91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ha esetleg valaki nem ismerné ezt a gyöngyszemet.
  • Solt
    Nem tudom, hogy az AMD miért nem csinál ilyet. Lehet, hogy csinál, de az nem derül ki... vagy csak szimplán úgy gondolják, hogy egy ilyen húzás nagyobb kárt okozna nekik, mint amennyi bevételt... Nem tudom mi az üzletpolitikájuk, de jól láthatóan működik, ugyanis igencsak kiegyenlítették a küzdelmet.

Nyilván mindenki azt vesz amit akar... nem is az a szándékom, hogy a hittérítő szerepében tetszelegjek, csupán igyekszem informálni azokat, akiket ez esetleg érdekel, és kíváncsiak a háttérre is...

A HD3870 vs 8800GT óta ugrálok a két gyártó között, és emiatt úgy érzem, hogy egy meglehetősen objektív képet kaptam, ami esetleg másnak is a hasznára lehet. Gondolom van itt olyan, akinek nem mindegy, hogy mennyit fizet ki egy termékre, és azért mit kap cserébe...

De, ha tele van ezzel a tökötök, szóljatok nyugodtan, egy szót nem szólok többet a témában! :) Nekem hulla mindegy ki mire költ, és milyen elgondolás alapján válogat... ;)
  • PhantomAss
    én csak azt nem értem hogy fordítva ez miért nem igaz: az amd- logós játékok miért futnak hiba nélkül, ugyanolyan jól nvidián? AZ amd nem nyúl bele? Ők jó fejek, mégha ezzel jelentős bevételtől is esnek el?
    egyébként lehet hogy tényleg lefizet az nvidia, de az az igazság hogy sajnos nem tud érdekelni. Amíg nekem jó addig nem érdekel mi megy a háttérben.
    Nekem mind hülye felhasználónak mindegy hogyan érik el azt hogy nem kell szórakozni semmit, csak beteszem a kártyát és az életbe nem lesz vele gondom. Én szívtam már eleget az ati/amd párossal, volt nem egy videokártyám, de elegem lett. És ez nem most volt, hanem 10x éve.
    de ahogy Laca is mondta, mindenki vegyen azt amit akar. A végén úgyis mindig ide lyukadunk ki

• Solt
    Pedig nem az Lacám! :) Azért nem írnak jó drivert hozzá, mert a programban olyan dolgok szerepelnek, amelyeknek nem kéne ott lenniük, ergo nem tudnak rá készülni! Csak az tud rá készülni, aki támogatta a fejlesztést(NV), és az aki a programot írta! Az AMD csak akkor tudott rá reagálni, amikor ez a turpisság kiderült, de ugye addig sok idő eltelt!

Nyilván nem sokkal randább, de, ha alaposan megnézed, észrevehető! Ennek az átlag júzernél pszichológiája van... megnézi a tesztet, megnézi melyik a gyorsabb (hogy mennyivel az már nem számít), és vásárol.

Szerintem inkább annak a kérdésnek kéne felmerülnie, hogy miért kell állandóan ilyen piszkos húzásokhoz folyamodni, miért nem lehet korrekt módon versenyezni...? :)

De nehogy félre érts, a Te döntésedet és választásodat teljes mértékben megértem! Ez a kedvenc játékod, ez a fő prioritás, megengedheted magadnak, hogy azt a hardvert vedd meg ami kell, és innentől kezdve nincs nyűgöd... teljes mértékben érthető, hogy a mikéntet és a miértet figyelmen kívül hagyod...
  • Hecker007
    jó példa volt erre valamelyik nfs rész, már nem emlékszem melyiknél volt, hogy nv-n jobban futott(nekem akkor 7900GT-m volt) viszont az árnyékok rondák voltak az Ati kártyákhoz képest (x1950XT) ott is csak át kellett nevezni az exét és lám az árnyékok jók lettek, akkor ugye nem a játék készítői buheráltak az nv javára? :)
  • Her Laca
    Már ne haragudj de nekem ez marhaságnak tűnik:)
    Tehát az első esetben a driverben kellet csinálni valamit,hogy ne számoljon. Tehát az NV driverével szépen ment minden de szegény AMD driverével (ezen meg sem lepődöm) meg nem,és hónapokat kellett várni (mint mindig) hogy működjön rendesen. Most itt hol a bibi? Mért nem írnak jó drivert ?
    A másik felvetésed. Mi az ,hogy randább és senki nem nézi? Nem tűnik fel,hogy randább? Vagy csak kicsit randább? Vagy iciri picirit randább? Vagy észrevehetetlenül randább? Már ne haragudj ez is csak magyarázat ami olyan mint a fing.
    Mindenki csinálja de senkit sem érdekel.
    Én szeretem olvasgatni a fórumokat ,próbálok okosodni belőle ,de én aszondom ,hogy a legtöbb ilyen az csak szerecsen mosdatás.
    De ha valakiknek ez megnyugvás,akkor hajrá ,én addig is boldogan és felhőtlenül játszom míg mások elméleteket gyártanak ,vagy várják a köv csoda drivert:) Na részemről ennyi.
  • Solt
    Az NV kártya nem számolta feleslegesen, mert ők a megjelenésre tudták, hogy mi várható (a Crysis 2 DirectX 11-es módja az NV, The Way It's Meant To Be Played partnerprogramon belül készült) az ilyen felesleges köröket meg csak driver szinten lehet kigyomlálni belőle... mire ez kiderült, mire az AMD-nél erre tudtak reagálni, hónapok teltek el, addig meg szépen kialakult az "AMD-n szarul fut"...

