IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Laca. Épp most chateltem elég sokat Schneiderrel, megkérdeztem a regisztrációról is. Elvileg lehetséges, gyakorlatilag nem sok értelme van. Az elején szintén 42 vs 42 pilóta repülhet (ha a szerver engedi később ez lehet több is), a német oldalon Schneider és Gruber osztja el a slotokat, a feladatokat viszont Schneider (angolok), Widukind (németek) és én osztom majd el. Ha bármilyen magyar század az MKHL-en kívül regel, az szervezetileg akkor is alánk lenne beosztva, de ha nem, akkor sem csinálhatnál azt amit akarsz. Maximum nem én, hanem Schneider mondaná el az aznapi feladatot angolul, és vele kellene kommunikálni bevetés közben is angolul. A pumaszállás SOWC topikban írtam még a mai beszélgetésről (SOW-AG). Ott mások is elérhetik, leszedtem a korlátozást a topikról.