IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem tudom, hogy az AMD miért nem csinál ilyet. Lehet, hogy csinál, de az nem derül ki... vagy csak szimplán úgy gondolják, hogy egy ilyen húzás nagyobb kárt okozna nekik, mint amennyi bevételt... Nem tudom mi az üzletpolitikájuk, de jól láthatóan működik, ugyanis igencsak kiegyenlítették a küzdelmet.

Nyilván mindenki azt vesz amit akar... nem is az a szándékom, hogy a hittérítő szerepében tetszelegjek, csupán igyekszem informálni azokat, akiket ez esetleg érdekel, és kíváncsiak a háttérre is...

A HD3870 vs 8800GT óta ugrálok a két gyártó között, és emiatt úgy érzem, hogy egy meglehetősen objektív képet kaptam, ami esetleg másnak is a hasznára lehet. Gondolom van itt olyan, akinek nem mindegy, hogy mennyit fizet ki egy termékre, és azért mit kap cserébe...

De, ha tele van ezzel a tökötök, szóljatok nyugodtan, egy szót nem szólok többet a témában! :) Nekem hulla mindegy ki mire költ, és milyen elgondolás alapján válogat... ;)