IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ma küldöm a privátot csak a srác még nem ért haza aki az árat mondja😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Attól félek, megint a fejünkön találtad a szöget!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szóval akkor majd jövõ péntek, talán...
Tegnap még ez volt:
"I'll be back again tomorrow with a progress report, and hopefully with a patch! "
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Múltkor láttam egy videót, több mint 100 géppel.
Nagyon kemény volt,és nagyon jól futott a srác gépén.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
- '56-ban hogy kellett volna védekezni a Pestet elfoglaló orosz páncélosok ellen?
- Becsalogatni õket a nyóckerbe, aztán hangosan kiabálni: Fémhulladék, itt a fémhulladék...!
Hamarabb kilopták volna alóluk, mint ahogy géppuskához kapna...
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Powered by Unigine Engine
Heaven Benchmark v2.5 Basic
FPS:
48.7
Scores:
1227
Min FPS:
27.8
Max FPS:
103.0
Nem állítottam semmit ,nem is tudom ,hogy kell😊)
P5342 3DMarks
Asszem ez az oldal tárolja?
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
azt megtennéd, hogy megnézed a videokártyád 3d mark 2006-ban (vagy11-ben), mennyi pontszámot kapsz rá?
csak kiváncsi vagyok hogy kb mennyivel tud többet, mert a procink ugyanaz
köszi elõre is
GOOBY, pls
én egyébként airsheep76 néven vagyok asszem steam-en, nyugodtan felvehetsz ha látsz
amúgy grat a játékhoz
GOOBY, pls
Ez jó lenne ha igaz lenne. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Légyszíves vegyetek fel Steamen: gerappa123
vagy küldjetek privit és felveszlek én titeket.
www.pcpilot.hu
Online warok az il-2 alatt kb így néztek ki, mint a most is futó Airforce War:
http://war.by-airforce.com/index.html
Röviden: Webes felületen managelt háború, amin a font alakulását az oldalról letöltött, lerepült, majd visszatöltött küldetések kimenetele határozza meg (weblap van úgy megírva, hogy a küldetés generálását és a visszatöltések kezelését automatikusan el tudja végezni - Olegék részérõl is sokat fogllkoztak ezekkel, hogy a játék is megfelelõen reportolja ezeket egy file-ba). Területfoglalás, stratégiai, taktikai bombázások, felderítések, utánpótlás kíséret, szabad vadászat - mindezt részletes, és állandóan vezetett statisztikákkal. A térképeken a gépek évjárata és nagyjából darabszámuk korhûnek mondható, a konkért war menete viszont a játékosoktól függ csak (a térképek egymást viszont megint történelmi sorrendben követik). Nagyon jó kis idõtöltés, a 10. után már kicsit unalmas <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Vagy ahogy egyik kollégám szokta volt mondani,-"tudtam,de nem sejtettem".
www.pumaszallas.hu