IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tehát csak azt akartam mondani,hogy ha megvan a feladat akkor azt úgy csináljuk meg ahogy mi akarjuk. Vagy nem? Mert akkor semmi értelme,vagyis nekem ne adjanak instrukciókat olyanok akiket nem is ismerek azt se tudom,hogy mennyire látják át a helyzetet stb.
A másik meg ,hogy war -t azt nem szokás szedett vedett társasággal repkedni,nem véletlen ,hogy régen is meg volt szabva ki mehetett egyáltalán ilyenre,még nálatok is de még hogy,ergo hétvégenként összecsapódva nem lehet sikeresen megvalósítani ilyesmit. Pontosabban lehet úgy is csinálni ,de akkor igen nagy veszteséggel kell számolni,kérdés az,hogy kinek van kedve a KIA-kat strigulázni.
Te vígan vagy ,összejöttök 3-4 en pumákok,azokkal már 100 éve együtt repkedtek ,olyan nagy baj nem történhet ,max egy két dongóst még bevesztek de te sem mászkálsz másokkal ,ahogy tapasztaltam azért ti mindig együtt vagytok. Mert lássuk be ,ha komolyan vesszük akkor bizony fontos a csapat,lévén nem egyének ellen hanem más szervezett csapatok ellen kell felvenni a harcot,és kurvára nem mindegy kikkel is mész egy kötelékben.Itt az egyéni tudás már nem elég . Mert erről szól egy online war.Na most én minden tiszteletem mellett olyanokkal nem szívesen megyek ilyenre akiknek nincs meg a kellő tudásuk hozzá,ez nem azt jelenti,hogy lenéznék bárkit is ,isten ments ,de engem azért ne lőjenek le mert egyedül maradok egy komplett század ellen. Ha valaki wart akart repülni annak bizony egy szintet el kellett érnie,ez régen elég jól működött.
Amúgy most olvastam a puma fórumot amit írtál,ez elég összetettnek tűnik ,talán a legkomplikáltabb valami amivel eddig találkoztam.
A védelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni ahogy nézem.