ITT a teljes cikk, plusz kommentek...

"Ezt sem értem. Mi a francnak nevezném át az exe-t . Főleg ,ha jól működik."

Itt az a lényeg, hogy maga a crysis.exe tartalmaz olyan utasításokat, amelyek rontanak a látványon, tehát a nagyobb teljesítmény érdekében, randább képet kapsz. Ezzel az a gond, hogy amikor a tesztek készülnek, akkor 99%-ban a képeket nem hasonlítják össze, csupán a Fraps által kapott eredményeket. Elkészül a teszt, leírják, hogy xy cpu-val xy mhz-n, xy felbontásban, Very High beállítások mellett több fps-l futott az NV kártyája... csak ugye az nem derül ki, hogy cserébe randább képet ad, mivel ezt senki nem nézi... Aztán valaki gondolt egyet, átnevezte az exe fájlt, így kimaradtak belőle ezek a kis okos algoritmusok, amelyek rontanak az összképen, oszt ugrott a maki a vízbe, mert azonos körülmények között, egyforma képminőség mellett hirtelen már nem az NV kártyája lett a gyorsabb...
  • he111
    nv>amd
  • Her Laca
    De milyen véletlen? Most akkor az NV kártya nem számolta azt a retek geometriát? Mert akkor oké. De ha számolja akkor mi a gond. Számolja a másik is. Ha nem tudja akkor ez van így jártak.
    "ha NV rendszer alatt átnevezted a crysis.exe fájlt bármi másra, akkor csökkent a teljesítmény,"
    Ezt sem értem. Mi a francnak nevezném át az exe-t . Főleg ,ha jól működik.
  • Solt
    Ezekkel az állításokkal nem is kívánok vitázni(ragozni még lehetne azért), a CloD-ra vetítve megállják a helyüket... a kötélhúzás a dolgok miértjén, és mikéntjén megy! :)

#59052: Laca, ez nem kapaszkodó, hanem egy újabb "véletlen" a hosszú sorban... :) Mint például az exe átnevezéses sztori... ha NV rendszer alatt átnevezted a crysis.exe fájlt bármi másra, akkor csökkent a teljesítmény, ergo a crysis.exe tartalmazott olyan butításokat, amivel nőtt az fps, így tesztek alatt jobb eredmények jöttek ki. Vagy ArmA alatt a csont azonos beállításon az NV gyengébb élsimítást alkalmazott, így a tesztek alatt megint nőtt a pontszám...

Az átlag júzer meg ugye, hogy választ? Teszteket néz... :)

