (utolsó faépítésû vitorlázók egyike) is 160-180 körül már csak a legbátrabbak mertek kinézni a szárnyvégre, legjobb volt egyenesen elõre bámulni...

Érdekes gép volt ez a Wellington. Az apácarács-szerû váz volt az egyetlen merevítése a törzsnek. Az egyik veterán navigátor mesélte, hogy nagyobb turbulenciában amikor hátranézett az orrból nem látta a faroklövészt. :-)))

Ha jól láttam egyébként a videóban éjszakai festéssel repültek.
tudja valaki hogy lehet megoldani hogy az il 2 1946 ultrapck mellett menjen a hsfx?
mert én csak simán telepítettem és el sem indult a gém és csak az update restore hozta vissza így viszon hsfx nincs a modok ott vanak jsgme-ben de nem mûködnek
hogy lehet megoldani hogy jó legyen?
DummyBoy
Figyeljetek oda az online repkedésre, kemény bannolgatás jön a moddolgatásból ... elvileg az nossao és ilyen modokért nem, de a textúra-fm/dm hekkelésért járni fog !!!

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
HL fórumán van errõl szó, ha olegék leprogramozták azokat a kiskapukat, amiket il-2-nél, akkor oké, ha nem, akkor nem megy. Jiri már foglalkozik vele, majd nézzük lesz-e valami info...

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7954&highlight=cliffs+dover

www.pumaszallas.hu

PhantomAss

GOOBY, pls

PhantomAss
nemtom sajnos, de hallottam már hogy beszéltek róla

holnap ismét béta-patch, hétfõn pedig rendes!
a fõbb változtatások:
-grafikai változatások (ssao opció), 4magos gépeken külön mag számolja a taxtúrákat és ott nagyobb sebességnövekedés lehet, 2 magosokon nem annyira
-új szerver keresési lehetõség
-új qmb lehetõségek
-apróbb dolgok

GOOBY, pls

VO101Tom
Steam mellett HL? Menne az úgy?

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
na majd ha a hl-en lesz biztos jobban beindul
(bár én évek óta nem használok hl-t, az xfire sokkal több szervert mutat)

GOOBY, pls

Most egy sem megy.

VO101Tom
Tegnap volt fent egy magyar srác, aki torrenten vette, szal az online játékhoz -úgy tûnik- mégsem kell eredeti, csak hostolni nem tud. A saját host azért is nehézkes, mert le kellene tölteni repülhetõ mapokat, amiket alapból ad, azok nálam nem indultak el, nem tudtam oldalt választani, FMB-ben próbálkoztam, de kicsit bonyolultabb mint az il-2, nem szántam rá annyi idõt, hogy kitaláljam hogy kell 😊

Szervereket tényleg csak egyet-kettõt talál, egyik sem állandó szerver, én pl kétszer ugyanazon nem is repültem még. Esténként kell próbálni, TS-en fent vagyunk, ott beszéljük meg hova menjünk. Ha nem talál szervereket, akkor a tûzfalat kell megnézni, nekem pl az blokkolta.

Címeket nem tudok mondani, mindig változó.

www.pumaszallas.hu

sziasztok nemtudja valaki a freetrack megy win 7 alatt? mert elinditom és nem kapcsol be a kamera,onnantol se állitani semmit nem tudok :S