IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok mi a véleményük, és, hogy repülnek-e már a Cod-al. Vagy mikor települnek át rá.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
ez mit jelent? a szabály a fordulóharcra vonatkozott???
" November 1944
Hauptmann Erich Hartmann und Hauptmann Laszlo Pottyondy (13 Abschüsse) vor einer Me-109 der ungarischen 102. Jagdgruppe, auf dem Flugfeld Budaörs, welches sich die II./JG 52 und die 102.Jagdgruppe teilten.
Die beiden Einheiten flogen auch gemeinsame Einsätze, so wie am 17.11.1944 als Hartmann als Rottenflieger von Pottyondy flog. Beide Piloten schossen bei diesem Einsatz je einen B-25 Boston - Bomber ab."
Hartmann und Pottyondy
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Hunnia égboltjának vérvörös Pumái
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egész szép, és hasznos bevetésrõl hazafelé tartván egyet-kettõt akadott. Aztán gyakrabban. Aztán folyamatosan. Végül kilépett!
Ezt mééé csinálja velem???
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Itt is van
Van az a kép amikor Hartmannal áll Pottyondy egy ricsis messza elõtt.
Bár Pottyondy jó kapcsolatokat ápolt a német pilótákkal ,több kép is van ahol nagy nevekkel együtt van.
Ha jól tudom ,és jól tudom Pottyondynak volt kísérõje Hartman ,bár ez inkább olyan propaganda fogás volt szerintem akkoriban.
www.pumaszallas.hu
Egyébként Szobránszky Aladár dán dogja volt az 1/1-nél, 2/3-nál. Késõbb Pottyondy László mikor századpk lett, akkor felvették ismét a Ricsi nevet.
www.pumaszallas.hu
Becze Csaba írta a Roncskutatóknál.
"Egyszer már feltettem egy képet aSzobránczy sírjáról, de a szerkesztõk anno nem tartották elég érdekesnek, hogy kirakják.
Egyébként nincs rajta a neve, a kriptát már egy másik család használja - rendes emberek - de nem "lakoltatták ki" szegény Kacsát. Az a baj ott is, hogy az öregúr meghalt már és csak a nagyon idõs özvegy látogatja a sírt - nem tudom, mennyire közeli/távol rokonaik vannak, remélem az õ halálával nem fog az a család is kihalni. Mindenesetre azt már azonnal jeleztem, hogy szívesen fizetem a sírmegváltást, mert nem fogom hagyni, hogy egy olyan kiváló ember, mint szegény Szobránczy volt, egy köztemetettek és megváltatlanok parcellájába kerüljön :-("
Becze Csaba tudja hol van a sírja. Meg kéne kérdezni tõle.
Én szívesen elmennék egy koszorút elhelyezni ,és leróni a tiszteletemet.
Segítek 😊
Oszt tudod e mi volt a nyakörvére írva ,vagyis mi volt a jel mondatuk?
És azt ,hogy miért lett Ricsi a század,osztály? És milyen eb volt? No és kié volt eredetileg a kutyus?😊
il2-ben magasságmérõt nullázni nem tudsz. A stukán állítható viszont az automata oldás magassága, mégpedig a Bombsight controls increase/decrease sight altitude gombokkal.
revivel való célzáshoz innen szedd le a 02 könyvet, ebben benne van hogy kell a revivel célozni: pumaszállás/tankönyvek. (doksi 18-20. oldala környékén)
Meszánál régóta nem érdemes a manual PP-vel foglalkozni, az csak addig volt jó, amíg a manual gyorsabb volt, mint az automata.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- hogy nullázok magasságmérõt? (pölö Stuka felsõ magmérõje).
- Bombázás nem zubó, és nem bombacélzó segítségével.(mint pölö a BF-110)
- Külön kiemelte mindenki, hogy Messernél érdemes a Kommandogerat helyett kézzel állítgatni a légcsavar-állásszöget, aztán az X-dik paccs után meg azt, hogy nem. Mi a helyzet most 4.10.1-nél?
Vagyis mindenki pumás lett elõbb vagy utóbb (gonosz kacaj) <#ravasz1>#ravasz1>
De akit részletesen érdekel, pumaszálláson fent van.
www.pumaszallas.hu