IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az iparág is sokat változott, szerintem ez is baj. Régen ez is csak egy szakma volt, csináltak egy szoftvert, megkapták érte pénzt, nekiálltak a következőnek. Ma már sokkal nagyobb a piac, ezért mindenki dollármilliókat akar belőle csinálni (főleg ugye a managerek-cégvezetés-részvényesek-kiadó vonalon), de úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek el kell tartani a hatalmas vízfejet is. Természetes a profitmaximalizálás, meg hogy annyira kevés munkával szedjenek össze annyira sok pénzt, amennyire csak lehet (elhiheted, hogy a clodot sem azok akarták kiadni félkészen, akik utána egy évig 7/24-ben szoptak miatta). Igazából hibáztatni sem lehet őket ezért, a kapitalizmusnak ez a lényege, de azért ugye nem baj, ha nem tetszik a rendszer?
    A minap pl bent voltunk Condoron. Van most egy verseny, csütörtökönként és vasárnap lehet repülni, 35 távot, 20 lesz értékelve. Tök ingyenes, van egy oldal ami összegyűjtötte a condor térképeit, onnan leszeded, és ugyanoda fel is töltöd a logfájlt, és meg is kapod, hogy hányadik vagy. Ezen elindultunk Lecsoval. Rögtön az első alaklommal olvastam a weblapon, hogy 5 térképletöltés ingyenes, utána csak premium tagsággal. Havonta van ugye 10 táv, egyből necces. Engem nem izgatott, vasárnap úgysem ezen repülök. Na, töltenénk le az első térképet, kb éjjel 2-kor 3 nappal előtte, erre kiírja az a szar, hogy sajnáljuk, a nem premium letöltési slotok mind foglaltak. Qrvaanyjukat. Sem a játékot nem ők csinálták, sem a térképeket nem ők csinálták (csak összegyűjtötték), és ha a versenyt ingyenesnek hirdetik, akkor miért kérnek pénzt érte ilyen alattomosan, hogy direkt szívatják a nem premium tagokat? Erre Lecso engem baszott le, ne legyek már kommunista, nekik is élni kell valamiből, ha nem akarok fizetni érte, ne kelljen a szolgáltatás sem.
    Hát, nem fizettem azóta sem :) De a rendszer továbbra sem tetszik...