IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Domino:

WoT-ozok és? Még egy fillért sem költöttem arra a játékra, és nem is szándékozok. A Wargaming az is egy pénzéhes banda, de ők azért jobbak abban, hogyha a csúcsragadozókkal akarsz menni, NEM KELL kinyitni a pénztárcát, csak többet kell vele játszani. Még RoF-ban ez nem így van, ott ha akarod a legjobb gépeket igenis FIZETNED KELL. Arról nem is beszélve, amit az előző hozzászólásomban kifejtettem, hogy aki fizet olyan plusz előnyökhöz juthatsz, ami a WoT-ban nincs.

sakkay:

"Gyere fel Mijki pup-al a jobbak ellen (minden plusz cuccal), aztán d3 Albával fognak szarrá szedni, 10-ből 10*!"

Én nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy AZONOS képességű pilóták közül, az fog kikerülni győztesen, akinek a gépe jobban teljesít.(most csak a gépeket figyelembe véve) És a legjobb gépek fizetősek, sőt(!!!) még fejleszthetőek is.