IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Kint van a patch,de ez is csak béta 😞

LINK

Her Laca
😊

Még ma küldöm a privátot csak a srác még nem ért haza aki az árat mondja😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Puff. Megnézhetnéd..valószínû neked is jól menne.<#vigyor>

Her Laca
6950@6970

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rejtõt idézve:

"Attól félek, megint a fejünkön találtad a szöget!"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

f24sg
A "hopefully" már önmagában jelzi, hogy ehhez minimum a világ összes istenségének segítsége kéne, + még szerencse is. <#idiota>

Szóval akkor majd jövõ péntek, talán...
Állítólag ma.

Tegnap még ez volt:

"I'll be back again tomorrow with a progress report, and hopefully with a patch! "

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

SgtChris
Õõõõ a patchról valami új hír???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Nem igazán értem miért nem a régi rendszer mintájára csinálták meg a CoD-ot. Így elég nehézkes a tesztelés. De legalább is az irányok magasság beállítás meglenne.

Milyen is a videó karid' Laca?
Múltkor láttam egy videót, több mint 100 géppel.
Nagyon kemény volt,és nagyon jól futott a srác gépén.

Her Laca
Szóval ha az említett jármû tulaja nem skandináv származású ,a nyakam teszem rá,hogy egy csöppet sem lettek volna megilletõdve e derék favágók.

Engem a háttérben hallható szakértõ vett le a lábamról, asszongya: "hát ez tök nyilvánvaló volt" 😄😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azon a környéken? Ez kizárt. A jármû tulaja eleve nagykutya lehet ott,jelzem alátámasztja a feltevésem helyességét a komoly tarkó és fejbúb vakarás is amit a derék és persze magasan képzett szakember gárda az eset után véghezvitt.

LeonSilver
Aszongya "nem láttuk azt a sötét gecit"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát sikeresen feltörték az tény! 😄

www.smart-bus.hu

Nem lehet, hogy õk egyúttal autót is akartak lopni...??? És így volt a legkevésbé feltûnõ a kocsifeltörés.

Si vis pacem, para bellum.

Egyik kedvencem:
- '56-ban hogy kellett volna védekezni a Pestet elfoglaló orosz páncélosok ellen?
- Becsalogatni õket a nyóckerbe, aztán hangosan kiabálni: Fémhulladék, itt a fémhulladék...!
Hamarabb kilopták volna alóluk, mint ahogy géppuskához kapna...

Si vis pacem, para bellum.

Ennyi! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az tuti😊 Földet nem ért volna (nem hogy jármûvet),ha valami nemesfémbõl készült objektum lett volna😊

A lényeg, hogy kiváló szakemberek. No persze, ha réz lett volna, azt szakszerûbben intézték volna.. 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Pirézek vótak, na.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Norvég cserediákok.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Vááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Her Laca
Ha jól látom akkor a svéd,avagy réti néger népcsoportból valók voltak a "szakemberek". Nem is csodálkozom a történteken,ám arra kíváncsi vagyok,hogy az ott álló Merga (gondolom ,szintén skandináv ) tulajdonosa, miként hajtja be rajtuk a jármû vételárát. Mert hogy behajtja az tuti😊

Off, de nem lehet kihagyni:

DummyBoy
Lehet letesztelem ezeket én is majd ... kiderülhet mennyi a különbség a procik között .... bár tuti lesz nem kevés 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
hmm nem rossz, én 4500 körül kapok...
köszi
a havent még nem néztem

GOOBY, pls

Her Laca
Ez meg a Haven

Powered by Unigine Engine
Heaven Benchmark v2.5 Basic
FPS:
48.7
Scores:
1227
Min FPS:
27.8
Max FPS:
103.0

Her Laca
3 tré mark 11 ,origó szoftverbázisról letöltve,feltelepítve,nem frissítettem ,elindítottam a középsõ tesztet ,ami nem tudom mi ,de három van (ne röhögj ,sose teszteltem ilyenekkel) és ez lett.
Nem állítottam semmit ,nem is tudom ,hogy kell😊)

P5342 3DMarks

Asszem ez az oldal tárolja?

fecska
ÁÁÁÁ megvette Miki, és nincs E-7 Olegék már megint húzzák a zidõt XD

VO101Tom
nemtom mé, steamen én senkit nem találtam meg... VO101_Tom néven vagyok fent, küldjetek invitálást nekem, és akkor a COD hungary csoportba is adok meghívót.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
oks, ha hazamegyek én is felveszlek titeket (vagy mi 😄)

