IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De azért azt is bele kell számolni, hogy én 6k-ért vettem meg a RoF-ot és kaptam 4 gépet, míg az aki letölti INGYEN kap 2 gépet. Hogy is van ez? 6k Ft-ot ér +2 gép? Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért teljes játékokat adnak ki, mindenféle megkötés nélkül. Én a CloD-ot 8k-ért vettem meg, és nem bántam meg úgy, mint a RoF-ot.
Az meg külön vicc, hogy a játék annak áll, aki fizet. Például milyen pofátlanság, hogy ha fizetsz vehetsz a gépedre még egy géppuskát, így a "free" user rögtön hátrányba kerül(most az emberi tényezőt nem véve figyelembe), vagy plusz kivágás a felső szárnyon, így akkor is láthatja az ellenséget, amikor a másik ugyanebben a helyzetben, csak a megérzéseire hagyatkozhat.
Az is vicces, hogyha nem fizetsz, akkor a jobb gépek, pl.: DVIIf, Pup könnyedén lefordulják és levakarják az égről az Alba V-öt, akármilyen csilivili műszerekkel, revivel stb. csicsázom fel. Egyszerűen mert jobban fordulnak.(emberi tényező most kizárva)
Fura, hogy a régi IL2-ben volt 200+ gép, és nem kellett mindet megvenni, mégis 10+ évig élt.
A RoF üzletmodelljétől hányok. Egy mocskos, pénzéhes banda...