IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Ma megvettem az IL-2 CLIFFS OF DOVER-t!! Végre, sikerült.

Légyszíves vegyetek fel Steamen: gerappa123

vagy küldjetek privit és felveszlek én titeket.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Nagyon az, de hihetetlen jó élmény amíg nem válik gépiessé. Én ezért hagytam abba az online háborúzást 3 éve.

www.pcpilot.hu

Köszi. Jól hangzik, de tényleg kemény idõrabló lehet.

VO101Tom
Nem.

Online warok az il-2 alatt kb így néztek ki, mint a most is futó Airforce War:
http://war.by-airforce.com/index.html

Röviden: Webes felületen managelt háború, amin a font alakulását az oldalról letöltött, lerepült, majd visszatöltött küldetések kimenetele határozza meg (weblap van úgy megírva, hogy a küldetés generálását és a visszatöltések kezelését automatikusan el tudja végezni - Olegék részérõl is sokat fogllkoztak ezekkel, hogy a játék is megfelelõen reportolja ezeket egy file-ba). Területfoglalás, stratégiai, taktikai bombázások, felderítések, utánpótlás kíséret, szabad vadászat - mindezt részletes, és állandóan vezetett statisztikákkal. A térképeken a gépek évjárata és nagyjából darabszámuk korhûnek mondható, a konkért war menete viszont a játékosoktól függ csak (a térképek egymást viszont megint történelmi sorrendben követik). Nagyon jó kis idõtöltés, a 10. után már kicsit unalmas <#idiota>

www.pumaszallas.hu

*hangsúly

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az OW-t olyan coop mission-nek kell elképzelni, ahol a server generálja a térképet az alapján, ahogy a szemben álló felek teljesítenek. Talán ez áll legközelebb a valósághoz. Vezeti az egyéni és a század statokat. A bevetések során nagy hangsúja van a stratégiának, hogy melyik repteret vagy szektort kell támadni, vagy éppen védeni. Van ún. recon, ahol egy bombázó felderítést végez. Erre a momberre, amit mindig humán vezet jobb esetben úgy kell félteni és õrizni mint a sakk-ban a királyt. Ha leszedik, kb. lõttek az egész bevetésnek. Továbbá van földi szállító egységek, convoyok védése/támadása, camp-ek foglalása stb. Egyesek szerint ez az online repülések sava borsa. Egy idõben én is rákaptam egy kicsit, de annál jobban meguntam az egészet, mert sok idõ és energia pazarlás egy normális war összehozása.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Jaja, offline repülgetek, de kb. 1 hete nem volt idõm rá. Gyûjtögetem a repült órákat, de közel sem annyit mint te. 😊

www.pcpilot.hu

VO101Tom
És Sanyo... tvr is irogat ide néha, de õ csak ROFozik 😊

www.pumaszallas.hu

Aha..online war alatt mit értesz? Küldetések,normális szerkesztõk, ilyesmi?

Valahonnan sejtettem<#smile>,de nem tudtam.
Vagy ahogy egyik kollégám szokta volt mondani,-"tudtam,de nem sejtettem".

Vogel
Röviden, amíg nincs online warhoz kötve a game, addig kevesen.

VO101Tom
Nekem tetszik, de többen is a cod jelenlegi állapota miatt nem fejlesztenek gépet. Egy schwarmot már ki tudnánk állítani, 3-4-en erõsen gondolkoznak rajta, hogy közeljövõben megveszik, de az osztálybevetés még várat magára (amíg nincs normális online war, addig biztos)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Leginkább Tom😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Van itt olyan aki a virtuális Puma század tagja?
Kíváncsi vagyok mi a véleményük, és, hogy repülnek-e már a Cod-al. Vagy mikor települnek át rá.

PhantomAss
hello
ment egy privi 😄
érzem ahogy egyre jobban vonzz a sötét oldal...

GOOBY, pls

Nagyon Fa*a!!!<#smile>

<#nyes>

Köszi.

