IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javítsatok ki, ha tévedek.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
on:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meg kéne nézni, hogy driver vagy setup beállítás nem okoz-e nálad lassulást. A 14101-es patchben lévõ újítások, amikbe a kegetys modokat is betették, ez nagyon sokat dobott rajta, amire lassulásokat írnak, az a mostani beta patch (ezért sincs végleges még belõle), de ez is csak esetleges, nekem pl abszolút nem változott a sebesség (egyik nap direkt néztem is). Nézd meg a drivereket, setup beállításokat, nincs-e valami elállítva, ssao vagy epilepszia szûrõ bekapcsolva hagyva...
www.pumaszallas.hu
A 101 az Puma😊 Eszembe nem jutott volna <#ravasz1>#ravasz1> ,de ha azok ,hát azok😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az egy árkád, de azt hiszem neked nem kell bemutatnom a Wop-t.
Csupán arról van szó, hogy pl a házak, fák milyen kidolgozottak, akadás nélkül fut. Földközelben, víz felett mindenhol. Kövezzetek meg, de nekem bejön a WoP garfikája is. A gépek kidolgozása csak IL-2 szinten van, kicsit feljavítva, de a földi tájak, városok jók. Csupán arra akartam kitérni, hogy a cod-ban mindez csak a víz felett van így, szárazföld felett egy kicsit akad. Ezzel nem is lenne baj, de össze-vissza akad. mikor milyen kedve van.
Az alap -elsõ cod akadt. Az elsõ pachel a 915-össel, jobb lett, és a 072-essel is. De a lagújabbal visszaestem az "alap" CoD alá. Nkem nem tûnt elõrelépésnek a sko pathelgetés. De mégegyszer mondom, egy nagyobb patch (mint pl anno az IL-2 forgotten battles) megoldhatja a problémát.
Gondolom/remélem most azért dolgoznak a fejlesztõk, hogy összesszedjék ezt a játékot. Ha tényleg 4 magra lenne optimalizálva, és normálisabban kezelné a dolgokat a játék (nem hiszem, hogy egy hd6850-esen akadnia kéne 4 giga 1600-as rammal, i5 760-al), akkor még jó is lehet.
Én személy szerint hiányolom a többi géptípust (zéró, P-40, mustang, bombázók armadája).
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
izé...
én csak vicceltem, gondolom istikovacs sem gondolta komolyan, hogy ezt a két programot hasonlítja össze <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
Nem tudom én fejben tartani ,minden frissiben alakult egység nevét😊
Na ha ezt most komolyan veszed:XD

Nemááá. A WOP? Szaggatás nélkül? Rakjál már fel egy szkrínshotot, mert ezt nem hiszem el. <#csodalk>#csodalk>
www.pumaszallas.hu