De kár ezt ragozni, téged úgyis csak az érdekel, hogy normálisan működjön, a miértje nem foglalkoztat... :)
  • Her Laca
    Mert a nem látható geometria renderelése az NV kártyát nem érintette ugyi Az nem számolta :) Ez is amolyan kapaszkodó ,csóró amd nek ,vagyis inkább a fanoknak kell valami fogodzó na:)
    Ezt amikor annó olvastam is lefordultam a székről bakker.
  • Her Laca
    Én úgy látom,hogy a két nagy gyártó általában azonos tudású hardvereket csinál. Teljesítményben nincs nagy eltérés ,most egy kicsi ide vagy oda éppen nem érdekes annyira. Az AMD tetszelgett abban a minőségben,hogy felhasználó barát,ocon jót satöbbi. De ez is csak üzlet politika semmi több. Nem csinál jobb terméket mint az ellenlábasa ,a név a brand az NV mellet szól ezt kár is tagadni így kénytelen az AMD olcsóbban adni a cuccait. Az NV meg nem adja olcsóbban .Ha nincs ellenfél mint amikor megjelent a 7970 es akkor az is 150 ezer volt. Jött a 680 ,rögtön levitték az árát. Nem azért ,hogy neked jó legyen ,hanem mert így veszik. Mindamellett a hatszázas széria szvsz jobban sikerült gamer kártya ,gyors,hűvös ,kis fogyi. Amúgy meg drága és kész:)És akárki akármit mond ,gondtalanabb az élet a zöld oldalon. Ennyit tudok mondani:)
  • V43 1105
    Így így.. sajnos a mai napig lehet érezni ennek a hatását .. :(
  • Solt
    Na igen, és itt ugye elég, ha a kezdeteknél megy a szarakodás, utána már megy minden magától... az már szinte a kutyát sem érdekli, hogy később ez megoldódik... ( ha megoldódik ) :)
  • V43 1105
    Ne is mondd.. Crysis .. Akkortájt jött ki a 8800gts/gtx/gt/ultra széria.. volt szarkavarás nem is kicsit.. meg Crysis 2-nél is ugye a nem látható geometriák renderelése.. Vajon kifizethetett ezekért ? :))
  • Solt
    Tudom, hogy téged nem érdekel... :) Hiszed vagy sem, különösebben engem sem, csupán leírtam a tapasztalatom, a véleményem, hátha valakinek segítek vele, esetleg érdekel valakit, hogy szerintem mi van a háttérben... Az átlag júzer ezeket leszarja, őt csak a végeredmény érdekli. Pont ezért lehet ezeket a stikliket kivitelezni...

Ez nem szimulátor piac kérdése, hanem fejlesztő kérdése... :) A crysis2 dx11 működése esetén is valami hasonló zajlott le, és az azért nem pár ezer példányban fogyott el... :)

Az NV bevétel szempontjából a HD3xxx széria megjelenéséig trónon volt... azóta igencsak kiegyenlítődött a vga piac, ami nagy valószínűséggel a bevételi oldalon is látszik. Márpedig egy multit más nem érdekel, csak a bevételi oldal, és ezért bizonyos keretek közt bármire képesek... Igaz ez pró és kontra egyaránt. Eleinte csak az NV nevezett át kártyákat, és adta el azokat újnak tűnő fejlesztés gyanánt, de aztán valami hasonlót meglépett az AMD is, amikor az érdekei úgy kívánták...

Ez nem rólunk, felhasználókról szól, hanem a bevétel maximalizálásáról... :)
  • Her Laca
    Te Solt :) Engem hogy nem érdekel az AMD problemálya azt el se tudod képzelni:)Direkt nem direkt ,lefizet ,nem fizet ,csak azért is ,kibaszásból,meg a jó ég tudja mik vannak még ha valami nem kerek:)
    Szerinted akkora piac ez a szimulátorosdi,hogy itt bárki evvel foglalkozna?
    Ugyan már ,szvsz egyik gyártó sem idegeskedik e miatt ,nem hogy lépéseket eszközölne bármely irányba.
  • Solt
    Ugyan, csak építő jellegű társalgás folyik... :)

Gratulálok, szép fogás! :)
  • Solt
    "Én nem hiszek abban, hogy az nvidia lefizetné a cégeket, pláne az ilyen "lefizette de már visszavonta" érvelés röhejes kicsit, főleg úgy, hogy más hibák – ahogy Savas screenshot-jain látom – még vannak"

Röhejes? Valóban az, egyetértünk! A gond csak az, hogy én ilyet nem állítottam, ezt már csak te költötted hozzá! :) ( ha lehet arról beszélgessünk amit állítok, arról ne, amit nem ;) ) Ki is fejtettem az előző hozzászólásban, de lehet nem voltam elég egyértelmű...

Tehát elég addig produkálni ezeket a "véletlen" hibákat, amíg beül a júzerek fejébe az a suttogó propaganda, hogy xy játékoz jobb az NV, mert az AMD driver szar... a júzer azt fogja nézni ( főleg, ha a kedvenc játéka ), hogy hiba nélkül fusson. Az nem érdekli, hogy a hiba a programozó, vagy az AMD miatt van. ( hozok példát rá, ha kíváncsi vagy rá )

Ha visszaemlékszel, pár hónappal a megjelenés után a 3 kék csík egy tapasz után el is tűnt, aztán mit ad Isten, véletlenül megint előbukkant változatlan formában.

