91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #62141 Mármint miben más mint az atag? -
sakkay #62140 Egy hülye kérdés:mi az a sowc???vagy sowcon??? -
Lebowski #62139 Köszönöm. Hát játékon belül igen kompromisszumkésznek kell lennem, mivel egy q9550, gtx260so, és 4 gig ram nem épp a combos pc kategóriába tartozik :) -
Nem kell semmi peccs, csak installálod és kész. Majd feltelepítés után a játékon belül kell ki és bekapcsolni pár dolgot. -
Lebowski #62137 Laca, ha már így reklámoztál minket ( :D ), azt szeretném kérdezni (bárkitől), hogy csak simán lenyalom a CLOD-ot steam-ről és annyi? nemm kell semmi buhera, vagy mod, a conf.ini-be egy ; beleírása? Azon tanakodtunk kp-val,lehet feltalálnánk a heinkel alatt a gravitációt :D -
A sowcon általában én másik csatornán voltam, nem tudhatom, hogy neked milyen nyűgöd volt repkedések alatt, főleg, hogy nekem nem szóltál egy qrva szót sem, csak közölted, hogy mostantól te önállóan repülsz úgy, hogy neked jó legyen, kezdőkkel pedig nem akarsz egy csapatba kerülni. Ezt nem csak én, a szabályok sem engedik, erre mondtad, hogy akkor kilépsz. Farberrel töröltetted az accountodat, és ennyi.
Azt tudom, hogy vagy Pogi vagy Te voltál általában a kötelék pk (egyetlen alkalomra emlékszem, amikor Huba), és mindig veletek repült Dumbo és Safi és Nesu is. Minimum négyen vagy öten voltatok abban a szakaszban akik évek óta, már bőven il-2 alatt is repkedtetek online. Nemtom nálad ki számít kezdőnek, de ha bennük nem bízol, akkor kiben fogsz? Repkedett még Huba, Mijki, akik szintén nem kezdők, repült fecska pár bevetésen, satya és Döme egy bevetésen. Bucsher általában velem volt kötelékben, ahogy Tibi kollégája is (F477outboy) velünk repült mindig. A kezdő pumások is velem repültek (akikkel sokkal előrébb nem voltunk, első bevetéseiken még a térképen sem tudták ki hol van, Nate és Tibin kívül mindenki sowc-on kezdte tanulni a clodot :/ Azóta kisebb nagyobb sikerrel belejöttek, de ha a statot megnézed eléggé - khmm- visszafogott). Savi volt az egyetlen nem kezdő nem pumás aki általában velünk jött. Ezek után a rájuk mutogatni mert ataghoz képest sokkal kevesebb gépet lőttél és sokkal többször kellett ugranod, vagy haltál meg, az finoman szólva is unfair :/ Még ütközni is tvr-el ütköztél, az egyik pumással, akire most azt mondod, hogy nekem könnyű volt velük. A swoc, amikor az összes angol egy TS-en van, az nem ATAG, ezt el kell fogadni.
A régi il2-vel annak fénykorában sokkal többen repkedtek magyarok, mint most cloddal. Anno volt 20+ aktív tag a VO101-ben, most van kb 4-5. A többi század még rosszabb helyzetben van. Ezek után én nem fogok senkit elzavarni a sowc-ról, ha egyébként azt látom, hogy lelkes, akar jönni és ATAG-on vagy máshol tudunk együtt repülni. Az a kötelék pk felelőssége, és csak az övé, hogy ne vigye a csapatát olyan helyzetbe, hogy halomra lövöldözzék őket. Ha meg dogfightba keveredtek, akkor vagy lelép mindenki parancsszóra, vagy ottmaradsz vagy bejön vagy nem alapon. De akkor sem a kötelékben 4. vagy 5. kezdőre mutogatsz, hogy őmiatta volt :/ Mégha magára is húzta az ellent, és menni kellett menteni, azt is teljesen máshogy kellene kezelni. Szerintem.
