IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
én csak azt nem értem hogy fordítva ez miért nem igaz: az amd- logós játékok miért futnak hiba nélkül, ugyanolyan jól nvidián? AZ amd nem nyúl bele? Ők jó fejek, mégha ezzel jelentős bevételtől is esnek el?
egyébként lehet hogy tényleg lefizet az nvidia, de az az igazság hogy sajnos nem tud érdekelni. Amíg nekem jó addig nem érdekel mi megy a háttérben.
Nekem mind hülye felhasználónak mindegy hogyan érik el azt hogy nem kell szórakozni semmit, csak beteszem a kártyát és az életbe nem lesz vele gondom. Én szívtam már eleget az ati/amd párossal, volt nem egy videokártyám, de elegem lett. És ez nem most volt, hanem 10x éve.
de ahogy Laca is mondta, mindenki vegyen azt amit akar. A végén úgyis mindig ide lyukadunk ki