Na most vagy annyira dilettánsok, hogy már egy javított hibát újra előhoznak, vagy van valami a háttérben, ami miatt rendre az AMD kártyák kárára merül fel valami "érdekesség".

Az, hogy még a véglegesben is vannak olyan hibák, amelyek gyártó specifikusak, megint csak engem igazol, ugyanis, ha a hiba nem náluk van, akkor szimplán annyit kellett volna tenni, hogy átküldik a listát az AMD-nek, ők meg egy frissítésben javítják, hiszen az ő érdekük az, hogy az eladott termékeikkel a vevők elégedettek legyenek. ( kommunikálják is a frissítéseknél, hogy adott driver milyen játékban milyen hibát javít )

A CloD fejlesztőinek ezzel szemben hulla mindegy, hogy a vevőik milyen vga-n játszanak... pontosabban ahogy látszik mégsem az, mivel hibázni véletlenül csak egy irányba tudnak. Ismétlem, ha a hiba az AMD-nél lenne, akkor csak annyi lenne a teendő, hogy felkeresik őket. Ha tudják javítják, ha nem akkor meg lehet mutogatni a válaszlevelet, hogy ők a bénák... ilyen ugye nem volt, ha jól tudom.

A félreértések elkerülése végett én nem állítom, hogy az AMD szent, náluk is volt például egy olyan eset még az IL2 idejében, hogy hónapokig nem volt értelmes opengl driver, így tele volt grafikai hibákkal az IL2, de ezt el is ismerték, lehetett tudni egyértelműen, hogy ki a hunyó!

"Azt sem hiszem, hogy az a csapat, aminek másfél évig tartott megjavítani a saját játékát, hogy elfogadható fps-el fusson, a játék kiadásakor szándékosan tudott volna olyan kódot programozni, ami a windowson és a directx-en meg persze az amd saját driverén keresztül okozzon garfikai bugokat úgy, hogy az csak az amd-ken jelentkezzen, de annak a programban le legyen bizonyítható nyoma... nekem sokkal hihetőbb az, hogy az amd szimplán szarabb, vagy csak kevésbé hülyebiztos. Végeredményben mindegy."

Nem kell szándékosan beleprogramozni, bőven elég a fejlesztés fázisaiban felmerülő hibákkal nem foglalkozni, vagy csak egyszerűen nem kérni tanácsot, segítséget a gyártótól. Számos játéknál van arra példa, hogy kivitelezhető az a feladat, hogy egy játékban ne legyenek gyártóspecifikus hibák! Sőt, ha jobban belegondolok, azokkal amikkel én játszom, gyártóspecifikus hiba ( tehát ami csak AMD-n van ), kizárólag a CloD-ban van! Azért ez szerintem elég ahhoz, hogy az emberben kételyek merüljenek fel a készítőkkel szemben... Nem tudom mi a rosszabb, az, ha ennyire nem értenek hozzá, vagy az, ha direkt csinálják.

"Hogy a "többi programozó" mennyire biorkózik meg az AMD-vel... nem is tudom... ez a " biztos az nvidia lefizetett mindenkit" marhaság is elindult valamiért.."

Mikor mondtam én olyat, hogy az "nvidia lefizetett mindenkit"? Nem állítottam ilyet... csupán azt állítom, hogy bőven van arra példa, hogy el lehet egy játékot úgy is készíteni, hogy ne legyenek benne gyártóspecifikus hibák! Olyan van, hogy NV-n, vagy AMD-n valami jobban fut, de ez adódhat az engine sajátosságaiból... ezzel nincs is bajom! Bajom azzal van, amikor egy programozó csapat másfél év alatt nem jut el oda, hogy a gyártóspecifikus hibákat kijavítsa... ha nem az ő sara, akkor csak fel kell keresni a gyártót... Az, hogy miképpen állnak az AMD-hez szerintem ez az idézet kiválóan példázza,

"A következő patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
    Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."