Jó a pogi által adott link is, csak egy kicsit fel kell frissítenem a németemet😊
A cod-hoz visszatérve.
Én a gyengébb IL-2 szervereken szoktam repülni (ded1 ded3). Mikor a cod megjelent, szinte alig voltak fent, azon a héten. Azóta szinte mindíg full tele van a szerver. Sokan kipróbálták, és most várják a nagyobb patchet, mert am eddig volt csak tûzoltásra jó. Ez még nincs kiforrva. Röhej, hogy egy ps adaptáció (wings of prey) simán, szagatás nélkül full-fullon megy, míg a cod hol akad, hol nem.. Optimalizálatlan az egész.Ide nem 30-60mb-os patch kell, hanem 500mb-1gigás legalább. azt nem hiszem el, hogy eedig csinálták, ültek a tökükön, majd a kiadás elõtt Oleg odaszólt Koljának, hogy: Tesó, hogy áll a proci használat, akad még? Kolja: Baszki, a sok muffos oldalt nézem, hagyjál már. Majd feldobunk pár peccset. Csak tudod, már 6 éve ezt a szart csinálom, akkor még dx9 volt, most hogyan adaptáljam dx11-re hirtelen?
Valahogy nem hiszem el, hogy olyan egyszerû egy patchel 4 magra optimalizálni a cod-ot. Ha meg annyira egyszerû, akkor mire vártak eddig? Így kell kiadni egy játékot? Vagy a crysis2 hibájától féltek? (valaki a kiadás elõtti bétát lenyúlta, torrentrõ gyakorlatilag simán leszedhetõ- a kiadó kérte a crysis fanokat, hogy "igen ez így van , de légyszi inkább vegyétek meg...")
Nekem kevés a repülhetõ géppark, szeretek ámerikái vagy japán géppel is repülni. Vagy akor a többi paripával.
Szóval cod majd akko, ha kijön abból az 1946😊
én úgy tudtam hogy a magneto gyakorlatilag a gyújtógyertya, amibõl kettõ van hengerenként a biztosabb gyújtás miatt
akkor miért jobb a motornak ha csak az egyik mûködik?
GOOBY, pls
1920*1080 alatt futtatom.
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Elõször is a régi IL-2-rõl lenne szó. Ha emlékszik még rá valaki😊
Tudna nekem egy conf.ini beállítást írni/modani/adni, a leges-leges maximális beállításokra?
Találtam egyet, de az így néz ki:
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Jó ez, vagy ennél maximálisabb?
A századot pedig azért emeltem ki, mert úgy írtad idézem: "a századod vagy mi", mintha azt sem tudnád, hogy melyik a 101/9.
De a kérdésem nem erre vonatkozott ám😊)
Ami meg az összetettséget ,sokoldalúságot illeti,hát nem tudom.
Mi az Il2 ben a sokoldalú? AW? Ugyan azt csináljuk ,vagyis csinálják már
10 en éve. Rém unalom az egész,semmi sokoldalú nincs benne szerintem.
Régen megszállottan AW-z tem én is ezt nem vitatom,hajtottam a statra mintha kötelezõ lenne,mi több egyszer vezettem is a pilóták rangsorát(igaz kicsi idõre) . De már vagy 2 éve nem nagyon lehetett rávenni,hogy elmenjek akár egyre is. Mindig ugyan az minden,semmi érdekes nincs benne. No de ez egyéni véleményem ám ,nem is kell egyt érteni vele😊
A COD akkor is jobb:XD <#beka3>#beka3>
Az, hogy a prop pitch-et, meg a hûtõket egyfolytában állítgatni kell nem hoz lázba, kb 10 perc alatt megszoktam.
Az, hogy tudok egérrel kattogtatni a fülkében szép, és jó, de nem igazán forrta még ki magát, arról nem is beszélve, hogy egy bughalmaz az egész, gondolok itt a szárny nélkül repülõ gépekre stb.
Kötelék repülésre jó a Cod meg dogfight-ra, kb itt ki is fújt a dolog, a 46 egy sokkal összetettebb, és sokoldalúbb program, gondolok itt a mapok számára, a repülhetõ gépekre, a missziókban rejlõ lehetõségekre, (pl AW).
A századom pedig az egyik legaktívabb repülõszázad, és ha rajtam múlik az is marad, függetlenül attól, hogy melyik szimulátorral repülünk.
<#mf1>#mf1>
Meg ugye a századod vagy mi az még aktív ott. De tedd a szívedre a kezed ,és mond meg õszintén.
Nem tûnik egy pöttyet elavultnak a régi?
Többet repülök a 1946-al, mint a CoD-al. <#zavart1>#zavart1>
Laca:<#crazya>#crazya><#eljen>#eljen>
Minap Tommal néztünk egy videót Il2 bõl és olyan érzésem volt mintha egy
ilyennel játszanának.😊
Nagyon állat egyébként, két napja repkedünk ezen a szerveren (a nevét most meg nem mondom), Spit IIa nincs, minden más választható. A mesza ezekkel a gépekkel abszolút partiban van, két nap alatt egyetlen KIA-t sikerül összeszednem légi harcban, és Pogival ketten lõttünk vagy 45-50 gépet (amit elszámolt, de ebben részeredmények is vannak), és igazán meg sem izzadtunk vele 😊
Szóval nem kell fosni, szívni fognak itt is a veresek (ha azt a rohadt II-es Spitet elfelejtik 1940 Augusztusig 😊
www.pumaszallas.hu
Számunkra pozitív:
-nagyon sérülékeny, egy rövid sorozattól nekem speciel 15 hibát írt ki.
-alacsony sebességnél elég instabilnak érzem, de ma egy mesza esett át mögöttem.
Negatív:
Megsorozott egy saját mesza, amitõl kilyukadt a vízhûtõm. Kb 5-4 perc alatt elfolyt az összes vizem. A víz hõmérséklete 100-102°C között mozgott. Az olaj a repülés alatt 87-90°C között mozgott. 3-4 perc folyamatos vészteljesítmény mellett nõtt a víz 1, míg az olaj 2 fokot. Felemeltem a gépet, hogy lassuljak (ezzel rosszabb hûtési körülményt akartam elõidézni), de dugóhúzóba estem (kihúzni már nem tudtam) és levettem a gázt. Kb. 15 másodperc alatt a víz 1, míg az olaj 8 fokot esett vissza. Így tudtam 11-12 percet repülni sebzett vízhûtõvel.
Aztán leszállás kötelékben,majd a parkoló helyen:
És még egy felszállás,természetesen kötelékben 😊

Hogy ezt a megneto 1 vagy kettõ megoldja... hát, ez nekem új, de majd megnézem 😊
A magneto 1 és 2 a hengerekben lévõ gyújtógyertya sorok száma (hengerenként két gyertya van), azokat tudod ki és bekapcsolni. Induláskor, bemelegítésnél lekapcsolod egyiket másikat, látod, hogy a fordulatszám ingadozik-e (fordszám eshet, csak a járása ne legyen egyenletlen), ha igen, akkor tudod, hogy az egyik hengerben valami gond van. De ez RL létezik csak, játékban ilyen hibák nincsenek (ez a magneto már az il2 nagy talánya is volt, hogy olyan egyszerû CEM mellett - codhoz képest persze 😛 - miért pont ezt tették bele kapcsolgatni, amit egyébként sosem használsz...? 😊
www.pumaszallas.hu
Micsoda?
www.pumaszallas.hu
Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt), és megnéztem mi van 5000-rõl zuhanásban. Kiakadt a seb. mérõ, és leszakadtak a csûrõk,és a szárny egy része is(de nagyon nagyon bírta a messzer). És utána még le tudtam rakni, épphogy.
(nagyon jól nézett ki). Tényleg alakul. <#vigyor>#vigyor>
Azért van mit javítani.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról