91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gondolom azért, mert nem küldetéseket repültök, hanem olyat, ami az il2-ben és a clodban a dogszerver, ahol van esetleg néhány bomber, de nagyjából mindenki repül amerre lát (Az ATAG is az, csak nagy a térkép). De például eredeti, 1 világháborús csaták pontos újrajátszása volt-e (ahol a légierő tevékenyen részt vett a földi harcok támogatásában)? Mondjuk az 1917 végén a harmadik Ypres-i csatát, vagy utána a Canbrai csatát? 1918 elején Somme. Téma az lenne. Vagy valami nagyobb bombázó offenzívát? Londont ugye nem lehet, de valami másik város ellen? -
sakkay #60181 Kizárt, hogy szar grafikával akarnának operálni' az ma halál.
A rof emelt motorja akár gyönyörű is lehet, meglátjuk. Ez egy üzlet, és mint olyan, vannak keretek. -
bucsher #60180 ( bár a RoF felhők sokkal szebbek a képeken :P ) -
bucsher #60179 nekem a klikkelhető kabin nem hiányozna, de a grafikában ez a különbség ez nagyon gáz a jövőre nézve. -
bucsher #60178 mi az a BoF? -
sakkay #60177 Azért mondtam, hogy félreértettem. A rofban nincsen olyan nagy hangsúly fektetve a sz.földi egységekre. Bár érdekes, mert a nagy online csatáknál ez egyszer sem tűnt fel. -
Hát de bakker.
Ugyanezt mondtam mint most. Ha akarsz 8-16 AI-t a szerverre, akkor már csak 35 játékost bír el. Ha nem akarsz AI-t betenni, akkor mehet a 75...
-
sakkay #60175 Akkor ezt érthettem félre tőled idézek:
"Persze, hogy megy a sírás. Nem kifejezetten a clod miatt, bár ezt már egész jól rendbe tették a legutolsó patchek, maradtak hiányosságai, amit a folytatásnak kellett volna javítani.
Sokkal inkább gond nekünk, hogy a rof engine egy régebbi, DX9-es engine (gyengébb gépeken is jól fut, de cserébe rondább, főleg a környezet). Sok clod feature csak korlátozottan érhető el rajta (online kb 60 földi cuccod lehet, és ha akarsz 8-16 AI-t is, akkor 32 játékosnál már több nem lehet a szerveren - ez viccnek is szar), sok dolgot eleve nem is terveznek átvenni. " -
Hol volt ez a 16-32 gépes legenda?
Egy szerver elbír 75 gépet kb. Ha akarsz a szerveren 8-16 AI-t, akkor csak 35-öt. És 60 földi cél (helyesbítek, 60 földi egység. Ebben bele tartoznak a célpontok, a légvédelem, és minden egyéb szar. Ennyi egységgel nem lehet normális küldetést készíteni, csak dogfight szervereket). -
sakkay #60173 Nézd tegnap olyan legendák mentek , hogy max 16-32 gép. Most 75. -
sakkay #60172 Repüljetek könyörgöm, értsétek meg ez nem így megy. Amit itt leírtok az laboratórium. Elmélet. -
Az online gépek számával nem legenda ment, egyszerűen megkérdezték azokat, akik ROF szervert futtatnak, hogy mi a pálya:
Farber:
"I really hope the next engine to promote IL2 is able do now what we do in Cliffs of Dover!
I have just been into a teamspeak 3 and asked a group which has succesfully ran a server in RoF since its release about the current state of the engine. The answers were pretty grim. 75 players, 60-70 ground and if you have fewer players, around 35 instead of 75 players, then you can have 8 - 16 AI aircraft. Apparently its to do with multi-threading and cores.
Currently on clod without dedicated server files on our server (Storm of War) I'd say the confortable max for client performance is more like 90 players, 1200 statics (Some people I know have used 4000 however this is not good for performance however the missions did work) and ground AI, and 50 AI bombers...
What can we expect from this new venture in terms of a ground war, Air war and players all in one server?" -
Domino:
WoT-ozok és? Még egy fillért sem költöttem arra a játékra, és nem is szándékozok. A Wargaming az is egy pénzéhes banda, de ők azért jobbak abban, hogyha a csúcsragadozókkal akarsz menni, NEM KELL kinyitni a pénztárcát, csak többet kell vele játszani. Még RoF-ban ez nem így van, ott ha akarod a legjobb gépeket igenis FIZETNED KELL. Arról nem is beszélve, amit az előző hozzászólásomban kifejtettem, hogy aki fizet olyan plusz előnyökhöz juthatsz, ami a WoT-ban nincs.
sakkay:
"Gyere fel Mijki pup-al a jobbak ellen (minden plusz cuccal), aztán d3 Albával fognak szarrá szedni, 10-ből 10*!"
Én nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy AZONOS képességű pilóták közül, az fog kikerülni győztesen, akinek a gépe jobban teljesít.(most csak a gépeket figyelembe véve) És a legjobb gépek fizetősek, sőt(!!!) még fejleszthetőek is. -
sakkay #60169 Mint alant írtam. -
sakkay #60168 Félre nem értsetek, én nagyon a Clod mellet voltam\vagyok legtöbbször itt is védtem, ha volt indokom. Nekem teljesen repülhetővé tették a béták, és nagyon tetszik is. Sőt az ős Rofosokat is mindig tüzeltem , próbálják ki.És az nagyon nem tetszik , hogy befejezik. Viszont ismerem a Rofot, és 100* többet törődtek a játékosokkal-minden téren, min a Clodosok valaha is. Nem ígérnek semmi olyat ami nem biztos. Legalább korrektek. Amúgy én azt várom(ismerve őket) , hogy sokkal jobb lesz a végeredmény mint amit ígérnek. -
ppffhh... elolvastad te azt az M1 videóra mit írtak? Bemásolom akkor ide:
16) Is it possible in the future the introduction of a controlled ground vehicles / ships?
Technically, yes. But now we are ready to only talk only the present. To implement these ideas need substantial funding and significantly larger staff and a longer period of production. It all depends on how popular our project is. The more users willing to pick it up, the more possibilities we will have in the future.
Sometimes we run experiments in the team, what would happen if we did ... Tanks. Here is a short video of the experiment. It shows that any technology - is only a tool, with which you can create a great deal and that it will depend on the authors and the audience for which it is intended.
http://youtu.be/EGwJtUZpAb8 -
sakkay #60166 Repüljél vele, ne azt nézed mik az adatok.
Aztán ha repülsz, majd rá jössz, hogy a vásárolható cuccok 90% nem hasznot hoz, hanem inkább hangulati tényező.
Továbbá már megint a csúsztatás, hol van az, hogy az engine nem változik?????A kidobott videó az m1-el az mi???
Ment itt a legenda tegnap az online gépek számával
(ok szárazföldben nagyon le van maradva, tény nagyon szar, remélem ráugranak) tegnap írtam-
Tehát a max 99 fő a legnagyobb szervereken(most kb 47 vannak legtöbben egy szerveren') és most jelen pillanatban 120+ ember játszik...csak , hogy tényszerű legyek." -
én a 2. vh-s gépeket vártam. azért abból még jó pár kimaradna így :( -
Jason és loft leírta feketén fehéren: rof engine nem változik, clodhoz képest lebutított repülőgépeket fognak csinálni, lebutított grafikával, lebutított kabinbelsővel, lebutított gépkezeléssel. Lesznek viszont megvásárolható extrák. A rof jelenlegi online képessége, a kezelhető egységek száma nemhogy a clodhoz, de az il2 1946-hoz képest is lebutított. Amit viszont egyszer sem mondtak, az az, hogy keresik a lehetőségét, hogy ezeken hogy javítsanak. Bármi változtatásnak csak akkor van esélye (de akkor sem biztosan), ha a BoS sikeres lesz.
Ezek után miért kellene nekem beülni a rofba, ha a 777 tulaja és a project managere ezeket leírta? És főleg ezek után miért próbál bárki ennek az ellenkezőjéről győzködni?
Mijkit meg ne bátsd, igaza van. :/ Szerinted aki megveszi a revit, a sebességmérőt vagy éppen a csúszásjelző golyót, az csak azért teszi, mert sok a felesleges pénze, és előnyt neki nem is nyújt? Ne viccelj már. Olyan apróságokon múlhat hogy nyersz vagy vesztesz, amikben ezek igenis qrva sokat számítanak AZONOS tudású ellenfél ellen. Jó, hogy nem a ballonok lelövésével akarod demonstrálni, hogy az extrák nem is jelenteken előnyt, mert mindenki lelövi a ballont revivel és anélkül is :/ -
A wotban nem kell fizetned, ha nem akarsz. Csak akkor lassabban haladsz. -
sakkay #60162 Már bocs srácok. Hányan is játszotok ROF online? Nem túl etikus , hogy úgy fikáztok, hogy azt sem tudjátok mi van(ja ,hogy repültetek 2*). Szóval vagy repüljetek vele pár nap online, vagy fejezzétek már be ezt oktondi okádást.
Mindkettőt repülöm, a 2vh áll hozzám közel, de ez azért már sok.
Gyere fel Mijki pup-al a jobbak ellen (minden plusz cuccal), aztán d3 Albával fognak szarrá szedni, 10-ből 10*!
-
VDomino #60161 "Az meg külön vicc, hogy a játék annak áll, aki fizet."
"A RoF üzletmodelljétől hányok. Egy mocskos, pénzéhes banda..."
aláírás:
World of Tanks: mijki
Köszönöm,nincs több kérdésem bíró úr.
-
sowc-ra megint kellene nyilatkozni puma fórumon, hogy 20:00 vagy 22:00 a jó. -
belekavarodtam a számokba...
szerintem a leghihetőbb a 3.
A rof tényleg fosjáték. Lebutított szar. Sőt, tovább megyek qrva drága lebutított szar.
nyertem? -
De azért azt is bele kell számolni, hogy én 6k-ért vettem meg a RoF-ot és kaptam 4 gépet, míg az aki letölti INGYEN kap 2 gépet. Hogy is van ez? 6k Ft-ot ér +2 gép? Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért teljes játékokat adnak ki, mindenféle megkötés nélkül. Én a CloD-ot 8k-ért vettem meg, és nem bántam meg úgy, mint a RoF-ot.
Az meg külön vicc, hogy a játék annak áll, aki fizet. Például milyen pofátlanság, hogy ha fizetsz vehetsz a gépedre még egy géppuskát, így a "free" user rögtön hátrányba kerül(most az emberi tényezőt nem véve figyelembe), vagy plusz kivágás a felső szárnyon, így akkor is láthatja az ellenséget, amikor a másik ugyanebben a helyzetben, csak a megérzéseire hagyatkozhat.
Az is vicces, hogyha nem fizetsz, akkor a jobb gépek, pl.: DVIIf, Pup könnyedén lefordulják és levakarják az égről az Alba V-öt, akármilyen csilivili műszerekkel, revivel stb. csicsázom fel. Egyszerűen mert jobban fordulnak.(emberi tényező most kizárva)
Fura, hogy a régi IL2-ben volt 200+ gép, és nem kellett mindet megvenni, mégis 10+ évig élt.
A RoF üzletmodelljétől hányok. Egy mocskos, pénzéhes banda... -
-melyik a hihetőbb?
1. van egy csapat akik évek kemény munkájával, sok ígérgetés és várakozás után eljutottak oda hogy van egy majdnem kész játékuk, ezalatt elfogyott a pénz és kitudja talán a lelkesedés is. Emiatt szétnéznek hogy lehet-e valahonnan segítséget kapni.