És akkor azt még nem is említettem, hogy az NV-vel való kommunikációról volt hír valamelyik interjúban,( SLI hiba, ami nem sok júzert érint ),de a sokkal többeket érintő AMD specifikus hibák ellenére szó sem esett arról, hogy kommunikálnának az AMD-vel. ( legalábbis én nem tudok róla )

Másfél év történései, a kommunikációjuk, a végeredményük, illetve más játékoknál személyesen is tapasztalt "érdekességek" miatt úgy gondolom, hogy joggal merül fel bennem a gyanú velük szemben! Nyilván nem sétált be hozzájuk valaki egy NV feliratú bőrönddel, és benne x millió dollárral, de valami nem tiszta... vagy ennyire leszarják, vagy ennyire nem értenek hozzá, vagy kaptak egy kis támogatást akár hardveres formában...

Bevett gyakorlat, hogy a júzerek megvárják a gépfejlesztéssel a kedvenc játékuk megjelenését, és úgy fejlesztenek, hogy a kedvenc jól működjön. Az IL2 sikere, népszerűsége után a közösség mennyire várta a CloD-ot, és vajon hányan vettek NV-t, vagy tértek át NV-re az AMD-n tapasztalható hibák, és a menet közben kialakult "ehhez NV kell" légkör miatt?

No, én elmondtam amit akartam, és úgy érzem, hogy a felmerült kételyeimnek van alapja, és ezeket szerintem alá is tudtam érvekkel támasztani. :)
  • artivizsla #59043
    Irigyellek, nem kicsit, nagyon ! Sajnos, tényleg csak egy órája volt az eladónak.
  • V43 1105
  • Szepy2884
    Napszemcsi tartónak is tökéletes

[IMG][/IMG]

A kedvenc órámat is mellé tettem

[IMG][/IMG]

És egy kép a szerkezetről is. Tökéletes állapotban van, csak mobillal készült otthon

[IMG][/IMG]
  • Szepy2884
    Na, mielőtt még összeugranátok itt, hogy melyik a jobb intel v. amd, ati v. nv, tegnap épségben megérkezett a műszerfali órám

A melóhelyemre érkezett és kaptam hozzá egy turulos óra tartót is ajándékba, mert a turul szárnya törött volt

[IMG][/IMG]
  • VO101Tom
    Én nem hiszek abban, hogy az nvidia lefizetné a cégeket, pláne az ilyen "lefizette de már visszavonta" érvelés röhejes kicsit, főleg úgy, hogy más hibák – ahogy Savas screenshot-jain látom – még vannak. De mindegy, ha te ebben hiszel, nekem végülis mindegy.

Azt sem hiszem, hogy az a csapat, aminek másfél évig tartott megjavítani a saját játékát, hogy elfogadható fps-el fusson, a játék kiadásakor szándékosan tudott volna olyan kódot programozni, ami a windowson és a directx-en meg persze az amd saját driverén keresztül okozzon garfikai bugokat úgy, hogy az csak az amd-ken jelentkezzen, de annak a programban le legyen bizonyítható nyoma... nekem sokkal hihetőbb az, hogy az amd szimplán szarabb, vagy csak kevésbé hülyebiztos. Végeredményben mindegy.

Hogy a "többi programozó" mennyire biorkózik meg az AMD-vel... nem is tudom... ez a " biztos az nvidia lefizetett mindenkit" marhaság is elindult valamiért...
  • VDomino
    Ez magából az Egybesült Államokból jönne?Mert régebben az Amazon nem szállított eme kies hazába,mert khmm...kicsit sok csomag tűnt el útközben,és megunták.Ha ez változott,akkor nem szóltam.
    Másik:ha Eu-n kívűlről jönne,akkor ugye még rájön a vám+áfa.Lehet arra játszani,hogy átcsúszik,de ha nem,akkor szopacs.Meg ugye a gari,ha valami nem klappol.
    Ezeket a szempontokat is érdemes mérlegelni.
  • Solt
    Mert elég addig pöcsölni vele, amíg beül mindenki fejébe, hogy NV=hibamentes, AMD=grafikai hibák. Ez így az elején szépen kialakul, aki vga cserét tervez és ez a játék számára mérvadó, az nyilván azt fogja venni, amelyikkel nincsenek nyűgök, arra meg tesz magasan, hogy a hiba ki miatt van.