Ami az új wart illeti, annak semmi akadálya, sőt, asszem tényleg az a legjobb ha külön századként regeltek. A századdal kapcsolatos minden adminisztratív, szervezési és kapcsolattartási feladat is a ti feladatotok lesz, a kapott bevetéseket lerepülitek ahogy tudjátok, bár így sem te fogod kijelölni a célokat. A bevetési tervet, a küldetéseket (amik bevetés alatt is változhatnak) azt a Luftwaffe parancsnokság tervezi, és adja ki. Ebben benne van Farber, Vogler mint High Command, Schneider az angolok, Widukind a németek, és én mint a magyar pilóták PK-ja. Csak arra figyelj, hogy a raj szintű pilóta létszám meglegyen, és ezt már jóval a repülés előtt regisztrálni kell majd az oldalon, hogy kik jönnek és kik nem (feladatok kiadása eszerint történik majd). -
Solt #62135 Majd a 780-n nekem is hibátlan lesz! :)) Egyébként egyre jobban élvezem... ;) -
Solt #62134 Mocsok AMD, direkt szopatja a vásárlóit! :D
Az, hogy hibák szinte csak az AMD kártyákon vannak, szépen megmutatja, hogy mennyire figyeltek oda a fejlesztésnél! :)
Ha játszanál mással is, akkor láthatnád, hogy ilyen durva kettősség máshol nincs! Teljesítmény különbségek értelemszerűen vannak, de az, hogy valami NV-n hibátlan, AMD-n meg hónapokig hemzseg a hibáktól, sőt még a végére is marad belőlük, számomra példátlan! :)
De ettől meg reménykedem, hogy most először neked lesz igazad, és ez driver gond! :)) Mert ha nekem lesz, és nem az, akkor így marad... :) -
Jól van mesterem:)))) Tudod mit. Nem érdekel.Nekem se kék csíkom 3,se fehér 1 ,úgyhogy mit is mondhatnék én neked:XD Legyen igazad:) -
Solt #62132 A hibák oroszlán részéért a fejlesztők felelnek. Rajtuk múlik, hogy mennyire optimalizálják a két gyártó termékeire a játékukat, illetve, hogy mennyit kommunikálnak velük a hibák kiküszöbölése érdekében.
Ha a driveren kell finomítani, akkor azt a gyártók megteszik... Ezt látod a különböző driverek leírásában.
Nagyon sok olyan játék van, amelyeknél egyik gyártó kártyáin sincsenek hibák, ergo lehet így is programozni, csak érteni kell hozzá... :) No meg akarni kell!! :) -
Mert a készítők kénytelenek voltak az AMD helyett melózni és mivel ők a fülük botját sem mozdították emiatt, akkor nekik kellett.Na ezért javult meg. Most már mindent tudsz:)
Ha a játékban lett volna a bibi akkor mindenkinél ott lett volna az a három csík. -
LV 426 #62130 Had mennyen.
Nem tartozom egyik táborhoz sem, de az tény, hogy 8800GT- nem volt csik, igaz medium beállításon eléggé megdolgozott az 30 fps-ért -
Solt #62129 Este belinkelem, mobilról macerás kikeresni...
Esetleg érdemes lenne egy topikot nyitni neki a hivatalos fórumon... ( Clod ) Minél több jelentés megy annál hamarabb reagálnak rá. -
Nem illeszti össze rendesen a textúrákat . Vagy nem mossa össze. Nem értek hozzá ,de ha csak nálatok van ,ezek szerint a radeonoknál akkor valszeg ott van a bibi.Solt mester meg max legyártja az újabb összeesküvés elméletet
-
Solt #62127 :D
Azért javult meg a játék frissítése után... Javíthatatlan vagy... :)) -
LV 426 #62126 Annyira nem ver a víz tőle, annyiban gáz, hogy a trekket is így veszi fel.
Hova kell a hibajelentést küldeni egyebként?