GOOBY, pls

mijki
én is felvettelek 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nohab
huba20 néven felvettelek.
PhantomAss
Laca!
azt megtennéd, hogy megnézed a videokártyád 3d mark 2006-ban (vagy11-ben), mennyi pontszámot kapsz rá?
csak kiváncsi vagyok hogy kb mennyivel tud többet, mert a procink ugyanaz
köszi elõre is

GOOBY, pls

PhantomAss
miért épp gerappa?
én egyébként airsheep76 néven vagyok asszem steam-en, nyugodtan felvehetsz ha látsz
amúgy grat a játékhoz

GOOBY, pls

mijki
A CoD felhasználói kézikönyvében megmosolyogtatott ez a mondat: "a kezdõ pilóták hajlamosak kiürült tárral, de skalp nélkül hazatérni, így ön se csüggedjen, ha elsõre nem sikerül - amint ráérez a repülésre, garantáltan párosával szedi majd le az ellenséges pilótákat."

Ez jó lenne ha igaz lenne. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ma megvettem az IL-2 CLIFFS OF DOVER-t!! Végre, sikerült.

Légyszíves vegyetek fel Steamen: gerappa123

vagy küldjetek privit és felveszlek én titeket.

Sanyo
Nagyon az, de hihetetlen jó élmény amíg nem válik gépiessé. Én ezért hagytam abba az online háborúzást 3 éve.

www.pcpilot.hu

Köszi. Jól hangzik, de tényleg kemény idõrabló lehet.

VO101Tom
Nem.

Online warok az il-2 alatt kb így néztek ki, mint a most is futó Airforce War:
http://war.by-airforce.com/index.html

Röviden: Webes felületen managelt háború, amin a font alakulását az oldalról letöltött, lerepült, majd visszatöltött küldetések kimenetele határozza meg (weblap van úgy megírva, hogy a küldetés generálását és a visszatöltések kezelését automatikusan el tudja végezni - Olegék részérõl is sokat fogllkoztak ezekkel, hogy a játék is megfelelõen reportolja ezeket egy file-ba). Területfoglalás, stratégiai, taktikai bombázások, felderítések, utánpótlás kíséret, szabad vadászat - mindezt részletes, és állandóan vezetett statisztikákkal. A térképeken a gépek évjárata és nagyjából darabszámuk korhûnek mondható, a konkért war menete viszont a játékosoktól függ csak (a térképek egymást viszont megint történelmi sorrendben követik). Nagyon jó kis idõtöltés, a 10. után már kicsit unalmas <#idiota>

www.pumaszallas.hu

*hangsúly

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az OW-t olyan coop mission-nek kell elképzelni, ahol a server generálja a térképet az alapján, ahogy a szemben álló felek teljesítenek. Talán ez áll legközelebb a valósághoz. Vezeti az egyéni és a század statokat. A bevetések során nagy hangsúja van a stratégiának, hogy melyik repteret vagy szektort kell támadni, vagy éppen védeni. Van ún. recon, ahol egy bombázó felderítést végez. Erre a momberre, amit mindig humán vezet jobb esetben úgy kell félteni és õrizni mint a sakk-ban a királyt. Ha leszedik, kb. lõttek az egész bevetésnek. Továbbá van földi szállító egységek, convoyok védése/támadása, camp-ek foglalása stb. Egyesek szerint ez az online repülések sava borsa. Egy idõben én is rákaptam egy kicsit, de annál jobban meguntam az egészet, mert sok idõ és energia pazarlás egy normális war összehozása.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Jaja, offline repülgetek, de kb. 1 hete nem volt idõm rá. Gyûjtögetem a repült órákat, de közel sem annyit mint te. 😊

www.pcpilot.hu

VO101Tom
És Sanyo... tvr is irogat ide néha, de õ csak ROFozik 😊

www.pumaszallas.hu

Aha..online war alatt mit értesz? Küldetések,normális szerkesztõk, ilyesmi?

Valahonnan sejtettem<#smile>,de nem tudtam.
Vagy ahogy egyik kollégám szokta volt mondani,-"tudtam,de nem sejtettem".

Vogel
Röviden, amíg nincs online warhoz kötve a game, addig kevesen.

VO101Tom
Nekem tetszik, de többen is a cod jelenlegi állapota miatt nem fejlesztenek gépet. Egy schwarmot már ki tudnánk állítani, 3-4-en erõsen gondolkoznak rajta, hogy közeljövõben megveszik, de az osztálybevetés még várat magára (amíg nincs normális online war, addig biztos)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Leginkább Tom😊)