IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem hiszek abban, hogy az nvidia lefizetné a cégeket, pláne az ilyen "lefizette de már visszavonta" érvelés röhejes kicsit, főleg úgy, hogy más hibák – ahogy Savas screenshot-jain látom – még vannak.
De mindegy, ha te ebben hiszel, nekem végülis mindegy.
Azt sem hiszem, hogy az a csapat, aminek másfél évig tartott megjavítani a saját játékát, hogy elfogadható fps-el fusson, a játék kiadásakor szándékosan tudott volna olyan kódot programozni, ami a windowson és a directx-en meg persze az amd saját driverén keresztül okozzon garfikai bugokat úgy, hogy az csak az amd-ken jelentkezzen, de annak a programban le legyen bizonyítható nyoma... nekem sokkal hihetőbb az, hogy az amd szimplán szarabb, vagy csak kevésbé hülyebiztos. Végeredményben mindegy.
Hogy a "többi programozó" mennyire biorkózik meg az AMD-vel... nem is tudom... ez a " biztos az nvidia lefizetett mindenkit" marhaság is elindult valamiért...