IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A sowcon általában én másik csatornán voltam, nem tudhatom, hogy neked milyen nyűgöd volt repkedések alatt, főleg, hogy nekem nem szóltál egy qrva szót sem, csak közölted, hogy mostantól te önállóan repülsz úgy, hogy neked jó legyen, kezdőkkel pedig nem akarsz egy csapatba kerülni. Ezt nem csak én, a szabályok sem engedik, erre mondtad, hogy akkor kilépsz. Farberrel töröltetted az accountodat, és ennyi.

Azt tudom, hogy vagy Pogi vagy Te voltál általában a kötelék pk (egyetlen alkalomra emlékszem, amikor Huba), és mindig veletek repült Dumbo és Safi és Nesu is. Minimum négyen vagy öten voltatok abban a szakaszban akik évek óta, már bőven il-2 alatt is repkedtetek online. Nemtom nálad ki számít kezdőnek, de ha bennük nem bízol, akkor kiben fogsz? Repkedett még Huba, Mijki, akik szintén nem kezdők, repült fecska pár bevetésen, satya és Döme egy bevetésen. Bucsher általában velem volt kötelékben, ahogy Tibi kollégája is (F477outboy) velünk repült mindig. A kezdő pumások is velem repültek (akikkel sokkal előrébb nem voltunk, első bevetéseiken még a térképen sem tudták ki hol van, Nate és Tibin kívül mindenki sowc-on kezdte tanulni a clodot :/ Azóta kisebb nagyobb sikerrel belejöttek, de ha a statot megnézed eléggé - khmm- visszafogott). Savi volt az egyetlen nem kezdő nem pumás aki általában velünk jött. Ezek után a rájuk mutogatni mert ataghoz képest sokkal kevesebb gépet lőttél és sokkal többször kellett ugranod, vagy haltál meg, az finoman szólva is unfair :/ Még ütközni is tvr-el ütköztél, az egyik pumással, akire most azt mondod, hogy nekem könnyű volt velük. A swoc, amikor az összes angol egy TS-en van, az nem ATAG, ezt el kell fogadni.

A régi il2-vel annak fénykorában sokkal többen repkedtek magyarok, mint most cloddal. Anno volt 20+ aktív tag a VO101-ben, most van kb 4-5. A többi század még rosszabb helyzetben van. Ezek után én nem fogok senkit elzavarni a sowc-ról, ha egyébként azt látom, hogy lelkes, akar jönni és ATAG-on vagy máshol tudunk együtt repülni. Az a kötelék pk felelőssége, és csak az övé, hogy ne vigye a csapatát olyan helyzetbe, hogy halomra lövöldözzék őket. Ha meg dogfightba keveredtek, akkor vagy lelép mindenki parancsszóra, vagy ottmaradsz vagy bejön vagy nem alapon. De akkor sem a kötelékben 4. vagy 5. kezdőre mutogatsz, hogy őmiatta volt :/ Mégha magára is húzta az ellent, és menni kellett menteni, azt is teljesen máshogy kellene kezelni. Szerintem.

Ami az új wart illeti, annak semmi akadálya, sőt, asszem tényleg az a legjobb ha külön századként regeltek. A századdal kapcsolatos minden adminisztratív, szervezési és kapcsolattartási feladat is a ti feladatotok lesz, a kapott bevetéseket lerepülitek ahogy tudjátok, bár így sem te fogod kijelölni a célokat. A bevetési tervet, a küldetéseket (amik bevetés alatt is változhatnak) azt a Luftwaffe parancsnokság tervezi, és adja ki. Ebben benne van Farber, Vogler mint High Command, Schneider az angolok, Widukind a németek, és én mint a magyar pilóták PK-ja. Csak arra figyelj, hogy a raj szintű pilóta létszám meglegyen, és ezt már jóval a repülés előtt regisztrálni kell majd az oldalon, hogy kik jönnek és kik nem (feladatok kiadása eszerint történik majd).