Annyit megér. -
De az volt. Ne erőlködj.:)) -
Solt #62124 Már miért lenne tuti driver hiba? :)) A három kék csík driver hiba volt? Nem! Pedig arra is azt mondtátok, és az sem volt NV-n! :)
Le kell adni minél többen hiba jelentésben, oszt, ha driver hiba akkor javítják! Az eddigiekből kiindulva meglepne, ha driver hiba lenne! :))
Egyébként a játék közben szinte észrevehetetlen... Én is csak azután vettem észre, miután betették a képet! :) -
LV 426 #62123 Szutykoltam kicsit vele, persze minden beállításon marad a csík, viszont azt figyeltem meg, hogy mindig egyforma távolságra van tőlem és ami a tenger felett csík, (álltalában egy téglalap körülöttem) az a szárazföld felett pont a 2D-3D texturák határvonala.
Ha igy érthető. -
Tuti driver gond.Ez régen nem volt ratyionon se (mondjuk sok kék csík az igen) ,NV-n sincs ergo driver. Reménykedni kell ,hátha egyszer javítják.
Lehet ratyionok szeressék a különböző színű csíkokat:))) jut eszembe. -
LV 426 #62121 13.2 es verzió.
Megsasolom beállításoknál hátha eltünik.
Ha nem, így marad, de legalább hasít a game. -
LV 426 #62120 HD 7850 kártya (tudom ratyion). Legfrissebb driver.
-
Solt #62119 Ha nem reagálnak rá, akkor valószínűleg nem driver gond. -
lala42 #62118 Én anno írtam nekik képet is küldtem, de le sem szartak. ( sem engem, sem a CloD-ot 
De lehet,hogy a mostani driverekben mmár javították, csak én nem tudok róla. -
lala42 #62117 Nálam úgy tünt el, hogy a land details-t levettem közepesre. Igaz még a driverem is valami 12.5-6 os lehet. Nem igazán szoktam frissíteni XD.
De ha lesz időm és kedvem ( főleg kedv) akkor felrakok valami frisebbet és úgy is megnézem very hig-en. Hűátha valami drives gond. ( egyébkénmt 6970 ) a kari. -
Solt #62116 Nekem is van... de nálam csak akkor feltűnő, ha 2-3000-n ránagyítok. Le kell adni az AMD-nek hibajelentésre, ha náluk van a nyűg, akkor javítják. -
Én még nem is láttam ilyet. Milyen a VGA-d? Driver frissítés esetleg,vagy beállítás a grafikai menüben nem oldja meg? -
LV 426 #62114 Erre fehér csíkos problémára lett valami megoldás, vagy csak lala42 nél jelentkezett (meg nálam)? -
Mindamellett itt a bombázókon múlik majd minden,a vadászok feladata megvédeni őket mindenáron,na és a saját gyárak ,hajók stb védelme.
Az nyer aki jobban bombáz.
Mivel a bombereket nagyon könnyű lelőni ,egy vadász is könnyűszerrel lekalapál 5-6 bombázót így ezek védelme kardinális kérdés lesz,mondhatnám csak ez fog számítani jószerivel. -
Miről beszélsz? Waron a századok saját maguk döntötték el eddig mit és hogy csináljanak ,vagy nem jól emlékszem? Honnan tudjam,hogy Gruber ,vagy akárki egy remek stratéga ? Beküld a darálóba ,oszt csak pislog az ember. -
bucsher #62111 valós háborúban is kulcskérdés a központi irányítás, ilyen "nekem senki ne mondja meg" hozzáállással háborút nyerni nem lehet. legfeljebb fraget gyűjteni. -
Tehát csak azt akartam mondani,hogy ha megvan a feladat akkor azt úgy csináljuk meg ahogy mi akarjuk. Vagy nem? Mert akkor semmi értelme,vagyis nekem ne adjanak instrukciókat olyanok akiket nem is ismerek azt se tudom,hogy mennyire látják át a helyzetet stb.
A másik meg ,hogy war -t azt nem szokás szedett vedett társasággal repkedni,nem véletlen ,hogy régen is meg volt szabva ki mehetett egyáltalán ilyenre,még nálatok is de még hogy,ergo hétvégenként összecsapódva nem lehet sikeresen megvalósítani ilyesmit. Pontosabban lehet úgy is csinálni ,de akkor igen nagy veszteséggel kell számolni,kérdés az,hogy kinek van kedve a KIA-kat strigulázni.
Te vígan vagy ,összejöttök 3-4 en pumákok,azokkal már 100 éve együtt repkedtek ,olyan nagy baj nem történhet ,max egy két dongóst még bevesztek de te sem mászkálsz másokkal ,ahogy tapasztaltam azért ti mindig együtt vagytok. Mert lássuk be ,ha komolyan vesszük akkor bizony fontos a csapat,lévén nem egyének ellen hanem más szervezett csapatok ellen kell felvenni a harcot,és kurvára nem mindegy kikkel is mész egy kötelékben.Itt az egyéni tudás már nem elég . Mert erről szól egy online war.Na most én minden tiszteletem mellett olyanokkal nem szívesen megyek ilyenre akiknek nincs meg a kellő tudásuk hozzá,ez nem azt jelenti,hogy lenéznék bárkit is ,isten ments ,de engem azért ne lőjenek le mert egyedül maradok egy komplett század ellen. Ha valaki wart akart repülni annak bizony egy szintet el kellett érnie,ez régen elég jól működött.
Amúgy most olvastam a puma fórumot amit írtál,ez elég összetettnek tűnik ,talán a legkomplikáltabb valami amivel eddig találkoztam.
A védelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni ahogy nézem. -
Ezt nem vágom.Ha nekem mondjuk van kétt profi bombázóm mondjuk megdumálom kispumát és kisvadászt ( perfekt angolból mindkettő asszem) melléjük szerzek négy kisérőt akkor a megvalósítás nem a mi dolgunk? Kinek mi köze hozzá hogy ezt mi módon oldjuk meg? Ha megkerüljük a fél világot és sikeresen teljesítjük a dolgot akkor jó. Ha nem hát rábaxtunk .Senkinek semmi köze hozzá. Szerintem. -
Laca. Épp most chateltem elég sokat Schneiderrel, megkérdeztem a regisztrációról is. Elvileg lehetséges, gyakorlatilag nem sok értelme van. Az elején szintén 42 vs 42 pilóta repülhet (ha a szerver engedi később ez lehet több is), a német oldalon Schneider és Gruber osztja el a slotokat, a feladatokat viszont Schneider (angolok), Widukind (németek) és én osztom majd el. Ha bármilyen magyar század az MKHL-en kívül regel, az szervezetileg akkor is alánk lenne beosztva, de ha nem, akkor sem csinálhatnál azt amit akarsz. Maximum nem én, hanem Schneider mondaná el az aznapi feladatot angolul, és vele kellene kommunikálni bevetés közben is angolul. A pumaszállás SOWC topikban írtam még a mai beszélgetésről (SOW-AG). Ott mások is elérhetik, leszedtem a korlátozást a topikról. -
De ez evidens. Írtam is ,hogy most már kezdenek így repkedni ,lassan a magányos farkasok kora le is fog járni,hiszen mondjuk 4 összerádiózott és elég ügyes pilcsi ellen nincs esélye az embernek ,legyen az akármennyire is ügyi.De kitartok!!!! :) -
A hurkány 28400 lábra (8656 m) ment fel.
-
Én nem arra gondolok amikor 4 spit becsoszog alád 2000-el kevesebben, én a csapatmunkának azt mondom, amikor kettővel elkezdesz dogolni 4000-en, azok meg szólnak a havernak, hogy 5000 alatt be ne jöjjön. :) -
Nincs köze a csapatban repüléshez ,az engem nem zavar ha többen vannak és én magasabban vagyok :) Sose mondtam,hogy nincsenek jó ellenfelek a szövi oldalon ,ez is egy ilyen lehetett.
-
Ez 25400 láb (7742m). Akkor ez kb annyi mint a mesza (7820m):
-
VO101 tvr #62102 Ez ugye: 25500láb ~ 8500m