Ha driver gond lett volna, akkor a gond valamelyik amd driver frissítés után oldódott volna meg, és nem a játék frissítése után. :)

A gondot a programozó tudja okozni... az elejétől mondom, hogy az összes hiba ami jelentkezett( kék csíkok, fps feleződés CF-nél ), miattuk van, és ez most be is bizonyosodott... :)

A többi programozónak is ugyanez a keretrendszer, szabvány, driver áll a rendelkezésére, és érdekes módon meg tudják oldani, hogy működjön minden normálisan. Hibák lehetnek, az benne van... csak nem mindegy, hogy mennyi, és milyen arányban... itt túlságosan egy oldalra billen a mérleg, ami több mint gyanús! :)

De a lényeg, hogy már működik... :)
  • VO101Tom
    Ha az NV lefizette volna őket, akkor a csíkok miért tűntek el? Visszaadták volna a pénzt...?
    Ha meg nem szándékos a csíkozás, akkor mégis valahol a driver-kártya-engine hármasban van a hiba, ami kérdés, hogy az NV-nek miért nem okoz gondot, ami az AMD-nek igen?
  • Lysandus

Épp erre akartam rákeresni, hogy egyáltalán mit mondanak róla.
  • VO101Tom
    Itt dumálgatnak a 3 monitoros megoldásokról:
  • Solt
    Csak nem mindegy mennyivel... azért 30-40ezer forint már durva eltérés! Én meg azért szenvedtem, mert szartak a CF-re... a 3 kék csík meg érdekes módon megint kinek a hibája volt? A programozóké, vagy az AMD-é? :)

Jelzem egyetlen más játékban sem volt nyűgöm, csak itt... azért ez is elárul valamit! :)

Neked egyértelműen az NV a jó választás, hiszen szinte csak ezzel játszol... én is szívesen kipróbálnék egy GTX680-t, de pont 36000.-Forinttal drágább a Giga GTX680, mint a Giga HD7970, a teljesítmény pedig...

Ez azért túlzás... nekem ez annyit biztos nem érne meg, hogy pár kókler ( vagy éppen NV támogatott ) orosz programozó játéka csíkok nélkül fusson... :) Inkább a csíkok és a kivárás... :)
  • Her Laca
    Persze higy drágább.Nv mindig drágább.De amíg te eddig szenvedtél én már meguntam:)Szóval ?:))))
  • Solt
    Nincs is ezzel gond! :) Én is váltogatom őket... egyszer ez, egyszer az. Gondolkoztam is egy GTX680-n, de elgurult a gyógyszerük az árakkal! :)
  • Solt
    Nem-nem... a 6970 olcsóbb is volt, és amennyivel olcsóbb volt, annyival lassabb is. Az ár/érték arányuk volt egál...

A GTX680 viszont súlyos tízezrekkel drágább mint egy HD7970, ÉS... :)

Nálam is száguld... :)
  • Lysandus
    Én most inkább NV vennék. Eddig ATI volt, de most kipróbálnám az erő sötét oldalát. :-)
  • Solt
    No nyúztam egy kicsit, és azt kell mondjam sokat javult...

- A logo.wmv-t valóban törölni kell, különben az egyik gpu kisebb mhz értéken fut.
    - A kék csíkok eltűntek.
    - Az fps feleződés eltűnt.
    - Ha belenagyítunk, valóban ott vannak a kis fehér csíkok. ( térkép hiba )

Összességében jobban fut, bár néha van mikrolag gyanú... de teljes képet még nem kaptam...
  • Her Laca
    Annyira unom ezt az ugyanakkora tudást olcsóbban.
    Az 580 ellen is az volt az érv hogy a 6970 olcsobban ugyan azt tudja. Aztán nézd meg mi lett abból az ugyanazból Nesu linkelte nemrég.
    De be is fejezném mielőtt elkezdeném mert végül is nem erdekel:)
    Nekem száguld a clod más baja meg nem érint.
  • Her Laca
    Amúgy a 670 kicsit cibálva ott van mint a 680.
    Bár a 7970 is jó deszerintem ide nem az való.
  • Solt
    Nem is kell... mi sem tudjuk a teljes igazságot a vaterás dolgaikról! :D

@Laca: No igen... ugyanaz a tudás, 30-40 ezerrel drágábban... :)
  • Her Laca
    Hagyd már azt a ratyiont:) Gtx 680 oszt had szóljon.Abból is van 4 gigás
    .
  • Lysandus
    Nos, lehet, hogy elkapott a hév. A monitorok száma nyilván az asszonytól függ, tehát NEM valószínű, hogy meglesz a három. Annak is örülök, hogy sikerült beadnom, hogy használt gép helyett legyen új. De - hogy is mondta egy bizonyos klasszikus - ezzel kapcsolatban sem fejtettem még ki neki az igazság minden szeletét.