2. Van egy PÉNZÜGYILEG sikeres szimulátor (ami amúgy fos, meg sehol sincs a nagyokhoz képest, nem klikkelhető a kabin, csak ovisok játszanak vele, forognak a fák, dx9, stb), nagyon ég a villany, elvannak. Ez nem jó nekik és muszáj elkölteni a pénzüket és olyanba vágni a fejszét amit még nem csináltak, mert az milyen jó lesz mindenkinek.
3. A "fosjáték" ingyenesen letölthető és játszható online,2 géppel, korlátozások nélkül(!).
A clod a megjelenéskor került 50€-ba (kb 15e ft).
A "fosjátékból" 15e ft-ért mai árfolyamon kb. 8 gépet lehet venni, leárazáskor 16-ot.
Ez bőven játszhatóvá teszi az összes online térképet ma.
Ergo anyagilag ugyanott vagy mintha nem részletekben vennéd hanem a megjelenéskor egyben.
4.Olyasmiről vitáztok ami majd valamikor lesz vagy nem lesz, azt sem lehet tudni mi lesz a jövő héten nem hogy 2014-ben. De sztem lesz az 2015-is mire kijön. Ha a clod gárda fog irányítani akkor 2020 is.
Majd ráértek akkor sírni.
Kettő lehetősége volt a clod-os bagázsnak:
-marad minden így, nincs több peccs, ennyi volt. (hurrá, játszatok vele, mi a gond? a játék jó nem?)
-vagy keresnek valakit aki hajlandó segíteni(persze ilyen helyzetből nem lehet diktálni) és talán lesz belőle valami (ha szar lesz nem kell vele játszani, akkor marad a clod. Addigra ezt is feltörik és lesznek hozzá modok, talán egy lelkes amatőr csapat be is fejezi).
Szóval kár erőre sírni, mert ez semmit sem vesz el a clodból és semmit nem is rak hozzá. A clod ennyi volt.
-
Az iparág is sokat változott, szerintem ez is baj. Régen ez is csak egy szakma volt, csináltak egy szoftvert, megkapták érte pénzt, nekiálltak a következőnek. Ma már sokkal nagyobb a piac, ezért mindenki dollármilliókat akar belőle csinálni (főleg ugye a managerek-cégvezetés-részvényesek-kiadó vonalon), de úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek el kell tartani a hatalmas vízfejet is. Természetes a profitmaximalizálás, meg hogy annyira kevés munkával szedjenek össze annyira sok pénzt, amennyire csak lehet (elhiheted, hogy a clodot sem azok akarták kiadni félkészen, akik utána egy évig 7/24-ben szoptak miatta). Igazából hibáztatni sem lehet őket ezért, a kapitalizmusnak ez a lényege, de azért ugye nem baj, ha nem tetszik a rendszer? 
A minap pl bent voltunk Condoron. Van most egy verseny, csütörtökönként és vasárnap lehet repülni, 35 távot, 20 lesz értékelve. Tök ingyenes, van egy oldal ami összegyűjtötte a condor térképeit, onnan leszeded, és ugyanoda fel is töltöd a logfájlt, és meg is kapod, hogy hányadik vagy. Ezen elindultunk Lecsoval. Rögtön az első alaklommal olvastam a weblapon, hogy 5 térképletöltés ingyenes, utána csak premium tagsággal. Havonta van ugye 10 táv, egyből necces. Engem nem izgatott, vasárnap úgysem ezen repülök. Na, töltenénk le az első térképet, kb éjjel 2-kor 3 nappal előtte, erre kiírja az a szar, hogy sajnáljuk, a nem premium letöltési slotok mind foglaltak. Qrvaanyjukat. Sem a játékot nem ők csinálták, sem a térképeket nem ők csinálták (csak összegyűjtötték), és ha a versenyt ingyenesnek hirdetik, akkor miért kérnek pénzt érte ilyen alattomosan, hogy direkt szívatják a nem premium tagokat? Erre Lecso engem baszott le, ne legyek már kommunista, nekik is élni kell valamiből, ha nem akarok fizetni érte, ne kelljen a szolgáltatás sem.
Hát, nem fizettem azóta sem :) De a rendszer továbbra sem tetszik... -
Kérdeztem tőlük levélben, azt mondták hogy megnézik mit tehetnek az ügyben és nem én vagyok az első aki háborog :) Mondjuk túl sok nem kéne már, Tomcat Meteor, esetleg a Typhoon. Meg a Panther -
VO101 tvr #60154 Amit én látok.
Szimplán arról is lehet szó, hogy a hardverteljesítmény növekedésével egyre komplexebb, munkaigényesebb(!!!) és szimulátor felé mutató "játékokat" lehet gyártani és egyre inkább ezt is várják/várjuk el tőlük. Ezt próbálták meg a CloD készítésekor. A jóindulat megvolt, de pénzügyileg vélhetően nagyot buktak. (én kb 3e-ért vettem) Ahhoz, hogy ezt a vonalat lehessen folytatni lényegesen magasabb árakon kellene értékesíteniük. És az most mindegy, hogy egyszerre nagy összeg (2-300 dollár is akár) vagy apránként. Nem vitás, hogy az iRacing lehetne ebben a minta (ott ugye 500 dollár simán elmegy ), a RoF is hasonló, de lényegesen alacsonyabb költségek mellett. Jelenleg óvatosan próbálják megtalálni a határokat ár-érték tekintetében és az árakat húzni felfelé a piac lehetőségeinek szondázásával. De azt felejtsük el, hogy 30-50 euróért értelmes szimulátort fog gyártani bárki is. Mert nem lehet. Senki nem akar dolgozni pusztán a dicsőségért és csak hogy elfáradjon. A nagy szomorúság, hogy ezt most a saját bőrünkön kell megéreznünk. -
artivizsla #60153 Akkor neked tegnap "Karácsony" volt, ha megvetted az "Ég Urai"-t.
Egyébként olvastam benne én is, hogy 2 szám után abbahagyják a megjelenést. Megrohadhatnának ők is, mert most csináltam egy vitrint a gépeknek és pont a végén hagyják el a javát. Nem lehet náluk megrendelni pl. a lengyel kiadást ? -
Szép háttérkép:
-
Indi69 #60151 szerintem a 777 szabotál:) -
Tegnap Hubával mi is laggoltunk rendesen repkán. Nem tudtuk hogy mi lehetett az oka. -
Indi69 #60149 miért van 400+ -os pingem clod-ban digi 80-as internettel? -
Lysandus #60148 Jó éjt!
Én is megyek lassan haza. Idáig melóztam, azért voltam olyan aktív. :-) -
Solt #60147 Na én megyek, mert a lízingelt lányom nyűgösködik... :) Jó éjt Urak... -
Solt #60146 Én is 7970-t vettem, a 6990 helyett, csak volt pár nap, amikor közel egy árban voltak, és akkor elgondolkoztam rajta, de aztán a plusz játékok miatt és a plusz teljesítmény miatt maradt a 7970Ghz... :)
Azonos áron tettem volna egy próbát, hogy tudjam tartani magam az ide-oda váltáshoz, de plusz 30 ezret nem adok kisebb teljesítményért! :)
#60145: Igen, mert ezek már kintről jönnek, nincs az itthoni nagykerben... ezért is drágább jóval. No meg ugye a karácsony... ilyenkor mindennek felmegy az ára. Én még 109000.-Forintért vettem a Giga 7970Ghz-t, plusz kaptam hozzá 3 játék kódot! :) ( Far Cry3, Hitman, Sleeping Dogs )
-
Lysandus #60145 Közben megint van a 7970, de már 115-ért 96 helyett. :-) -
Lysandus #60144 Engem meg rábeszéltél az ATI-ra! :-))) -
Lysandus #60143 Az AI érdekel engem a legkevésbé.
Egyébként igazad van, bízzunk Istenben, de azért tartsuk szárazon a puskaport. Jó lenne, ha nem szakadna meg a II. világháborús repülőgép-szimulátor sikerszéria.