4.2-es verziójú testemet valamelyik régebbi 2.0-3.0 közöttire visszacserélném..<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Az elõbb írta, hogy nincs kapcsolat, de most jó. Ritkán szokott leállni, nem is emlékszem már, hogy mikor volt utoljára gond vele.

www.pcpilot.hu

Nálam megy.

www.smart-bus.hu

Her Laca
bakker a steam másnál sem mûkszik?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Urak. Ha valakinek hardver kell írjon egy privátot ,mi az amire szüksége lenne.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Nem olvastatok valamit a hivatalos patch-rõl? Már rég ki kellett volna adniuk..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Urak! Nincs valakinek ismerõse az FHB bankban, vagy a PSZÁF-nél? Nagyon fontos lenne!

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Németek az energiaharcot favorizálták, kopp gázon megcsapja, majd eltávolodik, fel, vagy szintben. A magyarokra azt mondták, látványos, de nagyon veszélyes amit õk csinálnak. 😊

www.pumaszallas.hu

Azt értem, de elég sok gyõzelméhez a fordulóharc modor párosult, a leírás alapján 😊 Mindenesetre szép életút, amit átélt 😊
Igen. Nem volt jellemzõ... odacsaptak, oszt elhúztak... nem tekeregtek! 😊

www.smart-bus.hu

"Érdemes megjegyezni, hogy a korszak légi hadviselésének szabályait „felrúgva” a magyar vadászok és az említett orosz egység harci gépei sokszor vívtak egymással fordulóharcot"

ez mit jelent? a szabály a fordulóharcra vonatkozott???
Nesu
Latom most olvastam !<#eplus2>

" November 1944

Hauptmann Erich Hartmann und Hauptmann Laszlo Pottyondy (13 Abschüsse) vor einer Me-109 der ungarischen 102. Jagdgruppe, auf dem Flugfeld Budaörs, welches sich die II./JG 52 und die 102.Jagdgruppe teilten.

Die beiden Einheiten flogen auch gemeinsame Einsätze, so wie am 17.11.1944 als Hartmann als Rottenflieger von Pottyondy flog. Beide Piloten schossen bei diesem Einsatz je einen B-25 Boston - Bomber ab."

Hartmann und Pottyondy

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Ha jól tudom õk Erich Hartmann és Pottyondy László 1944 11.17. -én .
Hunnia égboltjának vérvörös Pumái

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
Nekem sincs. Ati.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
ááá elrontottad az örömöm 😄

GOOBY, pls

<#falbav><#falbav><#falbav>
Egész szép, és hasznos bevetésrõl hazafelé tartván egyet-kettõt akadott. Aztán gyakrabban. Aztán folyamatosan. Végül kilépett!
Ezt mééé csinálja velem???

Si vis pacem, para bellum.

460-n is ilyen volt!!! 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Igen, nekem is ez ugrott be, hogy mintha nvidián nem lenne ilyen gond (nekem sincs <#idiota>)

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
csak ati-n 😄

GOOBY, pls

Willenbrock
<#lama> vagyok,tényleg az f9-et nyomhattam biztos véletlen,és ez eszembe sem jutott,kösz a tippet így már jó.

F9-et próbáltad megnyomni?

Controlsban nyomj egy aplyt, vagy állítsál valami komolyat mondjuk felbontást, és utána vissza.<#alien> Igen hülyén hangzik, de nekem kétszer volt ilyen, így múlt el.

VO101Tom
próbáld ki, hogy a hat switchre valami funkciót teszel. géppuska lövést, vagy hasonlót. ha az mûködik, akkor valami letiltja a nézelõdést. newview, frackir, freetrack, ilyesmi nincs fent?

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Csak a reinstall segíthet?Jó lenne elkerülni mert az fél nap 😞

Ok, megnyugodtam! 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Nem tudom mi történt,de az il-2 olyat produkál hogy a hat switch-re nem reagál játékban.A beállításoknál érzékeli és mentettem is a beállításokat,játékban meg nem mûködik.Eddig jó volt,mióta csináltam egy quick missiont azóta nem reagál,újra beállítottam így sem jó.

persze, tele van vele a hivatalos 1c fórum

Her Laca
Igen.

Valaki tapasztalt ILYEN csíkokat alacsony magasságban? 😞

www.smart-bus.hu

VO101Tom
ja ja, ezeket ismerem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Itt is van