IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Már ne haragudj de nekem ez marhaságnak tűnik:)
Tehát az első esetben a driverben kellet csinálni valamit,hogy ne számoljon. Tehát az NV driverével szépen ment minden de szegény AMD driverével (ezen meg sem lepődöm) meg nem,és hónapokat kellett várni (mint mindig) hogy működjön rendesen. Most itt hol a bibi? Mért nem írnak jó drivert ?
A másik felvetésed. Mi az ,hogy randább és senki nem nézi? Nem tűnik fel,hogy randább? Vagy csak kicsit randább? Vagy iciri picirit randább? Vagy észrevehetetlenül randább? Már ne haragudj ez is csak magyarázat ami olyan mint a fing.
Mindenki csinálja de senkit sem érdekel.
Én szeretem olvasgatni a fórumokat ,próbálok okosodni belőle ,de én aszondom ,hogy a legtöbb ilyen az csak szerecsen mosdatás.
De ha valakiknek ez megnyugvás,akkor hajrá ,én addig is boldogan és felhőtlenül játszom míg mások elméleteket gyártanak ,vagy várják a köv csoda drivert:) Na részemről ennyi.