IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    Amit én látok.
    Szimplán arról is lehet szó, hogy a hardverteljesítmény növekedésével egyre komplexebb, munkaigényesebb(!!!) és szimulátor felé mutató "játékokat" lehet gyártani és egyre inkább ezt is várják/várjuk el tőlük. Ezt próbálták meg a CloD készítésekor. A jóindulat megvolt, de pénzügyileg vélhetően nagyot buktak. (én kb 3e-ért vettem) Ahhoz, hogy ezt a vonalat lehessen folytatni lényegesen magasabb árakon kellene értékesíteniük. És az most mindegy, hogy egyszerre nagy összeg (2-300 dollár is akár) vagy apránként. Nem vitás, hogy az iRacing lehetne ebben a minta (ott ugye 500 dollár simán elmegy ), a RoF is hasonló, de lényegesen alacsonyabb költségek mellett. Jelenleg óvatosan próbálják megtalálni a határokat ár-érték tekintetében és az árakat húzni felfelé a piac lehetőségeinek szondázásával. De azt felejtsük el, hogy 30-50 euróért értelmes szimulátort fog gyártani bárki is. Mert nem lehet. Senki nem akar dolgozni pusztán a dicsőségért és csak hogy elfáradjon. A nagy szomorúság, hogy ezt most a saját bőrünkön kell megéreznünk.